Διανοούμενος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 36
- Like
- 33.779
- Πόντοι
- 11.096
Ρε κουφάλα μουσικός είσαι; Που τα ξέρεις αυτά;Η άλλη θα την πληρώσει στο τέλος που θα σφυροκοπάς στα 280bpm.![]()

Ρε κουφάλα μουσικός είσαι; Που τα ξέρεις αυτά;Η άλλη θα την πληρώσει στο τέλος που θα σφυροκοπάς στα 280bpm.![]()
είσαι τεράστιος μύστης!Οντως smyrmis_ Η Κων/να. έχει να αναφερθεί καιρό.... A propos. ..η εκεί Αλεξανδρα ταυτοποιήθηκε _.Δεν ειναι η παλιά Μιλβα των στούντιο, αλλά .. πιο παλιά ακόμη= η Αλεξανδρα που δούλευε στο Λιοσίων 303 απεναντι από του Κωστή
στο Κ Σχοινά 2 στη στάση Σόνια ...Μάλιστα. κύριοι παλαιοί των ημερών ... Η ..... Ελληνογερμανίδα / που πάντως μιλάει βλαχορουμάνικα κλπ. Aυτό το σαϊτ πρέπει να το στείλουν .....στο διαστημα μαζί με την μουσική του Vangelis ....
======Αλεξάνδρα, Λιοσίων 303 - bourdela.com forum
Συναθλητες μετα το κλεισιμο των studio στη Λιοσιων αναξητω την Αλεξανδρα απο το 303 αν ξερει κανεις ας ριξει τα φωτα του!!! :huh: :huh: :huh: :huh: edit AssFiller :διόρθωση τίτλουwww.bourdela.com
[/URL]![]()
Όλες οι κριτικές για την Αλεξάνδρα - Κωνσταντίνου Σχοινά 2 (Μπουρδέλα) Αθήνα
Όλες οι κριτικές για την Αλεξάνδρα - Κωνσταντίνου Σχοινά 2 (Μπουρδέλα) Αθήναwww.bourdela.com
Ρε τρελέ, τώρα που πέρασα η τσατσά ζηταγε 20 για την λατίνα και ήταν και η Ρίτα εκεί με 15. Ωραίο μωρό η Ρίτα παρεπιπτόντως. Επίσης τα βυζιά της λατίνας είναι σφιχτά σιλικονατα. Το λέω μήπως λέμε για άλλη ρε φίλε γιατί μου φαίνεται κουλό εντελώς.Μεταξενια βολτα σημερα στις 1900
Επισκεψη στα latin houses.
Koλ27Ανω κλειστο,Ισογειο η Μπιανκα,υπογειο η Αννα Μπελα την οποια μου την παρουσιασε ο κυριος τσατσος.
Στο σαλονι περιμεναν τον φιλο τους 3 αιγυφτιοι απο το Μενιδι του ξωτικου Νειλου.
Πρωτη φορα κατεβηκα στην υπογα.
Μπαινω λοιπον Ισογ βλεπω την Μπιανκα κ αμεσως δινω τα 10€
Πατουρι στητο κ σφιχτο αμιγως λατινικομεμε λιγο νερουλα αλλα μεγαλα,τον πηρε σε 3 στασεις χωρις μα κ μου κ χωρις να γκρινιαξει για τον χρονο
Το μονο φαουλ ηταν η 2τσα η οποια βιαζωταν να με βγαλει απ το δωματιο επειδη περιμεναν 2 στο σαλονι.
Δεν ειχε πολυ κοσμο σημερα στο μεταξι αλλα η Μπιανκα ειχε συνεχωμενα δωματια απ την στιγμη που μπηκα στο μαγαζι.
Σε ολο το μηκος της Κολωνου εκτελουνται εργα ενω οσο περιμενα το Α13,ειδα ενα ασημι AURIS με σπασμενο το φινιστρινι του συνοδηγου παρκαρισμενο κοντα στην σταση
Απελπιστικηή κ καλτ
για ορισμενους η κατασταση στο μεταξι...
![]()
![]()
![]()
Δεν φοραγε γυαλιαΡε τρελέ, τώρα που πέρασα η τσατσά ζηταγε 20 για την λατίνα και ήταν και η Ρίτα εκεί με 15. Ωραίο μωρό η Ρίτα παρεπιπτόντως. Επίσης τα βυζιά της λατίνας είναι σφιχτά σιλικονατα. Το λέω μήπως λέμε για άλλη ρε φίλε γιατί μου φαίνεται κουλό εντελώς.
Μια τσουπωτη με σφιχτό όμως σώμα και γυαλιά.
Και σε άλλους όταν έφυγα στο σαλόνι 20 ζητάγε γιαυτην.
Η εκπομπή περιέχει τοποθέτηση προϊόντος.Ξέχασες να γράψεις από κάτω Πληρωμένη διαφήμιση.
Έπεσε η προσοχή μου στην Ρίτα ρε γαμώτο και δεν θυμάμαι καθόλου.Δεν φοραγε γυαλιαειχε πλακε προσωπο,πως ελεγαν αυτη που ειδες?
Εγω πηρα την Μπιανκα.
![]()
![]()
![]()
Δεν ηταν τεχνιταΈπεσε η προσοχή μου στην Ρίτα ρε γαμώτο και δεν θυμάμαι καθόλου.
Αυτή που πήρες είχε πλαστικό βυζί; Γιατί αυτή που είδα τα είχε ενισχυμένα...από Βενεζουέλα.
Πληθωρικό κορμί, αλλά τέρμα σφιχτό με ένα κορμάκι σαλόναρε...
Το μυστήριο λύθηκε. Άλλαξε μάλλον η βάρδια αφού δεν ήταν και η Ρίτα όταν πήγες.Δεν ηταν τεχνιταηταν φυσικα πλαδαρα
![]()
![]()
![]()
Αναμενουμε περιγραφες για την Μαγια.Επίσκεψη στην Μαγιά Φώκαιας 24
Μαύρο έφυγα αχιστος
Και ούτε καν έκανε τίποτα για προσπάθεια για παίξιμο η έστω να τελειώσω
Αν θυμάμαι καλα κάποιος εγραψε θετικα για αυτην στις ποουμενες σελιδεςΡε συ καφέ... τα μάτια μας ρε τύπε..βάλε κάνα κόμμα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Είδε κανείς αυτή τη καινούρια στο Ιωαννίνων 3 μια Ιννα.????