Kamigawa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.701
- Πόντοι
- 441
Άλλο τοπάκι δεν έχει αυτή η βρώμα και το φοράει συνέχεια;
Καλησπέρα αδερφέ.....αυτός ο πάτος που κινείται??????????
Η ιβανα είναι κατηγορία από μόνη της, έχω περάσει αρκετές φορές στο δώμα μαζί της, ειναι αρκετά όμορφη σωματακι προσωπάκι αξίζει.Εγώ πήγα να της τον χώσω και μου είπε όχι
Αλλά έκανε κάτι άλλο τρελό αφού την γάμησα της είπα να μου πάρει πίπα έχυσα τα κατάπιε και συνέχισε να μου παίρνει πίπα και ξαναεχυσα και τα ξαναπιε...
Η τύπισσα είναι ότι ν ναι
Ποια ειναι αυτη συναγωνιστη?
πολύ μεγάλη ομοιότητα στις κωλοτρυπες μπορω να πω οπως επίσης και στο τοπακι.
Αυτή στην παράθεση που έκανα. Να επιβεβαιώσει και ο ΓχαμόςΠοια ειναι αυτη συναγωνιστη?
Ποια είναι αυτή η άρρωστη κωλαρα?Καλό σας βράδυ παίδες και τα χεράκια έξω από το πάπλωμα σήμερα!!
![]()
![]()
![]()
Θέλω να την εξερευνήσω με τη γλώσσα μουκωλοτρυπες
Σε ποιο σπίτι είναι το μωρό;
Έχουμε τηλέφωνο?Δεν της άρχισε φίλτατε,από την αρχή που εμφανίστηκε στο 22, έκανε βίζιτες και εκτός οίκου.... καυλωμένη κάργα,και τιμές προσιτές!!! Αμφιβάλλω αν την ξαναδούμε στους οίκους .
Τι καυλόβυζα είναι αυτά; πρέπει να τα χύσω! δουλεύει τώρα;Καυλιάρα τσατσά από το Ιάσονος 36 βγήκε στο κουρμπέτι!!!
Τρέξτε να προλάβετε...για λίγες μέρες μόνο!!!
Πρόγραμμα απλό normal στα 15€
2η βάρδια
Κολονού 53
Όνομα: Λίζα !!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ωραίο κωλοτρυπίδι και αυτή Μετάξι είναι;
ΧαχαχαΜετά από 7 χρόνια σε βλέπει σαν σύζυγο και δεν θέλει να χαλάσει την εικόνα που έχεις για αυτήν μήπως και την χωρίσεις!
Βιάζεσαι να πεθάνεις μάστορα???Έκανε η Νάταλι του Φωκαίας 27 (ημιόροφος) ακάποτο γαμήσι στο παρελθόν;
Ζωή σε μαςΘέλω να την εξερευνήσω με τη γλώσσα μου