You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ψωλεκτωρ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2017
- Κριτικές
- 13
- Like
- 3.835
- Πόντοι
- 746
Ρε μάγκες περνούσα από χωματιανου χθες κατά τις 17.00 και κάτι και πήγαινε να περάσει το δρόμο ένα πολυυυ ωραίο μουνι ξανθό μακρύ μαλλί (φαινόταν σαν να ήταν της δουλειας) και αναρωτιόμουν αν υπάρχει σε πρωί η βάρδια στ ισογειο χωματιανου ξανθιά κοπέλα ωραίο μουνι! Γιατί σίγουρα πάνω είναι η Αντριάνα! Αν ξέρει κάποιος κάτι ας πει εκτός κ αν έτυχε απλά εκείνη την ώρα να περνάει η κοπέλα από εκείνο τ σημείο!
ξενυχτης
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 18
- Like
- 1.169
- Πόντοι
- 371
Μπορει και να ηθελε να γινει τις δουλειας ποτε δε ξεςΡε μάγκες περνούσα από χωματιανου χθες κατά τις 17.00 και κάτι και πήγαινε να περάσει το δρόμο ένα πολυυυ ωραίο μουνι ξανθό μακρύ μαλλί (φαινόταν σαν να ήταν της δουλειας) και αναρωτιόμουν αν υπάρχει σε πρωί η βάρδια στ ισογειο χωματιανου ξανθιά κοπέλα ωραίο μουνι! Γιατί σίγουρα πάνω είναι η Αντριάνα! Αν ξέρει κάποιος κάτι ας πει εκτός κ αν έτυχε απλά εκείνη την ώρα να περνάει η κοπέλα από εκείνο τ σημείο!

Elafokinigos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2021
- Like
- 1.567
- Πόντοι
- 201
Live: Εξηκιου 18Γ Σαμπίνα-Σαβινα πως στον πουτσο τη λένε...Μοντελε κορμάκι αλλά ζητάει μπλε εισιτήριο για λαστιχοτο μπουκι ?. Λιοσίων 73 κάτω: Ιζαμπέλα με ελ. στοματικό και τελειωτικό νομίζω ολίγον χοντόπουλο μαζί με ένα καλό μελαχρινό ? που παίζει όμως και αυτό normal ?. Λιοσίων 73 πάνω η Σόνια δωμάτιο, ένα ξανθό που δεν μου έλεγε κάτι και η Νάταλι ξανθό ελαφρώς ζυμαρακι (για τα γούστα μου) αλλά τιμήθηκε επειδή είχε ελ.στομ. τελειωτικό ?. Στον αγώνα δεν έκλεψε αν και μια μόνο στάση γιατί δεν είχα πολύ όρεξη. Στο φεύγα παρατήρησα ότι μου έσπασε το φερμουάρ ? Πήγα και πήρα ένα σάντουιτς από την καντίνα στον Στ. Λαρίσης, τι να σου βάλω μέσα ρωτάει ο παίχτης? Βάλε από όλα του λέω χωρίς το λουκάνικο. Εχω φέρει το δικό μου!!
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.289
- Like
- 293.307
- Πόντοι
- 47.170
έχεις μπερδέψει τις εποχές....Εγώ αυτή που λέω τη θυμάμαι μόνο διδύμου 7 και ήταν την εποχή που γνωστός αγαπούλης, πιρφοριζε με την Άννα Κου. Αν όντως είναι αυτή είναι ευχάριστο νέο.
ξενυχτης
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 18
- Like
- 1.169
- Πόντοι
- 371
Χοιρινη πανσετα σταθμος λαρισης οτι πρεπει μετα απο ενα καλο γαμησακιLive: Εξηκιου 18Γ Σαμπίνα-Σαβινα πως στον πουτσο τη λένε...Μοντελε κορμάκι αλλά ζητάει μπλε εισιτήριο για λαστιχοτο μπουκι ?. Λιοσίων 73 κάτω: Ιζαμπέλα με ελ. στοματικό και τελειωτικό νομίζω ολίγον χοντόπουλο μαζί με ένα καλό μελαχρινό ? που παίζει όμως και αυτό normal ?. Λιοσίων 73 πάνω η Σόνια δωμάτιο, ένα ξανθό που δεν μου έλεγε κάτι και η Νάταλι ξανθό ελαφρώς ζυμαρακι (για τα γούστα μου) αλλά τιμήθηκε επειδή είχε ελ.στομ. τελειωτικό ?. Στον αγώνα δεν έκλεψε αν και μια μόνο στάση γιατί δεν είχα πολύ όρεξη. Στο φεύγα παρατήρησα ότι μου έσπασε το φερμουάρ ? Πήγα και πήρα ένα σάντουιτς από την καντίνα στον Στ. Λαρίσης, τι να σου βάλω μέσα ρωτάει ο παίχτης? Βάλε από όλα του λέω χωρίς το λουκάνικο. Εχω φέρει το δικό μου!!
Μετά από την καραντίνα λόγω covid και ευτυχώς σχεδόν ήπιων σχετικά συμπτωμάτων, το απόγευμα έκανα μια μικρή , βόλτα Μεταξουργείο.
1. Στ' Ιάσονος 44 μεσαίο, όχι αυτό με την φωτεινή με το ελεύθερο, το αριστερό ίσια ευθεία κουρτίνα, μου παρουσιάζεται η βολλευ- μπωλ girl από Φυλής Ιωάννα. Μάλλον πάλι έχουμε β' κατηγορία από α '. Στο Κολωνού 23 ανάκτορο, 2 πιπινια Νικόλ και Ντάρια. Μου έκανε εντύπωση το έντονο βάψιμο της Νικόλ. Δεν την έχω ξαναδεί έτσι. Στο Ιάσονος 11 μια με ωραίο μεν σώμα , αλλά πολύ ξυνή. Δεν ήταν η Λάουρα. Και στο λατινοσπιτο η Άννα Μπέλλα η λάτιν. Πρόσωπο ωραίο, σώμα ωραίο, βυζί 3 , κωλος λάτιν, ωραίος. 10€. Αν έχετε καύλες όπως εγώ μετά από τόσες μέρες καραντίνα ναι. Αλλιώς ξεπετα η φάση. Γρι ελληνικά, γρι αγγλικά, σπαστικια τσα, ευτυχώς όχι σε μένα, αλλά βυζί 3+ βαρύ , στρογγυλό και κωλαρα πολύ καλή. Θα γράψω μια κριτική μετά για να γλιτώσουν μερικοί .
1. Στ' Ιάσονος 44 μεσαίο, όχι αυτό με την φωτεινή με το ελεύθερο, το αριστερό ίσια ευθεία κουρτίνα, μου παρουσιάζεται η βολλευ- μπωλ girl από Φυλής Ιωάννα. Μάλλον πάλι έχουμε β' κατηγορία από α '. Στο Κολωνού 23 ανάκτορο, 2 πιπινια Νικόλ και Ντάρια. Μου έκανε εντύπωση το έντονο βάψιμο της Νικόλ. Δεν την έχω ξαναδεί έτσι. Στο Ιάσονος 11 μια με ωραίο μεν σώμα , αλλά πολύ ξυνή. Δεν ήταν η Λάουρα. Και στο λατινοσπιτο η Άννα Μπέλλα η λάτιν. Πρόσωπο ωραίο, σώμα ωραίο, βυζί 3 , κωλος λάτιν, ωραίος. 10€. Αν έχετε καύλες όπως εγώ μετά από τόσες μέρες καραντίνα ναι. Αλλιώς ξεπετα η φάση. Γρι ελληνικά, γρι αγγλικά, σπαστικια τσα, ευτυχώς όχι σε μένα, αλλά βυζί 3+ βαρύ , στρογγυλό και κωλαρα πολύ καλή. Θα γράψω μια κριτική μετά για να γλιτώσουν μερικοί .
Bonecrusher
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 35
- Like
- 3.907
- Πόντοι
- 2.836
Μεσημέρι έκανα καταδρομικη κατάθεση στην Βικτώρια στο Διδυμου 27. Ήταν εκεί και η πανύψηλη Φωτεινή. Η Βικτώρια παίρνει πολύ καλό βαθμό στην ακα πίπα, ενώ γλείφει αρχιδια και ακόμα παρακάτω αυτοβούλως. Στο σεξ 2 στάσεις και σφυριξα λήξη! Ενδείκνυται...
Διανοούμενος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 36
- Like
- 33.769
- Πόντοι
- 11.096
Ωραία κοπέλα, καθαρό προγραμμα χωρίς έξτρα αλλά τίμιο σχετικά. Ναι έχει σπυρακια.ναι κανει αποστειρωμενο προγραμμα δε κανει κατι το ιδιαιτερο υπηρεσιες ενα 6 στα 10,αλλα ειναι πανεμορφη τι αντιαισθητικα σπυρια στη μουρη λες?μια χαρα κουκλα ειναι και ας εχει μερικα σπυρακια.
jimakos900
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2019
- Like
- 1.021
- Πόντοι
- 96
ναι ειναι ωραια κοπελα και πεντακαθαρη υπηρεσιες ενα 6 στα 10 εμενα με ειχε κλειδωσει σε μια σταση στις αλλες οχι.Ωραία κοπέλα, καθαρό προγραμμα χωρίς έξτρα αλλά τίμιο σχετικά. Ναι έχει σπυρακια.
ISINAS
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.623
- Πόντοι
- 4.630
Πιο Σουρεάλ ακόμα είναι οι λεσβίες υπηρεσία και εκδιδόμενη ..Η υπηρεσία να δαγκωνη τα χείλια της κάθε φορά που ακούει βογκητά και να βγάζει έναν χαρακτηριστικό ήχο φσφσφσφς ηχμμμμμμ φφφουυυ…Χαχα !!Πρίν λίγα χρόνια σε έναν
οίκο ανοχής του 20ρικου η κορασίδα δούλευε με υπηρεσία....τον ίδιο της τον άνδρα...!!!!?
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΥΛΑ ΝΑ Γ@Μ@Σ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ.....ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΟΥΖΙΝΑΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ ΤΑ ΒΟΓΓΗΤΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ 4 ΣΚΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΡΓΑ....!!!!!!!
Σουρεαλ καταστάσεις....?
kiriakoboy
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 704
- Πόντοι
- 86
Αυτό που λες ήταν προ 10ετίας. Η Σαμπίνα ήταν εκεί πρίν 4-5 χρόνια.Εγώ αυτή που λέω τη θυμάμαι μόνο διδύμου 7 και ήταν την εποχή που γνωστός αγαπούλης, πιρφοριζε με την Άννα Κου. Αν όντως είναι αυτή είναι ευχάριστο νέο.
Πράκτωρ Θου Βου
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.386
- Πόντοι
- 481
και οι δύο!Ξέρει κανείς αν δουλεύει η λάνα σήμερα η η νανσι στο ιαωσονος 31;
The Keeper
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 5.759
- Πόντοι
- 1.436
Αν λες την ίδια Μόνικα, αυτή του Φυλής 134 υπόγειο, είναι στο Ιάσονος 16 όροφος ως Λόρι (2η απογευματινή).παρακαλω στειλτε μυνημα οποιος ξερει που δουλευει η Μονικα που δουλευε περυσι στο Φυλης 66 απογευματινη βαρδια
Πράκτωρ Θου Βου
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.386
- Πόντοι
- 481
2016-2018Θυμάσαι για ποια εποχή μιλάμε;
πάντως όπου βλέπεις έντονο βάψιμο κοίτα λίγο καλύτερα, είναι πιθανό να έχουν παίξει φάπες ..Μου έκανε εντύπωση το έντονο βάψιμο της Νικόλ. Δεν την έχω ξαναδεί έτσι.
Koyiot
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 354
- Πόντοι
- 20
Μου θύμισες το κωλομπαρο Βιβή κάποτε πίσω από το καραβελ στην Διοχαρους.Πρίν λίγα χρόνια σε έναν
οίκο ανοχής του 20ρικου η κορασίδα δούλευε με υπηρεσία....τον ίδιο της τον άνδρα...!!!!?
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΥΛΑ ΝΑ Γ@Μ@Σ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ.....ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΟΥΖΙΝΑΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ ΤΑ ΒΟΓΓΗΤΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ 4 ΣΚΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΡΓΑ....!!!!!!!
Σουρεαλ καταστάσεις....?
Wolfman 42
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2019
- Like
- 2.388
- Πόντοι
- 456
Μήπως εννοείς την Αλίνα που δούλευε πριν αρκετά χρόνια στην μοντελοαλυσίδα μαζί με την Πατρίτσια;Μυστες μου αυτη η Σαμπινα ειναι η Αλινα η φοιτητριουλα που λεγαμε;; που δουλευε πριν καμποσα χρονια στη μοντελοαλυσιδα κυριως στη Διδυμου;;; Δε θυμαμαι αλλη Αλινα απο μοντελοαλυσιδα
Δεν είναι αυτή, δυστυχώς!.
Wolfman 42
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2019
- Like
- 2.388
- Πόντοι
- 456
Με ποιό όνομα δούλευε εκεί η Λυδία;Δες κριτικές και από το Έλλης 3
Πράκτωρ Θου Βου
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.386
- Πόντοι
- 481
Η Πατρίτσια απόΜήπως εννοείς την Αλίνα που δούλευε πριν αρκετά χρόνια στην μοντελοαλυσίδα μαζί με την Πατρίτσια;
Δεν είναι αυτή, δυστυχώς!.
μοντελοαλυσίδα φυλής 56, ξανθούλα
πετίτ με
ποντικόφατσα και σέξι ελίτσα δίπλα στο στόμα...ήταν η πρώτη ιερόδουλη στην -μικρή- πορνοκαριέρα
μου τι
μου θύμησες τώρα!

μπει χεσμένος απ το άγχος και τελείωσα σε λιγότερο από 5 λεπτά.. μόλις βγήκα απ το δωμάτιο είχα
ύφος χιλίων καρδιναλίων και ένιωθα πως είχα κατακτήσει τον κόσμο!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 17K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις