Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 220 άτομα (27 μέλη και 193 επισκέπτες)

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
40
Like
9.755
Πόντοι
4.510
Κάποια που να γουστάρει γλωσσόφιλα έχετε να προτείνετε;

Man000

Νέο Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2022
Like
0
Πόντοι
0
Ξέρει κανείς αν δουλευει η Άντζελα το κοντοπουτανο σήμερα βράδυ;

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.291
Like
293.982
Πόντοι
47.170
Αντί για αστεράκια τι βάζουμε;
επειδή δε θέλω να γράψω το σαιτ,από κινητό πάτα πάνω στον σύνδεσμο μέχρι να σου βγάλει την επιλογή αντιγραφή διεύθυνσης συνδέσμου, επέλεξε τη ,μετά κάνε paste σε κάποιον browser και enter ,από laptop δεξί κλικ και κάνεις τα παραπάνω ή κατευθείαν αναζήτηση στο Google

Τελευταία τροποποίηση:

b0urdeliarhs

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2021
Like
27
Πόντοι
0
Μύστη, προσωπικά όποτε ψάχνω να γλύψω μουνι η Τζανινα αποτελεί την λύση μου γιατί είναι πάντα καθαρή. Ίσως γιατί γνωρίζει το λόγο που περνάω μαζί της και πάντα το σαπουνιζει πριν μπει στο δωμάτιο. :rockon: Το πρόβλημα μαζί της είναι ότι δεν δίνει κωλοτρυπιδι παρόλο που έχει φανερά δουλεμενη τρύπα. :headbang: Πάντως στην ποδολαγνεία είναι αστέρι το μωρό...:lheel:
αυτή τη περίοδο υπάρχουν πουτανες που να ξέρουν από ποδολαγνεια μεταξύ και Φυλής;,

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
2.712
Πόντοι
446
Τελικα αυτη εκανε pcr και αποδειχθηκε οτι δεν ειχε aids γι αυτο και αθωώθηκε,τωρα δε ξερω αν ισχυει αλλα ετσι λεγεται

Παραμύθια του Λοβέρδου ήταν, όπως και πολλά άλλα που έλεγε για να κάνει καλή εντύπωση ως υπουργός.

ΝΙΚΟΣΣ

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2011
Like
431
Πόντοι
21
επειδή δε θέλω να γράψω το σαιτ,από κινητό πάτα πάνω στον σύνδεσμο μέχρι να σου βγάλει την επιλογή αντιγραφή διεύθυνσης συνδέσμου, επέλεξε τη ,μετά κάνε paste σε κάποιον browser και enter ,από laptop δεξί κλικ και κάνεις τα παραπάνω ή κατευθείαν αναζήτηση στο Google
Ευχαριστώ πολύ!

apollon444

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Like
4.993
Πόντοι
456
έπαιζε στο 17β ,έχει πάρα πολύ καιρό να εμφανιστεί, αν δε κάνω λάθος από πέρσι τέτοια εποχή
Σωστος ενα διαστημα ηταν μαζι και με την Αννα την αλβανιδα (τοτε εδιναν και κωλο ) εκανα και παρτουζες μαζι στα 30 ευρω. Τωρα εχουν χαθει και οι δυο .

Dsar263

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
101
Like
21.614
Πόντοι
19.386
Επιστροφη απο βραδυνη βολτα στο Μεταξουργειο...σε γενικες γραμμες λιγα πραμματα...εγινε και ενα σκηνικο οπου πλακωσαν 2 μπατσοι και επιασαν εναν τυπο κοντα στην εισοδο του ξενοδοχειου Wyndham grand athens επι της Μ.Αλεξανδρου, και τον ειχαν καθιστο στο πεζοδρομιου και του εκαναν ανακριση...τελικα κατεληξα Ιασωνος 43 , με μια Μαγκυ που λεει οτι ειναι Κυπρια...ανεβαζω κριτικη....

Pa Luki Luk

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
79
Like
30.051
Πόντοι
28.636
έπαιζε στο 17β ,έχει πάρα πολύ καιρό να εμφανιστεί, αν δε κάνω λάθος από πέρσι τέτοια εποχή
Όταν είχε πρώτο εμφανιστεί έκανε Παπάδες!!!
Ελεύθερο, σε κάποιους και τελειωτικό, κώλο....
Μετά το γύρισε σε εντελώς αποστειρωμένο.
Πέρασα...
Όπως μπήκα βγήκα και πήρα πίσω και την μπλε μάρκα!
Κρίμα.

openmind33

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2014
Κριτικές
37
Like
2.909
Πόντοι
1.666
στον 2ο οροφο ηταν μεχρι πριν απο λιγο καιρο η νικη απο αλκαμενους....τωρα εαν εφυγε και ηρθε καποια νικολ μονο ο μεγιστος σμυρνης μπορει να απαντησει με αξιοπιστια και σοβαροτητα..
Νίκη... Νικόλ... μήπως είναι η ίδια κοπέλα? Δηλαδή πάνω από την τρελοκοτσιδου υπάρχει κι άλλο μπουρδελακι και δεν ήξερα τόσα χρόνια παίδες????

athal

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Κριτικές
39
Like
5.199
Πόντοι
6.555
Νίκη... Νικόλ... μήπως είναι η ίδια κοπέλα? Δηλαδή πάνω από την τρελοκοτσιδου υπάρχει κι άλλο μπουρδελακι και δεν ήξερα τόσα χρόνια παίδες????
Μαλλον ειναι η ιδια κοπελα...στον δευτερο οροφο πολυ παλια ηταν στουντιο, μετα εμεινε ανενεργο και πριν απο 1,5 χρονο περιπου ανοιξε ο 2ος οροφος με την νικη απο την αλκαμενους, την οποια η τρελλοκοτσιδου την προτεινει !!

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
17
Like
1.491
Πόντοι
491
Εγώ προσωπικά αυτό που θέλω να πω είναι ότι ακα δεν δίνω ποτέ δεν θα πάω σε μπουρδέλο τον 10-20€ να δώσω ακα και να φοβάμαι Τι θα κολλήσω, καλύτερα πίπα με προφυλακτικό

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
4.130
Πόντοι
736
Καλημέρα συναγωνιστές. Χτες με διάθεση για cult φάση πήγαινα κατά Κ47 να τα ριζών στην Ζάνα με το Βασιλικό κλαρίνο.Αντι αυτής όμως ήταν η Κλαιρη (αν θυμάμαι το όνομα) που μόλις την είδα μου ξύπνησε την φαντασίωση μιας γειτόνισσας που πάντα ήθελα να πηδήξω! Ντυσιμο σχετικά κοντό floral φορεματακι με πλούσιο ντεκολτέ και ξεβρακωτη. Έδωσα το κόκκινο και πέρασα! Γυμνό στοματικό σε οκ φάση και μετά στα 4 για το τέλος.Ομορφα καπούλια και σφιχτό κορμί όχι πλαδαρό . Εκεί ήρθε και το τέλος και μαζί έληξε και η φαντασίωση μου. Καλά ήταν !!!!!

openmind33

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2014
Κριτικές
37
Like
2.909
Πόντοι
1.666
Μαλλον ειναι η ιδια κοπελα...στον δευτερο οροφο πολυ παλια ηταν στουντιο, μετα εμεινε ανενεργο και πριν απο 1,5 χρονο περιπου ανοιξε ο 2ος οροφος με την νικη απο την αλκαμενους, την οποια η τρελλοκοτσιδου την προτεινει !!
Έλα ρε συ ωραία πληροφορία θενκς

jaitornunez

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2021
Like
194
Πόντοι
0
Εγώ προσωπικά αυτό που θέλω να πω είναι ότι ακα δεν δίνω ποτέ δεν θα πάω σε μπουρδέλο τον 10-20€ να δώσω ακα και να φοβάμαι Τι θα κολλήσω, καλύτερα πίπα με προφυλακτικό
για την ιστορία αναφέρω ότι τσιμπουκώνω αποκλειστικά ακάποτα πουτάνες εδώ και 17 χρόνια (πως περάσανε τα γαμημένα) και δεν έχω κολλήσει ποτέ τίποτα.
και μιλάω για 3-4 φορές την εβδομάδα για κάποια χρόνια και φυσικα όχι σε cg κτλ αποκλειστικά μπουρδέλα και τις περισσότερες φορές κοπέλες που αφήνουν και χύσιμο στο στόμα (άρα όχι και τις πιο καθαρές).

φυσικά δεν το αναφέρω σαν αντιπαράθεση καθώς ο καθένας κάνει ότι επιλέγει σωστό για τον εαυτό του και εφόσον εσύ δεν νιώθεις ασφαλής να το κάνεις πολύ καλά κάνεις και βάζεις καπότα.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.291
Like
293.982
Πόντοι
47.170
Η ίδια είναι, το έγραψα μια σελίδα πίσω

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom