Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 213 άτομα (18 μέλη και 195 επισκέπτες)

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
δε σε φιλανε πλεον ομορφαντρα μου ?
Στα φιλιά είμαι άρχοντας ρε Φίλιππα , αλλά από γαμήσι μηδέν..Μα να φεύγω από μπουρδέλο άχυστος και την παίζω στο κρεββάτι μου, γάμησέ τα..

papaphilips

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
193
Like
57.881
Πόντοι
40.423
Στα φιλιά είμαι άρχοντας ρε Φίλιππα , αλλά από γαμήσι μηδέν..Μα να φεύγω από μπουρδέλο άχυστος και την παίζω στο κρεββάτι μου, γάμησέ τα..
καλα... παντα στο κρεβατι την επαιζες, ασε τα σαπια για αλλου.
και σου ειπα ξυρισου (χωρις να κοπεις).
με τοση γουρουνοτριχα πως θες να σε φιλησει η αλλη ?
@@ φατσα εχεις τελικα μαλλον :confused:

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
καλα... παντα στο κρεβατι την επαιζες, ασε τα σαπια για αλλου.
και σου ειπα ξυρισου (χωρις να κοπεις).
με τοση γουρουνοτριχα πως θες να σε φιλησει η αλλη ?
@@ φατσα εχεις τελικα μαλλον :confused:
Κάνω αποτρίχωση ρε καμμένε , ξέρεις τι ψωνάρα είμαι εγώ...??

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.888
Πόντοι
3.436
Είμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού...ο περισσότερος κόσμος έχει φύγει στα νησιά...στα εξοχικά του...και στα χωριά του...!!!

Και πολύ καλά έκανε...!!!

Τι να κάνει στα μπουρδέλα της Αθήνας...???

• Να κάνει σεξ και η σαδιστρια τσατσά να χτυπάει πόρτες στο 7λεπτο....

• Να πληρώνει για να κάνει σεξ με άσχημες, παχύσαρκες και μεσήλικες....

• Η να κάνει σεξακι με ωραίες κοπέλες πού κάνουν υπεραπλα, υπεραποστειρομενα τύπου χειρουργείου προγράμματα...
Να θέλεις να τής δώσεις ένα αθώο πεταχτό φιλάκι στα χείλη...και να σού λέει με επιτακτικό τρόπο
'' NO KISS''....

• Η τα '' ΣΤΑΝΤΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ'' που ναι μεν αξίζουν και είναι τίμιες και φιλότιμες... αλλά τις έχουμε βαρεθεί τόσα χρόνια... όλο τα ίδια και τα ίδια...το πολύ κύριε ελέησον το βαριέται και ο Παππάς....

ΥΓ: Δεν ξέρω ρε παιδιά... εγώ να σάς πω την αλήθεια έχω ξενερώσει πολύ με τα μπουρδέλα...!!!

Πού είναι οι παλιές χρυσές εποχές των μπουρδέλων που δεν ήξερες πια μουναρα με προγράμματαρα να πρωτοδιαλεξεις...!!!

Κάθε πέρσι και καλύτερα....:cry:
Σίγουρα δεν αντιλέγω η κατάσταση στα μπουρδελα έχει πάρει τον κατήφορο,
οποίος έχει πορνογνωσια από παλιά ξέρει, προβληματίζομασταν ποια θα πρώτο-διαλέξουμε.
Αλλά κ αυτοί που έχουν πάει διακοπές στα χωριά τους, στα εξοχικά τους κ καλά επραξαν ποιος μου λέει ότι δεν θα ήθελαν να είναι στα στενά των μπουρδελων αλλά δεν μπορούν επειδή ειναι κάτω από το άγρυπνο κ ασφυκτικο βλέμμα της γυναίκας τους..
Οτι επιλογή κ να κάνουμε σε αυτοί την ζωή όλα ρόδινα δεν θα τα βρούμε πουθενά..

Sir Sexy

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Φεβ 2021
Κριτικές
15
Like
4.081
Πόντοι
1.446
Τελικά μήπως οι νέες γενιές γίνονται βυζιτες στο ινσταγκραμ και CG αναζητώντας την καλή ζωή ή βρίσκουν έναν μαλακα να τις βγάζουν φωτογραφίες (με τα λιγουρια απο κάτω ?) κάθε μέρα σε διαφορετικό μέρος που τις πάνε διακοπές, χειμώνα- καλοκαίρι;
Γι αυτό έχουμε μείνει με το ξεπεσμένο ρόστερ των παλιών καραβανων σε Φυλής, Λιοσίων κτλπ; Τροφή για σκέψη ?

Johnny87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2016
Κριτικές
11
Like
4.712
Πόντοι
746
Παιδια μολις γυρισα απο τσαρκα, περασα απο λιοσιων και τα γυρω στενα μετρια πραγματα, αλλα συνεβη κατι απροοπτο, πηγα στο στουντελο το λιοσιων 73α και περιμενα στο σαλονι να δω τις κοπελες, περιμενα κανα 10 λεπτο , και σκαει μυτη η Καιτη ξανθο ρωσιδι, μετρια για τα δικα μου γουστα, και καποια στιγμη χτυπαει το κουδουνι τους ανοιγει, και μπαινουν μεσα 3 πακιστανοι ή γυφτοι , και αρχιζει η τσατσα να τους φωναζει εξω , και οτι δεχεται μονο Ελληνες, να φωναζει μετα αστυνομια, σηκωθειτε φυγετε, πηγε να πεσει ξυλο!:confused::embarrased: Κατευθειαν σηκωθηκα και εφυγα, για να μην μπλεξω, καθως του φευγατου η μανα δεν εκλαψε ποτε! Περασα απεναντι στο φαναρι, και ακομη τσακωνοντουσαν! Προσοχη παιδια η περιοχη εχει γινει επικινδυνη, γκετο, εχει γεμισει λαθρο, δυσκολα θα ξανα παω τσαρκα εκει!:woldman:

Διανοούμενος

Ανώτατος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
36
Like
33.944
Πόντοι
11.096
Παιδια μολις γυρισα απο τσαρκα, περασα απο λιοσιων και τα γυρω στενα μετρια πραγματα, αλλα συνεβη κατι απροοπτο, πηγα στο στουντελο το λιοσιων 73α και περιμενα στο σαλονι να δω τις κοπελες, περιμενα κανα 10 λεπτο , και σκαει μυτη η Καιτη ξανθο ρωσιδι, μετρια για τα δικα μου γουστα, και καποια στιγμη χτυπαει το κουδουνι τους ανοιγει, και μπαινουν μεσα 3 πακιστανοι ή γυφτοι , και αρχιζει η τσατσα να τους φωναζει εξω , και οτι δεχεται μονο Ελληνες, να φωναζει μετα αστυνομια, σηκωθειτε φυγετε, πηγε να πεσει ξυλο!:confused::embarrased: Κατευθειαν σηκωθηκα και εφυγα, για να μην μπλεξω, καθως του φευγατου η μανα δεν εκλαψε ποτε! Περασα απεναντι στο φαναρι, και ακομη τσακωνοντουσαν! Προσοχη παιδια η περιοχη εχει γινει επικινδυνη, γκετο, εχει γεμισει λαθρο, δυσκολα θα ξανα παω τσαρκα εκει!:woldman:
.... μας βλέπω να μαζευουμε χρήμα και μια φορά το μήνα να παραγγελνουμε call.... όλοι οι οίκοι, και στη Φυλής, από τα μηδαμινα έσοδα που έχουν θα αρχίσουν να δέχονται λαθρο. Ήδη έχω δει σε οίκους της Φυλής να μην τους διώχνουν.....να μπαίνουν, να στρογγυλοκαθονται διπλα μας και να μην τους λέει τίποτα η τσατσά.... παει... τη γαμησαμε....! Το κάστρο έπεσε....! ( έχει πεσει εδώ και καιρό βασικά...).

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.999
Πόντοι
10.656
.... μας βλέπω να μαζευουμε χρήμα και μια φορά το μήνα να παραγγελνουμε call.... όλοι οι οίκοι, και στη Φυλής, από τα μηδαμινα έσοδα που έχουν θα αρχίσουν να δέχονται λαθρο. Ήδη έχω δει σε οίκους της Φυλής να μην τους διώχνουν.....να μπαίνουν, να στρογγυλοκαθονται διπλα μας και να μην τους λέει τίποτα η τσατσά.... παει... τη γαμησαμε....! Το κάστρο έπεσε....! ( έχει πεσει εδώ και καιρό βασικά...).
εχει χρονια που ολα τα μπουρδελα δεχονται τους παντες. Τους παντες. Καποια μπουρδελα στη φυλης απλα, οταν δουν ενα σαλονι γεματο, θα διωξουν τους πακιστανους για τα ματια του κοσμου. Αν ο πακιστανος επιστρεψει μετα σε αδειο σαλονι, μια χαρα θα περασει μεσα. Γιαυτο γελαω λιγο με οσους νομιζουν οτι γαμανε σε ονλυγκρικαδικα. Τα λεφτα δεν εχουν πατριδα...

Johnny87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2016
Κριτικές
11
Like
4.712
Πόντοι
746
Ετσι ειναι φιλε, και στη φυλης τα ιδια, λαθρο, πρεζονια, βρωμα, σκουπιδια!
Εγω θα κανονισω με call girl, δεν παει αλλο, ακριβο σπορ μεν, αλλα πιο ασφαλες και εχεις την ησυχια σου, και καθαριοτητα! Ο καθενας αναλογα με την τσεπη του αποφασιζει ! :wink:

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.999
Πόντοι
10.656
Παντως μην τρελαινεστε ρε μαγκες. Ναι τα μπουρδελα μας περνανε μια υφεση, αλλα ποιος κλαδος δεν εχει γαμηθει τον τελευταιο εναμιση χρονο; Λογικο ειναι πολλες κοπελες να πηγαινουν στην πατριδα τους μετα απο πολυμηνα λοκνταουν, λογικο ειναι να δυσκολευει η "προσληψη" καινουριων κορασιδων για τα βαρεα και ανθυγιεινα (στα callgirl δεν υπαρχει τοσο η υφεση λογω ιδιωτικοτητας), λογικο ειναι να φοβουνται μην μας κλεισουν παλι σε 2 μηνες και μεινουν παλι αφραγκες (αρα κοιτανε εναλλακτικες, μασαζ κτλ)....

Βαλε και οτι ειναι ιουλιος/αυγουστος που παιζει ξηρασια απο απλο χορταρακι του θεου μεχρι... πουτανες, ετσι κι αλλιως, καποιες πηγαν διακοπες για ξεσκασμα, ε, δεν θελει και πολυ να μικρυνει η ποικιλια και η ποιοτητα.

Γιαυτο λεμε ορισμενοι, γραφτε καμια κριτικη ή καμια ενημερωση, να ξερουμε που/πως/τι θα γαμησουμε, να παιρνουν πουλο οι φολες και οι ασχημες , να τιμαμε μονο τις τιμιες, εμφανισιμες και εργατικες κοπελες, και αν δεν μας κλειδαμπαρωσουν παλι απο χειμωνα, τα πραγματα πιθανοτατα θα φτιαξουν. ειναι μια μεταβατικη περιοδος, μην περιμενετε πουλμαν με πορνες να κανει αποβαση και να γεμισουν οι οικοι σε ενα βραδυ. Σιγα σιγα......

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
66
Like
20.978
Πόντοι
14.936
μολις γυρισα απο τσαρκα και εγω διδυμου και φυλης.ερημια σεληνιακο τοπιο και μονο
μεταναστες απο αφρικανικες χωρες με τις γυναικες τους αλαμπρατσετα..
ελαχιστοι επισης τοξικο-εξαρτημενοι στα γυρω στενα..
αλλη μια ρομαντικη πορνοβολτιτσα εφτασε στο τελος της και σημερα..
2 εκτονωσεις με 2 διαφορετικες γυναικες και τωρα μπυριτσα και ξεκουραση.

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Μόλις γύρισα απο Φωκαίας 27Β. Ήταν ένα 25χρονο (μαξ) ρουμανάκι πολύ μπέιμπι φέις. Πιπίνι. Με αυτήν πέρασα τίμια θα έλεγα αλλά τίποτα το σπουδαίο.
Με το γυρισμό δεν ήξερα πού να πάω και πήγα πάλι στο γυφτορουμανακι τη Σάρα. Μπαίνει ξάπλωνει κρεβάτι και στήνεται σαν να μου λέει κανε γλυφομούνι :huh:. Δεν αντιδράω . Κάνω τον Αλέκο. Και μου λέει θα με γλύψεις; Άσε λέω ,κανει ζεστή ,όρεξη δεν έχω. Εν ολίγοις δεν είχα όρεξη να κάνω τη μαϊμού μέσα στο λιοπύρι. Και γλυφομουνια στο βορδέλο δεν κάνω. Όσοι πιστοί ...

Καλά,η Σόνια η τσιμπουκομάνα πότε γύρισε πάλι στα βορδελα; Αυτη ήθελε να ανοίξει δικό της μαγαζί. Δήθεν. Ξεφύρανε. Την πήραν τα χρόνια. 53 είναι;

Μου την είπε κι όλας ,μου λεει αρχικά θα περάσεις εσύ που είσαι γλυκούλης; (γλυκούλης ο βόρδελος ; Κγχα,κγχά)
Λέω πάω και δίπλα. Και μου λέει αφού σε είδα (απ' την κάμερα) . Πήγες δίπλα.

Συν βορδέλω και χείρα κίνει.:jerking:
Αυτό έτσι μου ρθε τωρα. Θα το βάλω από κάτω.

Τελευταία τροποποίηση:

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
2.616
Πόντοι
456
Κορυφαίο σκηνικό σήμερα στην Αχαρνών και Ιουλιανού πριν λίγο. Κάποια παρεξήγηση έγινε με αλβανό και κάτι μαύρους και ο αλβανός τους κυνηγούσε και απότι κατάλαβα πρέπει να είχε όπλο. Οι μαύροι χέστηκαν ... Έτρεχαν να σωθούν :grin: Πέρασαν από μπροστά μου και ο αλβανός τους ακολουθούσε. Πιστεύω ότι αν δεν ήμουν μπροστά θα τους είχε τελειώσει. Οι μαύροι αφού απομακρύνθηκαν λίγο κάτι έψαχναν στον κάδο των σκουπιδιών δίπλα στην Φυλής.(drugs??)

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.390
Πόντοι
2.586
#Γυναικοκτονία προχθές, κυνηγούσαν μαύρους απόψε. Πάει τους χαλάσαμε τους Αλβανούς.. :undecided:

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Πήγα και στουδιολίζα προχτές. Τη λυπήθηκε το μάτι μου. Είχε μια ψοφια όψη. Την είχαν καταγαμήσει. Τα δωμάτια έδιναν και έπαιρναν.

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Το νήμα κατα την απουσία μου βλέπω έχει καταντήσει 'πες τη μαλακία σου να περάσει η ωρα'. Αυτοί που μου επιτίθονταν ότι έγραφα λευκώματα τώρα γράφουν εκτενέστατες παπαριές άσχετες με το θέμα.

Και πρότειναν κιόλας μπανάκι για μένα.

Το ξανάπα. Το φόρουμ θα καταντήσει μόνο για βίζιτες. Ένα φθινοπωρινό κλείσιμο υπολείπεται.

Για να δω φωτογραφίες πηγαίνω στους δίπλα, για να ενημερωθώ για τις στουδιακές στους παραδίπλα. Δηλαδή το βορδέλα.ψομ στο μόνο που κερδίζει πλέον είναι εμφάνιση και λειτουργικότητα.

Αφεντικό ξεκίνα τα μπάνια στους αμπελοφιλόσοφους,με την ίδια ευκολία που με έστελνες εμενα,γιατί σε βλέπω να κατεβάζεις ρολά

Τελευταία τροποποίηση:

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.390
Πόντοι
2.586
Παλιά αυτά γράφονταν στα παραλειπόμενα από μπουρδελότσαρκα, έχει ψοφήσει όμως.

Βασικά ούτε εκεί αλλά τέλοσπαντων.

NanayaShiki1234

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
2
Like
895
Πόντοι
361
Με το γυρισμό δεν ήξερα πού να πάω και πήγα πάλι στο γυφτορουμανακι τη Σάρα. Μπαίνει ξάπλωνει κρεβάτι και στήνεται σαν να μου λέει κανε γλυφομούνι :huh:. Δεν αντιδράω . Κάνω τον Αλέκο. Και μου λέει θα με γλύψεις; Άσε λέω ,κανει ζεστή ,όρεξη δεν έχω. Εν ολίγοις δεν είχα όρεξη να κάνω τη μαϊμού μέσα στο λιοπύρι. Και γλυφομουνια στο βορδέλο δεν κάνω. Όσοι πιστοί ...

Καλά,η Σόνια η τσιμπουκομάνα πότε γύρισε πάλι στα βορδελα; Αυτη ήθελε να ανοίξει δικό της μαγαζί. Δήθεν. Ξεφύρανε. Την πήραν τα χρόνια. 53 είναι;

Μου την είπε κι όλας ,μου λεει αρχικά θα περάσεις εσύ που είσαι γλυκούλης; (γλυκούλης ο βόρδελος ; Κγχα,κγχά)
Λέω πάω και δίπλα. Και μου λέει αφού σε είδα (απ' την κάμερα) . Πήγες δίπλα.

Συν βορδέλω και χείρα κίνει.:jerking:
Αυτό έτσι μου ρθε τωρα. Θα το βάλω από κάτω.
Την πείρα μες την βδομάδα αύτην στο φωκαίας 25 ήτανε. Γενικά ήταν κακία εμπειρία. Δεν θα τα γράψω πολύ αναλητικά αλλά ξεκίνησε ένα πολύ κακό τσιμπούκι. Στο 1-2 λεπτά την σταματάω και την βάζω κάτω να την γλύψω εγώ αφού δουλεία δεν γινότανε και φενότανε να της αρέσει πολύ. Και εκεί κάπου χτυπάει η τσατσά την πόρτα. Δεν υπήρχε περίπτωση να είχα κάτσει μέσα πάνω απο 5 λεπτά βαρεία βαρεία. Παραλίγο να πάθω εγκεφαλικό. Και αρχίζει και φωνάζει η Σάρα και λέει " ΡΕ ΠΑΣ ΚΑΛΑ? ΟΥΤΕ 5 ΛΕΠΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ. ΠΕΡΙΜΕΝΕ". Σιωπή η τσατσά. Μετά απο λίγα δευτερόλεπτα λέει απλά "Μπερδεύτικα" και φεύγει. Συνέχισα μετά εγώ το γλείψιμό η Σάρα χαλαρή με το που σταματάω και της λέω για καπότα κάνει κάτι κινήσεις σπάιντερμαν πότε έπιασε την καπότα, πότε μου την φόρεσε, πότε πηδηχτήκαμε δεν κατάλαβα. Με ξεπέταξε για πλάκα. Μόλις βγήκα απο το δωμάτιο η τσατσά μου ζήτησε συγνώμη και λέει μπερδεύτηκε... τι να πω...

Επίσης μαλακία δεν έγραψα όνομα το 25 ρουμανάκι που έλεγα ήταν η Ντιάνα. ΠΟΛΥ καλύτερη απο την Σάρα στα πάντα.

Τώρα για αυτά που γράφτηκαν για τα περι φυλής και μεταξουργίο - Πάω πάνω κάτω καμία 10αρια χρόνια στα μπουρδέλα. Ξεκίνησα απο μεταξουργίο γιατί δουλεία δεν είχα λεφτά δεν είχα, οπώτε ούτε που πέρναγε απο το μυαλό μου η φυλής. ΣΙΓΟΥΡΑ έβρισκες ΠΟΛΥ καλά μουνία. ΑΛΛΑ η μπίχλα και η βρόμα ήταν πάντα εκεί. Σιχενόμουνα ανέκαθεν την ζωή μου και πάντα αναροτιόμουν τι σκατά κάνω εδώ. Ακόμα και με τα καλά μουνάκια. Είχα καιρό να πάω και όπως έγραψα σε προιγούμενο ποστ πήγα σηγκεκριμένα για την Βύκη. Τα τέρατα που είδαν τα μάτια εκείνο το πρωινό, θα έπρεπε να κατέβει ο Ηρακλής να τα σφάξει και θα ήταν ο 13 άθλος. Μπορεί και να μέτραγε για 2. Την Βύκη την γάμησα την επόμενη μέρα μες την βρόμα και με νερά κάτω το μπουρδέλο, παραλίγο να τσακιστεί η κοπέλα. Και όχι τίποτα άλλο αλλά φένεται στο πρόσωπο της ότι είναι δυστιχισμένη και δεν το γουστάρει καθόλου να την γαμάνε πακιστανοί και βρομίαριδες σε βρόμικη τρύπα. Ελπίζω να μην ξαναπάω ποτέ μου σε αυτήν την περιοχή.

Βέβαια να πω το άλλο. ΤΟ ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΟ κλέψιμο έβερ έιναι τα στούντιο. Έχω πάει 5 φόρες και τις 5 είχα πάρει φουλ πρόγραμμα με 100ρικο και αν εξερέσεις την μια που 1) ημουνα πολύ μικρος και 2) γαμήσα μια ΜΟΥΝΑΡΑ η άλλες 4 ήταν τέρμα waste of money. Με 20 ευρο στη φυλής υπάρχουν κορίτσια πολύ καλύτερα εμφανισιακά σε δωμάτια στο ιδιο επίπεδο με καλύτερες υπηρεσίες. (αυτο δεν ισχύει πάντα την μουνάρα την είχα γαμήσει στο Ισμήνης Studio deluxe και θα το θυμάμαι για πάντα όχι μόνο για την κοπέλα αλλά και γιατί το στούντιο ήταν σαν παλάτι μέσα και είχε και κανονική καθαρίστρια και μου είχε κάνει πολύ εντύπωση) Δεν το χωράει το μυαλό ότι υπάρχει κόσμος που δίνει 50ρικο για 15 λεπτά (και αν?) αποστιραμένο σεξ με μέτριες κοπέλες. Όχι φιλία, όχι προκαταρκτικά γενικά, όχι 69, όχι ελεύθερο... 1000 φορές 10ρικο στην βρομιά και να ψάχνεις βελόνα στα άχυρα ή αν έχεις κανά στανταράκι παρά να σε κλέβουν έτσι. Καλήτερα να είμαι επελπισμένος παρά να με εκμεταλλεύονται ετσι. Δεν ξέρω πως έχουμε τόσα στούντιο και έχουν ακόμα δουλεία ...

Call girls βλέπω πολλές κριτικές και πριν φύγω απο έλλαδα θα το ψάξω καλά και θα πάρω μία για την εμπειρία. Και μουνάρες έχει και βάση των κριτικών είναι πολύ καλές. Στην πράγα που είχα πάρει μια φορά με έκλεψε βέβεα (150 ευρο - 10 λεπτά απλο πρόγραμμα. Βρείστε ελεύθερα)

Τέλος για την φυλής για εμένα είναι το value for money. Γενικά από όταν γύρισα παω κάθε μέρα και μερικές φορές χ2. Είναι που θα πέσεις, πόσο πελατία έχει το μαγαζί, τι ώρα είναι, πόσο κουρασμένη είναι η άνα και χίλια δύο. Γενικά πολύ φόλα ΑΛΛΑ σίγουρα υπάρχουν και αρκετά καλά.

Σήμερα ήμουνα ιδρωμένος και ήθελα να γαμίσω οπότε πήγα καταδρομικά στο Φιλλιπίδου 11Β που είναι το μόνο που είχε ντουζ. Βασικός κανόνας άμα θέλει κάποιος να περάσει καλά στο δωμάτιο είναι να είναι πεντακάθαρος. Οπώτε άμα δεν μου άρεσε η κοπέλα θα γύρναγα σπίτι για μαλακία. Μου λέει η τσατσά ότι είναι η Αλίνα. Βγαίνει απο το δωμάτιο και ήταν πολύ μέτρια εμφανισιακά. Μπαίνω να διαβασώ κριτικές και είχε γράψει διθύραμβο ο παπαφίλιπς. Εδώ είμαστε λέω :) Γενικά εγώ είμαι λίγο φλώρος αγαπουλίτσας και ψάχνω πάντα για GFE. E η Αλίνα το είχε όλο το πακέτο. Πίπα μέτρια μεν αλλά είχε ταλέντο. Πολύ καλά προκαταρκτικά, άπειρα γλωσσόφιλα όλη την ώρα, συμμέτοχή στο γλιφομούνι και καμία ενόχληση απο τσατσά. Από υπηρεσίες 10/10 και ας είναι μέτρια από εμφάνιση η κοπελά. (μέτρια για κανονικά στανταρσ ετσι. Άμα την συγκρίνεις με τις περισσότερες της περιοχής είναι σκλεναρίκοβα, άμα την συγκρίνεις με το μετάξι είναι σαν την Αφροδίτη 18 χρονών και παρθένα.) Γενικά πάντως την προτείνω απο τις καλύτερες μου εμπειρίες μέχρι τώρα.

Τέλος να διευκρινίσω και τι εννόω ταλέντο. Υπήρχε παλία ένα τούμπανο μωρό η Σόνια, που την παρουσίαζε ο ίδιος παππούς συνέχεια που σε έκανε να γελάς. Λοιπόν αύτη η κοπέλα έιχε κάτι στην γλώσσα της και δεν καταλάβενα την πίπα της ποτέ. Έβλεπα να με γλίφει με την γλώσσα έξω απο το στόμα και δεν την καταλάβαινα πάνω μου ρε. Όταν τον έβαζε στο στόμα δεν καταλάβαινα τίποτα ενώ ένιωθα την γλώσσα της να κουνίετε. Δεν έχω ίδεα πως γίνετε αυτό και τόσα χρόνια στο hobby μόνο με αυτήν το έχω πάθει. Ε η Αλίνα είναι ακριβός το αντίθετο. Η γλώσσα της είναι φωτία και λάβρα και στόμα της πολύ υγρό. Δεν το είχε πολύ στην πίπα σαν τεχνική αλλά η αίσθηση και μόνο που ήσουν μέσα της ήταν φανταστική.

TLDR: Studio very bad, Metaxi bad, Filis VFM, Call girls we will see, Alina Filipidoy 11B very good go for it.

ματακιας(1)

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2007
Like
79
Πόντοι
1
Θέλω να αναφερθώ λίγο σε αυτούς που πάνε αποκλειστικά Φυλής ΚΑΙ ΜΟΝΟ.

Παιδιά μια χαρά είναι η Φυλής ακόμα και με τις ελλείψεις που υπάρχουν.
Πήγα Μεταξουργείο "διαβασμένος" για αλλαγή καθώς βαρέθηκα τα ίδια και τα ίδια στη Φυλής, δυστυχώς η περιοχή είναι για κλάματα

1) Άπειρα αποκρουστικά μπάζα που δεν είναι ούτε για τσάμπα. Δλδ πραγματικά αν θέλετε χοντρή 50άρα απλά δείτε μια και κάντε κίνηση θα σας κάτσει τσάμπα, αν δεν σας την πέσει η ίδια και γούστα να θέλετε να βγάλετε θα τα κάνει να μην σας χάσει.
2) Ελάχιστες όμορφες ή και πολύ όμορφες που στο δωμάτιο είναι για κλάματα με ελάχιστο χρόνο, που σε κάνουν και νιώθεις λες και τον παίζεις και αντί για το χέρι σου έχεις γκόμενα γύρω από τον πούτσο.
3) Πενταβρόμικα μπουρδέλα.
4) Κόσμος για τον πούτσο, πακιστανοί, αλβανάκια που κάνουν όλο μαλάκιες και όλοι οι Έλληνες εμφανώς ναυάγια σε σημείο που σκέφτεσαι τι πήγε στραβά στη ζωή σου και κατέληξες εκεί.
5) Όλες οι νέες κοπέλες θλιμμένες και ταλαίπωρες με μια θλίψη να φαίνεται στο πρόσωπό τους. Και εδώ θέλω να σταθώ και να πω ότι μου αρέσει να γαμάω πουτάνες που τους αρέσει που είναι πουτάνες (γιατί κονομάνε προφανώς) και όχι 20άχρονα ναυάγια που τα βάζουν να κάνουν πράγματα που δεν θέλουν.

Στη Φυλής και από εμφάνιση είναι κλάσεις ανώτερες και σε υπηρεσίες και σαν σπίτια και το κυριότερο βλέπεις κοπέλες που μπορεί να είναι πουτάνες αλλά το θέλουν και δεν είναι κακομοίρες. Και τέλος οι συναγωνιστές είναι άτομα που είναι νορμάλ, προφανώς έχει ναυάγια αλλά όχι σε τέτοιο ποσοστό. Στο Μετάξυ ένιωθα ότι είμαι σε ίδρυμα!!

Δλδ για 10€ παραπάνω πραγματικά δεν αξίζει να πας Μετάξυ αλλά και λεφτά να μην έχεις καλύτερα να κάτσεις σπίτι να τον παίξεις. Κάποτε και εγώ πήγαινα μετάξυ αλλά ήταν αλλιώς, όχι αυτή η κατάντια.

Γράφω τα παραπάνω για να μην κάτσει και ασχοληθεί κανένας, βέβαια όσοι πάνε συχνά και έχουν συνηθίσει προφανώς να τους φαίνονται μαλακίες αυτά που γράφω αλλά μετά από 15 χρόνια στα μπουρδέλα μπορώ να καταλάβω τι αξίζει για άτομα που βλέπουν τα μπουρδέλα σαν διασκέδαση όπως εγώ.
Σε άλλη χώρα θα δίνατε πενηνταρικα για να γαμάτε ακριβως τις ίδιες, να εκτιμάτε αυτό που έχετε, αλλιώς βρείτε γκομενα...ψάχνετε μοντέλα σε τιμές Μεταξουργείου, στο Μεταξουργείο έχει και πολύ ωραίες

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom