pordemos
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2015
- Like
- 100
- Πόντοι
- 6
Πέρασμα πρόσφατα περίπου στις 12μισι από δ27 για να τσεκαρω Τάνια στοχευμένα.
Επιτέλους μετά από πολλες ήττες από τις τσατσαδες με τη βαριά σοβιετική προφορά τύπου
"Τάνια τα ερτει πκιο αργκα"
"Τάνια ντεν ντουλευει σήμερα"
"Τάνια ντεν ηρτε ακόμη"
"Τάνια τελικά Ντεν ερτει σήμερα"
"Τάνια εκεί περιοντο"
Πέτυχα Τάνια.
Πρώτη εντύπωση απογοητευτική πάντα για τα δικά μου γούστα μιλάμε φυσικά γιατί η αναμονή έφτιαξε στο μυαλό μου ένα μύθο. Σώματακι δεν το λες κακό. Παχουλή σίγουρα Οριακά πριν το χοντρή. Ωραία σοβιετικά μιλφοποδαρακια χωρίς καμπυλη κώλου η κλασσική 50αρα γειτόνισσα με την κοιλίτσα. Βυζάκια μεγάλα αλλά περίμενα κάτι πιο έξτρα λαρτζ.
Φάτσα. Άστο. Το χόμπιτ που έχει σύνδρομο ντάουν.
Γενικά όμως βγάζει μια καβλα. Καταλαβαίνω αυτούς που καταθέτουν τα μπλε για να την πηδήξουν.
Επιτέλους μετά από πολλες ήττες από τις τσατσαδες με τη βαριά σοβιετική προφορά τύπου
"Τάνια τα ερτει πκιο αργκα"
"Τάνια ντεν ντουλευει σήμερα"
"Τάνια ντεν ηρτε ακόμη"
"Τάνια τελικά Ντεν ερτει σήμερα"
"Τάνια εκεί περιοντο"
Πέτυχα Τάνια.
Πρώτη εντύπωση απογοητευτική πάντα για τα δικά μου γούστα μιλάμε φυσικά γιατί η αναμονή έφτιαξε στο μυαλό μου ένα μύθο. Σώματακι δεν το λες κακό. Παχουλή σίγουρα Οριακά πριν το χοντρή. Ωραία σοβιετικά μιλφοποδαρακια χωρίς καμπυλη κώλου η κλασσική 50αρα γειτόνισσα με την κοιλίτσα. Βυζάκια μεγάλα αλλά περίμενα κάτι πιο έξτρα λαρτζ.
Φάτσα. Άστο. Το χόμπιτ που έχει σύνδρομο ντάουν.
Γενικά όμως βγάζει μια καβλα. Καταλαβαίνω αυτούς που καταθέτουν τα μπλε για να την πηδήξουν.