vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 13.611
- Πόντοι
- 5.827
Μωρομάντηλο μέσα στο μουνί!; Για τη συγκεκριμένη λες ή γενικά;τώρα το ανακαλύψατε; Επίσης δεν είναι ταμπόν αλλά μωρομάντηλο
Μωρομάντηλο μέσα στο μουνί!; Για τη συγκεκριμένη λες ή γενικά;τώρα το ανακαλύψατε; Επίσης δεν είναι ταμπόν αλλά μωρομάντηλο
Γενικά. Κάθε τόσο το βγάζουν και βάζουν άλλο. Αλήθέια δεν το έχετε καταλάβει;Μωρομάντηλο μέσα στο μουνί!; Για τη συγκεκριμένη λες ή γενικά;
Όχι, πρώτη φορά μου τυχαίνει. Και για ποιο λόγο βάζουν μωρομάντηλο;;Γενικά. Κάθε τόσο το βγάζουν και βάζουν άλλο. Αλήθέια δεν το έχετε καταλάβει;
Δεν καταλαβαίνω, σε τι ακριβώς χρησιμεύει το μωρομάντηλο μέσα στον κόλπο; Το βάζουν αντί για ταμπόν;Για τον ίδιο λόγο που πάιρνουν και ναρκωτικά. Για να συνεχίζουν να δουλεύουν...
Ας παίξει μια λεπτομερή ενημε΄ρωση για τις βάρδιες και θα μα΄θουμεΜένω επαρχία εδώ και χρόνια και έχω χαθεί από τις πιάτσες. Θα βρεθώ Αθήνα μέσα στην εβδομάδα. Ξέρει κανείς αν δουλεύει ακόμα η Μιλφ Ρωσίδα Ελένη με την ωραία πίπα, που δούλευε πριν 1-2 χρόνια στο Κολωνού 53 ?
Αν γίνεται συναγωνιστή, γράψε καμία λεπτομέρεια για τις υπηρεσίες της...
Είναι 1η βάρδια μαζί με τη Σοφία;
Ελευθερο στοματικο, 69,γλωσοφιλα, γλυκια κοπελλα, ωραιο σωμα .ψηλη,στηθος 2/2,5, δουλευει απο τις10,00 μεχρι τις 17.00 σημερα δουλευε απο το πρωι η φωτεινη μεχρι τις 20.00Αν γίνεται συναγωνιστή, γράψε καμία λεπτομέρεια για τις υπηρεσίες της...
Αν γίνεται συναγωνιστή, γράψε καμία λεπτομέρεια για τις υπηρεσίες της...
Ελευθερο στοματικο, 69,γλωσοφιλα, γλυκια κοπελλα, ωραιο σωμα .ψηλη,στηθος 2/2,5, δουλευει απο τις10,00 μεχρι τις 17.00 σημερα δουλευε απο το πρωι η φωτεινη μεχρι τις 20.00Ελευθερο στοματικο, 69,γλωσοφιλα, γλυκια κοπελλα, ωραιο σωμα .ψηλη,στηθος 2/2,5, δουλευει απο τις10,00 μεχρι τις 17.00 σημερα δουλευε απο το πρωι η φωτεινη μεχρι τις 20.00
Ελευθερο στοματικο, 69,γλωσοφιλα, γλυκια κοπελλα, ωραιο σωμα .ψηλη,στηθος 2/2,5, δουλευει απο τις10,00 μεχρι τις 17.00 σημερα δουλευε απο το πρωι η φωτεινη μεχρι τις 20.00Ελευθερο στοματικο, 69,γλωσοφιλα, γλυκια κοπελλα, ωραιο σωμα .ψηλη,στηθος 2/2,5, δουλευει απο τις10,00 μεχρι τις 17.00 σημερα δουλευε απο το πρωι η φωτεινη μεχρι τις 20.00
Σωστά έτσι θα έπρεπε να κάνω αλλα ελα που σχεδόν όλοι σε τέτοιες στιγμές σκεφτόμαστε με το κάτω κεφάλι.Σημαντικη η ενημερωση σου μυστη. Ισως επρεπε απο την αρχη να την απαξιωσεις και να την διωξεις,ζητωντας πισω τα λεφτα σου.
Όχι φίλε.Έχει να εμφανιστεί πολύ καιρό.Νομίζω προ κορωνοεποχής.Αν κάποιος άλλος ξέρει σίγουρα ας πει.Μένω επαρχία εδώ και χρόνια και έχω χαθεί από τις πιάτσες. Θα βρεθώ Αθήνα μέσα στην εβδομάδα. Ξέρει κανείς αν δουλεύει ακόμα η Μιλφ Ρωσίδα Ελένη με την ωραία πίπα, που δούλευε πριν 1-2 χρόνια στο Κολωνού 53 ?
Δηλαδη όλα αυτά που έγραψα είναι διεύθυνση; Παρεμπιπτόντως εκείνες τις φωτογραφίες που έβαζες με ένα ξανθομουνο στο σπίτι σου ,που είναι αυτή,μήπως ξαναφάνηκε;Όχι . Λεωνιδίου 28 Πάνο
Ναι,όλα τα σχόλια όπου υπάρχουν είναι του φιδεμπορα.Για ποια σελίδα λέτε, του μαγαζιού όπου δουλεύει η Καταλέγια;
Καλά που δεν είχε βάλει και τον Μπομπ εκεί μέσα.Βασικά δεν ένιωθα το σφουγγαράκι με το πουτσοκέφαλο, αλλά μου φαινόταν πολύ μικρό και δεν μπορούσε να μπει τέρμα μέσα.
Δεν βλέπω να μιλάει κανένας για τη 'μουνάρα' τη Λίζα στο Φολής 74. Ξεφουσκώσε ο μύθος.
Ξέχνα την.Δηλαδη όλα αυτά που έγραψα είναι διεύθυνση; Παρεμπιπτόντως εκείνες τις φωτογραφίες που έβαζες με ένα ξανθομουνο στο σπίτι σου ,που είναι αυτή,μήπως ξαναφάνηκε;
δυστυχως αγνοηται απο περσυ πριν το λοκ Οκτωβρη δλδ.... τοτε μου ειχε πει πως δουλευε σε καφενειο καπου μαλλον κολωνο που μενει απο οσο ξερω ... ελπιζω να θελει κανα φραγκο και να επανελθειEίναι η Νίκη καυλουσκα το Μεταξουργείο αυττόν το ν καιρό?