DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 557
- Like
- 90.021
- Πόντοι
- 48.067
Δεν τη ρώτησα από που είναι.
Νομίζω Ρουμανία η Λίζα
Ρουμανα ειναι, κοντα απο κοσταντζα
Δεν τη ρώτησα από που είναι.
Νομίζω Ρουμανία η Λίζα
Αυτη αν εχει στη βαρδια της 30 δωματια γευεται 30 διαφορετικα χυσια. Στο τελος θα παθει τιποτα απο υπερβολικη καταναλωση σπερματος. Οπως εχω ξαναγραψει η συγκεκριμενη εχει ξεφυγει στα ψυχολογικα της. Ειναι για λυπηση και γιαυτο δεν προκειται να ξαναπαωΓια σβήσιμο έριξα 3η κατάθεση στην Ιβάνα στο Διδυμου 27!!!
Παραμένει τρελή για δέσιμο!!!
Τσιμπούκι και κωλογαμήσι
Μάλιστα στο κωλογαμήσι εκτός από το κατάρτι, της έβαλα μέσα και τον αντίχειρα του χεριού μουΤα ρούφηξε και τα δύο η ροδέλα της
Χύσιμο κλασσικά στο στόμα της, όπου τα κατάπιε και μετά ρεύτηκε
Της ευχήθηκα καλή χώνεψη!!!
Επιβάλλεται να γράψω και γι' αυτή μια κριτική....
Αυτη αν εχει στη βαρδια της 30 δωματια γευεται 30 διαφορετικα χυσια. Στο τελος θα παθει τιποτα απο υπερβολικη καταναλωση σπερματος. Οπως εχω ξαναγραψει η συγκεκριμενη εχει ξεφυγει στα ψυχολογικα της. Ειναι για λυπηση και γιαυτο δεν προκειται να ξαναπαω
........καταλάβαμε... Ούτε από έξω δεν θα περάσεις.... Τώρα που σιγουρεψες και τη διεύθυνση....Για να δεις τι ζώα είναι, εκμεταλλεύονται έναν άνθρωπο με ψυχικά νοσήματα.
Είναι εντελώς άρρωστα και διεστραμμένα τα άτομα, δεν μπορώ να διανοηθώ πως γίνεται να της κάνουν κάτι τέτοιο...
Είπαμε Διδυμου 27 απογευματινή βάρδια δουλεύει ε; Για να είμαι σίγουρος πως δεν θα περάσω ούτε έξω από το μπουρδέλο...
Kαποια καλη και τιμια περιπτωση για πρωκτικο δευτερη βαρδια;
Ασε ρε πονηρέεεΓια να δεις τι ζώα είναι, εκμεταλλεύονται έναν άνθρωπο με ψυχικά νοσήματα.
Είναι εντελώς άρρωστα και διεστραμμένα τα άτομα, δεν μπορώ να διανοηθώ πως γίνεται να της κάνουν κάτι τέτοιο...
Είπαμε Διδυμου 27 απογευματινή βάρδια δουλεύει ε; Για να είμαι σίγουρος πως δεν θα περάσω ούτε έξω από το μπουρδέλο...
Ευτυχώς που τα λες και εσύ, γιατί κάποιοι βιάστηκαν και με είπαν φιδέμπορα, προμότορα.Μόλις επέστρεψα από το Φωκαιας 25 με τα σκαλακια όπου δούλευε η γνωστη πορνοφατσα με τα ενισχυμένα βυζιά Σάρα. Αφού την ξεμουνιασα, φεύγοντας η καυλα γαμιοταν από ένα πιτσιρικά στο πρώτο δωμάτιο με την πόρτα ανοιχτή και η παρέα του στο σαλόνι να παίρνει μάτι και να σχολιάζει. Στάθηκα και εγώ για λίγο και έκανα κερκίδα μαζί με τους πιτσιρικάδες! Σενάριο για τσόντα!
Να ενημερώσω ότι γουστάρει μπινελίκια. Καθώς την πηδαγα, μόλις ακούστηκε φασαρία από την άφιξη των λιτσιρικαδων, της λέω "κάνε φασαρία μωρή καριόλα, να ακουστουμε στο σαλόνι και άλλα τέτοια μπινελίκια και δεν μου χάλασε χατήρι.
Καλημερα όχι πάνταΚαλημέρα και καλή χρονιά
Η Λίλιαν απο ιασ.32 συνεχίζει τις ρομαντικές στιγμές η τέλος;;;;
Ευχαριστώ πολύ φίλεΚαλημερα όχι πάντα
Μπαρμποράρα Αθάνατη, Θυληκός Dorian GrαyΠήγα σήμερα μια μεγάλη τσάρκα στη Λιοσίων και στα πέριξ μετά από πάρα πολύ καιρό, χάλια μαύρα, απογοήτευση... Απόγευμα ΚΑΙ νύχτα... Εν τω μεταξύ αυτή η Μπάρμπορα συμφωνία με το διάβολο έχει κάνει και κρατιέται τόσο καλά;
Η γνωστή που δουλεύει εδώ και στο κάτω κάνα 5αρι χρόνια τώρα.Φωκαιας 17β Κλεοπάτρα πρώηνΠαολα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Ποιά Κλεοπάτρα η γνωστή από Ιάσωνος αρχή?