Δεν ήτανε πάντα το Μετάξι όπως είναι σήμερα, παλιότερα ήτανε καλύτερα από Φυλής, άλλωστε είχανε και το ίδιο παράβολοτότε δες το παραπάνω βίντεο. σε αφορά αμεσα

Δεν ήτανε πάντα το Μετάξι όπως είναι σήμερα, παλιότερα ήτανε καλύτερα από Φυλής, άλλωστε είχανε και το ίδιο παράβολοτότε δες το παραπάνω βίντεο. σε αφορά αμεσα
Καλά του τα λες εσύ, απλά ο τύπος έχει γενικά πρόβλημα, δεν υπάρχει κοπέλα που να μην την έχει βγάλει φόλα,και αν γράψει κανείς ότι έχει περάσει καλά του γράφει σχόλια στις κριτικες ή παράθεση εδώ ότι λέει ψέματα...
Καλά να περνάς φίλε
Φιλε Smirni ειχα περασει ενα βραδακι πρωτου μετακομισουν ...ετσι για βολτα.....και ηταν βραδυνη βαρδια η Σοφια.....ο Τσατσος ανετος.....ουτε μα και μου...Φιλικοτατος...δεν περασα αλλα Οκ...ηταν ωραιος τυπος...μπλα-μπλα....τελος παντων....Καλά του τα λες εσύ, απλά ο τύπος έχει γενικά πρόβλημα, δεν υπάρχει κοπέλα που να μην την έχει βγάλει φόλα,και αν γράψει κανείς ότι έχει περάσει καλά του γράφει σχόλια στις κριτικες ή παράθεση εδώ ότι λέει ψέματα...
Καλά να περνάς φίλε
γνωστός ο "κόμης", όπως παντού όλα και όλοι θέλουν το τρόπο τουςΦιλε Smirni ειχα περασει ενα βραδακι πρωτου μετακομισουν ...ετσι για βολτα.....και ηταν βραδυνη βαρδια η Σοφια.....ο Τσατσος ανετος.....ουτε μα και μου...Φιλικοτατος...δεν περασα αλλα Οκ...ηταν ωραιος τυπος...μπλα-μπλα....τελος παντων....
αυτό ονομάζεται κορεσμός ή υπερβολική γαμευση ανά τα περασμένα ετη. τα ίδια παθαίνω κι εγώ.γιατί το πουλι για να ενδώσει πλεον θέλει να αισθανθεί σάλιο και τους 36,7°C της ζεστασιας του στόματος χωρίς λάστιχα. Κι εγώ αν δε βλέπω στοματικό διάλυμα στα αξεσουάρ μιας κοπέλας δεν τον βάζω μέσα!
Σίγουρα και το Β΄¨ ? Ερώτηση προς όλους ¨)Χωμάτινου 11 Α,β μπουρδέλο για φολες επειδή τώρα έχουν περισσότερη πελατεία από Πακιστανούς κτλ στα 7 λεπτά φωνάζουν να βγουν τα κιριτσια! Και όλες εκεί έχουν συνηθίσει τους Πακιστανούς που τελειώνουν σε 5 λεπτά !!!!
Ειδικά η η Σοφία που νομίζει ότι είναι κάποια ! Φίλα του κερατά ! Και ι παλαβός ι Τσάτσος! Ασ μετακομίσουν στο Μεταξουργείο καλύτερα
"Ο Φλεβάρης κι αν φλεβισει, καλοκαίρι θα μυρίσει."
![]()
Και τα δυο μάλλον.αυτό ονομάζεται κορεσμός ή υπερβολική γαμευση ανά τα περασμένα ετη. τα ίδια παθαίνω κι εγώ.
γνωστός πέφτουλας ο βρυκολοπουστας,θα φαει το κεφαλι του καμμια μέρα...γνωστός ο "κόμης", όπως παντού όλα και όλοι θέλουν το τρόπο τους
Θα τον βάλει όλο μέσα με μεγάλη μπέσα θα την σπρώξει την πουτανα σαν να ήταν μια φακλανα από τον κωλο θα την πάρει και αυτή θα τον τρομπάρει στο φιναλε θα την χύσει και αυτή θα βλασφημίση ..O Φλεβάρης και αν φλεβίσει μουνοτρίχι θα μυρίσει.![]()
Θα τον βάλει όλο μέσα με μεγάλη μπέσα θα την σπρώξει την πουτανα σαν να ήταν μια φακλανα από τον κωλο θα την πάρει και αυτή θα τον τρομπάρει στο φιναλε θα την χύσει και αυτή θα βλασφημίση ..
Δες σελ.7649, απαντηθηκε αυτο που ρωταςΚαλησπέρα. Επειδή έχω καιρό να κάνω τσάρκα μήπως ξέρεις κάνεις εάν συνεχίζει να δουλεύει στην φυλής η Τζούλια ή Τζουλιάνα η αλβανίδα που κάνει και ποδολαγνεία; Και σε ποια βάρδια; Ευχαριστώ.
Μιλάμε για μία ψηλή ξανθιά τσιμπουκόφατσα κανονικό σώμα με τατού ψηλά στην πλάτη;Ναι φίλε μου αυτήν εννοώ.
Αρκετά παλιά ήταν και στο Φ.71
Είχε όντως πολύ καλή διάθεση...
Ευχαριστώ για την απάντηση.
Και γουσταρει τα παλιά, είναι γύφτισσα και δεν είναι Ρωσίδα !καλουτσικη ειναι μεσα παντως ! παιρνει και πακια ?
Οκ! Θα τι το πω ! Να τον κεράσω και εγώ ! αλλά εγώ δεν έχω ανάγκη να μου αφήσει παρά πάνω ! Επειδή άμα πάω μια ιερουδελη και θέλω να κάτσω παρά πάνω ξέρω ότι πρέπει να πληρώσω παρά πάνω !!!Καλησπερα Φιλε Kanon......αμα ξαναπας πες του Τσατσου οτι εχει χαιρετισματα απο εναν Φιλο....ισως σε δει με αλλο ματι και σε αφησει παραπανω....αμα σε ρωτησει απο ποιον πες του απο εκεινον που κερασε τους χυμους.....Καλα να περνας.....