Helluvatime
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 95
- Like
- 18.326
- Πόντοι
- 13.626
Αρχίδια, τα άφησε να τρέξουν πάνω της. Κάντα γαργάρες μωρή!!Έχεις γλυκο σπ

Τζάμπα ο χυμός ανανάς-μπανάνα πριν...

Αρχίδια, τα άφησε να τρέξουν πάνω της. Κάντα γαργάρες μωρή!!Έχεις γλυκο σπ
Αυτή 36 ;Έκλεισε τα 36 μέσα Ιουνίου και για καιρό δούλευε ως Αλινα Αλκιβιάδου 16α αλλά και σε διάφορα μασατζηδικα, επίσης το cim που ανακοινώνει η τσατσά θα πρέπει να το διερεύνησουμε γιατί όσες φορές την έχω πάρει δε δεχόταν στόμα αλλά μόνο σώμα
Δεν υπάρχει πιο καυλωτικο πραγμα να σε παίρνει πιπα μια γυναίκα, να σταματάει, να λέει τα παραπονα της κι έπειτα να συνεχίζει.Μουρμούραει και κατά την διάρκεια του σεξ....????
![]()
Εχει τατουάζ φτερά στις ωμοπλατες της και πλακουτσωτη μύτη? εαν ναι για την ίδια μιλάμε, τη πέτυχα προχθές και το έγραψα στην ενημέρωση, αν δεις και στη κριτική μου γι αυτή στο Αλκιβιαδου 16α γράφω ότι δεν την έκανα πάνω από 28... κι όμωςΑυτή 36 ;
Σίγουρα μιλάμε για την ίδια ;
Δεν την εκανα πανω απο 25.
Όπως και να χει ειναι φοβερό μωρό.
Ναι έχει φτερά.Εχει τατουάζ φτερά στις ωμοπλατες της και πλακουτσωτη μύτη? εαν ναι για την ίδια μιλάμε, τη πέτυχα προχθές και το έγραψα στην ενημέρωση, αν δεις και στη κριτική μου γι αυτή στο Αλκιβιαδου 16α γράφω ότι δεν την έκανα πάνω από 28... κι όμως
Έπρεπε μετά να την πεις "ρουφα τώρα καλά για να δεις σε λίγο το φρεον!!! "
Μου έχει τύχει στο παρελθόν παρόμοιο σκηνικό με την Αλιονα από Διδύμου 18.
Με τσιμπουκωνε
κάργα ακα....
και σε κάποια φάση σταματάει στο άκυρο για να με ρωτήσει τι είναι καλύτερα: να φέρει ψυκτικό μάστορα να φτιάξει το παλιό ερκοντισιον ή να αγοράσει καινούριο ερκοντισιον....????
Και της πρότεινα να αγοράσει καινούριο Toyotomi από τον Κωτσόβολο!![]()
Η μεσαία σονια που λες η αδυνατουλα με το σώματακι μικρού κοριτσιού είχε μείνει έγκυος κ αποσύρθηκε από την δουλειά.Φιλιππιδου 11Α Σονια μιλφοκουγκαρ η οποία είχε θητεία στη Διδυμου. Ψηλή γυναικαρα με 7-8 έξτρα κιλά, πρωινη βαρδια.
Επίσης έπαιζε και μια άλλη Σονια παλια κοκαλακι παλι πρωι ελευθερο στοματικό τελειωτικό με λίγα σάπια δοντια. Σώμα 14χρονου κορριτσιου. Έχει να εμφανιστεί κανα δυο χρόνια, την είχα δει στη Φωκαιας ένα πρωι πρωινη βαρδια, δεν την ξαναειδα.
Επίσης βραδυνη βαρδια είναι και η άλλη Σονια ολίγον τι γαρίδα στο προσωπο (συγνώμη για την περιγραφη) η οποία είναι φημισμένη για τη λαρυγγωτη πιπα. Και αυτή μια παει, μια έρχεται. Κι αυτή αδυνατη αλλά όχι κόκκαλο όπως η δευτερη Σονια που ανέφερα.
Και γλύψιμο αρχιδιων και κωλοτρυπίδας, σε έπιανε από το χέρι στο σαλόνι κ στα έλεγε για να περάσεις κ βέβαια τα έκανε μέσα, όχι σαν το άλλο το βλήμα την Κάτια/Κατερίνα τη γυρολογο που σου έταζε πράγματα να περάσεις και μέσα έκανε την ανηξερη...Η μεσαία σονια που λες η αδυνατουλα με το σώματακι μικρού κοριτσιού είχε μείνει έγκυος κ αποσύρθηκε από την δουλειά.
Είναι φίλες με την Κατερίνα μέ τα γιαλακια,
που έξω με τα πολιτικά της δεν τα φοράει τα γιαλακια...
τελος πάντων...
που είναι στο φωκαιας στα πρώτα νούμερα με τον κωλο στο πρόγραμμα.
Της είχα δει μαζι στο σύνταγμα.
Τελευταία της εμφάνιση της σονια ήταν στην Σωκράτους ως ανεξάρτητη κάπου στην καραντίνα...
Λενε ότι εκανε πορνοσταρικο τελειοτικο τύπου τσόντας στο πρόσωπο παρακαλώ.
Μόνο για εκλεκτους πελάτες..
Γνωρίζω ότι είχε γκαστρωθει. Παρολαυτα την είχα δει πριν λίγους μήνες στον οίκο που είναι η Κατερινα. Πιθανόν την αντικαταστουσε. Είχε γίνει ακόμα πιο μινιον, στα όρια του καχεκτικου. Ήμουν έτοιμος να εκδώσω αλλά έσκασε παλι χαμογελο και φοβήθηκα...Η μεσαία σονια που λες η αδυνατουλα με το σώματακι μικρού κοριτσιού είχε μείνει έγκυος κ αποσύρθηκε από την δουλειά.
Είναι φίλες με την Κατερίνα μέ τα γιαλακια,
που έξω με τα πολιτικά της δεν τα φοράει τα γιαλακια...
τελος πάντων...
που είναι στο φωκαιας στα πρώτα νούμερα με τον κωλο στο πρόγραμμα.
Της είχα δει μαζι στο σύνταγμα.
Τελευταία της εμφάνιση της σονια ήταν στην Σωκράτους ως ανεξάρτητη κάπου στην καραντίνα...
Λενε ότι εκανε πορνοσταρικο τελειοτικο τύπου τσόντας στο πρόσωπο παρακαλώ.
Μόνο για εκλεκτους πελάτες..
Στην ίδια αναφέρεστε αλάνια, την προδίδουν τα τατουάζ φτερά...Ναι έχει φτερά.
Για την ίδια μιλάμε
Μύστη της Διανόησης, θα ποσταρω το μόνο διαπιστευτήριο που έχω για την πηγή μου:Επιβεβαιώνει ο Μπαρμπορολογος @nert , ο Αρχιμυστης το Bou @n.smirni76 , εγώ, ο @info αλλά και ο @Junax (γιατί παρολο που είναι σίγουρος ότι γαμιωνταν ακαποτα απο πληροφοριες άλλου σε αυτόν έχει αρνηθεί κατηγορηματικά!!).
Ή η κοπέλα λοιπον έχει φάει τρελή λάσπη από λίγους ή ότι έκανε το έκανε στο ξεκίνημα της, πριν πολλαααα χρόνια.
Συλλογή πληροφοριων, ενδείξεις, συμπέρασμα. Τα πραγματα ειναι απλα. Το "ακουσα" και το "είμαι σίγουρος γιατί το είπε κάποιος αξιόπιστος" σε αυτό το site δεν έχουν θέση.
Συναγωνιστή @Junax πιθανόν αυτός που στα εκμυστηρεύτηκε όντως να έλεγε την αλήθεια, αλλά μπορεί και να έλεγε παπαριες γιατί μην ξεχνάς ότι όπου κι αν ήταν η Μπαρμπορα μάζευε όλο το χρήμα. Σταθεροί πελατες αλλά και περιστασιακοι πολλοι, αλλά έτσι υπάρχουν και πολλοι εχθροί που θέλουν να ρίξουν λάσπη για να χαλάσουν την εικόνα της.
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΟΙ, ΘΑ ΓΑΜΗΘΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΑΥΡΙΟ.
Αν έχω ρίξει μαλακιες πιτσιρικας για παρτη της... Ακόμα και τώρα είναι τριαξωνικη υπέρ γκόμενα με εμπλοκε διαφορικό!
Το ενδεχόμενο να έχει κολλήσει αφροδισιο δεν βλέπω να περνάει από το μυαλό σου...Με Ανναμπελ τι εχει παιχτει ????? Αφαντη....την απελασανε ???
Και μετά την κερασες κρεμα γάλακτοςΈπρεπε μετά να την πεις "ρουφα τώρα καλά για να δεις σε λίγο το φρεον!!! "
Μου έχει συμβεί πολλές φορές τα τελευταία χρόνια στην παραλία με κάποιο από τα κορυφαία ονόματα της Φυλής. Χωρίς μακιγιάζ είναι πραγματικά αγνώριστη!ευχη δινω σε ολους, να μην κατσει και δειτε τις κορασιδες αμακιγιαριστες... ΠΟΤΕ!!!
συνεχυστε...
Το πρόγραμμα της Βίκυ εξακολουθεί να είναι όπως πριν από λίγους μήνες ή έχουμε επιστροφή στο μακρινό παρελθόν;Μόνο πρωινή βάρδια θα δουλεύει πορνε μου η Βίκυ,
μέχρι τις 17:00, και μάλιστα στο Φυλής 54β, όπως
αναφέρουν στο διπλανό site, απλά το μωρό εμένα
με παρακαλεσε να γράψω οτι επέστρεψε χωρίς να
μου διευκρινήσει το μαγαζί κι έτσι ανέφερα λανθασμένα
(κατά 1 πόρτα
) το 56 που δούλευε πριν.
Έχω βγάλει τεράστιο σπυρι στο ούλο μέσα από τα μάγουλα είναι από πουτανα η να μην ανησυχώ