Carl Barton
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2020
- Like
- 6.385
- Πόντοι
- 1.056
Είναι πολλά λεφτά τα 100 ευρώ, υπάρχουν τόσες και τόσες επιλογές. Ακόμα και καλή να είναι η κορασίδα πάλι φεύγοντας έχει ξεκολλήσει από την τσέπη σου ένα σημαντικό ποσό. Είμαι κατά των στούντιοΑκούστε ρε μάγκες εγώ τι έπαθα...
Τις προάλλες πήγα σε στούντιο, τέλος πάντων, διάλεξα μία που μου άρεσε, είπε η υπηρεσία τα προγράμματα και διάλεξα το φουλ με 100€ (μισή ώρα, όλα πλην πρωκτικού).
Έρχεται η κοπέλα, πάνω που πάω να την χαϊδέψω κτλ μου λέει relax. Τι έγινε; με 100€ relax; Καθ όλη τη διάρκεια κάτι δεν μου πήγαινε καλά, την έβλεπα βιαστική. Μόλις πάει για πίπα, παίρνει το προφυλακτικό στο χέρι, της λέω χωρίς, μου λέει εγώ μόνο με προφυλακτικό κάνω και διάφορα άλλα. Μα της λέω, η υπηρεσία μου είπε ότι κάνεις, πλήρωσα 100€ κτλ. Με τα πολλά, πήγε στην υπηρεσία, κάτι είπαν..... τελικό συμπέρασμα: η κοπέλα νόμιζε ότι εγώ είχα πάρει το πρόγραμμα των 70€.
Μου είπε: 1000 συγνώμη, έγινε λάθος, δεν φταίω, η υπηρεσία έκανε μαλακία κοκ. Δεν πειράζει κοπέλα μου της λέω, έλα να συνεχίσουμε. Πάει να πάρει πίπα και είχε χαλκά στην γλώσσα, τζάμπα όλα... για εμένα ότι χειρότερο. Εκεί που θέλω να καταλήξω, είναι, πως από μια ασυνεννοησία, ένα λάθος, μια στιγμή, καταστρέφονται τα πάντα.
Ηθικό δίδαγμα: Ποτέ δεν παίρνεις φουλ με μία που βλέπεις πρώτη φορά, πρώτα απλό, βλέπεις πως πάει και το ανεβάζεις. Δεύτερη φορά που την πατάω μπας και βάλω μυαλό.