Carl Barton
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2020
- Like
- 6.385
- Πόντοι
- 1.056
Το νόημα της ζωής είναι να καρφώνεις το πουλί σου σε μήτρες..τέλος..!

Τσακαλι σου ευχομαι ολοψυχα περαστικα να ειναι.Δεν ειχες κανει εμβολιαρα?Sorry μάγκες, θα σπαμαρω.
Όμως, έστω ένας να προσεξει, θα αξίζει.
Έχοντας ρουφήξει κουβάδες, μουνοζουμα, κατουρα,κωλοτρυπίδες και τις αμυγδαλές μαζί με τις γλώσσες των κοριτσιών εδώ και πολλά χρόνια, εχω να πω το εξής...
Παθαίνω γαμωιό και έχοντας μια εβδομάδα πυρετό στην αρχή, λέω, θα την σκαπουλαρω...
Αρχίδια!
Ακόμα δυο εβδομάδες μετά, η αδυναμία είναι φοβερή! Ίσα που βγαίνω στο μπαλκόνι να περπατησω και κουράζομαι. Εχω να γαμησω πανω από δυο εβδομάδες.
Προσέξτε μάγκες, είναι χειρότερο από αφροδισιο. Σου σταμάτα την ζωή. Δεν λέω να αποστειρωθειτε, αλλά λίγο προσοχη όπου και όπως μπορεί ο καθένας σας.
Γαμάτε και για εμάς που μπήκαμε στα pits....
Sorry μάγκες, θα σπαμαρω.
Έχοντας ρουφήξει κουβάδες, μουνοζουμα, κατουρα,κωλοτρυπίδες και τις αμυγδαλές μαζί με τις γλώσσες των κοριτσιών εδώ και πολλά χρόνια, εχω να πω το εξής...
Παθαίνω γαμωιό και έχοντας μια εβδομάδα πυρετό στην αρχή, λέω, θα την σκαπουλαρω...
Αρχίδια!
Ακόμα δυο εβδομάδες μετά, η αδυναμία είναι φοβερή! Ίσα που βγαίνω στο μπαλκόνι να περπατησω και κουράζομαι. Εχω να γαμησω πανω από δυο εβδομάδες.
Προσέξτε μάγκες, είναι χειρότερο από αφροδισιο. Σου σταμάτα την ζωή. Δεν λέω να αποστειρωθειτε, αλλά λίγο προσοχη όπου και όπως μπορεί ο καθένας σας.
Sorry μάγκες, θα σπαμαρω.
Αρχίδια!
Γαμάτε και για εμάς που μπήκαμε στα pits...
Και εγώ τα ίδια φίλε. 7η μέρα σήμερα, η αδυναμία είναι το κάτι άλλο. Καλά για sex ούτε καν.Sorry μάγκες, θα σπαμαρω.
Αρχίδια!
τι σχέση έχει αν έχει κάνει εμβόλιο;; 2 χρόνια πανδημία κι ακόμα ρωτάτε βλακειούλες δεν έχετε πάρει χαμπάριΤσακαλι σου ευχομαι ολοψυχα περαστικα να ειναι.Δεν ειχες κανει εμβολιαρα?
Οπως και να εχει περαστικα σιδερενιος και γρηγορα κοντα μας.
Αυτο να μου πεις.τι σχέση έχει αν έχει κάνει εμβόλιο;; 2 χρόνια πανδημία κι ακόμα ρωτάτε βλακειούλες δεν έχετε πάρει χαμπάρι
ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΤΟ ΠΕΡΝΑΣ ΗΠΙΟΤΕΡΑ ΣΥΝΗΘΩΣ ΑΚΟΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ,ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΛΩΣΤΕ?τι σχέση έχει αν έχει κάνει εμβόλιο;; 2 χρόνια πανδημία κι ακόμα ρωτάτε βλακειούλες δεν έχετε πάρει χαμπάρι
το αν το περνάς ηπιότερα έχει σχέση ΜΟΝΟ με την ισχύ του μεταβολισμού και όχι με το αν έχεις κάνει εμβόλιοΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΤΟ ΠΕΡΝΑΣ ΗΠΙΟΤΕΡΑ ΣΥΝΗΘΩΣ ΑΚΟΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ,ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΛΩΣΤΕ?
Στα 15 δεν ήταν αυτή;Σε τι εποχες ζουμε ρε φιλε..με 10 ευρα γαμας πορνοσταρικη λατιν κωλαρα..
Ότι να ναι μεγάλε, κούνα το κεφάλι σου ψηφοφο ρε κουληΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΤΟ ΠΕΡΝΑΣ ΗΠΙΟΤΕΡΑ ΣΥΝΗΘΩΣ ΑΚΟΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ,ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΛΩΣΤΕ?
Ταχεία ανάρρωση φίλε, ευχομαι να πανε ολα καλα στο τέλος και να σου μείνει απλά μια ανάμνηση.Sorry μάγκες, θα σπαμαρω.
Αρχίδια!
τώρα live
Μαραθωνος 59 αριστερά Ιονελα ξανθιά με μαλλί μέχρι τους, κανονικό ωραίο σώμα 1.5-2αρι βυζι πεταχτώ κωλαράκι, τατουάζ πάνω από δεξί στήθος, απλό πρόγραμμα.
Μαραθωνος 59 μεσαίο στο υπόγειο Μαρίνα μελαχρινή ψιλολιγνη με 1.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Μαραθωνος 59 μεσαίο όροφος Στέλλα μελαχρινή με ψιλοκανονικο σώμα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και Μαρσέλα μελαχρινή με κανονικό σώμα ωραίο κωλαράκι 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.
Μαραθωνος 59α επέστρεψε η Σέβντα μελαχρινή με μακρύ ίσιο μαλλί, σώμα με πιασίματα, 2.5-3αρι βυζι, παρά πολλά τατουάζ σε όλο της το κορμί, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα. Δοκιμάστηκε μιας και την ειχα βάλει στο μάτι από το πρώτο της πέρασμα, αλλά με πολύ μετριες εντυπώσεις, θα ακολουθήσει κάποια στιγμή κριτική.
Βιργινίας Μπενάκη 33 Λίζα ξανθιά μιλφ με σώμα με πιασίματα, 2.5-3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Παιανιεων 24 Ζανα ξανθό γκρανι χοντρουλα με 2.5αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Αντριανα η ξανθιά ψηλή γκιλφ γυρολόγος, νταρντανα με σιλικονατο βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Κωνσταντινουπολεως 166 ισόγειο Βαλερία καστανοξανθη μιλφ με μαλλί μέχρι τους ώμους, ψιλοκανονικο σώμα 2.5αρι βυζι, τατουάζ στην αριστερή ωμοπλάτη, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Ιωαννίνων 3 Κριστυ ξανθιά μιλφ σώμα με πιασίματα, 2.5-3αρι βυζι, σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό και Σαμπινα ξανθιά μιλφ νταρντανοπαχουλη με 2αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Ιωαννίνων 3 πάνω Νανσυ μελαχρινή γυρολόγος με πάρα πολύ κοντό μαλλί, παχουλη με 2αρι συν σιλικονατο βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό
Ιωαννίνων 5 Ελένη μελαχρινή μιλφογκιλφ νταρντανα με 3αρι συν βυζι με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.
Όχι, έχω ξεχάσει να γράψω μπροστά Κωνσταντινουπολεως 166 υπόγειοH Αντριάννα η ψηλή γκιλφ ήταν στο Παιανιέων 24 μαζί με την Ζάνα??
Thanks!!Όχι, έχω ξεχάσει να γράψω μπροστά Κωνσταντινουπολεως 166 υπόγειο
Είναι αυτή που ηταν κοκκινομάλλα..;;Φώκαιας 13... επιστροφή της Βερόνικας....από φ86 όροφο και τελευταία Φώκαιας 25α...Σαν Αντριάνα
Εγώ από πλευράς ενέργειας και δυνάμεων έκανα 20 μέρες να συνέλθωΚαι εγώ τα ίδια φίλε. 7η μέρα σήμερα, η αδυναμία είναι το κάτι άλλο. Καλά για sex ούτε καν.
Αδερφε για ποια μιλαει ο φιλος και σε ποιον οικο;Στα 15 δεν ήταν αυτή;
"Σταχανοβίτης της ενημέρωσης"!!!!Κύριοι χαίρετε! Απογευματινή Ενημέρωση νωριτερα μεταξύ 19:30-21:00 (Κυριακή 2