You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
BBWlover85
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2021
- Like
- 82
- Πόντοι
- 0
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί βάζετε το πουλί σας για Άβαταρ. Ποιο είναι το μήνυμα ακριβώς??? Ότι γαμάτε? Μα όλοι εδώ μέσα γαμάμε, σιγά τ'αυγά, εγώ συγκεκριμένα έχω ξεπετσιαστεί. Βάλτε ένα άβαταρ που να αντικατοπτρίζει την προσωπικότητα. Θα μού πεις βέβαια ο Picker έβγαζε φωτογραφία την κωλάρα του , στην πούτσα θα κολλήσουμε???

phantomduck
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2014
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32
- Πόντοι
- 0
Για την τσα2 της Αχαρνών 85, από τις 3-4 φορές που το έχω επισκεφτεί φέτος, δεν πρόσεξα κάτι ιδιαίτερο. Ναι περιμένεις στη πόρτα για να σου ανοίξουν. Όντως κάνουν screening σε ποιον ανοίγουν, μου το είπε η ίδια την δεύτερη φορά που πήγα.
Επίσης μου έχει πιάσει συζήτηση μια φορά που περίμενα.
Αυτό που με χαλάει είναι η μεγάλη αναμονή στο δωμάτιο, την πρώτη μου κακοφανηκε. Την επόμενη φορά θα την χρονομέτρησω
Αυτό που με χαλάει είναι η μεγάλη αναμονή στο δωμάτιο, την πρώτη μου κακοφανηκε. Την επόμενη φορά θα την χρονομέτρησω
ISINAS
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.623
- Πόντοι
- 4.630
Για να το πω χύμα , αυτές λένε να ο μακακας ξανά ήρθε …. … και γελάνε μαζί μας …. !! Παρά πολύ παλιά στα 15 μου ..είχα γνωρίσει ένα τρελοπουτανο …. Χωρίς ταμπού κοπέλα με πολλά ψυχολογικά και πολύ όμορφη κοπέλα … είχα τότε και ένα στανταρακι που πήγαινα πολλές φορές και δέχτηκα αντιμετωπίσει χλευασμού ολ γαμουσα καλά αλλα πολύ γέλιο όταν πήγαινα ενώ στην αρχή υπήρχε σεβασμός μετά πολλά ειρωνικά γελάκια κτλ και όταν πήγαινα και όταν έφευγα μετά το σεξ … ε λοιπόν έκανα το κορυφαίο ..την κοπέλα που γνώρισα της είπα για εμένα και πως είμαι μπουρδελιαρης και έχω φετίχ να την γαμησω μέσα σε μπουρδελο για να καβλωσο καλά ….. το δέχτηκε !!! Πήγα λοιπόν με την Ελένη ( έτσι την έλεγαν ) στον οικο με το στάνταρ μου … του κόπηκε το γέλιο με νεύρα τι κανείς εδώ με κοπέλα; Είπα σε πληρωνο 100 για να γαμησω εδώ την γκομενα μου !!! Με διάολο στηλε και φεύγοντας ένας πελάτης είπε το κορυφαίο — πηγαίνε αγοράκι μου σε ένα ξενοδοχείο με το κοριτσάκι σου .. Θα πάμε σε ξενοδοχείο καβλα μου είπα λίγο πριν ανοίξω την πόρτα να βγούμε … η τανα φώναζε δυνατά μαλακα παλιό μαλακα να μην ξαναπατήσεις ……Ο δεδομενος πελατης και ο "ερωτευμενακιας" πελατης, χανει παντα σεβασμο.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πέφτει πολύ χαμουρεμα Πάτριοτη γιαυτο η αναμονή …Για την τσα2 της Αχαρνών 85, από τις 3-4 φορές που το έχω επισκεφτεί φέτος, δεν πρόσεξα κάτι ιδιαίτερο. Ναι περιμένεις στη πόρτα για να σου ανοίξουν. Όντως κάνουν screening σε ποιον ανοίγουν, μου το είπε η ίδια την δεύτερη φορά που πήγα.
Οξαποδω
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 27
- Like
- 12.893
- Πόντοι
- 15.845
Τη γάμησα χθες....
Φυλής 67 Αλισια ξανθιά κοπέλα με ψιλοκανονικο σώμα 3.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
...
Μου έλεγε ότι περνάνε διάφοροι που τη γαμάνε, κι ο ένας της ζητάει να τον αποκαλεί "αδερφό", άλλος "θείο", άλλος "ξάδερφο", κτλ.
Είπε ότι δεν αντέχει να πει κάποιον "πατέρα", όταν της το ζητάει.
Της είπα ότι την πόρνη την πληρώνεις γι’ αυτό που φαντασιώνεσαι ότι είναι.
Αν ήξερες ποια πραγματικά είναι, πιθανόν να μην την πλήρωνες.
papaphilips
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 193
- Like
- 57.906
- Πόντοι
- 40.423
ποιο μελος-κλωνος ησουν μαστορα τοτενες ?ο Picker έβγαζε φωτογραφία την κωλάρα του
Τελευταία τροποποίηση:
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 13.611
- Πόντοι
- 5.827
Εμένα πως μου ανοίγει ακόμα τόσες φορές που δεν έχω περάσει στο δωμάτιο απορώ.Για την τσα2 της Αχαρνών 85, από τις 3-4 φορές που το έχω επισκεφτεί φέτος, δεν πρόσεξα κάτι ιδιαίτερο. Ναι περιμένεις στη πόρτα για να σου ανοίξουν. Όντως κάνουν screening σε ποιον ανοίγουν, μου το είπε η ίδια την δεύτερη φορά που πήγα.

paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 36.000
- Πόντοι
- 10.656
ρε τρελε εχει ονομα κολομπαρας...... θελει πολυ σκεψη γιατι εχει τετοια φωτο;;;Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί βάζετε το πουλί σας για Άβαταρ. Ποιο είναι το μήνυμα ακριβώς??? Ότι γαμάτε? Μα όλοι εδώ μέσα γαμάμε, σιγά τ'αυγά, εγώ συγκεκριμένα έχω ξεπετσιαστεί. Βάλτε ένα άβαταρ που να αντικατοπτρίζει την προσωπικότητα. Θα μού πεις βέβαια ο Picker έβγαζε φωτογραφία την κωλάρα του , στην πούτσα θα κολλήσουμε???
Carl Barton
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2020
- Like
- 6.385
- Πόντοι
- 1.056
Kανένας απλά ο Carl Barton -ένας άνθρωπος- δεν είχα ποτέ άλλο προφίλ , τύχαινε να διαβάζω να περνάει η ώραποιο μελος-κλωνος ησουν μαστορα τοτενες ?
Carl Barton
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2020
- Like
- 6.385
- Πόντοι
- 1.056
Πώς μπορεί και γαμάει άντρες στον κώλο ρε φίλε???? Πωω θα ξεράσωωω...ρε τρελε εχει ονομα κολομπαρας...... θελει πολυ σκεψη γιατι εχει τετοια φωτο;;;
κολομπαράς - Βικιλεξικό
papaphilips
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 193
- Like
- 57.906
- Πόντοι
- 40.423
η γνωστη δικαιολογια ναυαγιακου αρχικλωναραιου, που διαβαζει 10 χρονια, αλλα αποφασισε να κανει προφιλ χθες.Kανένας απλά ο Carl Barton -ένας άνθρωπος- δεν είχα ποτέ άλλο προφίλ , τύχαινε να διαβάζω να περνάει η ώρα
οκ μας επεισες μαστορα.
Carl Barton
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2020
- Like
- 6.385
- Πόντοι
- 1.056
Όχι ρε , δεν διαβάζω 10 χρόνια, γύρω στη 2ετία...Στ'αρχίδια μου τι πιστεύεις, έχω ωραία φάτσα...η γνωστη δικαιολογια ναυαγιακου αρχικλωναραιου, που διαβαζει 10 χρονια, αλλα αποφασισε να κανει προφιλ χθες.
οκ μας επεισες μαστορα.
papaphilips
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 193
- Like
- 57.906
- Πόντοι
- 40.423
στα αρχιδια μου η φατσα σου.Όχι ρε , δεν διαβάζω 10 χρόνια, γύρω στη 2ετία...Στ'αρχίδια μου τι πιστεύεις, έχω ωραία φάτσα...
δε μου αρεσουν, δε γαμαω και ουτε παω με αντρες.
κουλ στορυ κατα τα αλλα μπρο.
Carl Barton
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2020
- Like
- 6.385
- Πόντοι
- 1.056
Ούτε εγώ. Απλώς το ανέφερα επειδή η ωραία φάτσα είναι θέμα τύχης -ήμουν κωλόφαρδος που γεννήθηκα έτσι- , ενώ το σώμα το διορθώνεις όποτε θες, η μάπα δεν αλλάζει.... κι άμα έχεις ''μάπα'' Μάπα...... γάμησέ τα....στα αρχιδια μου η φατσα σου.
δε μου αρεσουν, δε γαμαω και ουτε παω με αντρες.
κουλ στορυ κατα τα αλλα μπρο.
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 13.611
- Πόντοι
- 5.827
Εσένα ας πούμε το άβαταρ του ψυχοπαθούς κατα συρροήν δολοφόνου με το μαχαίρι είναι αντιπροσωπευτικό;Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί βάζετε το πουλί σας για Άβαταρ. Ποιο είναι το μήνυμα ακριβώς??? Ότι γαμάτε? Μα όλοι εδώ μέσα γαμάμε, σιγά τ'αυγά, εγώ συγκεκριμένα έχω ξεπετσιαστεί. Βάλτε ένα άβαταρ που να αντικατοπτρίζει την προσωπικότητα. Θα μού πεις βέβαια ο Picker έβγαζε φωτογραφία την κωλάρα του , στην πούτσα θα κολλήσουμε???
Carl Barton
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2020
- Like
- 6.385
- Πόντοι
- 1.056
ΝαιΕσένα ας πούμε το άβαταρ του ψυχοπαθούς κατα συρροήν δολοφόνου με το μαχαίρι είναι αντιπροσωπευτικό;![]()
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 13.611
- Πόντοι
- 5.827
Φίλε μου, το αν έχεις ωραία φάτσα ή όχι θα το κρίνουν άλλοι. Ούτε εσύ, ούτε η μάνα σου, ούτε οι πόρνες στο Μεταξουργείο.Ούτε εγώ. Απλώς το ανέφερα επειδή η ωραία φάτσα είναι θέμα τύχης -ήμουν κωλόφαρδος που γεννήθηκα έτσι- , ενώ το σώμα το διορθώνεις όποτε θες, η μάπα δεν αλλάζει.... κι άμα έχεις ''μάπα'' Μάπα...... γάμησέ τα....
Carl Barton
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2020
- Like
- 6.385
- Πόντοι
- 1.056
Σού μεταφέρω την άποψη των γυναικών εδώ και πολλά χρόνια , δεν το έβγαλα απ' το κεφάλι μου.Φίλε μου, το αν έχεις ωραία φάτσα ή όχι θα το κρίνουν άλλοι. Ούτε εσύ, ούτε η μάνα σου, ούτε οι πόρνες στο Μεταξουργείο.
papaphilips
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 193
- Like
- 57.906
- Πόντοι
- 40.423
θεμα τυχης δεν ειναι, αλλα χοντρικα συμφωνω σε αυτο.Ούτε εγώ. Απλώς το ανέφερα επειδή η ωραία φάτσα είναι θέμα τύχης -ήμουν κωλόφαρδος που γεννήθηκα έτσι- , ενώ το σώμα το διορθώνεις όποτε θες, η μάπα δεν αλλάζει.... κι άμα έχεις ''μάπα'' Μάπα...... γάμησέ τα....
ομως δε σε ρωτησα κατι τετοιο και σου απαντησα στα αρχιδια μου η φατσα σου και του καθενος.
αλλο σε ρωτησα και εκανες τον αλεκο οπως ολοι.
προφανως δεν το καταλαβες και επιμενεις κιολας, στην παπαρολογια σου
Carl Barton
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2020
- Like
- 6.385
- Πόντοι
- 1.056
Αυτό είναι το μοναδικό προφίλ μου, δεν τρολάρω, είμαι υπαρκτό πρόσωπο, Έλληναςθεμα τυχης δεν ειναι, αλλα χοντρικα συμφωνω σε αυτο.
ομως δε σε ρωτησα κατι τετοιο και σου απαντησα στα αρχιδια μου η φατσα σου και του καθενος.
αλλο σε ρωτησα και εκανες τον αλεκο οπως ολοι.
προφανως δεν το καταλαβες και επιμενεις κιολας, στην παπαρολογια σου![]()
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 17K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις