You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
doctor milfer
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2021
- Like
- 82
- Πόντοι
- 0
Την Κλαούντια λες;Η Άννυ πορνοστάρ…για όσους ξέρουν !!μπηκε στο power of love!
scorpioRetired
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2022
- Like
- 1.114
- Πόντοι
- 200
Αρίνα Αλινα ροντικα ροδικαΑυτή η ροδικα είναι;
Σήμερα το μεσημέρι κατά τις 2 πηγα για τη Σαντρα στο Ι32 αλλά ήταν κλειστά μετά από σύντομη βόλτα κατέληξα στο 43 με τον συμπαθέστατο τσάτσο. Είχε 3 κοπέλες, τη γνωστή με όλα ελεύθερα γιαγιά Ελένη, την Ιωάννα και άλλη μια δε θυμάμαι το όνομα της η οποία βλεπόταν. Πέρασμα για πρώτη φορά με την Ιωάννα θα ακολουθήσει κριτική και περιγραφή των όσων έγιναν καθώς ήταν για γέλια η κατάσταση αλλά ευτυχώς σώθηκε
Sentinel beast
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιουν 2024
- Like
- 146
- Πόντοι
- 0
Δουλεύει κάπου ξέρουμε ή τίποτα insta? Την χάσαμε απότομα και ήταν στανταρακι για χρόνια....δώστε πληροφορίες ευχαριστώ πολύ.Αρίνα Αλινα ροντικα ροδικα
Arxontas tou skotous
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 45
- Like
- 7.788
- Πόντοι
- 3.446
Μήπως δούλευε και στο Φ66A αυτό με την κόκκινη πόρτα??.Αρίνα Αλινα ροντικα ροδικα
.....γιατί κάτι μου θυμίζει
Sentinel beast
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιουν 2024
- Like
- 146
- Πόντοι
- 0
Ναι το κορίτσι έχει κλείσει σπίτια... μιλάμε για κορυφή...ξέρω τουλάχιστον πέντε παντρεμένους που χώρισαν για πάρτη της καταθέτοντας χρυσάφι αλλά έμειναν με το σακάκι στο χέρι. Απλά μήπως ξέρει κανείς τι κάνει τώρα ή έστω insta?Μήπως δούλευε και στο Φ66A αυτό με την κόκκινη πόρτα??.
Arxontas tou skotous
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 45
- Like
- 7.788
- Πόντοι
- 3.446
Δεν μου απάντησες δούλευε στον συγκεκριμένο οίκο???Ναι το κορίτσι έχει κλείσει σπίτια... μιλάμε για κορυφή...ξέρω τουλάχιστον πέντε παντρεμένους που χώρισαν για πάρτη της καταθέτοντας χρυσάφι αλλά έμειναν με το σακάκι στο χέρι. Απλά μήπως ξέρει κανείς τι κάνει τώρα ή έστω insta?
Sentinel beast
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιουν 2024
- Like
- 146
- Πόντοι
- 0
Ναι δούλευε εκεί ...και παλιά στο 109..Δεν μου απάντησες δούλευε στον συγκεκριμένο οίκο???
Arxontas tou skotous
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 45
- Like
- 7.788
- Πόντοι
- 3.446
Θυμάμαι την εποχη που αρχισα τσαρκες στο Φ66Α την κόκκινη πόρτα είχα πάρει μια Ρωσίδα με ξανθά μαλια με κοτσίδες κ ήταν turbo intercooler στο δωμάτιο. Δεν θυμάμαι όνομα καθόλου είχε παράξενο όνομα......Ναι δούλευε εκεί ...και παλιά στο 109..
Επίσης το σαλόνι φουλ από κόσμο
Μετά από 2 μέρες πήγα πάλι κ την πήρα....όνομα δεν θυμόμουν μόνο οικο με κόκκινη πόρτα.....είχα βάλει συντεταγμένες.....
Τη δεύτερη φορά η ουρά είχε βγει μέχρι έξω από τον οίκο.
Μεγάλη αναμονή αλλά άξιζε τα χρήματα κ το χρόνο....
Φέρνει παρά πολύ σε εμφάνιση με την κοπέλα που είχα πάρει τότε.....γιαυτό η απορία μου ότι κάτι μου θυμίζει...
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 557
- Like
- 90.021
- Πόντοι
- 48.067
Με τσακωσες τυπε![]()
Μόλις εθεάθη το παπάκι του @DmtrsxXx έξω από φαινομενικά σφραγισμένο οίκο, όπου εισήλθε σαν τη γάτα και κλείδωσε ξανά για να μην τον πάρουν χαμπάρι!![]()

Θα σου στειλω πμ ποια δουλεύει μέσα στον κρυφο οικο με την κρυφη είσοδο με παρασυνθημα.
Δε θα πω ποια ειναι.... Μόνο αυτό...
Ειχε βάλει μπουκάλι σαμπάνιας στο μουνι τής και εχει παίξει σε τσόντα.
Δεν νομίζω!Μήπως δούλευε και στο Φ66A αυτό με την κόκκινη πόρτα??.
Μεταξύ άλλων είχε δουλέψει στα Φυλής 72, Φυλής 84 όροφος και Φυλής 71 ισόγειο.
Με τσακωσες τυπε
Θα σου στειλω πμ ποια δουλεύει μέσα στον κρυφο οικο με την κρυφη είσοδο με παρασυνθημα.
Η Τζούλια Αλεξανδράτου;
Ναι το κορίτσι έχει κλείσει σπίτια... μιλάμε για κορυφή...ξέρω τουλάχιστον πέντε παντρεμένους που χώρισαν για πάρτη της καταθέτοντας χρυσάφι αλλά έμειναν με το σακάκι στο χέρι. Απλά μήπως ξέρει κανείς τι κάνει τώρα ή έστω insta?
Μετά από αυτά και το κυνήγι που της έκαναν οι 5 κυρα Κατίνες επόμενο ήταν η Ροντίκα να φὺγει για πάντα από την Ελλάδα και να πάει στην Βόρεια Ιταλία.
Τζούναξ
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 30
- Like
- 19.517
- Πόντοι
- 4.646
Μύστη, το έλαβα το π.μ.! Μόνο που έφυγα από το Μετάξι και ανέβηκα πλατεία Βάθη για γαστριμαργικη ηδονή!Με τσακωσες τυπε

Την επόμενη φορά κερνάω ρομαντικό φαλαφελ στον Μαχμούτ!
Δουλεύει κάπου ξέρουμε ή τίποτα insta? Την χάσαμε απότομα και ήταν στανταρακι για χρόνια....δώστε πληροφορίες ευχαριστώ πολύ.
Κάποιος φίλος μου είχε πει ότι με 50 ευρώ δώρο η Ροντίκα πριν φύγει από την Ελλάδα του είχε δώσει και κώλο!
Petrouilias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουν 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.500
- Πόντοι
- 206
Είναι η σανυ στο Φώκαιας 13?
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 557
- Like
- 90.021
- Πόντοι
- 48.067
Μη σπαμαρουμε το νήμα...και ναι ισχύει.Κάποιος φίλος μου είχε πει ότι με 50 ευρώ δώρο η Ροντίκα πριν φύγει από την Ελλάδα του είχε δώσει και κώλο!
Η ροδικα στο υπόγειο στην Αριστοτέλους εκανε τα πάντα. Έπινε σπερμα, έδινε κώλο .
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 17K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις