Vasilis bmw
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2024
- Κριτικές
- 3
- Like
- 312
- Πόντοι
- 21
Χαχαχαχαάντε τώρα αυτά τα
παλικαράκια να πάνε σε
καμιά Άννα Τάι να αποκτήσουν αιώνια ψυχολογικά
Χαχαχαχαάντε τώρα αυτά τα
παλικαράκια να πάνε σε
Ται; τι σημαίνει; ταυλανδεζα;άντε τώρα αυτά τα
παλικαράκια να πάνε σε
Δεν πειραζει. Καλη και η μαλακια, και γλυτωνεις και 20€Θα υπαρξει ενα κιμα ανατιμησης υπηρεσιων πιστευω.Πολλα εχουν κοπει στο εικοσαρικο απο κοπελες που τα προσεφεραν και τωρα περιμενουν σαν να τους κανει ο πελατης την προταση για τα εξτρα.
Δοκίμασε την Κωνσταντίνα από Βέργας 7 συναγωνιστή. Πολύ χοντρή και κάνει φοβερή ακαποτη πίπα.Συναγωνιστές καλησπέρα
Έπειτα από μεγάλη αποχή ήρθε η ώρα μου και μένα ! Θέλω να μου πείτε που μπορώ να βρω με τεράστιες βυζαρες και κωλο! Busty εις την ελληνικην «χοντρές» να μην κάθομαι να ψάχνω σαν τον ….. ΥΓ ωραια και τα πίινια αλλά θέλω κάτι διαφορετικό ) ευχαριστώ εκ των προτέρων
Ναι από τα ΤίραναΤαι; τι σημαίνει; ταυλανδεζα;
δοκιμάστηκε από φίλο, πολύ όμορφη κοπέλα η οποία τον φόλιασε δυνατά.Φυλής 59 κατω Τζουλιανα λατινα , απλό πρόγραμμα και τελειωτικό στο στήθος.
Μεγάλε χοντρη είπε ο μύστης όχι bbwΔοκίμασε την Κωνσταντίνα από Βέργας 7 συναγωνιστή. Πολύ χοντρή και κάνει φοβερή ακαποτη πίπα.
Σίγουρα δεν έχει ασιατικά χαρακτηριστικά οπότε μάλλον είναι μουφα το ται, όμως δεν είναι πολύ μελαχρινή για αλβανίδα;Ναι από τα Τίρανα
Κάψε και κανα 20αρικο ρε παιδι μου, όπως έχουμε κάψει κι εμείς αμέτρητα ρε παιδι μου, ή διάβασε και καμια κριτική ρε παιδι μου!Καμμία άλλη επιλογή ; Να έχω ένα ρόστερ ρε παιδί μου
Στέλλα Τροφωνιου 11 απογευματαΚαμμία άλλη επιλογή ; Να έχω ένα ρόστερ ρε παιδί μου
Φυλης 65 πανε στη Μπιουτυ.Σαν φορτηγο ειναι.Συναγωνιστές καλησπέρα
Έπειτα από μεγάλη αποχή ήρθε η ώρα μου και μένα ! Θέλω να μου πείτε που μπορώ να βρω με τεράστιες βυζαρες και κωλο! Busty εις την ελληνικην «χοντρές» να μην κάθομαι να ψάχνω σαν τον ….. ΥΓ ωραια και τα πίινια αλλά θέλω κάτι διαφορετικό ) ευχαριστώ εκ των προτέρων
Η Αναστασία βρωμάει ψαριλα ή βρωμαγε. Δεν ξερω τι γινεται τωρα. Εχω γραψει και εγω κριτικη και ενας αλλος συναγωνιστηςΤο κακό σερί της ψαρίλας συνεχίζεται, 3η κοπέλα σε 2 βδομάδες όπου μύριζε έντονη ψαρίλα και ξενέρωσα χθές, μου είπε πως το γνωρίζει (λέει ο γιατρός είπε είναι από τα τζέλ/προφυλλακτικά που αλλάζουν το ph του κόλπου) και κάνει θεραπεία αλλά "έπρεπε" να δουλέψει οπότε δεν θα αναφέρω ποια ήταν, ακόμα.
Τώρα, είχα προλάβει να πάρω 2 φορές την Αναστασία "φιλλιπινέζα" που ήταν Φωκ.25 πάνω, αλλά δεν είναι πλέον εκεί, έχουμε υπόψιν άλλη ασιάτισσα τριγύρω ;
Με 20€ τι ήθελες να μύριζε; Αστακό;Το κακό σερί της ψαρίλας συνεχίζεται, 3η κοπέλα σε 2 βδομάδες όπου μύριζε έντονη ψαρίλα και ξενέρωσα χθές, μου είπε πως το γνωρίζει (λέει ο γιατρός είπε είναι από τα τζέλ/προφυλλακτικά που αλλάζουν το ph του κόλπου) και κάνει θεραπεία αλλά "έπρεπε" να δουλέψει οπότε δεν θα αναφέρω ποια ήταν, ακόμα.
Τώρα, είχα προλάβει να πάρω 2 φορές την Αναστασία "φιλλιπινέζα" που ήταν Φωκ.25 πάνω, αλλά δεν είναι πλέον εκεί, έχουμε υπόψιν άλλη ασιάτισσα τριγύρω ;
Φυλ 65Β Μπιουτη (Μαυρη)Συναγωνιστές καλησπέρα