Λοιπόν πήγα και εγώ χθες στο νέο πουλέν Ιζαμπέλα από Φωκαίας 27 και θα γράψω την γνώμη μου.
Από εμφάνιση η κοπέλα δεν λέει τίποτα, (προσοχή δεν είναι άσχημη) αλλά δεν είναι και ωραία. είναι ψηλή με αρκετά λιπώδες σώμα, σε καμιά περίπτωση χοντρή αλλά χαλαρή και μέτρια σχηματισμένη. Με λίγα λόγια ένας μέσος όρος 5/10.
τώρα στο γαμήσι, δεν χρειάζεται να γράψω λεπτομέριες, η κοπέλα είναι δεκτική σε ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ζητήσεις. Φυσικά με την κατάλληλη διαχείριση και όχι αν πάτε σαν μαλάκες. και φυσικά δεν μιλάω για βιαιότητες-ξύλο που πιθανώς διάφοροι μικροψώληδες θέλουν να κάνουν σε πουτάνες για να ξεχάσουν ότι είναι μικροψώληδες ή ακά γαμήσια (που δεν γνωρίζω αν κάνει).
το μόνο αρνητικό που έχω να πω είναι η πίπα που είναι κακή και με δόντι, βέβαια και εκεί ότι πεις το κάνει και την βελτιώνει στην πορεία.
τώρα όμως το κορίτσι είναι ψυχάκι, βγάζει κάτι άκυρες κραυγές και έχει ύφος σαλεμένο κάτι το οποίο είναι ντεκαβλέ
πιστεύω ότι αξίζει να πάτε όλοι σε ότι φάση και να είστε η κοπέλα θα σας ικανοποιήσει.
βέβαια αυτό δεν θα ισχύσει για πολύ καθώς πιστεύω ότι η κοπέλα σύντομα θα σταματήσει.