You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
βόρδελος
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 5.265
- Πόντοι
- 1.056
Όχι,μπινελικια έχουν.Δεν έχουν καραμέλες τσάρλεστον;;;
βόρδελος
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 5.265
- Πόντοι
- 1.056
Καμία βασικά. Απλά γαμας με ντουζ σε πολύ καθαρό περιβάλλον μουνι κλάσης ανώτερο. Όλα τα στουδια στουρδέλα είναι στο 50άρι.Βασικά μιας και είπες ότι είναι στουρδέλο, το πρόγραμμα των 20 ευρώ τι διαφορά έχει από των 50;
βόρδελος
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 5.265
- Πόντοι
- 1.056
Είδα κριτική του Νίο απ' το Μάτριξ για τη Φολολίζα. Της έσκασε λέει τρία μπλε και έκανε παπάδες η Λίζα,μέχρι και φιλιά έριχνε το μαύρο μάμπα. Του πε λέει ότι θα φωτογραφηθεί σε περιοδικό. Μουχάχα. Ευθυμήσαμεν πάλι. Όσο έκοψε τα βορδελα η Φολολίζα άλλο τόσο θα φωτογραφηθεί σε περιοδικό.
Ερώτηση:
Μήπως ο Νίο πήρε παρτούζα τη Λίζα με το Μορφέα στο 60άρι;
Ερώτηση:
Μήπως ο Νίο πήρε παρτούζα τη Λίζα με το Μορφέα στο 60άρι;
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 13.612
- Πόντοι
- 5.827
Κάτσε, μπερδεύτηκα. Τι στουρδέλο είναι αν δεν έχει πρόγραμμα των 20 ευρώ; Λέγεται στούντιο αλλιώς.Καμία βασικά. Απλά γαμας με ντουζ σε πολύ καθαρό περιβάλλον μουνι κλάσης ανώτερο. Όλα τα στουδια στουρδέλα είναι στο 50άρι.
βόρδελος
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 5.265
- Πόντοι
- 1.056
Έτυχε να περασω μεσημέρι από εμετικό και έριξα μια ματιά . Μιζέρια σκέτη. Έζεχνα απαξίωση και η πλάκα είναι ότι την οσμίζονταν από μακριά.
Μια εκδιδόμενη μόλις μπαίνω αναφωνεί ααα. Στο αμέσως δίπλα η τσα2 αναφωνεί 'τώρα δέσαμε'. Στο άλλο βγαίνει μια κονδόχονδρη εκδιδόμενη ξεκινάει να λέει πρόγραμμα ,δύο λέξεις είπε και κόβει και γυρνάει και φεύγει και λέει στην τσα2 'τζαμπα να πω τα υπόλοιπα;' Χααχαα.
Δεν μπορώ να καταλάβω ,τόσο πολύ φαινόταν ότι δεν τις γαμουσα που να με πλήρωναν;
Τις προάλλες που πήρα την Σάρα ,αφού την είδα πρώτη φορά , έρχεται στο σαλόνι κάθεται στα πόδια μου και λέω πάω και στο δίπλα να δω. Όταν ξαναγύρισα , αναφωνεί η Σάρα 'ο αράπης!' Και μετά μου λεει ότι η Μάρα που καθόταν μέσα με την τσα2 είπε στη Σάρα ότι αν την πάρω εγώ θα κάτσει να τη γαμησει αράπης με ψωλάρα στον κώλο. Και το χασε το στοίχημα η Μάρα και γελάγε η Σάρα αφού λέει γύρισα. Που τις πετυχαίνω όλες τις μουρλές ; Έχω μαλακομαγνήτη.
Αυτά τα λίγα ευτράπελα να γελάσουμε λίγο.
Μια εκδιδόμενη μόλις μπαίνω αναφωνεί ααα. Στο αμέσως δίπλα η τσα2 αναφωνεί 'τώρα δέσαμε'. Στο άλλο βγαίνει μια κονδόχονδρη εκδιδόμενη ξεκινάει να λέει πρόγραμμα ,δύο λέξεις είπε και κόβει και γυρνάει και φεύγει και λέει στην τσα2 'τζαμπα να πω τα υπόλοιπα;' Χααχαα.
Δεν μπορώ να καταλάβω ,τόσο πολύ φαινόταν ότι δεν τις γαμουσα που να με πλήρωναν;
Τις προάλλες που πήρα την Σάρα ,αφού την είδα πρώτη φορά , έρχεται στο σαλόνι κάθεται στα πόδια μου και λέω πάω και στο δίπλα να δω. Όταν ξαναγύρισα , αναφωνεί η Σάρα 'ο αράπης!' Και μετά μου λεει ότι η Μάρα που καθόταν μέσα με την τσα2 είπε στη Σάρα ότι αν την πάρω εγώ θα κάτσει να τη γαμησει αράπης με ψωλάρα στον κώλο. Και το χασε το στοίχημα η Μάρα και γελάγε η Σάρα αφού λέει γύρισα. Που τις πετυχαίνω όλες τις μουρλές ; Έχω μαλακομαγνήτη.
Τελευταία τροποποίηση:
βόρδελος
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 5.265
- Πόντοι
- 1.056
Απλά έκανα καθαρευουσιάνικο συνδυασμό ,μέσα στο παραλήρημα.Κάτσε, μπερδεύτηκα. Τι στουρδέλο είναι αν δεν έχει πρόγραμμα των 20 ευρώ; Λέγεται στούντιο αλλιώς.
βόρδελος
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 5.265
- Πόντοι
- 1.056
Βέβαια μετά στο δώματιο τής κόπηκε ο γέλωτας της Σάρας αφού ,ενώ δεν έχω ψωλάρα,για κάποιο λόγο, βογγαγε στο πισωκολλητο και όταν την έχυσα σαν άλογο παραλίγο να με βρίσει. 'Πονάω σου είπα'.
Επίσης καθώς την έσπρωχνα, άνοιξε μόνη της η πόρτα . Ορθανοιχτη. Πρέπει να μας έβλεπαν απ' το σαλόνι. Δεν πήρα χαμπάρι , πετάγεται σαν ελατήριο η Σάρα. Μα τί κάνει; σκέφτομαι. 'Η πόρτα' λέει.

Επίσης καθώς την έσπρωχνα, άνοιξε μόνη της η πόρτα . Ορθανοιχτη. Πρέπει να μας έβλεπαν απ' το σαλόνι. Δεν πήρα χαμπάρι , πετάγεται σαν ελατήριο η Σάρα. Μα τί κάνει; σκέφτομαι. 'Η πόρτα' λέει.
Τελευταία τροποποίηση:
clonarius
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 31
- Like
- 22.014
- Πόντοι
- 5.946
είσαι τεράστιο τρολλ... ψάχνουν τώρα όλοι μην επανεμφανιστούν στις βάρδιες...Τυπε Αρινα και Ρενατα ειδες μαλλον.
Petrouilias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουν 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.510
- Πόντοι
- 206
Μάγκες αουρορα είναι ακόμα Εκεί??
Πρακτωρ Θου-Βου
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2020
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.016
- Πόντοι
- 361
Αυτός
που έγραψε την τελευταία
κριτική για την Λίζα (time) δεν ντράπηκε να χωρέσει τόσα ψέματα σε τόσο λίγες γραμμές;;;
που έγραψε την τελευταία
κριτική για την Λίζα (time) δεν ντράπηκε να χωρέσει τόσα ψέματα σε τόσο λίγες γραμμές;;;
openmind33
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 37
- Like
- 2.909
- Πόντοι
- 1.666
Τροφωνιου 13 κάτω... ειρήνη με νέο αγοριστικο λουκ αλλά.μιλφ προς γκιλφ... φημίζεται για το αργοοοοο τσαμπουκι τηςΠαιδιά επειδή μ αρέσει πολύ το κοντό ανδρικό μαλλι σε γυναίκα κανα μιλφ εκτός του Βέργα 3 που προανέφερε ο συνάδελφος παίζει πουθενά?
EvilPlasma
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 107
- Like
- 16.262
- Πόντοι
- 26.435
ναι
Μάγκες αουρορα είναι ακόμα Εκεί??
Attackαδόρος
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2015
- Κριτικές
- 6
- Like
- 206
- Πόντοι
- 1
Η Σάρα η Μάρα και το κακό συναπάτημαΈτυχε να περασω μεσημέρι από εμετικό και έριξα μια ματιά . Μιζέρια σκέτη. Έζεχνα απαξίωση και η πλάκα είναι ότι την οσμίζονταν από μακριά.
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 559
- Like
- 90.346
- Πόντοι
- 48.067
Οντως, καλη για να ειναι αληθινη.Αυτός που έγραψε την τελευταία κριτική για την Λίζα (time) δεν ντράπηκε να χωρέσει τόσα ψέματα σε τόσο λίγες γραμμές;;;
Κανας πιρφορος προμοτορας θα ειναι, μπορει και νταβας της.
EvilPlasma
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 107
- Like
- 16.262
- Πόντοι
- 26.435
δεν ξέρω τώρα τι/πως/που πάντως τι έγραψα στα σχόλια της κριτικής:Οντως, καλη για να ειναι αληθινη.
Κανας πιρφορος προμοτορας θα ειναι, μπορει και νταβας της.
Πριν από 5-6 μέρες εμένα στο σαλονάρισμα φορούσε μάσκα και με κοιτούσε σαν την Κιτάνα από το μόρταλ κόμπατ με ύφος: θα σε σφάξω πούστη! Μόνο σε σένα τα κανε αυτά, μπορεί να σ ερωτεύτηκε, αν σ αρέσει παντρέψου την, όλους εμάς τους υπόλοιπους θέλει να μας ραντίσει με φυτοφάρμακο!

Petrouilias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουν 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.510
- Πόντοι
- 206
Ευχαριστώ φιλε ξέρεις αν ειναι ανοιχτα μετα τις 12
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)