Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Είχε αναφερθεί από τον συναγωνιστή Borgia21 πως θα γίνει Airbnb όπως είναι και το άλλο (πρώην οίκος) στην γωνία Πιπίνου & Αριστομένους.Καλησπέρα, παιδιά! Πέρασα χθες μετά κουστωδίας με το αμάξι από την Πιπίνου 118 και είδα σποτάκια αναμμένα τριγύρω. Δε μπόρεσα να καταλάβω αν λειτουργεί το εν λόγω μπουρδέλο ή έκλεισε. Είχε αρκετό καιρό κλειστό τελευταία. Γνωρίζει κανείς κάτι;
από τον συναγωνιστή @Εκλεκτικός πρώτη φορά νομίζωΕίχε αναφερθεί από τον συναγωνιστή Borgia21 πως θα γίνει Airbnb όπως είναι και το άλλο (πρώην οίκος) στην γωνία Πιπίνου & Αριστομένους.
Αν θυμαμαι καλα ο συναγωνιστης Βοργ21 ειχε γραψει οτι το Αγ.Πετρου εγινε λαθροσπιτο? λογικα μεσω του Εστια? οπως κ ενα ακομα σπιτακι στην ανοδο της Λιοσιων.Σχετικα με το 2ο ειμαι βεβαιος!Είχε αναφερθεί από τον συναγωνιστή Borgia21 πως θα γίνει Airbnb όπως είναι και το άλλο (πρώην οίκος) στην γωνία Πιπίνου & Αριστομένους.
Μία Χριστίνα αδύνατη με πολλά τατουάζ στην Μεγάλου Αλεξάνδρου νορμάλ μια Κατερίνα Ρωσίδα πολύ κοντή με ωραίο λεπτό σώμα αλλά σκυλοφατσαΔεν άξιζαν φίλε δηλαδή?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Έχεις κάποια να μου προτείνεις ?
Φίλε η προσπάθεια μετράει μπορεί και να τα καταφέρει όπως και εγώ πρίν 8 χρόνια50€ για μια ώρα με ανεξάρτητη και να έρθει και σπίτι σου;
Μπας και νομίζεις ότι είσαι στο βόρειο Σουδάν;;
οκ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ που πέρασε την είδα έξω από τον Ορφέα, ΔΕΝ κάνω πλάκα!γνωρίζει κανεις τι εγινε με την Κατερινα απο Φυλής 74?? δουλευει καπου ??
Την μπέρδεψες με την Ευριδίκη;οκ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ που πέρασε την είδα έξω από τον Ορφέα, ΔΕΝ κάνω πλάκα!
Ρε έχω φέρει με 40ευρο κοπέλα σπίτι μου...Εννοώ στανταράκι μου από οίκο..50€ για μια ώρα με ανεξάρτητη και να έρθει και σπίτι σου;
Μπας και νομίζεις ότι είσαι στο βόρειο Σουδάν;;
δε νομίζω να την μπέρδεψα, θα δούμε θα δείξει ο καιρός, την είδα από τα 10-15μέτρα τι να πω, αν έκανα τόσο λάθοςΤην μπέρδεψες με την Ευριδίκη;Ποιος είναι ο Ορφέας;
Ναι, ποιον Ορφέα λες; Ένα μαγαζί στη Φωκίωνος;δε νομίζω να την μπέρδεψα, θα δούμε θα δείξει ο καιρός, την είδα από τα 10-15μέτρα τι να πω, αν έκανα τόσο λάθος
Ξενοδοχείο στο "τρίγωνο" στο κέντροΝαι, ποιον Ορφέα λες; Ένα μαγαζί στη Φωκίωνος;
Δεν αποκλείεται να κάνει και outcall βίζιτες.Ξενοδοχείο στο "τρίγωνο" στο κέντρο
βρέχει και κανείς δεν πάειΚυριοι. Ξέρουμε τι παίζει φωκαιας στα 17;;;
Οι δίπλα πήγαν… αλλά όχι εκειβρέχει και κανείς δεν πάει
Την έχω κόψει την Ίριδα λόγω φολίασης..μια πάει μια έρχεται αυτή... έχω καιρό να περάσω από εκεί.@κλεοβουλος η ίριδα από Ιωαννίνων το σταματησε το άθλημα ? Ξέρεις κάτι ? Σε ρωτώ γιατί γυρνάς από εκείνη τη πιάτσα
Οι δίπλα πήγαν… αλλά όχι εκει
Φωκ . 17 1ος : Τζένη (η ψιλή αλογα) και Άννα (η γνωστή ξανθιά με φουλ)Κυριοι. Ξέρουμε τι παίζει φωκαιας στα 17;;;