Δικο μου το λαθος, το 109β εννοουσα.εδώ και πολύ καιρό είναι κλειστό
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Διανοούμενος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 36
- Like
- 33.769
- Πόντοι
- 11.096
Α ναι κατάλαβα, οχι δεν πηγα. Εκεί συνήθως το αριστερό υπόγειο έχει τα πιπινακια, και το δεξί χοντρές και σαβουρες που δίνουν γκροβερ. Και μια Άννα που είναι παρα πολλα χρονια.Όχι στο 74 απέναντι, δεξιά στο υπόγειο
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.289
- Like
- 293.305
- Πόντοι
- 47.170
ανοιχτό ήταν, δουλευε η ΌλγαΔικο μου το λαθος, το 109β εννοουσα.
clonarius
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 31
- Like
- 22.005
- Πόντοι
- 5.946
φίλε η τραγωδία Φορμετ/Χυσίνας έχει δηλώσει πολλάκις πως την έπαιρνε ακα με την τυρο-μουχλιασμένη ψωλή του...Ακαποτο γαμησι η Εβελίνα ΠΟΤΈ δεν έχει κάνει!! Μην ακουτε μαλακιες απο εξυπνάκηδες και ξερόλες του σάϊ! Επίσης είναι από τις λίγες που κάνουν συστηματικά τσεκ για αφροδίσια. Πολλές άλλες έχουν να κάνουν χρόνια!
Δεν έχω προθεση να "αγιοποιησω" καμια ιερόδουλη γιατί αυτά που έχουνε ζήσει αυτές δεν τα έχει ζήσει ΚΑΝΕΝΑΣ από εμάς! ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ "ΓΑΤΑΚΙΑ" ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΙΑΣ ΙΕΡΟΔΟΥΛΗΣ!!
Ουτε επίσης παιρνω το μέρος ΚΑΜΜΊΑΣ.! Απλά αποτρεπω τους ψευτες αυτό του νήματος.
ψέμματα μας έλεγε?
η γλυκειά μας καργιολίτσα φοράει το ίδιο μαύρο συνολάκι με τα μισά κωλομάγουλα έξω,Κι ότι έλεγα να πάω σήμερα καρφί για Ανναμπέλα, μου γάμησες τα ήπατα...
![]()
αυτό που φόραγε τους τελευταίους μήνες στο μετάξι.
Της άνοιξα το κώλο με πολύ λιπαντικό , δαγκωνόταν και μούγκριζε
Αν θες όμως να της γαμήσεις τα ήπατα κάνε ότι πειράζεις το "σιχαμένο" εσώρουχο της
Το έπιασα επίτηδες ότι θα το σκίσω και μεταμορφώθηκε σε βρισηίδα,
στριγκλιές κ τσιρίδες δόνησαν το διώροφο

Γενικά είναι τίμια και με το παραπάνω στη μεταγγραφή της, εγγύηση

Helluvatime
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 95
- Like
- 18.326
- Πόντοι
- 13.626
Καλά έκανες , Σάββατο βράδυ δεν συνιστώνται οι τσάρκες , εκτός αν πηγαίνεις κάπου καρφωτος. Δεν περνάνε σε δωμάτιο κάνουν και φασαρία όταν σκάνε τσούρμο.Οχι δυστυχώς, εκανα μαλακια ε; Βασικά είχε πολυ πιτσιρικαρια κι έφυγα για το σπίτι, νυστάζα κιόλας... Εκεί ήταν;
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.289
- Like
- 293.305
- Πόντοι
- 47.170
τώρα σφηνάκι live
Φυλής 54β κλειστό.
Φυλής 54β Ορορα καστανοξανθο κοντοπουτανο με ψιλοκανονικο σώμα 3αρι συν βυζι, απλό πρόγραμμα.
Φυλής 56 & 66α κλειστά.
Φυλής 66δ Ντινα/Τίνα/Κωνσταντίνα μελαχρινή κοντή σώμα μέ πιασίματα, 2αρι βυζι, τατουάζ στο αριστερό μπράτσο, πιρσινγκ στον αφαλό, απλό πρόγραμμα.
Φυλής 72αρια κλειστά.
Φυλής 74 δεξιά Αναμπελ ξανθιά λεπτή 1.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Φυλής 74 αριστερά Γιάννα μελαχρινή λεπτή με 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.
ανοιχτό κ το Διδυμου 27 όπου δουλεύει η Τανια
Φυλής 54β κλειστό.
Φυλής 54β Ορορα καστανοξανθο κοντοπουτανο με ψιλοκανονικο σώμα 3αρι συν βυζι, απλό πρόγραμμα.
Φυλής 56 & 66α κλειστά.
Φυλής 66δ Ντινα/Τίνα/Κωνσταντίνα μελαχρινή κοντή σώμα μέ πιασίματα, 2αρι βυζι, τατουάζ στο αριστερό μπράτσο, πιρσινγκ στον αφαλό, απλό πρόγραμμα.
Φυλής 72αρια κλειστά.
Φυλής 74 δεξιά Αναμπελ ξανθιά λεπτή 1.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Φυλής 74 αριστερά Γιάννα μελαχρινή λεπτή με 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.
ανοιχτό κ το Διδυμου 27 όπου δουλεύει η Τανια
Τελευταία τροποποίηση:
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.289
- Like
- 293.305
- Πόντοι
- 47.170
Τρέχα.... 74 δεξιαΚι ότι έλεγα να πάω σήμερα καρφί για Ανναμπέλα, μου γάμησες τα ήπατα...
![]()
Διανοούμενος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 36
- Like
- 33.769
- Πόντοι
- 11.096
Εσυ τι λες;φίλε η τραγωδία Φορμετ/Χυσίνας έχει δηλώσει πολλάκις πως την έπαιρνε ακα με την τυρο-μουχλιασμένη ψωλή του...
ψέμματα μας έλεγε?
claimain
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 6.037
- Πόντοι
- 2.846
Χθεσινη ενημερωση απο σοβαρο μυστη τσατσο προισταμενο ( ευτυχως δε χρειαζεται να βολταρω , οχι οτι θα το εκανα) για καινουργια κοπελα.
Μετριο αναστημα χωρις τα βατραχοπεδιλα , ξανθια μακρυ μαλλι , ομορφο κορμακι με ωραιο κολαρινι.
Βυζι φυσικο μετριο προς μεγαλο αλλα στητο οχι σαβουρικο και καυλομενες ρογες για οποιος θελει πιπιλισμα.
Δεκτικη κοπελα σε νορμαλ και καθαρους τυπους.
Εναλαγες στασεων υπηρξαν χωρις ατοπες κλασικες δικαιολογιες.
Κοπελα επικοινωνιακη ευχαριστη.
Ηλικια ακριβως 27 απο τη ρομουνια κλασικα απο Κοσταντζα κοντα στο βουκουρεστι εκει να δεις καραμουναρους.
Εχθες ξεκινησε και την λενε Diana απο οτι μου ειπε ειχε εργαστει στο ιδιο επαγγελμα πριν 5 χρονια.
Χρωμα δερματος οσι καταλευκο αλλα προς το λευκο φερνει.Βλεπεις ειναι και καλοκαιρι και εδω η ηλιος κεει και για τους γκει.
Μπουρδελο φυλης 65α ηταν και μια αννα μαρια ενα σκατομπαζο ολο το χαρτι το ειχε παρει η Diana.
Tης ειπα θα σου κανει ενημερωση κριτικη σε ενα σαιτ που ειναι ........................................
Καλο γαμησι μεσα δεν εκλεβε στηνοταν οπως επρεπε.Μουνι ουτε σαμπρελα ουτε στενο ομως.Ολα μια χαρα καλα περασα και εγω και ενας φιλος που πηγαμε μαζι.Οχι τουζα
Μετριο αναστημα χωρις τα βατραχοπεδιλα , ξανθια μακρυ μαλλι , ομορφο κορμακι με ωραιο κολαρινι.
Βυζι φυσικο μετριο προς μεγαλο αλλα στητο οχι σαβουρικο και καυλομενες ρογες για οποιος θελει πιπιλισμα.
Ηλικια ακριβως 27 απο τη ρομουνια κλασικα απο Κοσταντζα κοντα στο βουκουρεστι εκει να δεις καραμουναρους.
Εχθες ξεκινησε και την λενε Diana απο οτι μου ειπε ειχε εργαστει στο ιδιο επαγγελμα πριν 5 χρονια.
Χρωμα δερματος οσι καταλευκο αλλα προς το λευκο φερνει.Βλεπεις ειναι και καλοκαιρι και εδω η ηλιος κεει και για τους γκει.
Μπουρδελο φυλης 65α ηταν και μια αννα μαρια ενα σκατομπαζο ολο το χαρτι το ειχε παρει η Diana.
Tης ειπα θα σου κανει ενημερωση κριτικη σε ενα σαιτ που ειναι ........................................
Καλο γαμησι μεσα δεν εκλεβε στηνοταν οπως επρεπε.Μουνι ουτε σαμπρελα ουτε στενο ομως.Ολα μια χαρα καλα περασα και εγω και ενας φιλος που πηγαμε μαζι.Οχι τουζα
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.289
- Like
- 293.305
- Πόντοι
- 47.170
Μήπως εννοείς την Μπιανκα,που επέστρεψε χθες και είχε δουλέψει και πιο παλιά? Μια Ντιάνα εμφανίστηκε πριν κάνα 2 βδομάδες αλλά στη φάτσα ήταν κουασιμοδος και έκανε πρόγραμμα ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα, είχε και τατουάζ στο δεξί χέρι και ήταν ξανθοκαστανη, ενώ και σήμερα το πρωί αλλά στο 65β δουλευε η Νικόλ που και αυτή έχει δουλέψει πάλι παλιότερα, αυτή είναι καστανή βέβαια κ κάνει απλό πρόγραμμα.Χθεσινη ενημερωση απο σοβαρο μυστη τσατσο προισταμενο ( ευτυχως δε χρειαζεται να βολταρω , οχι οτι θα το εκανα) για καινουργια κοπελα.
Τελευταία τροποποίηση:
Bambaataa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2021
- Like
- 1.864
- Πόντοι
- 201
Μεσημεριανη τσαρκα και ξεκωλιασμα τις Κατερινας Στο Φωκ.7 ή 9, δεν θυμαμαι. Τρελο πιστοναρισμα, σε καποια στιγμη αρχησε και φωναζε ποναω..ποναω.....και τις τα εδωσα στο στομα. Εκατσα στο δωμα ενα 20λεπτο.......μπορουσα να κατσω και αλλο μεσα αλλα βαρεθηκα.....κολοτρηπιδη πεντακαθαρο, χωρις μερεντα.
Ολα τα μαγαζα βαραγανε μηγες.
Ολα τα μαγαζα βαραγανε μηγες.
Σεβασμιώτατος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουν 2021
- Κριτικές
- 15
- Like
- 5.167
- Πόντοι
- 746
ΕΝτάξει τη πέτυχα, ευχαριστώ.Τρέχα.... 74 δεξια

Πάλι σουρεάλ γαμήσι έριξα ρε πούστη

fluffy
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 14
- Like
- 2.436
- Πόντοι
- 1.326
Η Μαίρη αποσύρθηκε φιλαράκι..ένας άνθρωπος θα απαντήσει αν γύρισε η Μαίρη το μιλφ με τα ταττου από Περγάμου???
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 557
- Like
- 90.096
- Πόντοι
- 48.067
Την ξεκώλιασες την πριγκιπέσσα ?ΕΝτάξει τη πέτυχα, ευχαριστώ.Η σημερινή της ντρόγκα είχε παρενέργειες γλωσσομάθειας να σε ενημερώσω
. Από τη 1η στιγμή άρχισε να με ρωτά ποια γλώσσα εκ των γαλλικών/γερμανικών προτιμώ περισσότερο κι όταν της απάντησα γαλλικά, άρχισε να μου λέει κάτι ασυναρτησίες je m appele (συμπλήρωνα εγώ άννα μπέλ) / je parle un petit francais / voulez vou couchez avec moi (συμπλήρωνα εγώ cet soir). Kι όλ’αυτά καθώς προσπαθούσα να μπω.
Πάλι σουρεάλ γαμήσι έριξα ρε πούστηΜε κυνηγάει η παρωδία μέχρι και στα πηδηχτήρια
![]()
claimain
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 6.037
- Πόντοι
- 2.846
ειναι αυτη που λεω οπως το λεω. αλλες εχεις δει.Οταν αναφερω για καινουργια ειναι απο εγκυρη πηγη.Απο αυτους που τις φερνουν και διανεμουνΜήπως εννοείς την Μπιανκα,που επέστρεψε χθες και είχε δουλέψει και πιο παλιά? Μια Ντιάνα εμφανίστηκε πριν κάνα 2 βδομάδες αλλά στη φάτσα ήταν κουασιμοδος και έκανε πρόγραμμα ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα, είχε και τατουάζ στο δεξί χέρι και ήταν ξανθοκαστανη, ενώ και σήμερα το πρωί αλλά στο 65β δουλευε η Νικόλ που και αυτή έχει δουλέψει πάλι παλιότερα, αυτή είναι καστανή βέβαια κ κάνει απλό πρόγραμμα.
Paliotsarkadoros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 28
- Like
- 3.829
- Πόντοι
- 7.185
το μόνο που έμαθα να λέω και το μόνο που ταιριάζει στην περίπτωση: voulez vous beze avec moiΕΝτάξει τη πέτυχα, ευχαριστώ.Η σημερινή της ντρόγκα είχε παρενέργειες γλωσσομάθειας να σε ενημερώσω
. Από τη 1η στιγμή άρχισε να με ρωτά ποια γλώσσα εκ των γαλλικών/γερμανικών προτιμώ περισσότερο κι όταν της απάντησα γαλλικά, άρχισε να μου λέει κάτι ασυναρτησίες je m appele (συμπλήρωνα εγώ άννα μπέλ) / je parle un petit francais / voulez vou couchez avec moi (συμπλήρωνα εγώ cet soir). Kι όλ’αυτά καθώς προσπαθούσα να μπω.
Πάλι σουρεάλ γαμήσι έριξα ρε πούστηΜε κυνηγάει η παρωδία μέχρι και στα πηδηχτήρια
![]()
Σεβασμιώτατος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουν 2021
- Κριτικές
- 15
- Like
- 5.167
- Πόντοι
- 746
Όταν δεν γέλαγα έριχνα και καμμιά πουτσιά. Αυτή να λέει τις μαλακίες της και να κοιτάει πότε το ταβάνι και πότε εμένα. Ροδέλα δεν πήρα πάντως.Την ξεκώλιασες την πριγκιπέσσα ?
Κι ένα highlight τελευταίου δευτερολέπτου. Ένω δεν έχει αφήσει σταγόνα έρχεται να με φιλήσει πριν φύγει
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 17K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις