Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 40
- Like
- 9.755
- Πόντοι
- 4.510
Κάποια που να γουστάρει γλωσσόφιλα έχετε να προτείνετε;
Αντί για αστεράκια τι βάζουμε;
Ψάχνοντας βρήκα αυτό το λινκ... αλλά δεν είδα κάτι για Παρασιου
επειδή δε θέλω να γράψω το σαιτ,από κινητό πάτα πάνω στον σύνδεσμο μέχρι να σου βγάλει την επιλογή αντιγραφή διεύθυνσης συνδέσμου, επέλεξε τη ,μετά κάνε paste σε κάποιον browser και enter ,από laptop δεξί κλικ και κάνεις τα παραπάνω ή κατευθείαν αναζήτηση στο GoogleΑντί για αστεράκια τι βάζουμε;
αυτή τη περίοδο υπάρχουν πουτανες που να ξέρουν από ποδολαγνεια μεταξύ και Φυλής;,Μύστη, προσωπικά όποτε ψάχνω να γλύψω μουνι η Τζανινα αποτελεί την λύση μου γιατί είναι πάντα καθαρή. Ίσως γιατί γνωρίζει το λόγο που περνάω μαζί της και πάντα το σαπουνιζει πριν μπει στο δωμάτιο.Το πρόβλημα μαζί της είναι ότι δεν δίνει κωλοτρυπιδι παρόλο που έχει φανερά δουλεμενη τρύπα.
Πάντως στην ποδολαγνεία είναι αστέρι το μωρό...
![]()
Τελικα αυτη εκανε pcr και αποδειχθηκε οτι δεν ειχε aids γι αυτο και αθωώθηκε,τωρα δε ξερω αν ισχυει αλλα ετσι λεγεται
Καλή ερώτησηΗ Μιλένα από Διδυμου 27 τελικά γύρισε;
Ευχαριστώ πολύ!επειδή δε θέλω να γράψω το σαιτ,από κινητό πάτα πάνω στον σύνδεσμο μέχρι να σου βγάλει την επιλογή αντιγραφή διεύθυνσης συνδέσμου, επέλεξε τη ,μετά κάνε paste σε κάποιον browser και enter ,από laptop δεξί κλικ και κάνεις τα παραπάνω ή κατευθείαν αναζήτηση στο Google
Σωστος ενα διαστημα ηταν μαζι και με την Αννα την αλβανιδα (τοτε εδιναν και κωλο ) εκανα και παρτουζες μαζι στα 30 ευρω. Τωρα εχουν χαθει και οι δυο .έπαιζε στο 17β ,έχει πάρα πολύ καιρό να εμφανιστεί, αν δε κάνω λάθος από πέρσι τέτοια εποχή
Όταν είχε πρώτο εμφανιστεί έκανε Παπάδες!!!έπαιζε στο 17β ,έχει πάρα πολύ καιρό να εμφανιστεί, αν δε κάνω λάθος από πέρσι τέτοια εποχή
Νίκη... Νικόλ... μήπως είναι η ίδια κοπέλα? Δηλαδή πάνω από την τρελοκοτσιδου υπάρχει κι άλλο μπουρδελακι και δεν ήξερα τόσα χρόνια παίδες????στον 2ο οροφο ηταν μεχρι πριν απο λιγο καιρο η νικη απο αλκαμενους....τωρα εαν εφυγε και ηρθε καποια νικολ μονο ο μεγιστος σμυρνης μπορει να απαντησει με αξιοπιστια και σοβαροτητα..
Μαλλον ειναι η ιδια κοπελα...στον δευτερο οροφο πολυ παλια ηταν στουντιο, μετα εμεινε ανενεργο και πριν απο 1,5 χρονο περιπου ανοιξε ο 2ος οροφος με την νικη απο την αλκαμενους, την οποια η τρελλοκοτσιδου την προτεινει !!Νίκη... Νικόλ... μήπως είναι η ίδια κοπέλα? Δηλαδή πάνω από την τρελοκοτσιδου υπάρχει κι άλλο μπουρδελακι και δεν ήξερα τόσα χρόνια παίδες????
Έλα ρε συ ωραία πληροφορία θενκςΜαλλον ειναι η ιδια κοπελα...στον δευτερο οροφο πολυ παλια ηταν στουντιο, μετα εμεινε ανενεργο και πριν απο 1,5 χρονο περιπου ανοιξε ο 2ος οροφος με την νικη απο την αλκαμενους, την οποια η τρελλοκοτσιδου την προτεινει !!
για την ιστορία αναφέρω ότι τσιμπουκώνω αποκλειστικά ακάποτα πουτάνες εδώ και 17 χρόνια (πως περάσανε τα γαμημένα) και δεν έχω κολλήσει ποτέ τίποτα.Εγώ προσωπικά αυτό που θέλω να πω είναι ότι ακα δεν δίνω ποτέ δεν θα πάω σε μπουρδέλο τον 10-20€ να δώσω ακα και να φοβάμαι Τι θα κολλήσω, καλύτερα πίπα με προφυλακτικό
Η ίδια είναι, το έγραψα μια σελίδα πίσωΜαλλον ειναι η ιδια κοπελα...στον δευτερο οροφο πολυ παλια ηταν στουντιο, μετα εμεινε ανενεργο και πριν απο 1,5 χρονο περιπου ανοιξε ο 2ος οροφος με την νικη απο την αλκαμενους, την οποια η τρελλοκοτσιδου την προτεινει !!