zigoleletas
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2023
- Like
- 14
- Πόντοι
- 0
βαρδια φιλε ?
Αίμα και σπέρμα!Σε τέτοιες περιπτώσεις επιβάλλεται να δώσεις και λίγο από το αίμα σου στου Συγγρού, καλού κακού!
Μακρια απο την συγκεκριμενη!! Αννα την λενε και εγω την ειχα πατησει μαζι της απο τοτε που πρωτοξεκινησε πρωινη βαρδια στο Λεωνιδου 28...με το που μπηκε δωματιο μου ζητησε 5ευρω μπουρμπουαρ στην ψυχρα!! δεν της τα εδωσα και ετσι ξεκινησε η παρωδια...μιλαγε ολη την ωρα, εκανε πιπα με διαλειματα και ρωταγε μαλακιες, με το που της το εχωνες ηθελε σχεδον αμεσως να αλλαζουμε σταση γιατι και καλα δεν βολευοτανε...Κριμα γιατι ειναι νεαρη σε ηλικια και ειναι και Ελληνιδα!! Δεν φτανει που με αφησε αχυστο ειχε και το θρασος να μου δωσει και το κινητο της τηλεφωνο για να κανονισουμε σε ξενοδοχειο πριβε με 100 ευρω για μια εκτονωση χαχαχα!! Καταλαβες εψαχνε να βρει και πελατεια για να κανει σολο καριερα το βλαμμενο! Αλλα εχει περασει σχεδον ενας χρονος απο τοτε και συνεχιζει στα μπουρδελα να φολιαζει κοσμο!Καλησπέρα μάγκες! Φόλα στο Ιάσονος 30 στο κάτω, απογευματινή βάρδια, δε θυμάμαι όνομα, ίσως Ντιάνα ίσως να κάνω και λάθος, μια ξανθιά κοπέλα, νταρντάνα γύρω στα 30, ομορφούλα στο πρόσωπο, που λέει συνέχεια νιάου. Αρχικά ζήτησε επιπλέον 5 ευρώ για να μου κάνει πιο πολύ ώρα ελεύθερο στοματικό, όπως είπε, αλλά εγώ έτσι κι αλλιώς δεν ήθελα πίπα. Τεσπά, το πράγμα δεν τσούλαγε και της είπα να τελειώσω μεΣτο πρώτο φλόκι με παράτησε σύξυλο κι εξαφανίστηκε σε κλάσματα δευτερολέπτου, ούτε γεια δεν είπε, δηλαδή όταν άνοιγε την πόρτα του δωματίου για να φύγει ακόμα τον έπαιζα
![]()
Μακρια απο την συγκεκριμενη!! Αννα την λενε και εγω την ειχα πατησει μαζι της απο τοτε που πρωτοξεκινησε πρωινη βαρδια στο Λεωνιδου 28...με το που μπηκε δωματιο μου ζητησε 5ευρω μπουρμπουαρ στην ψυχρα!! δεν της τα εδωσα και ετσι ξεκινησε η παρωδια...μιλαγε ολη την ωρα, εκανε πιπα με διαλειματα και ρωταγε μαλακιες, με το που της το εχωνες ηθελε σχεδον αμεσως να αλλαζουμε σταση γιατι και καλα δεν βολευοτανε...Κριμα γιατι ειναι νεαρη σε ηλικια και ειναι και Ελληνιδα!! Δεν φτανει που με αφησε αχυστο ειχε και το θρασος να μου δωσει και το κινητο της τηλεφωνο για να κανονισουμε σε ξενοδοχειο πριβε με 100 ευρω για μια εκτονωση χαχαχα!! Καταλαβες εψαχνε να βρει και πελατεια για να κανει σολο καριερα το βλαμμενο! Αλλα εχει περασει σχεδον ενας χρονος απο τοτε και συνεχιζει στα μπουρδελα να φολιαζει κοσμο!
Καλα δεν φοβάσαι , τόσα χρόνια δεν μ έχει τύχει ποτέ αυτόΜου φαίνεται ότι ορισμένοι από εδώ δεν έχουν γαμησει ποτέ μη εκδιδόμενη γκόμενα!
Δεν ρωτάς, απλά κάνεις!
Κι αν σου φέρει αντιρρήσεις, απλά σταματάς! Πρόσφατα γάμησα 2 τανες ΑΚΑ με χύσιμο μέσα και ΔΕΝ τις ρώτησα καν! Η δεύτερη ειδικά με παρακάλεσε κιόλας να τη χύσω μέσα!
Οι γυναίκες ΔΕΝ θέλουν σεβασμό! Νόμος!![]()
Λίλιαν milf απο τα πρωτα της ιασωνος που παλευω να τη πετυχω; Σε ποιο νουμερο τη βρισκουμε και τι βαρδια ρε μαγκεςΠριν τον 15 Αυγούστο ήταν εκεί μαζί με την λιλιαν
Όποιος φοβάται, πέφτει και κοιμάται!Καλα δεν φοβάσαι , τόσα χρόνια δεν μ έχει τύχει ποτέ αυτό
Γειά σας συναγωνιστές! Προγραμματισμένη σημερινή βραδινή τσάρκα σε φυλής και πέριξ. Καμία πρόταση για gfe και ρομαντική κοπέλα? Καλά γαμησια να έχουμε για το υπόλοιπο καλοκαιριού!
Πρωί μαζί με την Σάντρα στο Ιάσωνος 32 βάθοςΛίλιαν milf απο τα πρωτα της ιασωνος που παλευω να τη πετυχω; Σε ποιο νουμερο τη βρισκουμε και τι βαρδια ρε μαγκες
Σσσσς ωραιος θενξ ρε παιχτη!Πρωί μαζί με την Σάντρα στο Ιάσωνος 32 βάθος
Εκτός της Άννας οι υπόλοιπες κάνουν ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.Σφηνάκι ενημέρωσης
Βέργας 8 τώρα Άννα, οποίος προλάβει, δεύτερη βάρδια κλειστα.
Διδύμου 20 ΔΕΝ είναι η Ντιανα για όποιον ενδιαφέρεται, αύριο Δευτέρα κανονικά.
Μαγνησίας 2 Ντιανα από τις 17.30 και μετά.
Καλυμνου Πωλινα διακοπές.
Καλά γαμησια εύχομαι!
Υπάρχει περίπτωση στην ενημέρωση να συμπεριλαμβάνεται και τα μπουρδελα στα βεργας για μεταμεσινυχτια; δουλεύει κάποια εκεί που στο παρελθόν δούλευε και αλλού στην φυλής;
Κουμπάρε πάρε το πατίνι και ξεκίνα σιγά σιγά για να τον ενημερώσειςEγινε !!! ποιες μερες θελεις να πηγαινουμε να σε ενημερουμε τυπε ? ευχαριστω εκ των προτερων
Πάολα Κολωνού 48εχουμε καμια μεταξουργειο που να κανει καλο τελειωτικο τσιμπουκι?υποψιν να μην βαζει δοντι και νιωθω σαν να μου τροχιζουν το καυλι....
Βλέπουν τις μοχθηρές και ξαναμένες, από την καύλα, φάτσες μας, την ώρα που κατεβαίνουμε από τα "εργαλεία" και κόβουν λάσπη. Ξέρουν που τα κάνουν, όλα αυτά τα κουνάβια.
Εμανουέλα βραδινή βάρδια, Φώκαιας και Αχαρνών, στο πατάρι. Πιπάρα και όλα στο λαρύγγι.εχουμε καμια μεταξουργειο που να κανει καλο τελειωτικο τσιμπουκι?υποψιν να μην βαζει δοντι και νιωθω σαν να μου τροχιζουν το καυλι....