Γιατί το λες αυτό? Είναι τόσο βρωμιάρες και επικύνδινες τελικά? Αυτό που έκανε εντύπωση είναι ότι η μελαμψή η ελένη κυκλοφορούσε ξυπόλητη και είχε μεγάλη ζήτηση όταν πέρασα! Ποιά από τις δύο είναι καλύτερη για να σκίσεις το κωλί της ?
Δοκίμασε και πες μας, τύπε, στην τελική! Η Ελένη απευθύνεται καθαρά σε ρομαντικούς μύστες που γουστάρουν την ΑΚΑ ηδονή. Αν φοβάσαι ΣΜΝ, σου προτείνω να προσπεράσεις...
Nα ρωτησω..ειναι η ιδια απο το 2012 που έχει κατι κριτικες "Ελένη¨στο διδ 20
Γιατι ο σμυρνης εγραψε για πιτσιρικα αν θυμάμαι καλα προχθες...και αν εστι πιτσιρικα κανει τετοιους ρομαντισμούς??
Nα ρωτησω..ειναι η ιδια απο το 2012 που έχει κατι κριτικες "Ελένη¨στο διδ 20
Γιατι ο σμυρνης εγραψε για πιτσιρικα αν θυμάμαι καλα προχθες...και αν εστι πιτσιρικα κανει τετοιους ρομαντισμούς??
Ρε grover και λοιποί, γιατί δεν πάτε οι ίδιοι να δείτε και να ενημερώσετε ή τουλάχιστον να σχηματίσετε ιδία άποψη?
Αν δεν κάνει τώρα τους ρομαντισμους που είναι πιτσιρίκα και έχει πυρωσει από καύλα το μουνακι και το κωλαρακι της, πότε περιμένεις να τους κάνει?
Έλεος!
Δοκίμασε και πες μας, τύπε, στην τελική! Η Ελένη απευθύνεται καθαρά σε ρομαντικούς μύστες που γουστάρουν την ΑΚΑ ηδονή. Αν φοβάσαι ΣΜΝ, σου προτείνω να προσπεράσεις...
Δεν ξέρω για την άλλη. Για την Ελένη είμαι σίγουρος γιατί την έχω πάρει πολλές φορές στο παρελθόν και μάλιστα την τελευταία σε πρόγραμμα μιας ώρας στα 80€ + 10€ ρομαντικό δωράκι...
Δεν ξέρω για την άλλη. Για την Ελένη είμαι σίγουρος γιατί την έχω πάρει πολλές φορές στο παρελθόν και μάλιστα την τελευταία σε πρόγραμμα μιας ώρας στα 80€ + 10€ ρομαντικό δωράκι...
Στην πιάτσα κυκλοφορώ με μπλούζα που έχει τυπωμένο το συγκεκριμένο άβαταρ! Για να έχουν υπόψιν τους οι κορασίδες τι τους περιμένει και από ποιόν σε περίπτωση που με φολιασουν...
Γεια χαρά η Ζάνα είναι γριά γκρανυ πριν λίγα χρόνια δούλευε Μεταξουργείο τώρα να δώσεις 20€ο για αυτή είναι καθαρά θέμα φετίχ δηλαδή μόνο για μερακλήδες
Φώκαιας 7 σαράντα ετών πολύ συνεργάσιμη ελεύθερο στοματικό τελειωτικό όχι άσχημα αλλά είχα και άλλο χρόνο να ψάξω κάτι πιο όμορφο που δεν εκμεταλλεύτηκα
Σε εσένα προσωπικά δεν έχω ανάγκη να αποδειξω τίποτα..Τραβα ρώτα τα γερόντια στην πλατεία αττικης που την γαμανε ακαποτα να δεις αν ισχύουν αυτά πού γρσφω
Το να με παρακαλανε δυο παρακμιακες ιερόδουλες να με γλυψουν την κωλοτρυπίδα αυτό με ξεπερνάει. Η μια μου είπε κιόλας ότι θα βάλει τη γλώσσα της όσο πιο βαθιά γίνεται για να μου καθαρίσει το βρώμικο κωλαντερο.... Για την ιστορία σήμερα το πρωι, Ιασονως 31. Η βρωμοπουστα ο τσατσος είχε καρφωθεί στο πρησμένο πουλι μου γιατί η μια με χουφτωσε πολυ περιτεχνα... Ρε ουστ!
Βρε δεν παω ξανά στο Μεταξι.... Όλες παρακμη, η μόνη εμφανισιμη η Αλέξανδρα η γυρολόγος η κοκκαλιαρα. Αλλά και αυτή έχει πολλες αρνητικές κριτικές.
Μπαρμποροσπιτα παλι κλειστά.
Πολυ ζέστη σήμερα....