Mpooumpoukos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 22
- Like
- 9.317
- Πόντοι
- 2.036
3η βάρδια σπάνια μπορώ καθημερινή μόνο π/σ, έτσι είναι δυστυχώς, κατεβαίνει το κάθε κακομαθημένο μπάσταρδο που το παίζει αλάνι και ακούει τραπ που μόλις πήρε δίπλωμα, πρίζουν μπάλες.Η Ντανιέλα στο Φιλιπιδου 11 κάτω ενδιαφέρουσα περίπτωση..... δεν ξέρω μέσα στο δωμάτιο τι κάνει πάντως
αν ξαναπάω Σαββατο θα δώσω 2-3 20αρικα να μας αφήσουν στην ησυχία μας κανα μισάωρο γιατι πραγματικά μερικοι ειναι πολύ ζώα....λέμε τις τσατσάδες με αυτα που είδα χθές αυτοι ειναι χειρότεροι.
Πραγματικά κρατηθηκα χθές το βράδυ μην την πώ σε κανέναν και είχαμε παρεξηγήσεις.... αυτο το χάλι δε περιγράφεται.
Κατηφόρισα μετά γρήγορα για τη γιαγιά Ελένη αλλα δεν την πρόλαβα 01.30 η ώρα είχε κλείσει ενω μου είχε πει οτι θα ειναι μέχρι τις 2 και ηθελα να κανω μια βολτα να καβλώσω και άλλο ..... έφυγε οπότε μετά πήγα σε κωλομπαράδικο κ έκανα δυνατή φάση εκεί.
Πραγματικά είναι ποιο αμορφωτα και απολίτιστα από τους πάκιδες τα περισσότερα, τεράστια διαφορά με τις προηγούμενες γεννιές, η τίγκα μαμοθρευτα βγαίνουν η τίγκα πιθήκια.
Όσο για την Ντανιέλα, κορμάρα ναι αλλά δεν την έχω πάρει.