konstantin2015
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2015
- Like
- 192
- Πόντοι
- 1
Η Κορινα εμφανησιακα ειναι ωραιο μουνι
Καλημέρα φίλε μου, τη λατινα η τσατσά? γύφτο Βουλγάρα είναι, έχει δουλέψει σε διάφορα στο Μεταξουργειο, πάντως Ναταλί τη πήρα το Σάββατο δύο φορές σχεδόν back to back (πέρασε μαζι μου, πήγε στον επόμενο και επέστρεψε) εκτός του ότι είναι πολύ καλή μέσα δεν είχα καμιά ενόχληση, τη πρώτη φορά έκατσα 12 και τη δεύτερη 15, όταν βρω χρόνο θα γράψω και μια κριτική όπως χρωστάω και άλλες δύομακρυα απο την ναταλυ στο φυλης 56,ενω θα εχει φουλ συμμετοχη και θα ειναι ευκολοχυστη η ΒΙΛΑΜΠΑΧΟ τσατσα(επισης λατινα)θα σου την φορεσει και θα χτυπησει πορτα στο 10λεπτο,ετσι εγινε σημερα και εφυγα ΑΧΥΣΤΟΣ μιας και η πιτσιρικα μολις εδωσε σημα η ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ απ εξω μου ειπε no more time,20 ευρω πεταμενο,και αλλο ενα 20 ευρω για την ΚΟΛΑΘΡΑ της ειρηνης στο γωνιακο σπιτακι που ευτυχως δεν το εκλαψα,προσοχη λοιπον μην
σας παγιδευσει η εμφανιση της μικρης,παραμονευει η ΒΙΛΑΜΠΑΧΟ απ εξω,πουτανιτσα ρανια μου την εκανες σημερα και ελειπες....
Ρε σι αυτή τελείωσε.... παχύνε κλάταρε και έχει πνιγείς στα ψυχολογικά.. ελπίζω να σέβεται το ένδοξο παρελθόν της και όντως να σταμάτησε!!Ρε παιδια που εχει χαθει εδω και καιρο η αλιονα απ δ18;Παιζει να σταματησε;
Μάλλον Κουλιέτα είπε κι όχι Κουλιάνα αλλά δεν αλλάζει και κάτι ,το ίδιο όνομα είναιΦωκ19 η καινούργια καστανομελαχρινή Κουλιάνα είπε η υπηρεσία,μάλλον Χουλιάνα εννοεί. Καλό κορμί και πρόσωπο οκ.
στην ουσια η ΣΚΥΛΑ η τσατσα εκαψε την ολη φαση,οπως και αν εχει παρολο που η πιτσιρικα εχυσε στα 4 παραλληλα με τριψιμοΚαλημέρα φίλε μου, τη λατινα η τσατσά? γύφτο Βουλγάρα είναι, έχει δουλέψει σε διάφορα στο Μεταξουργειο, πάντως Ναταλί τη πήρα το Σάββατο δύο φορές σχεδόν back to back (πέρασε μαζι μου, πήγε στον επόμενο και επέστρεψε) εκτός του ότι είναι πολύ καλή μέσα δεν είχα καμιά ενόχληση, τη πρώτη φορά έκατσα 12 και τη δεύτερη 15, όταν βρω χρόνο θα γράψω και μια κριτική όπως χρωστάω και άλλες δύο
Εγώ όλες τις φορές που την έχω δει με την ίδια δουλεύειστην ουσια η ΣΚΥΛΑ η τσατσα εκαψε την ολη φαση,οπως και αν εχει παρολο που η πιτσιρικα εχυσε στα 4 παραλληλα με τριψιμο
κλειτοριδας τα ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ η ΣΚΥΛΑ απ εξω,μπορει να ξαναμπω αν ειναι αλλη(τσατσα),παντως ηταν ισχυρο το χθεσινο σοκ...
Τυπε πληρώνεις 20ρικο για 10 λεπτά,δεν ειναι 20ρικο μεχρι να χύσεις όποτε χύσεις....αν θες μπορείς να πληρώσεις περισσότερα για να κάτσει πιο πολυ ώρα μαζι σου η κοπέλαμακρυα απο την ναταλυ στο φυλης 56,ενω θα εχει φουλ συμμετοχη και θα ειναι ευκολοχυστη η ΒΙΛΑΜΠΑΧΟ τσατσα(επισης λατινα)θα σου την φορεσει και θα χτυπησει πορτα στο 10λεπτο,ετσι εγινε σημερα και εφυγα ΑΧΥΣΤΟΣ μιας και η πιτσιρικα μολις εδωσε σημα η ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ απ εξω μου ειπε no more time,20 ευρω πεταμενο
Πριν 2 εβδομάδες πέρασα με την κοπέλα και πέρασα πολύ καλά.στην ουσια η ΣΚΥΛΑ η τσατσα εκαψε την ολη φαση,οπως και αν εχει παρολο που η πιτσιρικα εχυσε στα 4 παραλληλα με τριψιμο
κλειτοριδας τα ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ η ΣΚΥΛΑ απ εξω,μπορει να ξαναμπω αν ειναι αλλη(τσατσα),παντως ηταν ισχυρο το χθεσινο σοκ...
Μύστη, στο ξαναδιορθωνω! Αν ναι, να πάμε όλοι να τη γαμησουμε μόνο από κώλοΑρχηγόπουλο, σου διορθώνω το post, για την συγκεκριμένη:
Ξαναγύρισε η Κορίνα, Φυλής 65; Αν ναι, ωραία, να ΜΗΝ πάμε να την γαμήσουμε. Είναι ωραία κοπέλα, αλλά φόλα!
μακρυα απο την ναταλυ στο φυλης 56,ενω θα εχει φουλ συμμετοχη και θα ειναι ευκολοχυστη η ΒΙΛΑΜΠΑΧΟ τσατσα(επισης λατινα)θα σου την φορεσει και θα χτυπησει πορτα στο 10λεπτο,ετσι εγινε σημερα και εφυγα ΑΧΥΣΤΟΣ μιας και η πιτσιρικα μολις εδωσε σημα η ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ απ εξω μου ειπε no more time,20 ευρω πεταμενο,και αλλο ενα 20 ευρω για την ΚΟΛΑΘΡΑ της ειρηνης στο γωνιακο σπιτακι που ευτυχως δεν το εκλαψα,προσοχη λοιπον μην
σας παγιδευσει η εμφανιση της μικρης,παραμονευει η ΒΙΛΑΜΠΑΧΟ απ εξω,πουτανιτσα ρανια μου την εκανες σημερα και ελειπες....
Καλημέρα φίλε μου, τη λατινα η τσατσά? γύφτο Βουλγάρα είναι, έχει δουλέψει σε διάφορα στο Μεταξουργειο, πάντως Ναταλί τη πήρα το Σάββατο δύο φορές σχεδόν back to back (πέρασε μαζι μου, πήγε στον επόμενο και επέστρεψε) εκτός του ότι είναι πολύ καλή μέσα δεν είχα καμιά ενόχληση, τη πρώτη φορά έκατσα 12 και τη δεύτερη 15, όταν βρω χρόνο θα γράψω και μια κριτική όπως χρωστάω και άλλες δύο
Τυπε πληρώνεις 20ρικο για 10 λεπτά,δεν ειναι 20ρικο μεχρι να χύσεις όποτε χύσεις....αν θες μπορείς να πληρώσεις περισσότερα για να κάτσει πιο πολυ ώρα μαζι σου η κοπέλα
Μια χαρά φέρθηκε η τσατσά υπήρχαν και άλλα δωμάτια που περιμεναν.
Είναι 2 εβδομάδες εκεί και δεν την είχα πετύχει ? :SΠριν 2 εβδομάδες πέρασα με την κοπέλα και πέρασα πολύ καλά.
Η τσατσά η οποία σίγουρα δεν είναι λατίνα ήταν αρκετά χαλαρή και ευγενική και δεν ενόχλησε καθόλου.
Μήπως έπεσες σε ιδιαίτερη στιγμη
Σωστά , επιστροφή στα Πάτρια εδάφη!!!Για όσους αναζητούν το σωληνοκόριτσο Μίρα από Περγάμου 1 και Φυλής 86 δουλεύει σήμερα το πρωί ως Mary στο Κροκεών 6 με μαύρο ζαρτιερικό μαζί με την μουνάρα Νεφέλη.
Αυτή που δούλευε και Φυλής 72 μαζί με την Κατερίνα λες;Για όσους αναζητούν το σωληνοκόριτσο Μίρα από Περγάμου 1 και Φυλής 86 δουλεύει σήμερα το πρωί ως Mary στο Κροκεών 6 με μαύρο ζαρτιερικό μαζί με την μουνάρα Νεφέλη.
Πέρασε δύο μέρες και από εκεί, έχει δουλέψει μετά από το στριπτίζ στα Φυλής 109β, Μαραθώνος 59 μεσαίο όροφος κλπ ,καθώς και σε στούντιοΑυτή που δούλευε και Φυλής 72 μαζί με την Κατερίνα λες;
Τυπε πληρώνεις 20ρικο για 10 λεπτά,δεν ειναι 20ρικο μεχρι να χύσεις όποτε χύσεις....αν θες μπορείς να πληρώσεις περισσότερα για να κάτσει πιο πολυ ώρα μαζι σου η κοπέλα
Μια χαρά φέρθηκε η τσατσά υπήρχαν και άλλα δωμάτια που περιμεναν.
Επειδή τη γάμησα σήμερα το πρωί, επιβεβαιώνω ότι η κωλοτρυπίδα της ήταν ανοιχτή και δουλεμενη προφανώς, την ειδα με τα μάτια μου να μου χαμογελάει ανοιχτή. Κώλο δε ζήτησα, αλλα επιφυλάσσομαι.....Μύστη, στο ξαναδιορθωνω! Αν ναι, να πάμε όλοι να τη γαμησουμε μόνο από κώλο(τον οποίο έδινε με +30 στο γραφείο) για να στρώσει χαρακτήρα!
![]()
Τι να σ πω ρε παιχτη,οσες φορες πηγα κομπλε περασαΡε σι αυτή τελείωσε.... παχύνε κλάταρε και έχει πνιγείς στα ψυχολογικά.. ελπίζω να σέβεται το ένδοξο παρελθόν της και όντως να σταμάτησε!!
Από ότι κατάλαβα δεν ανακοινώθηκε πρωκτικό... Ελπίζω, όμως, να μην το παίζει κωλοπαρθένα...Επειδή τη γάμησα σήμερα το πρωί, επιβεβαιώνω ότι η κωλοτρυπίδα της ήταν ανοιχτή και δουλεμενη προφανώς, την ειδα με τα μάτια μου να μου χαμογελάει ανοιχτή. Κώλο δε ζήτησα, αλλα επιφυλάσσομαι.....
Όχι δεν ανακοινώθηκε... εμείς βέβαια αν θέλουμε, μπορούμε να ζητήσουμε ιδιαιτέρως κ ευγενικά από την κοπέλα την κωλοτρυπίδα της, με το κατάλληλο αντίτιμο. Το αντίτιμο του κώλου. Με συναίνεση πάντα.Από ότι κατάλαβα δεν ανακοινώθηκε πρωκτικό... Ελπίζω, όμως, να μην το παίζει κωλοπαρθένα...![]()