βόρδελος
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 5.265
- Πόντοι
- 1.056
Περίμενε...Του έστειλα περιμένω τα φώτα του
Περίμενε...Του έστειλα περιμένω τα φώτα του
Μας δουλεύεις ρε συναγωνιστή ντροπής πράγματα στην ίδια ομάδα είμαστεΠερίμενε...
υπερναυαγιο, εχεις τιποτα χρησιμο να γραψεις η' θα μας φλομωσεις στην παπατζα και στην αρλουμπα οπως εδω και 50 σελιδες ?Ρώτα τον παπαφιλιππα που τα γύρισε όλα.
Περασα κατα τις 18.00 και δεν ήταν.Αν τσαρκάρει κανείς Μεταξουργείο Μ.α.28 και δει αν γύρισε η Μαρίνα ας σφυρίξει..
Ρε παπαδόδο ,δεν έχεις γράψει τόσο καιρό ούτε 1/4 ενημέρωσης. Μόνο εξυπνάδα και πνεύμα πουλάς. Αυτή είναι η κατηγορία σου.υπερναυαγιο, εχεις τιποτα χρησιμο να γραψεις η' θα μας φλομωσεις στην παπατζα και στην αρλουμπα οπως εδω και 50 σελιδες ?
οδους δε ξερεις,
τα σπιτια δεν τα ξερεις,
τις κοπελες δεν τις ξερεις.
εισαι στο νημα της ενημερωσης και το μονο που δε ξερεις να κανεις, ειναι η ενημερωση.
μπαγλαμα.
5 λεπτα το θεωρεις γαμησι βλακα ?Τουλάχιστον γάμησα.
ΝαιΗ Ράνια μήπως οσμονοταν και επέστρεψε;
εμ δεν εισαι υπερναυαγιο μονο, εισαι και πανιβλακας με διπλωμα.Ρε παπαδόδο ,δεν έχεις γράψει τόσο καιρό ούτε 1/4 ενημέρωσης. Μόνο εξυπνάδα και πνεύμα πουλάς. Αυτή είναι η κατηγορία σου.
α ξερεις να "δουλευεις" κιολας, εκτος απο το να γαμας ?Βλέπω είσαι και υψηλής ευφυιας. Δεν χαμπαριαζεις όταν σε δουλεύουν. Iq ραδικιού.
α ξερεις να "δουλευεις" κιολας, εκτος απο το να γαμας ?
ελα βλακακο, συνεχισε σολο την ενημερωση της μαλακιας σου.
ακομα δεν εχεις φτασει στο Peak
ρε τριμαλακα παιξοπουλη, μια ενημερωση δικια μου ειναι 150 5λεπτα δικα σουΠρέπει να την έχεις πολύ μεγάλη την ευφυΐα . Έχεις καταγαμησει τόσο καιρό στη θεωρία. Στα βορδελα δεν πας. Τι μπαιΝεις και γράφεις μόνο αρχιδιες. Ενδιαφέρουν κανέναν; Ίσως τον δοδο. Το έτερο ημισύ σου. Παπαδόδο ε παπαδοδο.
Επιπλέον,άχρηστε,δεν δίνεις ούτε δεκαρικο στο μετάξι. Τη θεωρία σου βαλτη εκεί που ξέρεις. Σε περίοπτη θέση.Εγώ πέρασα από το Φυλής 109 όροφος μήπως βρω το στανταράκι μου, τη Νέλλυ.
Ωστόσο δούλευε πρωινή βάρδια, όπου και θα την τιμήσω άμεσα.
Με το 20άρι δε ρισκάρω εύκολα.
Αυτά από εμένα. Αν παίξει κάτι άλλο θα ενημερώσω.
Ποια ενημέρωση,ούτε μια δεν έγραψες. Αυτή την ενημέρωση να την τυπώσεις σε χαρτί, να την πάρω μαζί όταν ξαναπάω για χέσιμο.ρε τριμαλακα παιξοπουλη, μια ενημερωση δικια μου ειναι 150 5λεπτα δικα σου![]()
Παρακαλώ;Επιπλέον,άχρηστε,δεν δίνεις ούτε δεκαρικο στο μετάξι. Τη θεωρία σου βαλτη εκεί που ξέρεις. Σε περίοπτη θέση.
Εκ παραδρομής ,στον παπαδόδο απευθυνόμουν.Παρακαλώ;
ΟκΕκ παραδρομής ,στον παπαδόδο απευθυνόμουν.
ελα ταραμα τραβα παραπερα να παιξεις το πουλακι σου?, γιατι εισαι τεραστιων διαστασεων ναυαγιο τελικα.Ποια ενημέρωση,ούτε μια δεν έγραψες. Αυτή την ενημέρωση να την τυπώσεις σε χαρτί, να την πάρω μαζί όταν ξαναπάω για χέσιμο.
Ωχ με έπιασε το στομάχι. Πάω για χέσιμο. Ετοίμασε τη φυλλάδα σου της ενημέρωσης.ελα ταραμα τραβα παραπερα, γιατι εισαι τεραστιων διαστασεων ναυαγιο τελικα.
τζαμπα το σπαμ