Μεσημεριανό πέρασμα μέσα στο λιοπύρι, στους 38°, φρεσκομπανιαρισμένος μυρίζοντας λεβάντα, γιασεμί και φρούτα του δάσους, βάζω τέρμα το A/C στο ασημί πορνοαμάξι μου και ξεκινάω για να δω δύο κοπέλες που ανέφερε ο Σμύρνη στην πρωινή ενημέρωση.
Ξεκίνησα από Λιοσίων και πέρασμα μόνο από Βέργας 3 για να δω την Μιλάνα. Είναι μία συμπαθητική κοπέλα με αδύνατο σώμα χωρίς καθόλου περιττά κιλά. Μαύρο ίσιο μακρύ μαλλί, βγήκε είπε "γκεια σου" και ξανακρύφτηκε μέσα στις κουρτινούλες.
Πέρασμα από Φωκαίας 7 μετά για να δω την Σάσα. Η Σάσα είναι καστανόξανθη αν θυμάμαι καλά με τον χαμηλό φωτισμό της υπόγας. Αδύνατο προς κανονικό σώμα, με ένα τατού κάτω χαμηλά στο πόδι κομποσκοίνι. Μου είπε η ίδια το πρόγραμμα της, αλλά φάνηκε κάπως βαριεστημένη, ενώ μου είπε 2-3 φορές πως θα περάσω καλά.
Έφυγα, έκανα ένα τσιγάρο να σκεφτώ και ήμουν ανάμεσα στο να πάρω το ρίσκο με την Σάσα ή να γευτώ τις μπουτάρες και τις βυζάρες της Άννας για δεύτερη φορά. Τελικά, έπραξα το δεύτερο και ανέβηκα τα σκαλιά του Φωκαίας 17 στον πρώτο όροφο όπου σαλόναρε η Άννα.
Μαύρα εσώρουχα,τα μαλλιά κάτω πάνω σε καυλωτικές πορνογόβες.
Είναι ίσως από τις πιο τίμιες παρουσίες στην πρωινή σε συνάρτηση με το ότι δεν είναι καθόλου ξινή.
Η τσατσά με πέρασε στο μέσα δωμάτιο πίσω από το κουζινάκι το οποίο είναι αρκετά φωτεινό.
Περίμενα κανένα δεκαπεντάλεπτο και σκάει η Άννα φορτσάτη γιατί "μην έχουμε το παιδί και περιμένει"
Μου είπε τα νέα της αφού με θυμήθηκε από το σαλονάρισμα πριν 2 βδομάδες που πέρασα και πως θα λείψει 30/6-05/07.
Ξεκίνησε μία πίπα με προφυλακτικό και εγώ να την χουφτώνω ΠΑΝΤΟΥ, ΒΥΖΑΡΕΣ. μπουτάρες, κωλάρα. Μου τούρλωνε και το κωλοτρυπίδι της στον καθρέφτη. Την πήρα ιεραποστολικό σε μέτριους προς υψηλούς ρυθμούς. "Μπουτάααρες" αναφώνησα δυνατά ενώ είχα βάλει την κεφάλα μου ανάμεσα τους με εκείνη να γελάει.
Μου στήνεται εξαιρετικά στα τέσσερα, πολύ ωραίος πάτος, καλό στήσιμο και συνέχεια στους ίδιους ρυθμούς και στα βαθιά μπασίματα να βογγάει. Στήνω το δεξί πόδι μου πάνω από το κωλομέρι της και την κάρφωνα δυνατά. Τα χέρια της σφίγγανε το κρεββάτι. Έχυσα βογγώντας δυνατά με εκείνη να με ρωτάει αν είμαι καλά.
Δούλεψε και καμιά μέρα απόγευμα γαμώ την τρέλα σου, της λέω. Δεν μπορώ πρωινά. Μου λέει πως το κάνει αλλά πολύ σπάνια και κανονικά Κυριακές δεν δουλεύει καθόλου. Είχε άλλα δύο δωμάτια και τελείωνε η βάρδια της. Ήρθε με φίλησε στο μάγουλο και έφυγε.
Έχει σταματήσει να δίνει κώλο αλλά ακόμα δεν βλέπω να έχει επανέλθει στα φυσιολογικά το κουλουράκι της.
ΒΥΖΓΙΑΑΑααααα....