Ναι για αυτήν λεω μπερδεύτηκα κριμα πάντως γιατί ηταν καλή περίπτωση ίσως ξέρει ο Δημήτρης κάτιΚολωνού 48 ήταν.
Χάθηκε δεν εμφανίστηκε ξανά κάπου.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ripper
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 20
- Like
- 604
- Πόντοι
- 311
Γιατί δεν θα ξαναπερναγες ? Από εμφάνιση πως είναι ?Διάλυση Κατερίνας καλαματιανής από Κολοκυνθούς 38Β. Δεν κλέβει καθόλου, αλλά δεν θα ξαναπερναγα.
Προτείνεται για όσους την έχουν μεγάλη, τον τρώει αδιαμαρτύρητα, ίσως να της αρέσει και λίγο ο πόνος.
Μεταφερθηκε τωρα εδω και μερικες μερες πλατεια ΚαραισκακηΓια όσους ρωτάνε για Μαίρη που ήταν Περγάμου.. είναι σε μασατζιδικο Περιστέρι..πριν βρεθεί εκεί κ δν δούλευε κάπου είχα πάει σε χώρο της για 2 ώρες σεξ..κ το τραβηξαμε 2μιση ώρες αφθονα μόνο με 100 ευρώ..πολύ δυνατή μιλφ σταθερή
Pitsirikosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2022
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.216
- Πόντοι
- 1.191
Βρέθηκα προς Μεταξυ και είπα να ρίξω μια ματιά μπήκα στο 48 και ειχε 4 πακιστανια αναμονή προφανώς και θα είχε άλλο ένα μέσα από τ μια ήθελα να κάτσω να δω ποια ήταν αυτή που είχε τέτοια πέραση στους ανατολίτες φίλους μας από την άλλη μου ήρθε αναγουλα από τ κάρι
Τελευταία τροποποίηση:
Για αλλού πήγαινα κι αλλού κατέληξα, αλλά μου βγήκε σε καλό! Δοκίμασα την κοντή μελαχρινή Εμμανουέλα στο Φωκαίας 27 όροφος, μου φάνηκε ότι γούσταρε που τον έτρωγε και τα πήρε στο στόμα χωρίς μα και μου! (Τα έφτυσε βέβαια μετά στον νιπτήρα). Συνήθως δουλεύει στη βραδινή βάρδια, αλλά με το εορταστικό πρόγραμμα είναι πρωινή, απ'ό,τι μου' πε.
Στα σκαλάκια η μινιόν Ιρίνα.
Φιλιππίδου 11 κάτω η μιλφ Ναταλία, στον όροφο Τάνια και Καρολίνα.
Ψωλεκτωρ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2017
- Κριτικές
- 13
- Like
- 3.290
- Πόντοι
- 746
Φίλε μου από εμφάνιση τι λέει η Εμμανουέλα!Για αλλού πήγαινα κι αλλού κατέληξα, αλλά μου βγήκε σε καλό! Δοκίμασα την κοντή μελαχρινή Εμμανουέλα στο Φωκαίας 27 όροφος, μου φάνηκε ότι γούσταρε που τον έτρωγε και τα πήρε στο στόμα χωρίς μα και μου! (Τα έφτυσε βέβαια μετά στον νιπτήρα). Συνήθως δουλεύει στη βραδινή βάρδια, αλλά με το εορταστικό πρόγραμμα είναι πρωινή, απ'ό,τι μου' πε.
Κοντή με λίγο μεγάλη περιφέρεια, μικρομεσαίο βυζί και με μαύρο βάψιμο στα μάτια.Φίλε μου από εμφάνιση τι λέει η Εμμανουέλα!
Ψωλεκτωρ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2017
- Κριτικές
- 13
- Like
- 3.290
- Πόντοι
- 746
Ευχαριστώ αδερφέ!Κοντή με λίγο μεγάλη περιφέρεια, μικρομεσαίο βυζί και με μαύρο βάψιμο στα μάτια.
Pa Luki Luk
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 72
- Like
- 26.319
- Πόντοι
- 21.636
Άξιος!!!Δοκίμασα την κοντή μελαχρινή Εμμανουέλα στο Φωκαίας 27 όροφος, μου φάνηκε ότι γούσταρε που τον έτρωγε και τα πήρε στο στόμα χωρίς μα και μου! (Τα έφτυσε βέβαια μετά στον νιπτήρα).
Σταθερή αξία η Εμμανουέλα!
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 543
- Like
- 85.156
- Πόντοι
- 47.129
Κατάθεση πριν απο λιγο στο Φωκαιας 27 σκαλάκια στην Ιρίνα.
Η κοπελιά ειναι αστέρι, θησαυρός και πολυ καλη μεσα στο δωμάτιο.
Περασα καπάκια δύο φορές γιατι δεν χορταινα να γλείφω. Λεπτομέρειες στγν κριτική.
Σίγουρα αξίζει να πάτε.
Περασα καπάκια δύο φορές γιατι δεν χορταινα να γλείφω. Λεπτομέρειες στγν κριτική.
Σίγουρα αξίζει να πάτε.
Άλλη γεύση κι αίσθηση το νεανικό μουνάκι, μύστη μου!Κατάθεση πριν απο λιγο στο Φωκαιας 27 σκαλάκια στην Ιρίνα.
Σίγουρα αξίζει να πάτε.
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 37
- Like
- 8.423
- Πόντοι
- 4.510
Η Βουλγάρα π ήταν Φώκαιας υπόγειο ξέρουμε π βρίσκεται;
Pa Luki Luk
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 72
- Like
- 26.319
- Πόντοι
- 21.636
Σε κατούρησε???Κατάθεση πριν απο λιγο στο Φωκαιας 27 σκαλάκια στην Ιρίνα.
Σίγουρα αξίζει να πάτε.
Milfomaniac
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 191
- Like
- 23.921
- Πόντοι
- 32.478
4 γαμήσια δώρο με το πουγγίΕπίσκεψη και απο εμενα το απόγευμα στο Κ32β
όπου ηταν η Χριστίνα η γυφτο-Αλβανεζα με τα μεγάλα σκιστά μάτια. Η Χριστίνα εχει παχύνει αρκετά, και το σωμα της εχει χαλάσει.
Περασμα και από Βεργας 7 οπου η Σαμπίνα δεν ηταν εκει.
Στο Ιασωνος 37 όροφος ηταν η Τίνα μια 26χρονη Ρωσίδα με ωραίο κορμί και όμορφο πονηρό πρόσωπο.
Αυτή με γνωρισε κατευθείαν με το που με ειδε στο σαλόνι εγω πάλι οχι . Νομιζω οτι ειναι η Κατερίνα που ειχε κάνει την εμφάνιση της σε αυτον τον οίκο πριν κάνα χρόνο και μετα μετονομάστηκε σε Τινα και πήγε στα Βέργας. Πολυ καλή μέσα θερμή με απλο πρόγραμμα στα 10ε.
Έφαγα μερικά πεντανόστιμα κριτσινια και μετά ήρθε και ο μύστης @n.smirni76 .
![]()
Ακολουθούν φωτο απο φράχτη απέναντι από το Ιασ 20β (Βανεσσοσπιτο).
![]()
Σκάλες και εισοδος απο Ιασ 2β όπου ηταν η Κλεοπάτρα.
![]()
Οσο καθόμασταν στο φούρνο πέρασαν τουρίστριες, απο τη μια επεσε ενα πουγκί. Το μαζεψα αμεσως και
βρήκα μεσα 45 ευρώ.
![]()
![]()
trelakos146
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2015
- Like
- 1.518
- Πόντοι
- 216
Ποτε αυτα τα λεφτα για γαμησι. Χαμογελο παιδιου και χωρια SOS.4 γαμήσια δώρο με το πουγγί
Milfomaniac
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 191
- Like
- 23.921
- Πόντοι
- 32.478
Είναι αυτή που δούλευε παλιότερα στο υπόγειο;;;Κοντή με λίγο μεγάλη περιφέρεια, μικρομεσαίο βυζί και με μαύρο βάψιμο στα μάτια.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 15K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 50K
- Απαντήσεις