EvilPlasma
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 107
- Like
- 16.233
- Πόντοι
- 26.435
πήγα Ισαβέλλα σήμερα Φωκ 19 για μένα καλό κορίτσι κάπως πτωτική πορεία, έμεινα με σκέψεις
Αυτό το κόλπο το πήραν απ' τις βίζιτες. Οι φωτό είναι είτε πολυ επεξεργασμένες είτε προ δεκαετίας και συνήθως πρόκειται περί φανκλέιν.Αυτή η φωτό είναι ή φωτοσοπαρισμένη ή παλιά. Από κοντά το σώμα της είναι πιο νταρντάνικο.
Όταν είναι οξυτενή τύπε. Δεν μας ενημέρωσε ο συναγωνιστής. Θεωρητικά δεν θα είχε κουνουπιδάκια, γιατί δεν θα έφευγαν χωρίς laser ή κρυοπηξία.Αυτά αφαιρούνται με λέιζερ
Αν είσαι άντρας, όταν φύγουν και στο πιστοποιήσει ο γιατρός (8-9 μήνες θέλει η παρακολούθηση για τυχόν υποτροπή), δεν υπάρχει θέμα. Κρατάς γερό ανοσιοποιητικό και ο ιός είναι εν ύπνω. Πρέπει να τα ξαναπαρακολουθήσεις άμα επανεμφανιστούν. Εγώ τύπε είχα κολλήσει το 2007, παρόλη τη χρήση προφυλακτικού. Τα έβγαλα με κρυοπηξία και από τότε nada.πρέπει να παρακολουθείσαι από γιατρό κάθε μήνα, για ΠΑΝΤΑ, ώστε να τα προλάβει πριν ξεμυτίσουν & μεγαλώσουν ώστε να μπορούν να μεταδοθούν.
Εγώ είπα αυτά που ξέρω περί HPV, για να προσέξει τον εαυτό του και μας τους υπόλοιπους.Όταν είναι οξυτενή τύπε. Δεν μας ενημέρωσε ο συναγωνιστής. Θεωρητικά δεν θα είχε κουνουπιδάκια, γιατί δεν θα έφευγαν χωρίς laser ή κρυοπηξία.
Αν είσαι άντρας, όταν φύγουν και στο πιστοποιήσει ο γιατρός (8-9 μήνες θέλει η παρακολούθηση για τυχόν υποτροπή), δεν υπάρχει θέμα. Κρατάς γερό ανοσιοποιητικό και ο ιός είναι εν ύπνω. Πρέπει να τα ξαναπαρακολουθήσεις άμα επανεμφανιστούν. Εγώ τύπε είχα κολλήσει το 2007, παρόλη τη χρήση προφυλακτικού. Τα έβγαλα με κρυοπηξία και από τότε nada.
Σωστά του λες πάντως ότι η νόσος συνήθως δεν αντιστρέφεται. Αν τα είδε στο μάτι δεν φεύγουν από μόνα τους (ή αν φύγουν αυτό θα είναι μετά από μήνες έως δύο χρόνια), αλλά με την πάροδο του χρόνου συχνά οι βλάβες πολλαπλασιάζονται και μεγαλώνουν σε μέγεθος. Μήπως αντί για κονδυλώματα ήταν μολυσματική τέρμινθος; Αυτή συχνά φεύγει από μόνη της σχετικά σύντομα...
συνήθως ναι γιατι αυτες στηρίζονται αποκλειστικα στην εμφανιση και νομίζουν οτι αρκει αυτο για εναν άντραΑυτο που εχω καταλαβει χρονια τωρα,πλην πολυ λιγων εξαιρεσεων,ειναι οτι οπου βλεπεις σε μπουρδελο και οχι μονο, πολυ ωραια κοπελα,μεσα ειναι φολα.
Την έχω δεί αρκετές φορές να χαλβαδιάζει τους νεαρότερους πελάτες και να πετάει κάποιες σπόντες, όχι αρκετά ξεκάθαρες.Μια που το έφερε η κουβεντα για τσατσάδες η τύπισσα η τσατσά στο φιλλιπιδου 11 όροφο αδύνατη, ψηλή, ξανθιά άσπρο δέρμα που ειναι συνήθως με την Άννα, την Μελίνα κ την Αλινα τι ρόλο βαράει;
Το πάει κ το φέρνει το γράμμα;;;
Τις είχα πει μια μπιχτι κ εσείς είστε όμορφη.. αλλά απαντά κοφτά..
εχω να πατήσω καιρο εκει γιατι δεν εχω εικονα πλεον απο δω.Τη τελευταια φορα που πηγα ηταν πριν κανα μήνα οπου έπεσα σε μια καινούργια αλλα φόλα τελείως (μια ξανθιά ρωσίδα ονομα δε θυμάμαι)Έχει κανείς εικόνα από Λιοσίων 73α και 73β?
Τους τελευταίους 2 μήνες δεν έτυχε να πάω.
Ειναι οι κλασικές?
Θυμάμαι μία σε μασατζίδικο, σχετικά εμφανίσιμη, με αφορμή την τσόντα που έπαιζε μου είπε "μήπως να πάω να παίζω σε ταινίες πορνό; Πιο πολλά θα βγάζω εκεί. Αλλά δε θέλω να με δουν οι γονείς μου, αλλιώς ξέρω πως να πιάσω δουλειά εκεί".υστερα αν ειναι η αλλη ειναι πολυ καλη θα νιώθει αδικημένη να γαμιέται για ενα 10-20ρικο οποτε αυτο θα βγαίνει και στο δωμάτιο
ΝαιιιιΕίχες πάει κι εσύ για φιλοσοφικά μπάνια;
Θα πάω μεθαύριο στον γιατρό και αν όντως ήταν κονδυλώματα θα κάνω καυτηριασμό να ξεμπερδεύω. Πάντως εμφανίστηκαν πάλι μετά από ξύρισμα όπως και την πρώτη φορά, παίζει να 'ναι πάλι θυλακίτιδα κάτσε να δεις...Φιλε τι θεραπευτικη αγωγη εκανες γιατι οτι και να ειναι δεν φευγουν τοσο γρηγορα , σκεψου και εμας λιγο , στο γιατρο που πηγες τι σου ειπε ?? και τι φαρμακα σου εδωσε ??
Καλά ρε Ατρίδα,πώς ξεπεσες έτσι ;Απ' την Αρίνα στις φακλάνες;Συνάντηση με Ιζαμπέλα στο Φώκαιας 19 στης 16:00
Νταρντανα όντος.οταν πάει να μπει στο δοματιο σκιβει για να χορεσει. Μικρό βιζια κολάρα με τατού γλικια φατσούλα.
Αυτές οι κραυγές είναι για γέλια αλλά δεν πειράζει.φανταζομαι τον πρώτο που πειγε θα επαθε σοκ.
Την πήρα από όλες τις τριπες
Πίπα κολο και μουνι.
Δεν στινοταν πολύ καλά .στα τέσσερα με έσπρωχνε με την κολάρα της .θα πέσω κάτω της λέω.ειμαι 63 κιλά και αυτή θεορατη.παντος έκατσε και τον έφαγε αδιαμαρτύρητα για 12 λεπτά σε πολλές στάσεις.
Βέβαια περιμένεις απο τέτοια κολάρα να ανοίγει μεγαλόπρεπα.
Δεν βαριέσαι θα την ανοίξουν οι συναγωνιστές
Έχει καλό στήθος??Φιλε Tony μην περιμενεις να δεις την κοπελα της φωτογραφιας,την ειδα προχθες,δεν μου αρεσε στο προσωπο και ηταν και ποιο γεματη,εχει κωλαρα παντως.
Δεν το προσεξα και πολυ καλα,την φατσα ειδα και μου τουρλωσε τον κωλο μετα,ο οποιος ηταν καλος μπορω να πω,αλλα κανει και απλο προγραμμα ρε γαμωτο,δεν μου εκανε κλικ για να μπω παντως.Έχει καλό στήθος??