Δώσε περισσότερες πληροφορίες ρεεέεεεε τύπε να πούμε.. σε απείλησε με 30ποντο παπάρι;;;; ?
Πήγε να σε φερμάρει;;;;; ?
Δώσε τον οίκο να προσέχουμε την σούφρα μας τουλάχιστον...
Σημερα μεσημερακι Μ.Α 22 jessika του ανατολικου μπλοκ ,ψηλη νταρντανα με πιασιματα,μαυρο μαλλι και βυζι που γεμιζει την παλαμι.Την ειχα σταμπαρη απο προηγουμενη φορα οποτε δεν εχασα χρονο,στα 4 φυσικα για να γραπωνω την κωλαρα.Ηθελα και 69 βεβαια αλλα δεν.....
Δώσε περισσότερες πληροφορίες ρεεέεεεε τύπε να πούμε.. σε απείλησε με 30ποντο παπάρι;;;; ?
Πήγε να σε φερμάρει;;;;; ?
Δώσε τον οίκο να προσέχουμε την σούφρα μας τουλάχιστον...
Θέλω να το πω τουλάχιστον ένα χρόνο:
Για εμένα, έχεις από τα καλύτερα, ίσως και το καλύτερο χιούμορ εδώ μέσα. Πάντοτε έξυπνα και χωρίς να προσβάλλουν. Ουκ ολίγες φορές έχω πεθάνει στα γέλια με τα σχόλιά σου...
εμφανισιμη που να δινει κωλο εχουμε? ??κυριως απο φυλης ή και στην εσχατη απο μεταξουργειο. απο τοτε που εφυγε η ειρηνη η βουλγαρα που δουλευε στα φωκαιας 7 και 9 δε βρεθηκε αντικαταστρατια στο θεμα του κουλουριου
Επισκεψη σημερα στο Σαμπινακι!
Μου το παρουσιασε ενας νεαρος o οποιος συμφωνα με το μωρο ειναι το αγορι της
Το μωρο την εχει δαγκωσει για τα καλα την λαμαρινα με τον πιτσιρικα.
Ξεπερασα την μικρη αμηχανια που μου προκαλασε η δηλωση της μικρης κ την σφυροκοπησα με λυσσα
στο δωματιο διπλα στο κουζινακιπιστευω οτι ο αγαπητικος το απολαυσεαλλωστε με χαιρετησε κ με ευχαριστησε οταν εφυγα
Μόλις μπήκα σε μια και καινουρια. Ευα τη λένε είναι Ρουμάνα στο φωκαιας 13.Ωραια γκομενα αλλά πολυ βιαστικη και νευρική. Μόνο που μου έκανε πιπα με τη τσιχλα κατάλαβα ποσο για το πουτσο θα είναι.