Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 218 άτομα (19 μέλη και 199 επισκέπτες)

BOSCO

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
549
Πόντοι
81
Ρε παιδιά επειδή απέχω καιρό απ' το άθλημα , μια Νέλλη κοντή στο φ109 κάτω ξέρουμε αν υπάρχει ακόμα ?

minkowski

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2015
Like
1.718
Πόντοι
201
Αυτο ρε φιλε δεν θα το χωρεσει το μυαλο μου ποτε.Το να γαμιεται μια με 5-6-7 ατομα την μερα,παει στο διαολο,σε καμια επαρχια μπορει και με 1-2 την μερα.Εκει φυλης ή Μεταξουργειο,πως το δεχονται αυτο οι κοπελες,να περνανε απο πανω τους 30 ατομα,να γαμιουνται,να παιρνουν τσιμπουκι,να δεχονται πανω τους τα χυσια απο γερους,χοντρους,βρωμιαρηδες,πακιδες,ρομα κτλ?Δλδ τι σκατα ζωη εκαναν εκει στην κωλοχωρα τους και εχουν τοση πολυ αναγκη το 5ευρω?Παει ο αλλος μετα και πουλαει και ερωτες σε αυτα τα πλασματα,και μονο που το σκεφτομαι,ειλικρινα μου ερχετε να ξερασω.
Φίλε συμφωνώ με αυτά που λες και είχα και έχω και γω αυτή την απορία από παλιά, αυτό όμως που πλέον με ξεπερνά είναι ότι τα τελευταία χρόνια ( περίπου 10 ) έχουν πλέον καθιερωθεί από πολλές τα ακόποτα τσιμπούκια όπου και κάποιες από αυτές δέχονται και χύσιμο στο στόμα CIM. Σκέψου ότι υπάρχουν κάποιες πουτάνες που μέσα σε 1 μέρα τις έχουν χύσει μέσα στο στόμα τους τουλάχιστον 20, όπου οι περισσότεροι εξ αυτών κατά κοινή ομολογία είναι "βρωμιάρηδες" , το ότι είναι γέροι ή αλλοδαποί ή άσχημοι είναι μικρής σημασίας .Οι πουτάνες δεν αηδιάζουν από τα χύσια, τα γεύονται κανονικά ? και εκτός τούτου είναι και επικίνδυνο και για την υγεία τους ,δεν φοβούνται τις αρρώστιες? Τι να πω μπροστά στο χρήμα όλα μπορούν να παρακαμφθούν τελικά από κάποιες! Και μετά η πουτάνα με τα χύσια στο στόμα τα φτύνει στον νιπτήρα κάνει μια γαργάρα με νερό και πάει απευθείας στο άλλο δωμάτιο να πάρει μία ακόμα ακάποτη πίπα από τον επόμενο και ίσως και χύσιμο στο στόμα της που ουσιαστικά είναι "σπερματοδοχείο" , υγειονομική βόμβα!

Jason Lee Son

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2017
Κριτικές
5
Like
686
Πόντοι
361
Εκεί ήταν σήμερα,αυτη άμα δεν ήταν τόσο ξυνή θα είχε μαζέψει πολύ χαρτί.
Όντως; Μια φορά την έχω πάρει μόνο και ήταν πάρα πολύ καλή μέσα, καθόλου ξινή, ίσα ίσα το αντίθετο, ήταν πολύ δοτική, δε δυσανασχετουσε, δεν είπε όχι σε κάτι (σε λογικά πλαίσια πάντα).

Elafokinigos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2021
Like
1.567
Πόντοι
201
Βρήκε το μπελά του το στράκι :2funny: :2funny:
Την Άννα - Μαρία κατάφερες να τη πάρεις από πίσω ή άρχισε τα μα και μου (+ συναφείς κλεψιές);
Δεν έκλεψε αλλά που να μπει εκεί μέσα' είναι κουλούρι για μικροτσουτσουνους αφού τα ξέρεις ρε μάγκα. Την επόμενη φορά θα πάω και θα της πω άστο δεν θέλω φουλ ήρθα να σου γλείψω μόνο τα πατουσακια :humpleg: :tooth:

mhtkaz

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Like
85
Πόντοι
0
Πέρασα και εγώ κατά τις έξι και ήταν κλειστο
Έχει - όλα κι όλα - 2 κορίτσια και 1 αναπληρωματική.... Γι αυτό, δουλεύει μόνο πρωϊνή βάρδια....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Πέρασα και εγώ κατά τις έξι και ήταν κλειστο
Έχει - όλα κι όλα - 2 κορίτσια και 1 αναπληρωματική.... Γι αυτό, δουλεύει μόνο πρωϊνή βάρδια....

mhtkaz

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Like
85
Πόντοι
0
Ξέρουμε μήπως γιατί το Διδυμου 27 ήταν κλειστό στην απογευματινή βάρδια σήμερα; Είχα ξαναδοκιμάσει επίσκεψη στον συγκεκριμένο οίκο πριν κανένα μήνα πάλι γύρω στις εφτά το απόγευμα και πάλι ήταν κλειστό. Έχει αλλάξει κάτι;

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.994
Πόντοι
206
Το δύσκολο κατά την γνώμη μου είναι να ξεκινήσει κάποια την εκπόρνευση,μετά μέσα από τον καθημερινό αυτοεξευτελισμό που βιώνει πεθαίνει εσωτερικά μέσα της και εντέλει καταλήγει να κάνει τα πάντα με τους πάντες με την ίδια ευκολία που εμείς πίνουμε ένα ποτήρι νερό, όλα αυτά ισχύουν βέβαια για όσες είναι μεγάλο χρονικό διάστημα στην δουλειά και όχι για αυτές που έρχονται βλέπουν και απέρχονται μην αντέχοντας τις συνθήκες και την πορνική καθημερινότητα

Πώς πεθαίνουν εσωτερικά ρε συ,εδώ διαβάζω ιστορίες που έχουν και όρεξη για έρωτες.Τι να πεις, άβυσσος η ψυχή των σεξεργατριων.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
557
Like
90.096
Πόντοι
48.067

ξενυχτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2022
Κριτικές
18
Like
1.169
Πόντοι
371
Φίλε συμφωνώ με αυτά που λες και είχα και έχω και γω αυτή την απορία από παλιά, αυτό όμως που πλέον με ξεπερνά είναι ότι τα τελευταία χρόνια ( περίπου 10 ) έχουν πλέον καθιερωθεί από πολλές τα ακόποτα τσιμπούκια όπου και κάποιες από αυτές δέχονται και χύσιμο στο στόμα CIM. Σκέψου ότι υπάρχουν κάποιες πουτάνες που μέσα σε 1 μέρα τις έχουν χύσει μέσα στο στόμα τους τουλάχιστον 20, όπου οι περισσότεροι εξ αυτών κατά κοινή ομολογία είναι "βρωμιάρηδες" , το ότι είναι γέροι ή αλλοδαποί ή άσχημοι είναι μικρής σημασίας .Οι πουτάνες δεν αηδιάζουν από τα χύσια, τα γεύονται κανονικά ? και εκτός τούτου είναι και επικίνδυνο και για την υγεία τους ,δεν φοβούνται τις αρρώστιες? Τι να πω μπροστά στο χρήμα όλα μπορούν να παρακαμφθούν τελικά από κάποιες! Και μετά η πουτάνα με τα χύσια στο στόμα τα φτύνει στον νιπτήρα κάνει μια γαργάρα με νερό και πάει απευθείας στο άλλο δωμάτιο να πάρει μία ακόμα ακάποτη πίπα από τον επόμενο και ίσως και χύσιμο στο στόμα της που ουσιαστικά είναι "σπερματοδοχείο" , υγειονομική βόμβα!
Οι σκληροι μποουρδελιαριδες ειμαστε προπονημενοι σε αυτα τα γεγονοτα που για εσας φαινονται προτογνωρα και εχουμε αναπτυξει αλλο ανοσοποιητικο συστημα μην το ψαχνετε κυριοι:coffee:

ξενυχτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2022
Κριτικές
18
Like
1.169
Πόντοι
371
Ειναι η ιδεα μου ρε παιδια ; γιατι πιστευω πως τα περισσοτερα στουντιοκοριτσα την εχουν δει λιγακι η μηπως ειναι η ιδεα μου ;;;

Agisilaos Mac Duck

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2021
Like
1.100
Πόντοι
201
Πώς πεθαίνουν εσωτερικά ρε συ,εδώ διαβάζω ιστορίες που έχουν και όρεξη για έρωτες.Τι να πεις, άβυσσος η ψυχή των σεξεργατριων.
Κάθε κανόνας έχει και εξαιρέσεις, οι αντιδράσεις τύπου "είμαι καλά και γουστάρω χάδια και έρωτες" δεν αποδεικνύουν τίποτα είναι γνωστό άλλωστε το σύνδρομο της "χαμογελαστής κατάθλιψης"

8/2/1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2018
Κριτικές
3
Like
4.848
Πόντοι
736
Η τσατσά στο Κολωνού 48 αριστερά μου είχε πει την προηγούμενη εβδομάδα ότι σήμερα θα γυρνάγε πάλι δουλειά το Μαράκι,όποιος περάσει από εκεί ας ρίξει μια ματιά να ενημερώσει αν ήρθε τελικά.

Σαβουρογάμης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2022
Κριτικές
11
Like
3.563
Πόντοι
736
Πέρασμα προ ολίγου από Περγάμου 1 στο Εβελινάκι ανακοινώθηκε ροδέλα από την αντιπαθητική τσατσά, εννοείται οτι δοκίμασα το κωλαράκι της ποίημα

scorpioRetired

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2022
Like
1.114
Πόντοι
200

Στρατηγος88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2017
Like
2.344
Πόντοι
446
  • Like
Αντιδράσεις: BOSCO

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Αυτο ρε φιλε δεν θα το χωρεσει το μυαλο μου ποτε.Το να γαμιεται μια με 5-6-7 ατομα την μερα,παει στο διαολο,σε καμια επαρχια μπορει και με 1-2 την μερα.Εκει φυλης ή Μεταξουργειο,πως το δεχονται αυτο οι κοπελες,να περνανε απο πανω τους 30 ατομα,να γαμιουνται,να παιρνουν τσιμπουκι,να δεχονται πανω τους τα χυσια απο γερους,χοντρους,βρωμιαρηδες,πακιδες,ρομα κτλ?Δλδ τι σκατα ζωη εκαναν εκει στην κωλοχωρα τους και εχουν τοση πολυ αναγκη το 5ευρω?Παει ο αλλος μετα και πουλαει και ερωτες σε αυτα τα πλασματα,και μονο που το σκεφτομαι,ειλικρινα μου ερχετε να ξερασω.
Οι κοπέλες αυτές έχουν εθιστεί στο χρήμα, σε φάση να πηγαίνουν για ψώνια και να αγοράζουν 2 ζευγάρια παπούτσια από 120 ευρώ το καθένα, ρούχα , ρολόγια δε φαντάζεσαι.. Το ΄χω ζήσει στο πετσί μου με 2 που βγήκα για καφέ.. Συνοπτικά θα σού πω ότι τελικά δεν ισχύουν όλα αυτά που πίστευαν όλοι οτι οι κοπέλες ταλαιπωρούνται στα μπουρδέλα κτλ, έχουν πιάσει την καλή και δεν ξεκολλάει το μυαλό τους από το να κερδίζουν όσο περισσότερα 5 ευρα γίνεται...Επίσης παίρνουν ηδονή που μάς δουλεύουν όλους ψιλό γαζί για το 10 ευρο για να περνάει η μέρα τους.. όταν φεύγεις από τον οίκο ξεκινάει το κουτσομπολιό με την Τσατσά και τις άλλες κορασίδες συναδέλφους , τρώμε τρελό θάψιμο και κάποιοι γίνονται και τελείως ρεζίλι...Επίσης κάποιες ως γνωστόν μαζεύουν χρυσάφι για τον νταβά που φυλάει τα παιδιά της στην πατρίδα τους...αυτό είναι το χειρότερο...τρελή εκμετάλλευση. Αλλά οι 9 στις 10 ζουν ρε παιδί μου το όνειρό τους... λεφτά , βόλτες, διακοπές σε ξενοδοχεία 5 αστέρων.... τους γκόμενους τού ςαλλάζουν για πλάκα , έχουν 2-3 βασικούς -πελάτες συνήθως- και παίζουν και με 7-8 ξέμπαρκους που τις γαμάνε στα σπίτια τους για 150 ευρα.... Το συμπέρασμα είναι ότι μια κορασίδα πουλάει σταριλίκι και διασημότητα προκειμένου να ξεπεράσει την ετικέτα της 'πουτάνας' και το 'κοινωνικό στίγμα' σε φάση ''Με παρακαλάνε όλοι να με παντρευτουν....''' Απύθμενη απληστία μέσα σε αυτές τις ψυχές, άπατη.....

Τελευταία τροποποίηση:
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom