Τι λες καλέ μου άνθρωπε! Πάμε καλά? Δεν ξέρω τι έχει στο μυαλουδάκι του ο καθένας, σε νορμαλ συνθήκες πάντως αυτά τα κορίτσια δουλεύουν 6μέρες 6-8ώρες και πάνε σπίτι τους. Έχουν κάποια φίλη που μπορούν να βγουν, δεν μπορούν να χουν σχέση επειδή κάνουν τη δουλειά που κάνουν ή απλά βρίσκουν σχέση από τη δουλειά.
Απο κει και πέρα, αν τις βλέπετε παραπάνω ώρες είναι γιατί...
1) ΘΕΛΟΥΝ να δουλέψουν παραπάνω
2) δεν έχουν ζωή στην Ελλάδα άρα ΘΕΛΟΥΝ να δουλέψουν παραπάνω να την κάνουν μια ώρα νωρίτερα
Οι "νταβάδες" δεν είναι τίποτα άλλο παρά οι "security" του μαγαζιού που εγγυώνται μια ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ της τσατσάς και της κοπέλας από μικροκλοπές, μεθυσμένους πελάτες, κακότροπους πελάτες και όλα αυτά μέχρι να ρθει η αστυνομία η οποία και ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ να έρχεται γρήγορα.
Ο νταβάς δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένας "κακός λύκος" που κάποιοι έχετε στο μυαλό σας
Εγώ όταν τα χα με την κοπελίτσα, με ρωτούσε πότε να βάλει το ρεπό της, αν θέλω να βάλει 2ο ρεπό να χουμε παραπάνω χρόνο, είχα φάει μαζί με το "συνάφι" και όλοι ήταν του στυλ: να την προσέχεις, είναι καλό κορίτσι, κτλ κτλ.
Αν υπάρχουν θύματα που δίνουν τα λεφτά σε μαλάκες από φόβο ή θύματα τράφικινγκ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με τη μέση εργαζόμενη σ έναν οίκο ανοχής!
Ακου εκεί να με πεις νταβά της! Θα κοβα τα χέρια μου παρά να της πάρω έστω ένα ευρώ από τα λεφτά της! Εμενα μαζί της από αγάπη.
Είσαι ΜΑΚΡΑΝ ΝΥΧΤΩΜΈΝΟΣ για το τι είναι "νταβάς" και τι είναι τα κορίτσια αυτά εκτός δουλειάς