n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.291
- Like
- 293.980
- Πόντοι
- 47.170
Μέχρι τις 0200-0300, συνήθως Παρασκευή Σάββατοπαιζει και στην 3η μερικες φορες.
Μέχρι τις 0200-0300, συνήθως Παρασκευή Σάββατοπαιζει και στην 3η μερικες φορες.
την εχω δει 3η, αλλα δε ξερω μεχρι τι ωρα καθεται.Μέχρι τις 0200-0300
Εντωμεταξύ λέει , φιλια δεν δίνω εδώ , αλλά μόνο στον γκόμενο μου , ο γκόμενος σου τόσο λαρτς είναι και σε αφήνει να πηδιέσαι με άλλουςΗ τύπισα είναι φόλα!
Εξτρατζου$$$$$......
Αλεπουδιαρα....
Miss κωλοτουμπα....
Άκου εκεί....5 ευρώ έξτρα για στάση 69....????
Δεν έχει ξαναγίνει αυτό!
Άκου εκεί.... ήθελε για τα έξτρα προγράμματα.... ραντεβού σε ξενοδοχείο....!!!!
Με πόσα....????
100αρουμπα την ώρα....????
150αρουμπα€ την ώρα....????
#Στα 90's ο Αυγολέμονος θα της έλεγε: τα ορφανά πορεύονται και οι χείρες κονομιονται....
Ασε μας κουκλίτσα μου....
Τα φιλιά μου στον αγαπητικό....
ΥΓ: Μήτσο ευτυχώς που διάβασα την κριτική σου και μου έσωσες 10 πολύτιμα ευρώ!
Σε ευχαριστώ....!!!!![]()
Δεν θα τα κλαψεις τα 10 ευρω.Η τύπισα είναι φόλα!
Εξτρατζου$$$$$......
Αλεπουδιαρα....
Miss κωλοτουμπα....
Άκου εκεί....5 ευρώ έξτρα για στάση 69....????
Δεν έχει ξαναγίνει αυτό!
Άκου εκεί.... ήθελε για τα έξτρα προγράμματα.... ραντεβού σε ξενοδοχείο....!!!!
Με πόσα....????
100αρουμπα την ώρα....????
150αρουμπα€ την ώρα....????
#Στα 90's ο Αυγολέμονος θα της έλεγε: τα ορφανά πορεύονται και οι χείρες κονομιονται....
Ασε μας κουκλίτσα μου....
Τα φιλιά μου στον αγαπητικό....
ΥΓ: Μήτσο ευτυχώς που διάβασα την κριτική σου και μου έσωσες 10 πολύτιμα ευρώ!
Σε ευχαριστώ....!!!!![]()
Γκομενονταβας είναι ο τύπος πουλάει παραμύθι.Εντωμεταξύ λέει , φιλια δεν δίνω εδώ , αλλά μόνο στον γκόμενο μου , ο γκόμενος σου τόσο λαρτς είναι και σε αφήνει να πηδιέσαι με άλλους
««Αφου δεχοταν δωρακια της προτεινα να της δωσω 5 ευρω αλλα οχι για 69 αλλα για ρομαντικα γλωσσοφιλα με μπολικο ρωσσικο σαλιο να καταπιω να ξεδιψασω.Δεν θα τα κλαψεις τα 10 ευρω.
Και μονο για την εμφανιση αξίζει.
Τον τρωει και δυνατά χωρίς μα μου..
Σου λέει , γλείφω την καπότα και όχι την πάκικη ψωλή αυτή καθαυτή.««Αφου δεχοταν δωρακια της προτεινα να της δωσω 5 ευρω αλλα οχι για 69 αλλα για ρομαντικα γλωσσοφιλα με μπολικο ρωσσικο σαλιο να καταπιω να ξεδιψασω.
Η κορασις αρνηθηκε ευγενικα και μου ειπε οτι φιλια στο στομα δινει μονο στο γκομενο της...»»
Αυτό που φυλάσσουν τα γλωσσόφιλα για τους γκόμενους τους αλλά αρμέγουν απροβλημάτιστα ακόμα και τις πάκικες μαλαπέρδες (συχνά και ξεκάλτσωτες), μπορεί να με οδηγήσει στη παράνοια ρε μλκ
Βέβαια καλά το είπες παρακατω, αν πέσει το μαγιόκο..;
Λαβύρινθος το μυαλό της τάνας...Σου λέει , γλείφω την καπότα και όχι την πάκικη ψωλή αυτή καθαυτή.![]()
Και θέλω να χαθώ μέσα τουΛαβύρινθος το μυαλό της τάνας...
Θα χει μαυρίσει τώρα η Εβελίνα θα μπω με το κεφάλι.Πήγα σήμερα από Περγάμου 1, η όμορφη και πολυ γλυκιά τσατσά (της τράβαγα και 3 πουτσες άνετα) με ενημέρωσε ότι η Θεά Εβε πιθανον να επιστρέψει μεθαυριο Σάββατο απόγευμα. Όσοι πιστοι αναμένετε λοιπόν, ο καιρός γαρ εγγυης που λέει και ο Λιακό......
Καλη η Μυρα και όπως λένε οι συναγωνιστές έχει αρτιες υπηρεσίες, αλλά η Εβε έχει εμφάνιση φοβερή εκ του συνόλου.
Γαμησε τα... Θα έχει γίνει υπερμουναρος....!!Θα χει μαυρίσει τώρα η Εβελίνα θα μπω με το κεφάλι.
Freewheel burning δηλαδή.Γαμησε τα... Θα έχει γίνει υπερμουναρος....!!
Οπως λεει πόρνοι μου κ ένα ρητό,««Αφου δεχοταν δωρακια της προτεινα να της δωσω 5 ευρω αλλα οχι για 69 αλλα για ρομαντικα γλωσσοφιλα με μπολικο ρωσσικο σαλιο να καταπιω να ξεδιψασω.
Η κορασις αρνηθηκε ευγενικα και μου ειπε οτι φιλια στο στομα δινει μονο στο γκομενο της...»»
Αυτό που φυλάσσουν τα γλωσσόφιλα για τους γκόμενους τους αλλά αρμέγουν απροβλημάτιστα ακόμα και τις πάκικες μαλαπέρδες (συχνά και ξεκάλτσωτες), μπορεί να με οδηγήσει στη παράνοια ρε μλκ
Βέβαια καλά το είπες παρακατω, αν πέσει το μπαγιόκο..; όλα γίνονται
Τύπε μου, για το μπουρδέλο χρειάζονται λεφτά και καύλες.Λόγω βροχής δεν κατεβαίνω μετάξι , αυτή η βδομάδα μάς ξέσκισε με τις μπόρες και τις καρέκλες , αλλά από την άλλη που ξεκινάει καλοκαιράκι πάλι θα βγω στις πιάτσες. Έχω ότι χρειάζεται ένας άντρας : Λεφτά, καλή εμφάνιση και άπειρες καύλες...Καλησπέρες σε όλους, ακόμα και σε αυτούς που παλεύουν να πείσουν τον εαυτό τους ότι τα μπουρδέλα είναι κάτι παροδικό κι όχι τρόπος ζωής..! Αγκαλιάζω όλες τις απόψεις , κάθε ιδιοσυγκρασία, η ανθρώπινη σκέψη έχει μαγευτική γοητεία και θέλω να την εξιχνιάσω μέχρι θανάτου..!