Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 223 άτομα (24 μέλη και 199 επισκέπτες)

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
557
Like
90.021
Πόντοι
48.067

dimi7064i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2014
Κριτικές
15
Like
4.516
Πόντοι
951
Για σβήσιμο έριξα 3η κατάθεση στην Ιβάνα στο Διδυμου 27!!!

Παραμένει τρελή για δέσιμο!!!

Τσιμπούκι και κωλογαμήσι:zfuck::zfuck::zfuck:
Μάλιστα στο κωλογαμήσι εκτός από το κατάρτι, της έβαλα μέσα και τον αντίχειρα του χεριού μου:headbaning2: Τα ρούφηξε και τα δύο η ροδέλα της:heavymetalbig:

Χύσιμο κλασσικά στο στόμα της, όπου τα κατάπιε και μετά ρεύτηκε:tooth::tooth::tooth:

Της ευχήθηκα καλή χώνεψη!!!:orchestra:

Επιβάλλεται να γράψω και γι' αυτή μια κριτική....
Αυτη αν εχει στη βαρδια της 30 δωματια γευεται 30 διαφορετικα χυσια. Στο τελος θα παθει τιποτα απο υπερβολικη καταναλωση σπερματος. Οπως εχω ξαναγραψει η συγκεκριμενη εχει ξεφυγει στα ψυχολογικα της. Ειναι για λυπηση και γιαυτο δεν προκειται να ξαναπαω

Aggelioforos1992

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2023
Like
2.759
Πόντοι
456
Από φυλής 69α αυτή η Μαιρα που στο διάολο χάθηκε ρε παιδιά την έχει πετύχει κανένας???4η φορά πήγα σήμερα ήταν κλειστό το γαμωσπιτο

Kamigawa

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Κριτικές
4
Like
6.000
Πόντοι
1.326
Αυτη αν εχει στη βαρδια της 30 δωματια γευεται 30 διαφορετικα χυσια. Στο τελος θα παθει τιποτα απο υπερβολικη καταναλωση σπερματος. Οπως εχω ξαναγραψει η συγκεκριμενη εχει ξεφυγει στα ψυχολογικα της. Ειναι για λυπηση και γιαυτο δεν προκειται να ξαναπαω

Για να δεις τι ζώα είναι, εκμεταλλεύονται έναν άνθρωπο με ψυχικά νοσήματα.
Είναι εντελώς άρρωστα και διεστραμμένα τα άτομα, δεν μπορώ να διανοηθώ πως γίνεται να της κάνουν κάτι τέτοιο...

Είπαμε Διδυμου 27 απογευματινή βάρδια δουλεύει ε; Για να είμαι σίγουρος πως δεν θα περάσω ούτε έξω από το μπουρδέλο...

Διανοούμενος

Ανώτατος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
36
Like
33.746
Πόντοι
11.096
Είναι εντελώς άρρωστα και διεστραμμένα τα άτομα, δεν μπορώ να διανοηθώ πως γίνεται να της κάνουν κάτι τέτοιο...

Είπαμε Διδυμου 27 απογευματινή βάρδια δουλεύει ε; Για να είμαι σίγουρος πως δεν θα περάσω ούτε έξω από το μπουρδέλο...
........καταλάβαμε... Ούτε από έξω δεν θα περάσεις.... Τώρα που σιγουρεψες και τη διεύθυνση....:wink::2funny::zfuck::fuck1::lying-face:

Εγγρ.
20 Σεπ 2023
Κριτικές
30
Like
10.521
Πόντοι
4.646
Kαποια καλη και τιμια περιπτωση για πρωκτικο δευτερη βαρδια;

Ασε ρε πονηρέεε

Rodos 87

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Σεπ 2024
Κριτικές
27
Like
2.721
Πόντοι
2.591
2πλη κατάθεση και για μένα σήμερα μετά την δουλειά κατά τις 3 1η στην Αννούλα την πιτσιρίκα του Φωκαίας 19 πολύ στενό μουνακι το έβαλα πάνω μου με τις πατούσες στο στρώμα και την όργωσα κανονικότητα, δεν είναι για βαθιές και δυνατές πουτσιες ακόμα αλλά ότι καλύτερο να ξεκινήσει η χρονιά, όταν έβγαινα άκουγα την τσατσά να λέει σε έτερους συναγωνιστές να την πάνε σιγά σιγά μέσα, καπάκια 2η κατάθεση στην αγαπητή πλέον ιβανα Διδυμου 27 αφού την εκμεταλλευτικα όπως λέει ο συναγωνιστής ποιο πάνω κάναμε έρωτα λίγο από μουνακι και έπειτα κωλαρακι όπου με κέρασε και Μερέντα ( σημάδι ότι θα με πάει καλά η χρονιά ) βγάλσιμο καποτας τελείωμα στο στόμα τα κατάπιε και βουρ στον επόμενο

Leon08

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2021
Κριτικές
1
Like
136
Πόντοι
0
Καλησπέρα, βέργας 7 σαμπινα δουλεύει σήμερα; Ξερει κάποιος ;

paris.str

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2017
Κριτικές
3
Like
384
Πόντοι
301
Μόλις επέστρεψα από το Φωκαιας 25 με τα σκαλακια όπου δούλευε η γνωστη πορνοφατσα με τα ενισχυμένα βυζιά Σάρα. Αφού την ξεμουνιασα, φεύγοντας η καυλα γαμιοταν από ένα πιτσιρικά στο πρώτο δωμάτιο με την πόρτα ανοιχτή και η παρέα του στο σαλόνι να παίρνει μάτι και να σχολιάζει. Στάθηκα και εγώ για λίγο και έκανα κερκίδα μαζί με τους πιτσιρικάδες! Σενάριο για τσόντα!
Να ενημερώσω ότι γουστάρει μπινελίκια. Καθώς την πηδαγα, μόλις ακούστηκε φασαρία από την άφιξη των λιτσιρικαδων, της λέω "κάνε φασαρία μωρή καριόλα, να ακουστουμε στο σαλόνι και άλλα τέτοια μπινελίκια και δεν μου χάλασε χατήρι.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.590
Πόντοι
6.615
Πήγα σήμερα μια μεγάλη τσάρκα στη Λιοσίων και στα πέριξ μετά από πάρα πολύ καιρό, χάλια μαύρα, απογοήτευση... Απόγευμα ΚΑΙ νύχτα... Εν τω μεταξύ αυτή η Μπάρμπορα συμφωνία με το διάβολο έχει κάνει και κρατιέται τόσο καλά;

Pa Luki Luk

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
79
Like
29.877
Πόντοι
28.636
Μόλις επέστρεψα από το Φωκαιας 25 με τα σκαλακια όπου δούλευε η γνωστη πορνοφατσα με τα ενισχυμένα βυζιά Σάρα. Αφού την ξεμουνιασα, φεύγοντας η καυλα γαμιοταν από ένα πιτσιρικά στο πρώτο δωμάτιο με την πόρτα ανοιχτή και η παρέα του στο σαλόνι να παίρνει μάτι και να σχολιάζει. Στάθηκα και εγώ για λίγο και έκανα κερκίδα μαζί με τους πιτσιρικάδες! Σενάριο για τσόντα!
Να ενημερώσω ότι γουστάρει μπινελίκια. Καθώς την πηδαγα, μόλις ακούστηκε φασαρία από την άφιξη των λιτσιρικαδων, της λέω "κάνε φασαρία μωρή καριόλα, να ακουστουμε στο σαλόνι και άλλα τέτοια μπινελίκια και δεν μου χάλασε χατήρι.
Ευτυχώς που τα λες και εσύ, γιατί κάποιοι βιάστηκαν και με είπαν φιδέμπορα, προμότορα.
Το είχα πει ότι η Σάρα και η Τζανίνα είναι έκφυλες.
Ψάχνω να τις πετύχω μαζί για παρτούζα! :rockon:

Peterkal7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2022
Κριτικές
16
Like
1.043
Πόντοι
371
Καλημέρα και καλή χρονιά
Η Λίλιαν απο ιασ.32 συνεχίζει τις ρομαντικές στιγμές η τέλος;;;;

WASP4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
5
Like
558
Πόντοι
301
Πήγα σήμερα μια μεγάλη τσάρκα στη Λιοσίων και στα πέριξ μετά από πάρα πολύ καιρό, χάλια μαύρα, απογοήτευση... Απόγευμα ΚΑΙ νύχτα... Εν τω μεταξύ αυτή η Μπάρμπορα συμφωνία με το διάβολο έχει κάνει και κρατιέται τόσο καλά;
Μπαρμποράρα Αθάνατη, Θυληκός Dorian Grαy

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.288
Like
292.485
Πόντοι
47.170
τώρα live επιγραμματικα

Αλκιβιάδου 16γ Ειρήνη, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Αλκιβιάδου 16β & 16α κλειστά.

Διδυμου 27 Βικτόρια, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Διδυμου 22 ισόγειο Αννετα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό,σε λίγο θα έρθει και η Στέλλα σύμφωνα με τον τσάτσο.

Διδυμου 22 όροφος κλειστό.

Διδυμου 20 Ελένη, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Διδυμου 18 ισόγειο κλειστό.

Διδυμου 18 υπόγειο κλειστό.

Διδυμου 16 κλειστό.

Διδυμου 8β Βερονικα,με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Διδυμου 8α κλειστό, η Άννα επέστρεψε πάλι στο Χωματιανου 11α ,έχουν κ σημείωμα στη πόρτα.
20250103_120215.jpg

Έλλης 3 Ειρήνη, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.288
Like
292.485
Πόντοι
47.170
συνέχεια live επιγραμματικα

Φωκαιας 7 υπόγειο κλειστό.

Φωκαιας 7 ισόγειο Στέλλα, σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Φωκαιας 9 Κατερίνα, μέ ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.

Φωκαιας 13 υπογειο Άντζελα η "Κρητικοπουλα"με, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό όχι όμως τελειωτικό και αυταρχικό.

Φωκαιας 13 ισόγειο η μιλφαρα Σόνια γυρολόγος,δουλευει με τσατσά τώρα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.

Φωκαιας 17α κλειστο.

Φωκαιας 17β Κλεοπάτρα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Φωκαιας 19 Λίζα και Κάρλα, αμφοτερες σε απλό πρόγραμμα,κάνουν και παρτουζα.

Φωκαιας 25α κλειστό.

Φωκαιας 25β κλειστό το φως αλλά είδα τη τσατσά να μπαίνει οπότε ίσως ανοίξει.

Φωκαιας 27α κλειστό.

Φωκαίας 27Β κάτω Κατερίνα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό, πρωκτικο και αυταρχικό και Εμμανουέλα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό,κάνουν και παρτουζα ,στο δωμάτιο σε παρτούζα είπε η τσατσά.

Φωκαίας 27Β πάνω κλειστό.

kav69

Ανώτατος
Εγγρ.
10 Απρ 2009
Κριτικές
53
Like
24.688
Πόντοι
11.465
Φωκαιας 17β Κλεοπάτρα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Ποιά Κλεοπάτρα η γνωστή από Ιάσωνος αρχή?

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.288
Like
292.485
Πόντοι
47.170
Φωκαιας 17β Κλεοπάτρα πρώηνΠαολα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Ποιά Κλεοπάτρα η γνωστή από Ιάσωνος αρχή?
Η γνωστή που δουλεύει εδώ και στο κάτω κάνα 5αρι χρόνια τώρα.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom