Δηλαδή για τι κιλά μιλάμε;αν εξαιρεσεις την αννα του οροφου, που θεωρειται κανονικια ας πουμε, οι αλλες που παιζουν μπαλα εκει στο στενο, ειναι περιπου στα ιδια κυβικα.
απλα αυτη με το κοντο μαλλι, που λεω, ειναι πιο μπαμ απο τις αλλες... ενεκα μαλλιου δηλαδη.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
papaphilips
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 187
- Like
- 57.596
- Πόντοι
- 40.423
πρεπει να σηκωνει πολλα στο αρασε και πρεπει να ειναι και καλη στο ζυμωμα επισης.Δηλαδή για τι κιλά μιλάμε;
την επομενη θα παω με ζυγαρια ομως, να σου πω ακριβως.
openmind33
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 37
- Like
- 2.907
- Πόντοι
- 1.666
Είναι η Άννα που είναι και δίπλα στο Ιωαννίνων 5?Καλησπέρα σε όλους! Σεξακι σήμερα με την Άννα, Ιωαννίνων 3, όροφος . Ρε μάγκες τι γυναικάρα είναι αυτή? (Για τα γούστα μου πάντα) Ξανθιά μιλφ, ωραίο βυζακι, αδύνατη με λίγο κοιλίτσα, κωλαρακι ωραίο...
Δίνω το 20 ευρώ χωρίς να το σκεφτώ, μπαίνω μέσα δωμάτιο, έρχεται η Αννούλα με ωραία διάθεση και αρχίζουμε τα γλωσσοφιλα όρθιοι, πηγαίνουμε κρεβάτι αρχίζει βγάζει εσώρουχα και δεν ξέρω που να πρωτογλυψω! Ανοίγει τα πόδια της, δίνοντας μου σήμα να την γλύψω στο νινι της και αρχίζω ένα γλυφομούνι κάνα 7λεπτο .. Μου έλεγε ότι της αρέσει να μην σταματήσω, συνέχιζα εγώ ... Βογγούσε από την καβλα και μου είπε ότι έχυσε (το ίδιο θα λέει σε όλους). Ύστερα με αρχίζει μια ωραία πίπα με καποτα κάνα 5λεπτο ώσπου ήρθα σε μέτρια στύση.. Σεξακι σε μια στάση ιεραποστολικό για να χύσω μέσα μουνακι της... Για μένα ήταν μια επιτυχημένη συνέδρια, με μια ωραία γυναίκα, χωρίς βιασύνη χρόνου .. Μακάρι να ήταν όλες οι κοπέλες έτσι...
Από μένα ΝΑΙ
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.289
- Like
- 293.307
- Πόντοι
- 47.170
Όχι καμία σχέση, αυτή στο Ιωαννίνων 3 είναι πολύ καυλιαρα κ σούπερ συμμέτοχη, η Άννα που είναι τώρα 5, παλιά ήταν καλή αλλά με μονότονο τυποποιημένο πρόγραμμα, βέβαια θα διαφωνήσω με το συναγωνιστή που τη περιέγραψε ως αδύνατηΕίναι η Άννα που είναι και δίπλα στο Ιωαννίνων 5?
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 557
- Like
- 90.096
- Πόντοι
- 48.067
Live now metaksurgio !!
Ιασωνος 43 : Ελενη η γρια με φουλ, Μαγκυ η Κύπρια που ειχε λιγο κοιλιτσα ; λετε να ειναι εγκυος ?

και έκπληξη η Μιρέλα στην πρωινή βάρδια !

Ιάσωνος 46 όροφος μονη της η Σοφία η τσατσα ειπε οτι το πρόγραμμα της ειναι τραλαλά τραλαλό.
Ιάσωνος 46 αριστερό Ολγόσπιτο κλειστό.
Ιασωνος 44 δεξι στη φωλια με τις Ουζμπεκες Τζούλια και Ντανιελα.
Η Μαρινα απογευμα στις 6.
Ιασωνος 46 μεσαίο 3 κορίτσια.
Οι δυο αδιάφορες και η Άντζελα η Αλβανεζα με την εκφυλη πορνοδιαστροφικη φατσα και αδυνατο κορμι με ελεύθερο τσιμπούκι.
Μεγαλου Αλεξανδρου 22 ισογειο Νικολ οχι αυτή απο Ιασωνος 10.
Πρόκειται για μετριου αναστήματος αδύνατη νεαρη κορασιδα με αρκετα καλο κορμι και ρουμανικη φατσα ξανθα μαλλι κότσο και τατουάζ στην αριστερη κλείδα.
Το Μεγαλου Αλεξανδρου 22 οροφος κλειστο.
Μεγαλου Αλεξανδρου 25 οροφος Αλεξανδρα το πιπινι ηρθε καθυστερημένη ωραία παρουσία και αυτη στα 10ε.
Τα Κολωνού 30 οροφος ισόγειο
και Κολωνου 32 γωνια και υπόγειο όλα κλειστά.
Κολωνου 27 ισόγειο Αντρεα αδιαφορη Κολομβιανη στα 10ε.
Κολωνου 27 υπόγειο η κολομβιανη Αναμπελα στα 10ε.
Κολωνου 27 οροφος 3 κοπέλες Κολομβιανες.
Μια Ίρις αδιαφορη, αλλη μια παλι αδιαφορη και η Ντάρια.
Μικρο πιπινι με τουρλωτο ανασηκωμένο κωλο. Μακρυ ισο καστανό μαλλι και αρκετά σκουρο δέρμα. Θα την ελεγα και γυφτο-Κολομβιανη. Πολυ καλή περίπτωση παντως.
Ιασωνος 37 ισογειο Σονια πετιτ και ο οροφος κλειστος.

Ιασωνος 43 : Ελενη η γρια με φουλ, Μαγκυ η Κύπρια που ειχε λιγο κοιλιτσα ; λετε να ειναι εγκυος ?
και έκπληξη η Μιρέλα στην πρωινή βάρδια !

Ιάσωνος 46 όροφος μονη της η Σοφία η τσατσα ειπε οτι το πρόγραμμα της ειναι τραλαλά τραλαλό.
Ιάσωνος 46 αριστερό Ολγόσπιτο κλειστό.
Ιασωνος 44 δεξι στη φωλια με τις Ουζμπεκες Τζούλια και Ντανιελα.
Η Μαρινα απογευμα στις 6.
Ιασωνος 46 μεσαίο 3 κορίτσια.
Οι δυο αδιάφορες και η Άντζελα η Αλβανεζα με την εκφυλη πορνοδιαστροφικη φατσα και αδυνατο κορμι με ελεύθερο τσιμπούκι.
Μεγαλου Αλεξανδρου 22 ισογειο Νικολ οχι αυτή απο Ιασωνος 10.
Πρόκειται για μετριου αναστήματος αδύνατη νεαρη κορασιδα με αρκετα καλο κορμι και ρουμανικη φατσα ξανθα μαλλι κότσο και τατουάζ στην αριστερη κλείδα.
Το Μεγαλου Αλεξανδρου 22 οροφος κλειστο.
Μεγαλου Αλεξανδρου 25 οροφος Αλεξανδρα το πιπινι ηρθε καθυστερημένη ωραία παρουσία και αυτη στα 10ε.
Τα Κολωνού 30 οροφος ισόγειο
και Κολωνου 32 γωνια και υπόγειο όλα κλειστά.
Κολωνου 27 ισόγειο Αντρεα αδιαφορη Κολομβιανη στα 10ε.
Κολωνου 27 υπόγειο η κολομβιανη Αναμπελα στα 10ε.
Κολωνου 27 οροφος 3 κοπέλες Κολομβιανες.
Μικρο πιπινι με τουρλωτο ανασηκωμένο κωλο. Μακρυ ισο καστανό μαλλι και αρκετά σκουρο δέρμα. Θα την ελεγα και γυφτο-Κολομβιανη. Πολυ καλή περίπτωση παντως.
Ιασωνος 37 ισογειο Σονια πετιτ και ο οροφος κλειστος.

Τελευταία τροποποίηση:
openmind33
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 37
- Like
- 2.907
- Πόντοι
- 1.666
thanx,,,άρα προς το τσουπωτη? Χοντρούλα? πχ στα κυβικά της Μπάρμπορας ?Όχι καμία σχέση, αυτή στο Ιωαννίνων 3 είναι πολύ καυλιαρα κ σούπερ συμμέτοχη, η Άννα που είναι τώρα 5, παλιά ήταν καλή αλλά με μονότονο τυποποιημένο πρόγραμμα, βέβαια θα διαφωνήσω με το συναγωνιστή που τη περιέγραψε ως αδύνατη
Άντε, για σας δουλεύω! Από την ώρα του ποστ συμπεραίνω ότι ήσουνα σαλόνι ενώ γαμιόμασταν μέσα! Της κάνω και μου κάνει γαμησάρες οπότε η ανεβασμένη διάθεση λειτουργεί προς όφελος όλων...Live now metaksurgio !!
Ι

veneto
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 78
- Like
- 1.407
- Πόντοι
- 6.315
Μόλις γύρισα από Διδυμου 27. Περνούσα και είπα από περιέργεια να μπώ.
είχε 3 κορίτσια. Φωτεινή στο δωμάτιο, Βικτώρια και άλλη μία πιό μικρή που δεν συγκράτησα όνομα αλλά ωραίο τεμάχιο.
Πέρασα με Βικτώρια και πέρασα υπέροχα. Κορμάρα , ωραία βυζιά , υπέροχες ρόγες, ωραίο κορμί , τέλεια συμπεριφορά.
Πιπάρα και γλύψιμο άριστο. Αν ήταν και φούλ ξυρισμένο θα ήταν 10/10 , τώρα 9.5/10.
Θα ξαναπάω σίγουρα
είχε 3 κορίτσια. Φωτεινή στο δωμάτιο, Βικτώρια και άλλη μία πιό μικρή που δεν συγκράτησα όνομα αλλά ωραίο τεμάχιο.
Πέρασα με Βικτώρια και πέρασα υπέροχα. Κορμάρα , ωραία βυζιά , υπέροχες ρόγες, ωραίο κορμί , τέλεια συμπεριφορά.
Πιπάρα και γλύψιμο άριστο. Αν ήταν και φούλ ξυρισμένο θα ήταν 10/10 , τώρα 9.5/10.
Θα ξαναπάω σίγουρα
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 557
- Like
- 90.096
- Πόντοι
- 48.067
Εσύ έδινες μαχη μέσα ? Ακουγα πολλα βογγητα ηδονής απο το δωματιο !Άντε, για σας δουλεύω! Από την ώρα του ποστ συμπεραίνω ότι ήσουνα σαλόνι ενώ γαμιόμασταν μέσα! Της κάνω και μου κάνει γαμησάρες οπότε η ανεβασμένη διάθεση λειτουργεί προς όφελος όλων....
grover inspector
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2021
- Like
- 848
- Πόντοι
- 81
20 αρι ειπαν για εκει κυριε γλυφωμουνάκια?Live now metaksurgio !!
![]()
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 557
- Like
- 90.096
- Πόντοι
- 48.067
10ρικο σε ολες ηταν στα Κ27. Αυτες που ζητανε 20αρια ισως ειναι απόγευμα η νύχτα.20 αρι ειπαν για εκει κυριε γλυφωμουνάκια?
Πρωϊ πρωί δυσκολα βγαίνει το 20αρι απο την τσεπη για Μεταξι.
NeroGreco
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2022
- Like
- 244
- Πόντοι
- 20
τσαρκα απο μιλενα πρωινη,τη γαμησαρα ηταν αυτη δεν προλαβα καν να ωγαλω την καποτα για να την χυσω στο στομα μου φυγανε πατομα καθρεφτη και στην μουρι της,δεν ειναι του τυπου μου επειδη εχει μερικα κιλακια παραπανω αλλα με τετοια γαμησια ουτε που το βλεπω,αν εκανε τετια γαμησια πχ η μαρια απο φ86 θα μας γραφανε στις εφημεριδες
Υ.Γ καποιος ελεγε οτι ειδε εναν να σαλαριζη με την ανκα και τον χαρακτηρισε πιρφορο,εγω ειμουν αυτος
2η φορα που την εβλεπα σε διαστημα 6 μηνων μου τα εκανε σχεδον ολα εκτος προγραματος
Υ.Γ καποιος ελεγε οτι ειδε εναν να σαλαριζη με την ανκα και τον χαρακτηρισε πιρφορο,εγω ειμουν αυτος
grover inspector
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2021
- Like
- 848
- Πόντοι
- 81
Δεν ειναι θεμα το 10αρι απλα ειπαν οτι δεν σε αφηνει καλα να μπεις και τετοια.10ρικο σε ολες ηταν στα Κ27. Αυτες που ζητανε 20αρια ισως ειναι απόγευμα η νύχτα.
Πρωϊ πρωί δυσκολα βγαίνει το 20αρι απο την τσεπη για Μεταξι.
για ενα 10 αρι οκ για την εμπειρια αλλα 20 εχουμε αλλου να το ριξουμε.
Κατι είπε ο σμυρνης χθες στην ενημερωση του για 20αρι οι 2 λατινες στον οροφο.μεσημερι.απ οσο τσεκαρα.
οπότε δεν με κόβω για πρωινη εξορμηση.
Anonymos-Ψ
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2022
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα ξέρουμε σε ποιον οίκο είναι η ανκα;
Ευχαριστω εκ τον προτέρων
Ευχαριστω εκ τον προτέρων
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.289
- Like
- 293.307
- Πόντοι
- 47.170
έχει πιασιματακια, πιο αδύνατη από τη Μπαρμποραthanx,,,άρα προς το τσουπωτη? Χοντρούλα? πχ στα κυβικά της Μπάρμπορας ?
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 557
- Like
- 90.096
- Πόντοι
- 48.067
Τυπε ημουνα σαλονι οταν την ειδα να βγαίνει απο το δωματιο και με το ενα χερι να κρατα τον κρεμπιε που ετρεχε απο το μουνι της και με το αλλο επιανε το κωλοσουφριδι της γιατι της το εσκισες. Ποσο πηγαν τα εξτραδακια ?Υ.Γ καποιος ελεγε οτι ειδε εναν να σαλαριζη με την ανκα και τον χαρακτηρισε πιρφορο,εγω ειμουν αυτος
2η φορα που την εβλεπα σε διαστημα 6 μηνων μου τα εκανε σχεδον ολα εκτος προγραματος
Τελευταία τροποποίηση:
NeroGreco
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2022
- Like
- 244
- Πόντοι
- 20
τπτ στο 10ρικο ητανΤυπε ημουνα σαλονι οταν την ειδα να βγαίνει απο το δωματιο και με το ενα χερι να κρατα τον κρεμπιε που ετρεχε απο το μουνι της και με το αλλο επιανε το κωλοσουφριδι της γιατι της το εσκισες. Ποσο πηγαν τα εξτραδακια ?![]()
NeroGreco
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2022
- Like
- 244
- Πόντοι
- 20
περασμα απο βανεσα μεταξουργειο...1η φορα με την κοπελα καλη χημεια καλη πιπα,επειδι την ειδα μινιον την καρφονα νορμαλ και μου λεει μονο τοσο μπορεις,κριμα δεν ειναι για το μουνι μου?υστερα απο αυτο της εριξα ισως το πιο αγριο καρφωμα που εχω ριξει σε πουτανα
NeroGreco
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2022
- Like
- 244
- Πόντοι
- 20
αλλα νομιζω δεν εισουν εσυ ενας juxe καπως ετσι με ειχε πετυχηΤυπε ημουνα σαλονι οταν την ειδα να βγαίνει απο το δωματιο και με το ενα χερι να κρατα τον κρεμπιε που ετρεχε απο το μουνι της και με το αλλο επιανε το κωλοσουφριδι της γιατι της το εσκισες. Ποσο πηγαν τα εξτραδακια ?![]()
Τζούναξ
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 30
- Like
- 19.570
- Πόντοι
- 4.646
Αφού για πυρφόρο σε έκοψα, τύπε...τσαρκα απο μιλενα πρωινη,τη γαμησαρα ηταν αυτη δεν προλαβα καν να ωγαλω την καποτα για να την χυσω στο στομα μου φυγανε πατομα καθρεφτη και στην μουρι της,δεν ειναι του τυπου μου επειδη εχει μερικα κιλακια παραπανω αλλα με τετοια γαμησια ουτε που το βλεπω,αν εκανε τετια γαμησια πχ η μαρια απο φ86 θα μας γραφανε στις εφημεριδες

στην πιάτσα με μπλούζα που έχει στάμπα το άβατάρ μου...

Πάντως για νέο μέλος-κλωνάρι σε βλέπω καλά πληροφορημένο για όλα.
Περιμένουμε κι άλλες ενημερώσεις...
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 17K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο