Διανοούμενος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 36
- Like
- 33.779
- Πόντοι
- 11.096
Θεραπεύται, αλλά παιδεύεσαι. Δεν ξέρω τι γίνεται αν προχωρήσει η μόλυνση τι γίνεται. Δεν έχει σημασία. Πας νωρίς στο γιατρό. Αυτό είναι το καλύτερο.
Εγώ πάντως εικάζω, ότι την πάτησα από τη Μελίνα. Όταν τελείωσε όπως τελείωσε η φάση, σηκώθηκε και έπλυνε το μουνί της μπροστά μου με λίγο νερό από τον νιπτήρα.
Κανονικά θα έπρεπε να πάει στο μπάνιο. Σκουπίστε με λίγο χαρτί και πάμε για τον επόμενο.
Επειδή παίρνω μηνύματα από άλλους συμφορουμήτες, ότι έχουν προβλήματα, θεωρώ ότι μια μερίδα από μας γυρίζουμε στα ίδια στέκια. Αν κάποιος όμως περάσει και από ένα άλλο στη φυλής, θα το δώσει στην κοπέλα και πάει λέγοντας.
Εγώ πάντως θα γίνω πιο εκλεκτικός και προσεκτικός από τώρα και πέρα. Και φυσικά θα περιμένω να γίνω τελείως καλά και μετά θα ξαναπάω. Σαν ήταν να πάω με τη γυναίκα μου.
Και ρε παιδιά, δεν θέλω να κάνω τον έξυπνο, αλλά αν προσέξουμε λίγο όλοι μας, θα είμαστε όλοι καλύτερα. Στο ίδιο τραπέζι τρώμε
Μία βοήθεια (ελπίζω μόλις μπορέσω να συνεισφέρω κ εγώ κάτι στο νήμα πάλι).
Πριν κανά 2-3 χρόνια είχα επισκεφτεί πρωινή βάρδια στο Μετάξι ΜΑ22 μία Ρωσίδα ~50 αδύνατη, 1.70 με 1,5 βυζί που ήταν μαζί με την γεματούλα Βικτώρια.
Έχω διαβάσει την κριτική για Ειρήνη αλλά νομίζω αυτή ήταν μία Ελένη ή κάνω λάθος;
Αν καταλάβει κανείς ποιά λέω, δουλεύει κάπου αυτή τώρα;