kallitexnis777
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2021
- Κριτικές
- 5
- Like
- 371
- Πόντοι
- 21
Μες τα κρύα σαν το sub zeroΗ μεγαλύτερη τσάρκα που χω κάνει ήταν στη... Σιβηρία.![]()

Μες τα κρύα σαν το sub zeroΗ μεγαλύτερη τσάρκα που χω κάνει ήταν στη... Σιβηρία.![]()
με 5αλεπτο γαμησι και καθημερινο 10ωρο αρλουμπινγκ, προαγωγη απο τη δεξια στην αριστερη παλαμη θα παρειςΤον έχουνε κάνει και Μέγκα τον τηλεόραση,που γράφει μια φορά το χρόνο, τον κωλοσφογγάριο. Εγώ ακόμα να δω προαγωγή.
Εσύ γαμας γκόμενες έξω ώρες και τις κάνεις και χυνουν ε; Χο-χο-χο. (Αμερικάνικο Αγιοβασιλίτικο)με 5αλεπτο γαμησι και καθημερινο 10ωρο αρλουμπινγκ, προαγωγη απο τη δεξια στην αριστερη παλαμη θα παρεις![]()
οπως το ειπες ακριβωςΕσύ γαμας γκόμενες έξω ώρες και τις κάνεις και χυνουν ε; Χο-χο-χο. (Αμερικάνικο Αγιοβασιλίτικο)
Τί γαμας ρε ταλαιπωρε ,οδηγε παπιου; Για αυτό ξημεροβραδιάζεσαι εδώ μέσα ; Και δεν γράφεις και τίποτα. Μην γαμας τόσο πολύ . Κατουρα και λίγο.οπως το ειπες ακριβως
εγω γαμαω
εσυ τον παιζεις![]()
ευτυχως που υπαρχεις εσυ και τα αλλα υπερναυαγια και γραφετε σημαντικα πραγματαΤί γαμας ρε ταλαιπωρε ,οδηγε παπιου; Για αυτό ξημεροβραδιάζεσαι εδώ μέσα ; Και δεν γράφεις και τίποτα. Μην γαμας τόσο πολύ . Κατουρα και λίγο.
ευτυχως που υπαρχεις εσυ και τα αλλα υπερναυαγια και γραφετε σημαντικα πραγματα
εσενα κατουραω ρε βλακακο σημαιοφορε, το τι γαμαω το βλεπεις αλλωστε.
η' δε σε βοηθανε οι φωτος στην καθημερινη σου 5αλεπτη?
το τι οδηγω αστο καλυτερα![]()
αποτυχημενε υπερναυαγιο, το μυαλο που εχεις (αν εχεις) ειναι σαν το τσουτσουνακι σου.Τί οδηγείς; Το αμάξι του μπαμπά; Θα σε χρισω μου φαίνεται ο 'the πετυχημένος' κατά το 'the κόπανος'
μπραβο επεσες σε ολα μεσαΚόβω για την ώρα,
Έχω τι να πω. Ότι είσαι ανώριμο,άπειρο κωλοτρυπιδι με τα λεφτά του μπαμπά. Αλλά δεν το λέω ,θα μου την πει ο Αντισθένης
Σήμερα ναι μάλλον θα παίξει μαλακία. Αύριο βλέπομεν.μπραβο επεσες σε ολα μεσα
ειδες τι κανει το καθημερινο?
τραβα σαπερα τωρα να τη μπαιξεις ως πιο ωριμος.
Εγώ δεν γράφω φιλοσοφίες, όμως. Που κατέθεσα γράφω και καμία ερώτηση.Άλλο ένα και κόβω τη μαλακια. Και εσύ Σερ χέσυ πετάγεσαι και πέρδεις μια φορά το χρόνο σαν τον τηλεόραση.
ρε ειναι χαζοβλακας αυτος.Εγώ δεν γράφω φιλοσοφίες, όμως. Που κατέθεσα γράφω και καμία ερώτηση.
Υπάρχουν πολλά άλλα θέματα για μπλα μπλα στο σάιτ.
Για να καταλάβεις τις μαλακίες μου ,θες εμπειρία και iq . Που δεν τα κατέχεις. Είσαι ο κλασσικός ευήθης ψάρακας .ρε ειναι χαζοβλακας αυτος.
μονο εδω του δινουν σημασια τα αλλα ναυαγια, γι'αυτο το εχει κανει λευκωμα και γραφει καθε μερα τις μαλακιες του.
ουτε για δουλεμα δεν κανει.