Ευχαριστώ οπότε αναμονή για επιστροφήΕίναι στη Ρουμανία.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Καλησπέρα. Υπάρχει κάποια καλή στην απογευματινή βάρδια στο Μεταξουργείο;ευχαριστώ πολύ
Petrouilias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουν 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.510
- Πόντοι
- 206
Μεχρι τι ορα είναι η Ιζαμπέλα??#Φωκαιας 17(όροφος).
_Ιζαμπέλα_
Τόσος χαμός... τόσος ντόρος...για μία μαυριδερη Αθίγγανη...με μία πολύ μέτρια φάτσα...και κάτι άκυρες ξεμπαρκες κραυγές...
(έχει σίγουρα κάποιο πρόβλημα).
Το μόνο θετικό πάνω της είναι ομολογουμένως ο σωματότυπος της... ψηλή τύπου λάτιν τουμπανε όλε...!!!
Πρόγραμμα : Φουλ μεν... αλλά Κλαφτα Χαράλαμπε....!!!!!!
#Πολυ κακό ακα μπουκι... βασικά το βάζει απλά στο στόμα της...και αυτό μόνο... ούτε καν τον γλύφει... τίποτα!
#Τα αρχιδακια δεν ξέρει να τα γλύφει...
#Ειναι σφιχτομουνα και πονάει.
#Γλωσσοφιλα, 69, πρωκτικό, χύσιμο στο στόμα...τα κάνει όλα...
# Στο δωμάτιο έκατσα 15 λεπτά...
ΥΓ: Το σκηνικό με την περίεργη κρυφότρελή τσατσά με στυλακι που θα της χάριζε ρόλο στην ταινία ''Οικογενεια Adams 2''
Και την άλλη κρυφοτρελή κορασίδα με τις κραυγές λες και της κάνουν εξορκισμό....
ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΚΟΜΕΙΟ Η ΟΛΗ ΦΑΣΗ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ....!!!!!!
![]()
EvilPlasma
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 107
- Like
- 16.233
- Πόντοι
- 26.435
πρωί είναι λογικά, 10:00-17:00Μεχρι τι ορα είναι η Ιζαμπέλα??
The Keeper
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 5.759
- Πόντοι
- 1.436
Όλα καλά παιδιά με τις κριτικές.
Βιάστηκα όπως φαίνεται και νόμιζα ότι χάθηκαν.
Να είστε καλά.
Βιάστηκα όπως φαίνεται και νόμιζα ότι χάθηκαν.
Να είστε καλά.

Thanosm(2)
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 24
- Like
- 1.012
- Πόντοι
- 1.011
Έχω γράψει κριτικές καί δεν έχουν ανεβεί από τν Κυριακή
apollon444
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2019
- Like
- 4.993
- Πόντοι
- 456
Ξερεις κατι ???Πολύ καλή φίλτατε η Ιβάνκα,την είχα τιμήσει δεκάδες φορέςΖούσε και διασκέδαζε αυτο που έκανε!!!Καλές παροχές και ποιότητα 《αιδοίο και πρωκτός λούστο》
.
Όταν ξεκαθαρίσει το τοπίο με τις καραντίίνες θα την ξαναδούμε.....ίσως και πιο σύντομα.
Tώρα το απόγευμα στο Διδύμου 22 εργάζεται μόνο η Αλιόνα. Επίσης, στο ρόλο της τσατσάς είναι μια μελαχρινή νόστιμη, πιο όμορφη από τα εργαζόμενα κορίτσια της απογευματινής βάρδιας. Τέλος, ύστερα από τις πρόσφατες επισκέψεις μου με Αλιόνα (σήμερα), Τάνια και Αναστασία, ψηφίζω για καλύτερη πίπα την Τάνια, δεύτερη την Αλιόνα και τρίτη την Αναστασία 

Παιδια γεια χαρα.Ξερεις κανεις καποιο μελος εδω μεσα, εννοω πουτανα που να εχει λογαριασμο και να δεχεται μηνυματα κτλ? Να ειναι δηλαδη μελη απο φυλης,μεταξουργειο,απο στουντιο ή call girl. Αυτο που θελω να μαθω ειναι αν υπαρχει τροπος επικοινωνιας εδω με μελη-πουτανες που να μπορεις να συνεννοηθεις για μηνυμα για συναντηση κτλ.
Ευχαριστω.
Ευχαριστω.
francesco barbalias
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2018
- Like
- 746
- Πόντοι
- 80
τελικά ισχύει το "περι ορέξεως" για εμένα το σώμα της είναι το μεγάλο πρόβλημα.#Φωκαιας 17(όροφος).
_Ιζαμπέλα_
Τόσος χαμός... τόσος ντόρος...για μία μαυριδερη Αθίγγανη...με μία πολύ μέτρια φάτσα...και κάτι άκυρες ξεμπαρκες κραυγές...
(έχει σίγουρα κάποιο πρόβλημα).
Το μόνο θετικό πάνω της είναι ομολογουμένως ο σωματότυπος της... ψηλή τύπου λάτιν τουμπανε όλε...!!!
Πρόγραμμα : Φουλ μεν... αλλά Κλαφτα Χαράλαμπε....!!!!!!
#Πολυ κακό ακα μπουκι... βασικά το βάζει απλά στο στόμα της...και αυτό μόνο... ούτε καν τον γλύφει... τίποτα!
#Τα αρχιδακια δεν ξέρει να τα γλύφει...
#Ειναι σφιχτομουνα και πονάει.
#Γλωσσοφιλα, 69, πρωκτικό, χύσιμο στο στόμα...τα κάνει όλα...
# Στο δωμάτιο έκατσα 15 λεπτά...
ΥΓ: Το σκηνικό με την περίεργη κρυφότρελή τσατσά με στυλακι που θα της χάριζε ρόλο στην ταινία ''Οικογενεια Adams 2''
Και την άλλη κρυφοτρελή κορασίδα με τις κραυγές λες και της κάνουν εξορκισμό....
ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΚΟΜΕΙΟ Η ΟΛΗ ΦΑΣΗ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ....!!!!!!
![]()
την βρίσκω πολύ λιπώδη και ο κώλος της είναι κλάφ'τα φουλ λίπος το οποίο έχει κατέβει προς τα κάτω και έχει μετατοπιστεί ο κώλος στον δικέφαλο!!!!
σαν πρόσωπο οκ είναι αλλά σαν σώμα θεωρώ πολύ καλύτερη ακόμα και την Εμμανουέλα από Φωκαίας 27 δεν λέω για Ράνια κτλ που έχουν σωματάρες.
δεν αμφισβητώ αυτό που έγραψες αλλά τελικά για την εμφάνιση αν δεν την δεις ο ίδιος από κριτικές δεν βγάζεις άκρη, ίσως στις κριτικές πρέπει να βλέπουμε καθαρά το πρόγραμμα που κάνει και όχι τα υποκειμενικά.
στα υπόλοιπα συμφωνώ 99% το 1% είναι ότι εμένα μου τα μούλιασε τα αρχίδια.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.291
- Like
- 293.787
- Πόντοι
- 47.170
φίλε @jon smith λυπάμαι που δεν ευχαριστήθηκες , συμβαίνουν και αυτά#Φωκαιας 17(όροφος).
_Ιζαμπέλα_
εγώ ευτυχώς για μένα είχα μια πάρα πολύ καλή συνεδρία μαζί της που ολοκληρώθηκε και με χύσιμο στη μάπα
την πήρα πριν από δέκα μέρες περίπου αλλά ακόμη δεν έχω γράψει κριτική , κάποια στιγμή θα το κάνω
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.291
- Like
- 293.787
- Πόντοι
- 47.170
ισχύει , νοικιάζει τον οίκο για πάρτι της γι αυτό έχει αλλόκοτο ωράριο ή και κάποιες μέρες δουλεύει για 4-5 ώρεςαν το ξέραμε θα παίζαμε τζόκερ! είναι πραγματικά όποτε της καυλώσει! Ειδικά αν της πάνε καλά οι δουλειές και μαζεύει χρήμα μετά έχει ανάπαυση!
EvilPlasma
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 107
- Like
- 16.233
- Πόντοι
- 26.435
ρε συ την έχεις πετύχει να μιλάει με τον γκόμενο? μιλάμε ΛΙΩΩΩΩΩΩΝΕΙΕΙΕΙ και τον πελάτη τον κλάααααααανειειειει!ισχύει , νοικιάζει τον οίκο για πάρτι της γι αυτό έχει αλλόκοτο ωράριο ή και κάποιες μέρες δουλεύει για 4-5 ώρες

την βλέπεις στο "κουζινάκι" ν αράζει να σε κοιτάζει, να μιλάει κανονικά και μετά από κανα 5λεπτο το κλείνει σου μιλάει, σου τουρλώνει και τον κώλο να δεις τι "αγοράζεις" και όλα καλά!

Αλλά πρέπει να χει φανατικό κοινό
Paliotsarkadoros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 28
- Like
- 3.829
- Πόντοι
- 7.185
Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω κοντοπούτανο (κάτω από 1.60) skinny μέχρι 30 Μαίων ? Σε μπουρδέλο στούντιο ή μασάζ. Όχι έσκορτ
Για λίγο πιο μεγάλες σε ηλικία είναι μπόλικες και φυλής και μεταξουργείο και μια νικόλ ανεξάρτητη για την οποία μιλάνε αρκετοί και έχω κι εγώ στα υπ όψιν
επίσης είναι και η Εμμυ λιοσίων δεν την λες skinny αλλά είναι μικρούλα σχετικά αδύνατη
ακριβώς σε αυτή την περιγραφή μου έρχεται μια στο μυαλό στη φωκαίας και αχαρνών πότε στο ένα πότε στο απέναντι ανάλογα με την βάρδια.Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω κοντοπούτανο (κάτω από 1.60) skinny μέχρι 30 Μαίων ? Σε μπουρδέλο στούντιο ή μασάζ. Όχι έσκορτ
Για λίγο πιο μεγάλες σε ηλικία είναι μπόλικες και φυλής και μεταξουργείο και μια νικόλ ανεξάρτητη για την οποία μιλάνε αρκετοί και έχω κι εγώ στα υπ όψιν
επίσης είναι και η Εμμυ λιοσίων δεν την λες skinny αλλά είναι μικρούλα σχετικά αδύνατη
Τζούναξ
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 30
- Like
- 19.591
- Πόντοι
- 4.646
Μύστη μου, ακόμα τσούζει το μουνί της από την ουρολοίμωξη?πέρασα 2η φορά με Ισαβέλλα από Φωκαίας 17β, δωμάτια γεμάτα και πάλι, το κορίτσι ΜΑΚΡΑΝ καλύτερο τη 2η φορά, για μένα καθιερώνεται ως μια στάνταρ επιλογή, δεν μπορώ να σκεφτώ ΤΙ δεν κάνει από υπηρεσίες! Πραγματικά τα βαλα με τον εαυτό μου που δεν μπόρεσα να κρατηθώ λίγο παραπάνω και τέλειωσα. Δεν θα μπω στο κόπο να σχολιάσω αν αρέσει εμφανισιακά στον έναν και τον άλλο, ειδικά αν βάλει και στήθος που σκέφτεται μιλάμε γιαΠάντως εαν σας αρέσει εμφανισιακά πραγματικά για μένα δεν παίζει να μην περάσει κάποιος καλά! Οσο ήμουν εκεί ένας έφαγε και πόρτα: "η κοπέλα το ξέρεις δεν περνάει μαζί σου"! Καλά ρε άμα μαλώνετε τι πάτε πάλι? Εγώ σε 2-3 δεν πάω, τι να κάνω? να μου ρίξουν άκυρο?
Αν όχι, να πάω να της χώσω το δονητή (κάτι που μου υποσχέθηκε) και να της σκίσω το σουφρί...
EvilPlasma
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 107
- Like
- 16.233
- Πόντοι
- 26.435
τσουΜύστη μου, ακόμα τσούζει το μουνί της από την ουρολοίμωξη?
Αν όχι, να πάω να της χώσω το δονητή (κάτι που μου υποσχέθηκε) και να της σκίσω το σουφρί...
apollon444
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2019
- Like
- 4.993
- Πόντοι
- 456
Μπραβο της αφου με ΑΠΛΟ !! προγραμμα εχει φανατικο κοινο , και το παιζει και ντιβα , καλα βολια στους φανατικους που ξεροσταλιαζουν μεχρι να τελειωσει την κουβεντα με τον γκομενο !!!!!!!!ρε συ την έχεις πετύχει να μιλάει με τον γκόμενο? μιλάμε ΛΙΩΩΩΩΩΩΝΕΙΕΙΕΙ και τον πελάτη τον κλάααααααανειειειει!![]()
![]()
την βλέπεις στο "κουζινάκι" ν αράζει να σε κοιτάζει, να μιλάει κανονικά και μετά από κανα 5λεπτο το κλείνει σου μιλάει, σου τουρλώνει και τον κώλο να δεις τι "αγοράζεις" και όλα καλά!
Αλλά πρέπει να χει φανατικό κοινό
Pirkavlos7735
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 239
- Πόντοι
- 20
Μην λες τα κορίτσια πουτανες ρε αλήτη ????Παιδια γεια χαρα.Ξερεις κανεις καποιο μελος εδω μεσα, εννοω πουτανα που να εχει λογαριασμο και να δεχεται μηνυματα κτλ? Να ειναι δηλαδη μελη απο φυλης,μεταξουργειο,απο στουντιο ή call girl. Αυτο που θελω να μαθω ειναι αν υπαρχει τροπος επικοινωνιας εδω με μελη-πουτανες που να μπορεις να συνεννοηθεις για μηνυμα για συναντηση κτλ.
Ευχαριστω.
Pirkavlos7735
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 239
- Πόντοι
- 20
Μάγκες σήμερα πρωί στο Κολωνού 32 αν θυμάμαι καλά είχε ένα πιτσιρίκι Ρόμα καλό φαινόταν.ξερει κάνεις τίποτα????και κάτι άλλο η τσατσά έχει ήταν ένα πολύ δυνατό μιλφ με κάτι βυζιά που βγάζανε μάτι.ψηνομουν άσχημα να της την πέσω.εχουμε καμιά πληροφορία????
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 17K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις