Dsar263
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 101
- Like
- 21.612
- Πόντοι
- 19.386
Εννοειται οτι βραδυνη μεταμεσονυχτια βαρδια Φυλης περνουν Περσες...βεβαια οι περισσοτεροι οικοι το κανουν στα μουλοχτα δηλ. τους βαζουν να καθονται στο σαλονι για καποια ωρα για να νομιζεις οτι δεν τους δεχονται...μολις αδειασει το σαλονι απο εσενα και τον υπολοιπο κοσμο τοτε τους βαζουν δωματιο...και μολις τελειωσουν, η υπηρεσια τους κραταει για λιγο μεσα στο δωματιο εαν εχει κοσμο το σαλονι...μολις και παλι το σαλονι αδειασει απο κοσμο τοτε τους αφηνουν να βγουν απο το δωματιο...Λες και εμεις οι υπολοιποι ειμαστε ΤΟΣΟ μαλακες και δεν το καταλαβαινουμε χαχαχα....Τωρα εγω προσωπικα δεν εχω θεμα με τους Περσες ..... ας ερχονται και Φυλης μηπως και πεσουν οι τιμες κιολας και πανε ας πουμε στα 15ευρω...Ξέρεις τι μου έχει πει μια κοπέλα του χώρου για τους Πέρσες; Ότι επειδή έχουν κάνει περιτομή όλοι είναι πιο εύκολο να διακρίνεις δερματικα αφροδίσια και αυτο είναι ατού για τις κοπέλες. Επίσης αν έχεις κάνει περιτομή η περιοχή καθαρίζει πολύ πιο εύκολα και σωστά. Εγώ δεν έχω κάνει περιτομή, έχω κάψει το χαλινό, άρα δεν παινευω τον εαυτό μου. Άρα δες το και από αυτή την οπτική. Μη παινευουμε μόνο τα γένια μας.....
Οι λύσεις είναι τρεις: Ή δεν ξαναπάς σε οίκους που παίρνουν Περσες, ή πας και αποδέχεσαι ότι τις μοιράζεσαι με αυτή τη αγράμματη και απολίτιστη φυλή, ή κόβεις τα δελα πλην ελαχίστων εξαιρέσεων - στανταρακια.
Και να ξέρεις ότι και στη Φυλής πλέον παίρνουν Περσες, ειδικά τρίτη μεταμεσονύκτια βάρδια.
Εγώ πλέον μόνο επιλεγμένες call και μασάζ. Παρόλα αυτά πηγαίνω αρκετά συχνά στα δελα για ενημέρωση και σκότωμα χρόνου.