dinamitisc5
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2018
- Κριτικές
- 13
- Like
- 3.609
- Πόντοι
- 746
Κανονικά στο πόστο της. Νομίζω αρχίζει 12 το βράδυ μέχρι 7.Η Τζώρτζια στη Διδύμου 7 δουλεύει τ΄απογεύματα;Την έχει δει κάποιος;
Κανονικά στο πόστο της. Νομίζω αρχίζει 12 το βράδυ μέχρι 7.Η Τζώρτζια στη Διδύμου 7 δουλεύει τ΄απογεύματα;Την έχει δει κάποιος;
Νυχτερινή;Εκεί κάτω δεν είναι να κυκλοφορήσεις τοσο άργα!Κανονικά στο πόστο της. Νομίζω αρχίζει 12 το βράδυ μέχρι 7.
σημερα σε πρωινη βαρδια ο πακης.ΥΓ ημερήσια ενημέρωση για βενζινάδικα
Είσαι σίγουρος ότι ξεκινάει 00:00 και τελειώνει 07:00;Κανονικά στο πόστο της. Νομίζω αρχίζει 12 το βράδυ μέχρι 7.
Μήπως είναι καιρός να μν πληρώνουμε για να γαμάμε;Είμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού...ο περισσότερος κόσμος έχει φύγει στα νησιά...στα εξοχικά του...και στα χωριά του...!!!
Και πολύ καλά έκανε...!!!
Τι να κάνει στα μπουρδέλα της Αθήνας...???
• Να κάνει σεξ και η σαδιστρια τσατσά να χτυπάει πόρτες στο 7λεπτο....
• Να πληρώνει για να κάνει σεξ με άσχημες, παχύσαρκες και μεσήλικες....
• Η να κάνει σεξακι με ωραίες κοπέλες πού κάνουν υπεραπλα, υπεραποστειρομενα τύπου χειρουργείου προγράμματα...
Να θέλεις να τής δώσεις ένα αθώο πεταχτό φιλάκι στα χείλη...και να σού λέει με επιτακτικό τρόπο
'' NO KISS''....
• Η τα '' ΣΤΑΝΤΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ'' που ναι μεν αξίζουν και είναι τίμιες και φιλότιμες... αλλά τις έχουμε βαρεθεί τόσα χρόνια... όλο τα ίδια και τα ίδια...το πολύ κύριε ελέησον το βαριέται και ο Παππάς....
ΥΓ: Δεν ξέρω ρε παιδιά... εγώ να σάς πω την αλήθεια έχω ξενερώσει πολύ με τα μπουρδέλα...!!!
Πού είναι οι παλιές χρυσές εποχές των μπουρδέλων που δεν ήξερες πια μουναρα με προγράμματαρα να πρωτοδιαλεξεις...!!!
Κάθε πέρσι και καλύτερα....![]()
Τι να παίζει βρε τυπε στη Μπακαουκία; Ούτε τα καλτ χαμαιτυπεία του παρελθόντος δεν έχει πλέον.Σαλαμίνα τόσο νεκρα ρε παιδιά? Δεν έχω ενημερωθεί τελευταία αν παίζει κάτι εκεί. Ξέρει κανένας κάτι?
Άστα χάλια μαύρα. Έλεγα μπας και....Τι να παίζει βρε τυπε στη Μπακαουκία; Ούτε τα καλτ χαμαιτυπεία του παρελθόντος δεν έχει πλέον.
Καμία σχέση, γύρω στις 1130 με 1200 πηγαίνει και κάθεται μέχρι τις 2000 ανάλογα τα ραντεβού που κάνειΝυχτερινή;Εκεί κάτω δεν είναι να κυκλοφορήσεις τοσο άργα!
γιατι μπρε; θα σε δαγκασουνε οι βρυκολακες;Νυχτερινή;Εκεί κάτω δεν είναι να κυκλοφορήσεις τοσο άργα!
μαζί εμφανίστηκαν αυτές και μάλιστα τη πρώτη βδομάδα γινόταν χαμός από ουρές για τη ΚαιτηΣυμμαχος μου ο καυσωνας !!
Έπρεπε να της τον έχωνες στο έτοιμο-γρασαρισμένο κωλοτρυπίδι της!Συμμαχος μου ο καυσωνας !!
Κατευθυνθηκα στο Μεγαλεκου 28 υπογειο στις 1759.
Στο σαλονι βγηκε μια καινουρια κορασιδα η Καιτη, ψηλη νταρντανα και η εφηβη Ελενη.
Κοσμος μηδεν, τα γεροντια ηταν κλεισμενα στα ΚΑΠΗ κατω απο τα ερκοντισιον και οι μυστες στις παραλιες να τραβανε φωτο τα ξεκωλα.
Πληρωσα το εισητηριο και ηρθε το Ελενακι στο δωματιο.
Την εστησα κατευθειαν στα τεσσερα και της εγλειφα την κωλοτρυπα της με παθος... και ρουφα τη απο δω και ρουφα τη απο κει, και γλειψιμο γυρω γυρω... 10 λεπτα της εγλειφα την τρυπα της μεχρι που πρηστηκε απο το πολυ γλειψιμο-ρουφηγμα.
Στο τελος ανταμειφθηκα με τα υγιεινα εφηβικα κωλοζουμα της.
Δυστυχως δεν προλαβα να γαμησω αλλα δε με χαλασε κιολας.
Στα υπολοιπα νεα της πιατσας, στο Ιασωνος 32 ευθεια γυρισε η Μολδαβα η Λαουρα γνωστη και απο το Κολωνου 11 οροφος.
Αρκετα ομορφο κορμι και καλη μεσα.![]()
Απόγευμα.Ωραία.Καμία σχέση, γύρω στις 1130 με 1200 πηγαίνει και κάθεται μέχρι τις 2000 ανάλογα τα ραντεβού που κάνει
Δε με αφήνει η μαμά μου...γιατι μπρε; θα σε δαγκασουνε οι βρυκολακες;
Δηλαδή παίχτηκε μόνο το βασανιστικό προκαταρκτικό;Συμμαχος μου ο καυσωνας !!
Κατευθυνθηκα στο Μεγαλεκου 28 υπογειο στις 1759.
Στο σαλονι βγηκε μια καινουρια κορασιδα η Καιτη, ψηλη νταρντανα και η εφηβη Ελενη.
Κοσμος μηδεν, τα γεροντια ηταν κλεισμενα στα ΚΑΠΗ κατω απο τα ερκοντισιον και οι μυστες στις παραλιες να τραβανε φωτο τα ξεκωλα.
Πληρωσα το εισητηριο και ηρθε το Ελενακι στο δωματιο.
Την εστησα κατευθειαν στα τεσσερα και της εγλειφα την κωλοτρυπα της με παθος... και ρουφα τη απο δω και ρουφα τη απο κει, και γλειψιμο γυρω γυρω... 10 λεπτα της εγλειφα την τρυπα της μεχρι που πρηστηκε απο το πολυ γλειψιμο-ρουφηγμα.
Στο τελος ανταμειφθηκα με τα υγιεινα εφηβικα κωλοζουμα της.
Δυστυχως δεν προλαβα να γαμησω αλλα δε με χαλασε κιολας.
Στα υπολοιπα νεα της πιατσας, στο Ιασωνος 32 ευθεια γυρισε η Μολδαβα η Λαουρα γνωστη και απο το Κολωνου 11 οροφος.
Αρκετα ομορφο κορμι και καλη μεσα.![]()