Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 181 άτομα (21 μέλη και 160 επισκέπτες)

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
8.145
Πόντοι
1.056
Μόλις τώρα για να μαθαινετε... κατέβηκε από Μερσεντές ένας 70αρηε περίπου 150 κιλά κακασχημος με μια πετιτ ξανθιά 18-20 χρόνων με μαύρο εφαρμοστό ταγερακι που μου έπεσε η μασέλα χεράκι να μπαίνουν σε μια καφετέρια Βριλήσσια

χαχα

Φιλε αυτο ταιριαζει γαντι στο νημα με τις ελλεηνιδες.. :2funny:

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Φίλε μου μπορείς να δώσεις κάποιες λεπτομέρειες για το πουτσομεζεδακι;
Δεν διαβάζω αρκετά..
Μόλις τώρα για να μαθαινετε... κατέβηκε από Μερσεντές ένας 70αρηε περίπου 150 κιλά κακασχημος με μια πετιτ ξανθιά 18-20 χρόνων με μαύρο εφαρμοστό ταγερακι που μου έπεσε η μασέλα χεράκι να μπαίνουν σε μια καφετέρια Βριλήσσια
.. αυτα
Γράφεις τα κιλά του αλλά ξέχασες να ζυγίσεις την τσέπη του.... Η Σόνια τώρα: έχει φρεσκάδα, το μουνί της στενό , νοιώθεις ότι μπαίνεις σε αληθινό άνθρωπο κι όχι σε ερωτικό μηχάνημα, κάνει μέχρι 3 στάσεις, το μόνο αρνητικό πόναγε η μήτρα της και φυσικά έριξα τους τόνους πολύ , πάνω από όλα είμαστε άνθρωποι. Εννοείται θα ξαναπάω , τρελάθηκα

Jason Lee Son

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2017
Κριτικές
5
Like
686
Πόντοι
361
Σε ποιο μαγαζί και τι βάρδια είναι η Σονια;

• Like
Αντιδράσεις: Reuzel

gus76

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2015
Like
6
Πόντοι
0
Ενημέρωση : σεξ με Σόνια ρουμάνα από τις φρέσκιες του Μεταξιού, την εντόπισα στο ανάκτορο, εεε δεν έχω λόγια, η ζωή μου απέκτησε νόημα ξανά στα Μπουρδέλα...Επιτέλους.. Τι ζουζούνι είναι αυτό , με τα πατουσάκια του τα απίστευτα, και τα βυζάκια τα γλυκά, ένοιωσα ότι κάνω έρωτα σε ένα 75%, τώρα κατάλαβα τι έχανα... Τα 10 ευρώ μπορεί να ήταν και λίγα...Συνουσιαστές ...δαγκωτό Σόνια..τέλος..!
Τι ώρα δουλεύει φιλε;

• Like
Αντιδράσεις: Reuzel

koulamaria

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
48
Like
14.389
Πόντοι
4.460
Ναι οκ αλισβερίσι αλλά πταν πας συχνά σε ένα στάνταρ σου και σε κοροϊδεύουν και βρίζουν στα ρωσικά και γελανε το παίζουν ντίβες μέσα στο δωμάτιο και πολλά και διαφορά ….εκεί φίλε δινεις άκυρο γιατι αυτό λέγετε κατάχρηση εξουσίας …και οι πελάτες μπορεί να κάνουν κατάχρηση εξουσίας λόγο του ότι πληρώνουν αλλά και οι τανες μπορούν να πάρουν και αυτό το ρόλο …διότι αυτές δίνουν είδος …και μπορούν να το δοσουν με πολλούς τρόπους ….σαν νεκρές ( κομοδίνα ) σε πιο ενεργητικούς ρόλους ( ζωηρές ) παθητικές ( χαδιάρες , γατούλες , ναζιάρες …) τέλος και χλευάζοντας τον πελάτη νομίζοντας πως έχει γίνει παιχνιδάκι τους !! Πολλές ρε μας βλέπουν σαν ασθενείς και αυτές το παίζουν και καλά ψυχολογες !! Βρε δε πα να γαμηθουν !!!!!!ειλικρινα στο λέω να πάνε να γαμηθουν αυτές που το παίζουν και καλά ντίβες μαγγισες ωραίες και πολλά αλλά διαστροφικό ..
....φιλε μου δεκτο και το επιχειρημα σου.
Αλλα στην 30ετη καριερα μου στον αγοραιο ερωτα πιστευω οτι μπορω να καταλαβω την κοροϊδια.Εμπειρια λεγεται απλα.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
557
Like
90.096
Πόντοι
48.067
Ενημέρωση : σεξ με Σόνια ρουμάνα από τις φρέσκιες του Μεταξιού, την εντόπισα στο ανάκτορο, εεε δεν έχω λόγια, η ζωή μου απέκτησε νόημα ξανά στα Μπουρδέλα...Επιτέλους.. Τι ζουζούνι είναι αυτό , με τα πατουσάκια του τα απίστευτα, και τα βυζάκια τα γλυκά, ένοιωσα ότι κάνω έρωτα σε ένα 75%, τώρα κατάλαβα τι έχανα... Τα 10 ευρώ μπορεί να ήταν και λίγα...Συνουσιαστές ...δαγκωτό Σόνια..τέλος..!
Θα δοκιμαστει και απο εμενα τυπε συντομα. Κανω αποχη μερικες μερες απο τα μπουρδελα γιατι κολλησα 4η φορα κορωνοιο !
Χρωσταω στους μυστες να πιω μουνοζουμα απο Σονια που περασες εσυ και απο Σαμπινα Εξηκιου και να γραψω εμπειριες.
Κυκλοφορει τιποτα αλλο καλο να παω το ρουφηξω ?
Εκεινη η βανεσα στο υπογειο 23 τρομαζει οποτε με βλεπει, της αφυδατωνω το μουνι λεει και απο το πολυ ρουφηγμα και εχει ξηροτητα μετα.
Η κατια στο 31 θελει να της γλειφω τις πατουσες, της αρεσει πιο πολυ λεει.
Ευτυχως ξεφυτρωνουν πιπινια απο το πουθενα και εχουμε επιλογες.

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.623
Πόντοι
4.630
....φιλε μου δεκτο και το επιχειρημα σου.
Αλλα στην 30ετη καριερα μου στον αγοραιο ερωτα πιστευω οτι μπορω να καταλαβω την κοροϊδια.Εμπειρια λεγεται απλα.
Όλες κοροϊδεύουν κτλ μην τα ξαναλέω ..Η εμπειρία μας πρέπει απλά να μας κάνει να τις γαμουμε που και που …και όχι να εθιζόμαστε ..γνώμη μου

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.326
Πόντοι
13.626
Κάποια πρόταση για βράδυ ;
Βοηθήστε λίγο
Ρε παίχτη, γράφεις τον τελευτάιο μήνα, και ζητάς να σου προτείνουν ποια να πας να πηδήξεις.
Το νήμα εδώ το διαβάζεις, κριτικές υπάρχουν, πήγαινε δες την και άμα σου κάνει κλικ, μπες και πήδα την.

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
107
Like
16.233
Πόντοι
26.435

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.362
Πόντοι
3.656
Εγω παντως τις εκτιμω αφανταστα! (τις πουτανες) Το καθε μυξιαρικο ελλεινιδα δεν αντεχω! (δεν ειναι ολες)

Φιλε ειναι πολυ απωθητικο, δεν εχω κατι με τους ανθρωπους, αλλα παιφτει το επιπεδο. Ας πανε μεταξι! Η ας ριξουν τις τιμες στα στουντιο για να πηγαινουμε στουντιο..

Αλλιως θα συνεχισουν να βαρανε μυγες!

Οι τιμες κανονικα θα επρεπε να ειναι 5 ευρω το μεταξι, 10 ευρω εκτος μεταξι, και 20 ευρω τα στουντιο! με 15λεπτα προγραμματα! Θα χεζοντουσαν στο χρημα! Αλλα ειναι και μαλακες, δεν τους κοβει!!!
Παιδιά εγώ βλέπω ότι Ελληνίδες πλέον τον παίρνουν πολυ εύκολα. Έχω φίλο 40αρη μεσίτη μέτρια εμφάνιση μέτρια λεφτά. Γαμαει πολλές 25 με 35 μετριες κ άνω με παραμύθια κ κάτι ψιλό δώρα της πλάκας....
Συνοικιες που κινείται. Αιγάλεω Περιστέρι ήλιον σεπολια Κολωνός Βικτωρία Πατησίων κ πέριξ. Εππαγελμα φοιτήτριες από επαρχία κ χαμηλή τάξη, κομωτριες σερβιτόρες υπάλληλοι μαγαζιών σουπερμάρκετ κλπ συνήθως μόνες από επαρχία που ζουν Αθήνα, χωρισμένες κλπ
Μουδειξε προχτές φώτο από το τηλ με γκόμενές σπίτι του, δεν το πίστευα....
Δεν τις κοροϊδεύει απλά το απιζει λίγο πιο λεφτάς από ότι πράγματι είναι...

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
557
Like
90.096
Πόντοι
48.067

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Σε ποιο μαγαζί και τι βάρδια είναι η Σονια;
Κολωνού 23 Ανάκτορο , σχολάει 17.30 -18.00 από ότι μού είπε ο τύπος στην υποδοχή , αλλά δεν ξέρω σίγουρα πότε πιάνει βάρδια 12.00 13.00 λογικά
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Είναι σίγουρο??? Οκ Respect..!

Εγγρ.
28 Νοε 2020
Κριτικές
2
Like
803
Πόντοι
360
Για μένα που πιστεύω ότι έχω αρκετή εμπειρία από γυναίκες κάθε είδους , αν θέλετε μπορείτε να με ειρωνευτείτε για αυτό , αν βρείτε χημεία και επικοινωνία με καμμιά πουτανίτσα (μόνο πιπίνες η αφεντιά μου) θα απολαύσετε γαμήσια ανεπανάληπτα , πράγμα δύσκολο για τις περισσότερες εκεί έξω σεμνότυφες και συμφεροντολόγες ελεεινίδες.
Προσωπικά τα τελευταία 5 χρόνια έχω γνωρίσει 2 κορασίδες του επαγγέλματος που μου έχουν ζητήσει σχέση , κάτι που δεν μπορώ να το κάνω εύκολα για ευνόητους λόγους , ώστε να συγκατοικήσουμε ..προσφατα μία μου λέει αν ησουν μικρότερος σε ηλικία σε παντρεύομουν εδώ και τώρα, ποιος την ρώτησε όμως?
Η άλλη μου είπε τελευταία για ξενοδοχείο σε τιμή σοκ χαμηλή..δεν το παίζω δον ζουάν και γκόμενος απλά σέβομαι αυτές τις κοπέλες και βρίσκω τρόπους πολύ καλής επικοινωνίας και οικειότητας και ποτέ αγαπούλης και ζητιάνος .
Πρέπει να ξέρετε ότι αν οι σύζυγοι ήταν απελευθερωμένες στα σεξουαλικά παιχνίδια στο κρεβάτι έξω από ηθικές αναστολές και μαλακίες λίγες πόρνες θα είχαν δουλειά..

Jason Lee Son

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2017
Κριτικές
5
Like
686
Πόντοι
361
Η Βανέσα λογικά είναι το πιο μικρό ηλικιακά πιπίνι στο Μετάξι. 14-15 ΧΡΟΝΏΝ αν θυμάμαι καλά, ωραίο μουνί κι αυτή..όλα μια χαρά θα πάνε..!
Ωπα ρε όχι και 15, μη μου λες τέτοια και με φρικάρεις.

oti na nai

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2010
Κριτικές
29
Like
2.277
Πόντοι
4.115
Καλημέρα συναγωνιστές,εχτές το πρωί (Σάββατο)επισκέφτηκα το διδύμου 22 για να τιμήσω άλλη μια φορά τη Μαριάννα,μαζί της ήταν μια καινούργια με το όνομα Βάνα,μελαχρινή,αδύνατη,κοντούλα και γλυκούλα με το ίδιο πρόγραμμα όπως τις Μαριάννα.

poutanokas

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2021
Κριτικές
3
Like
561
Πόντοι
20
Η μεγάλυτερη φόλα στο Μεταξουργείο, γενικά είναι η Χριστίνα με τα μανιτάρια στην πλάτη, στο μόλ είναι απίστευτο πως την έχουν κρατήσει τόσο καιρό και κάθε μέρα φολιαζει ανυποψίαστους ανθρώπους... ένας Αλβανός συναγωνιστής είχε θυμώσει πολύ μαζί της σήμερα, επηδει δεν έδωσε κωλο που του είχε υποσχεθεί αλλά αυτό ήταν το τελευταίο που πρέπει να κοιτάξει πάνω σε αυτό το κωλοπουτανο....... που να μην σώσει η καριολα γαμω το μουνι της το βρωμικο και τα μανιτάρια της.
Τοπ σε ομορφιά είναι η Καρολαιν λατιναδικο αλλά τι 20 ευρώ ρε κουτοπόνηροι βρωμιάριδες το γαμησαμε το θέμα προτιμώ να ψάχνω μια ώρα μπας και πετύχω να αδειάσω με 10 ευρώ την μάνικα μου σε φόλα παρά 20 στο Καμπούλ.

poutanokas

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2021
Κριτικές
3
Like
561
Πόντοι
20
Άδειασα σε μια ερικκα κάτι τέτοιο γνωστή φάτσα μαυρομαλικο ψιλογαμευσιμο πουτανακι Μίκρο σε ηλικία για 10 ευρώ οκ, είχε νομίζω κάι ένα δύο ταύτου χέρι μεγάλου Αλεξάνδρου υπόγειο... Περίμενα να δω το Χριστινακι αλλά δουλεύει σε καμία ώρα που και αυτή όχι απλά έχει ρίξει της υπηρεσίες της κοντεύει να γίνει φόλα από της τοπ αλλά είναι πίπινακι και μου αρέσει πολύ ,να το γαμαω στα 4 τουλάχιστον δεν κλέβει πολύ..
Μετριες κοπελες θέλω τουλάχιστον να φέρουν και άλλες Άναμπελ Κοντουλικα λεπτά πορνιδια να τα χύνουμε στο στόμα με 10 ευρώ και Οχι με 20, νορμάλ πάμε και φυλής που είναι ακόμα πιο αποσκατα ειδικά το βράδυ να βλέπω της ίδιες κωλοφατσες ,βαριεστιμενες πουτανες, με πρόγραμματα ρομπότ . τόυλαχιστον Μεταξουργείο φέρνει και κάνα διαμάντι που και που σαν το Ελενάκι μεγάλου Αλεξάνδρου υπόγειο που γινόταν πάρτι κάθε μέρα το προιγουμενο καλοκαίρι ποιος θα προτιμήσει αυτό το αθώο πουτανακι.

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.326
Πόντοι
13.626
Η μεγάλυτερη φόλα στο Μεταξουργείο, γενικά είναι η Χριστίνα με τα μανιτάρια στην πλάτη,
που να μην σώσει η καριολα γαμω το μουνι της το βρωμικο και τα μανιτάρια της.
Τα μανιτάρια πλευρωτους συνάδελφε ή πορτομπελο;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom