n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.297
- Like
- 296.429
- Πόντοι
- 47.170
Μεγαλου Αλεξάνδρου 28 υπογειοσε ποιο νουμερο;;
Μεγαλου Αλεξάνδρου 28 υπογειοσε ποιο νουμερο;;
Ψάξε κι εκεί που εργάζονται νεώτερες και ίσως βρεις το ζητούμενο!Χμμ... Μια Αρίνα που φαινεται , καινούρια στα προγράμματα της Βούρβαχη ? ....![]()
Καλησπέρα μαγκες, κανουργιος στο αθλημα εδώ.
Ποια κατα τη γνωμη σας παιρνει το σοβαροτερο τσιμπουκι στη Φυλης;
Βοηθηστε το ψαρα λιγο ρε σεις..
Εννοεί να είναι σοβαρό να είναι κυρία πως το λένε;Όταν γράφεις το "σοβαρότερο" τσιμπούκι εννοείς να έχει πάει Ωδείο;;;; ?
Είναι η δικιά μας Αρίνα ? Γιατί φωτό στο μαγαζί δεν βρήκαΨάξε κι εκεί που εργάζονται νεώτερες και ίσως βρεις το ζητούμενο!
Απο πότε τα καπή πάνε εκδρομές στα μπουρδέλα.Kαταθεση προ ολιγου στην 18 χρονη Ελενη στο Μεγαλου Αλεξανδρου 28 υπογειο στα 10ε.
Λεπτομερειες στην κριτικη, ωστοσο οσοι θελετε να την γαμησετε να πατε, δε θα σας φολιασει.
Εντυπωση μου εκανε οταν εβγαινα απο το δωματιο οτι στο σαλονι ηντουσαν πολλα παππουδια τα οποια πληρωναν
να περασουν δωματιο, μιλαμε για γεροντια .... 70-80 χρονων.
Μαλιστα ενας με ρωτησε αμα το κοριτσι μεσα κανει 69
Σιγουρα θα ειναι ελιξηριο ζωης για αυτους να γλειψουν ενα 18χρονο τρυφερο ζουμερο μουνι.![]()
Ρε το φουκαριαρικο το κοριτσάκι.... το λυπάμαι ειλικρινά. Εγώ παντως δεν θα πηγαινα ποτε να κατακρεούργησω σε ένα τόσο αθώο κορμάκι αν και είμαι 42. Αυτοί οι νταβαδες ρε φίλε πως το έσπρωξαν εκεί; Δεν μπορουσαν να την κάνουν σερβιτόρα ή τίποτε άλλο; Τι να πει κανείς, μόνο οίκτο σε αυτές τις περιπτώσεις και συγνώμη αν πολλοι από εδώ μέσα με χλευάσουν για την άποψη μου. Μιλάει το πανω κεφάλι μου παντα και πρωτα!Kαταθεση προ ολιγου στην 18 χρονη Ελενη στο Μεγαλου Αλεξανδρου 28 υπογειο στα 10ε.
Λεπτομερειες στην κριτικη, ωστοσο οσοι θελετε να την γαμησετε να πατε, δε θα σας φολιασει.
Εντυπωση μου εκανε οταν εβγαινα απο το δωματιο οτι στο σαλονι ηντουσαν πολλα παππουδια τα οποια πληρωναν
Σιγουρα θα ειναι ελιξηριο ζωης για αυτους να γλειψουν ενα 18χρονο τρυφερο ζουμερο μουνι.![]()
Δεν κρεμασε φιλαρακο ουτε τακουνια ουτε κυλωτεσ,δουλευει κανονικα με ραντεβου και απο τι μου λεει εχει δουλιτσα.Έχει να εμφανιστεί στην Καλύμνου από πέρσι!
ΥΓ: Η Νανά σε λίγο κλείνει 30 ολόκληρα χρόνια πορνοκαριερας.... λογικά παίζει μπαλιτσα με καλούς πελάτες της... αλλά υπάρχει και το ενδεχόμενο να κρέμασε τα πορνοτακουνα της...??
Στην Αθήνα υπάρχουν άλλα 10 μαγαζιά σαν κι αυτό. Ψάξε κι εκεί!Είναι η δικιά μας Αρίνα ? Γιατί φωτό στο μαγαζί δεν βρήκα
Μύστη ΔημήτρηΧΧΧ, έριξε την τιμή από 15 σε 10 ευραίους?Kαταθεση προ ολιγου στην 18 χρονη Ελενη στο Μεγαλου Αλεξανδρου 28 υπογειο στα 10ε.
Σιγουρα θα ειναι ελιξηριο ζωης για αυτους να γλειψουν ενα 18χρονο τρυφερο ζουμερο μουνι.