Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 237 άτομα (23 μέλη και 214 επισκέπτες)

Bile

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2024
Κριτικές
5
Like
1.346
Πόντοι
481
Παιδιά καλησπέρα.γνωριζει κάποιος αν είναι ανοιχτό πέρδικας 3β και αν δουλεύει η Ντασα??το λέω για να μην έρθω άδικα τόσο δρόμο.

iron addict

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Κριτικές
2
Like
2.872
Πόντοι
446
Σου και εχω και εγω κατι ετσι για το κερασακι. Το μόνο αρνητικο ειναι οτι βαζει πολυ τζελ για να μην την ξεσκισουν. Τέτοιο μωρό δεν γαμας κάθε μέρα, 15 παίρνει. Αδινατουλες με ωραιο σώμα νεαρές όμορφες στο Μετάξι δεν βρίσκεις. Άλλη μια καλή που έχω πετύχει είναι η Καρμεν πρωινή βάρδια από πέρδικα και να είναι καλή μέσα.
Στη ζουλα καταφερες και εβγαλες τετοιο υλικο ρε μπαγασα;

koulamaria

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
48
Like
14.480
Πόντοι
4.460
Χαλι μαυρο...με τιμωρησε ο Θεος που πηγα να γαμησω μεγαλη εβδομαδα.Πηρα την δαμαλα γρια Ρωξανη στο Αγκυρας 9.Με κοιταζε με λαγνεια η γρια.Ηθελε και γλωσσοφιλα.Με τσιμπουκωσε μονοτονα και βιαστικα.Για να τελειωνω την γυρισα στα 4 και την κοπαναγα αλλα ειχα τον αχυστο.Μουγκριζε η γραια,ειχα βουτηξει τα κωλομερια της σαν σαμαρι και της τον καρφωνα ανευ οικτου.Κοιταζα και στον καθρευτη την κοιλουμπα της να παλεται σαν τεραστιο φρουι γλασσε.Καταντια ειπα απο μεσα μου μειδιαζοντας και αδειαζοντας απο σπερμα μετα απο αρκετα λεπτα.Μαζι της,το αλλο αδρανες υλικο η Βικτωρια.

Mar23

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2024
Like
2
Πόντοι
0
Χαλι μαυρο...με τιμωρησε ο Θεος που πηγα να γαμησω μεγαλη εβδομαδα.Πηρα την δαμαλα γρια Ρωξανη στο Αγκυρας 9.Με κοιταζε με λαγνεια η γρια.Ηθελε και γλωσσοφιλα.Με τσιμπουκωσε μονοτονα και βιαστικα.Για να τελειωνω την γυρισα στα 4 και την κοπαναγα αλλα ειχα τον αχυστο.Μουγκριζε η γραια,ειχα βουτηξει τα κωλομερια της σαν σαμαρι και της τον καρφωνα ανευ οικτου.Κοιταζα και στον καθρευτη την κοιλουμπα της να παλεται σαν τεραστιο φρουι γλασσε.Καταντια ειπα απο μεσα μου μειδιαζοντας και αδειαζοντας απο σπερμα μετα απο αρκετα λεπτα.Μαζι της,το αλλο αδρανες υλικο η Βικτωρια.
Τι ώρα πέτυχες τη Ρωξάνη? Γενικά έχω διαβάσει καλές κριτικές για αυτήν.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
557
Like
90.105
Πόντοι
48.067
Live τώρα ενημέρωση από το μεταξουργείο...
Έχοντας διαβάσει ότι η ξανθιά χοντρούλα Κορίνα έχει ξεκουμπιστεί από τον οίκο κατευθύνθηκα στο Περδίκα 1 το γωνιακό με τη σιδερένια σκάλα.
Ανεβαίνοντας τα σκαλοπάτια άκουσα να παίζει μουσική ελληνικό βαρυ ζεϊμπέκικο. Ανέβηκα τα σκαλοπάτια και μπήκα στο μαγαζι όπου στο σαλόνι βγήκε τσάτσος ο
Σάρουμαν.
Μου παρουσίασε μία πιτσιρίκα την Αννα , χοντρούλα ψιλοατσούμπαλη στα κυβικά της Κορίνας αλλά πιο νέα τι είχαμε τι χάσαμε.

Στο ιάσωνος 46 όροφος ήταν δύο μιλφάρες η Κατερίνα και η Αναστασία η πρώτη με μακρύ ίσιο ξανθό μαλλί και η Αναστασία καστανόξανθη νταρντάνα με ελεύθερο τσιμπούκι και οι δυο τους.

Στο Ιάσονος 39 αριστερό ισόγειο ειναι η μαύρη η Μαρία.

Στο Ιάσονος 39 δεξί υπόγειο είναι η σέξι μαυρομάλα λατίνα με απλό πρόγραμμα στα 15€. Άγνωστο
ακόμα το όνομά της.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
557
Like
90.105
Πόντοι
48.067
Στο ιάσωνος 19 όροφος είναι η πιπίνα μοντέλα Λινα.
Στο σαλόνι περίμεναν 5-6 πελάτες να τη γαμήσουν μέσος όρος ηλικιας πελατών 70 ετη.
Η λίνα έχει κάνει θραύση στα γερόντια.

Απέναντι το Ιάσονος 20β όροφος το σπίτι της βανέσας δηλαδή είναι κλειστό.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.291
Like
293.915
Πόντοι
47.170
για άλλη Καρινα ρώτησε συναγωνιστής για άλλη έλαβε απάντηση.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

για άλλη Καρινα ρώτησε συναγωνιστής για άλλη έλαβε απάντηση.

Τελευταία τροποποίηση:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.291
Like
293.915
Πόντοι
47.170
Τελευταία τροποποίηση:

assfucker7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2023
Κριτικές
3
Like
2.069
Πόντοι
201
χαχχαχααα !!!!
Απλα δεν βρηκα καμια κριτικη και θα το εκαιγα το 20αρι αυριο...
Με αυτές της λατινες θα παρεις πρωκτικο εκτός δοματιου εντός προγράμματος.
Ειναι δυνατον να ειναι απο (Κωλο)μβία να το διαφημιζουν εκτός δοματιου και να μην το δίνουν ? και προσπαθούν μερικοί να το ανακαλύψουν?

Τελευταία τροποποίηση:

minkowski

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2015
Like
1.718
Πόντοι
201
Live στο βρωμερό μετάξι στο πορνο mall Ιάσονος 39 στο πανω δεξια η Μελινα με 15 ευρω ,1,65 με αδύνατο σώμα, άσπρη επιδερμίδα και όμορφη προστυχή φάτσα, την έχει δοκιμάσει κανένας αν αξίζει η θα πετάξουμε το πορνοπαραβολο στον κουβά?

Papoutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2023
Like
1.770
Πόντοι
201
Την Μεγάλη Εβδομάδα δεν επιτρέπεται το κρέας. Επί πλέον, εσύ πλήρωσες τον πατσά σαν να ήταν αρνάκι του γάλακτος!
Ο Θεός τιμωρεί όσους αμαρτάνουν!

Gxamos

Μέγας
Εγγρ.
11 Μαΐ 2009
Κριτικές
3
Like
23.225
Πόντοι
4.921
Στο Ιασωνος 19 όροφος επιασε δουλειά η πιπινα Λινα με το γυαλιστερό κωλοτρυπίδι.

Απέναντι το Ιασωνος 20β ειναι κλειστό.
Ελπιζω να μην έχει φυγει για Πασχα στην πατριδα της η Βαννεσα.

Σου και εχω και εγω κατι ετσι για το κερασακι. Το μόνο αρνητικο ειναι οτι βαζει πολυ τζελ για να μην την ξεσκισουν. Τέτοιο μωρό δεν γαμας κάθε μέρα, 15 παίρνει. Αδινατουλες με ωραιο σώμα νεαρές όμορφες στο Μετάξι δεν βρίσκεις. Άλλη μια καλή που έχω πετύχει είναι η Καρμεν πρωινή βάρδια από πέρδικα και να είναι καλή μέσα.
έχεις απόλυτο δίκιο.
Σε τι βάρδια την πέτυχες αδερφέ ; Έχω κατέβει 8 το πρωί και τίποτα..
μετά της 11.00 το πρωί είναι συνήθως..

Gxamos

Μέγας
Εγγρ.
11 Μαΐ 2009
Κριτικές
3
Like
23.225
Πόντοι
4.921
έχεις δίκιο έτσι πώς θα περιγράφεις είναι..
επίσης μετά το τέλος της βαρδιάς της, πετύχα μία καινούργια κοπέλα(ονομα δεν θυμάμαι) που δούλευε για πρώτη μέρα Ελληνίδα από Καρδίτσα μου είπε είναι, 22 χρονών ξανθιά με 10€ απλό πρόγραμμα.
ωραίο σωματάκι λεπτό με ωραία βυζάκια.. πιστεύω να την ξανα βρω εκεί.
Μια κοντινή φωτογραφία απο την ολοστρόγγυλη μελαμψή κολάρα της φίλη μας..!!

Συνημμένα

• IMG_20240501_014324.jpg
    IMG_20240501_014324.jpg
    3,2 MB · Εμφανίσεις: 136

Xasths

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2023
Like
169
Πόντοι
1
έχεις δίκιο έτσι πώς θα περιγράφεις είναι..
επίσης μετά το τέλος της βαρδιάς της, πετύχα μία καινούργια κοπέλα(ονομα δεν θυμάμαι) που δούλευε για πρώτη μέρα Ελληνίδα από Καρδίτσα μου είπε είναι, 22 χρονών ξανθιά με 10€ απλό πρόγραμμα.
Μια κοντινή φωτογραφία απο την ολοστρόγγυλη μελαμψή κολάρα της φίλη μας..!!
Καλημέρα.σε ποιον οικο ρε φιλε πετυχες την ελληνιδα που λες στο πορνομολ ηταν?

Dstrict

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
18
Like
12.364
Πόντοι
3.246
ωραίος,τι ώρα περίπου;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom