You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σαβουρογάμης
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 11
- Like
- 3.563
- Πόντοι
- 736
ΤΩΡΑ
Φιλιππίδου 11 αριστερό Σόνια
Φιλιππίδου όροφος Νέσσι
Φυλής 86 κάτω Άντζελα
Φυλής 86 πάνω Άννα
Φυλής 56 Βίκυ
τα άλλα της φυλής
κλειστά
Φωκαίας 9 δεξί η αδιάφορη μελαχρινή
που δίνει κώλο νομίζω Κατερίνα
Φωκαίας 7 δε μπήκα
Φωκαίας 17 Κλεοπάτρα
Φωκαίας 27 υπόγα μια "καινούργια" Μάγια νόστιμη κοπελίτσα μελαχρινή
Φωκαίας 27 κάτω Κορίνα βυζαρού
Φιλιππίδου 11 αριστερό Σόνια
Φιλιππίδου όροφος Νέσσι
Φυλής 86 κάτω Άντζελα
Φυλής 86 πάνω Άννα
Φυλής 56 Βίκυ
τα άλλα της φυλής
κλειστά
Φωκαίας 9 δεξί η αδιάφορη μελαχρινή
που δίνει κώλο νομίζω Κατερίνα
Φωκαίας 7 δε μπήκα
Φωκαίας 17 Κλεοπάτρα
Φωκαίας 27 υπόγα μια "καινούργια" Μάγια νόστιμη κοπελίτσα μελαχρινή
Φωκαίας 27 κάτω Κορίνα βυζαρού
Τελευταία τροποποίηση:
Σαβουρογάμης
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 11
- Like
- 3.563
- Πόντοι
- 736
ΤΩΡΑ
άνοιξε ξανά το καλτ μπουρδελάκι κολωνού 27 όροφος, εκεί
που δούλευαν παλιότερα οι αγαπημένες μας μιλφάρες Σοφία
και Φωτεινή.. Τώρα έχει δύο λατίνες.. Στα άλλα δύο κολωνού 27 υπόγειο και ισόγειο επίσης λατίνες... προσοχή επί της κολωνού γίνονται έργα, όποιος έχει χαμηλό αμάξι να μην περάσει από εκεί !!!
άνοιξε ξανά το καλτ μπουρδελάκι κολωνού 27 όροφος, εκεί
που δούλευαν παλιότερα οι αγαπημένες μας μιλφάρες Σοφία
και Φωτεινή.. Τώρα έχει δύο λατίνες.. Στα άλλα δύο κολωνού 27 υπόγειο και ισόγειο επίσης λατίνες... προσοχή επί της κολωνού γίνονται έργα, όποιος έχει χαμηλό αμάξι να μην περάσει από εκεί !!!
Τζούναξ
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 30
- Like
- 19.668
- Πόντοι
- 4.646
Σοφά τα λόγια σου, Διανοούμενε! Αυτή είναι μια αναμενόμενη διαδρομή, όμως να σου δώσω και μια λεπτομέρεια. Η κοπέλα δούλευε σε στούντιο στη Γερμανία πριν έρθει στην Ελλάδα, όπου έπαιζε ενδεχομένως και με φουλ πρόγραμμα (εκεί να φανταστείς ο ΑΚΑ ΚΡΕΜΠΙΕΣ ανακοινώνεται κανονικά ως έξτρα υπηρεσία). Όμως, τελικά κατέληξε στο 10ρικο γιατί προφανώς δεν μπορεί να υποστηρίξει δυνατά προγράμματα και κοιτάζει να σε τελειώσει στο 10λεπτο. Εξ ου και η πρόβλεψη μου για σύντομη επιστροφή στο σιχαμενο Μετάξι. Για να μην μακρυγορω, το θέμα τίθεται υπό παρακολούθηση...Συμφωνώ απόλυτα! Αντε κανα 6μηνο στο στουντιο, μετά γυρολόγος στην επαρχία, μετά μπορεί να μπει σε κανα γραφείο και στο τέλος (σε καμία 3ετια) τη βλέπω Φυλής! Μετάξι ξανά δυσκολα.

Σεβασμιώτατος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουν 2021
- Κριτικές
- 15
- Like
- 5.167
- Πόντοι
- 746
Ακούω σχεδόν μια δεκαετία αυτή τη παπάτζα αλλά σε λίγο θα γυρεύει κανείς αποκλειστικά τραβέλι για να γαμήσει λίγο κώλο.Το μουνι του μέλλοντος καρδιακέ μου αδερφε!
Οι κορασίδες που δίνουν είναι μετρημένες στα δάχτυλα κι αυτές που δίνουν, είτε δεν βλέπονται, είτε δεν τον δίνουν σωστά.
Ας τους εξηγήσει επιτέλους κάποιος ότι ο γυναικείος κώλος δεν είναι μόνο για χέσιμο...
Σεβασμιώτατος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουν 2021
- Κριτικές
- 15
- Like
- 5.167
- Πόντοι
- 746
Τώρα που θ’ αρχίσουν να γράφουν ποιήματα για τη πάρτη της οι στουντιάκηδες μπείτε στο νήμα τους και κάντε το οικόπεδο. Ξέρετε σεις. Δώστε έμφαση στους αμπλαούμπλες που θα σκίζουν τα ρούχα τους ότι τέτοιο μουνί με αυτές τις σούπερ υπηρεσίες, αποκλείεται να έχει δουλέψει στο δεκάρικο και να έχει ρουφήξει αραβοπέρσικο χυλό με τις κανάτες. Με λίγο πληκτρολόι και υπομονή θα την έχετε και πάλι κοντά σας.Άμα τολμήσει κανένας αρχάριος μύστης και σκάσει 50αρικο και αρχίσει και της πιέζει το κεφάλι να γνωρίζει ότι ξεκολλάει... Πάει τα χασε τα φράγκα του.![]()

Αξιότιμε συναγωνιστά, λέει κάτι εμφανισιακά η Βανέσα? κάποτε πήγαινα τακτικά εκεί όταν ήταν η ψηλή η Άννα, καί η σέξυ σερίφισα...μετά ξαναπήγα όταν άλλαξε διεύθυνση, αλλά όλες ήταν επιεικώς μπάζα...έχω καίρό όμως νά πάω...έχει αλλάξει κάτι πρός τό καλύτερο?Φιλε , δοκιμασε το μουνι της Βανεσας στο Sweet escape Ι.Οδο και γραψε μου εντυπωσεις + μασαζ 60 ευρω !
Helluvatime
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 95
- Like
- 18.326
- Πόντοι
- 13.626
Οι στουντιάκηδες ΤΩΡΑ.αποκλείεται να έχει δουλέψει στο δεκάρικο και να έχει ρουφήξει αραβοπέρσικο χυλό με τις κανάτες.

Καλημέρα σε όλους. Δοκιμάστηκε η καινούργια άφιξη στο Φώκαιας 24 Μάγια από Ρωσία. Μελαχρινή με μακρύ μαλλί, αδύνατη, λίγο ακωλη, στήθος 2 λίγο πεσμένο. Ελληνικά δεν μιλάει, έχει 6μερες εδώ και δεν θα κάτσει πολύ.
Στο δωμάτιο ήρθε, λίγα αγγλικά για γνωριμία, ξαπλώνω έρχεται ανάμεσα στα πόδια μου και αρχίζει μια ακα πίπα τελείως υποτονική, μόνο το κεφαλάκι έβαζε, μαζί με χέρι, αρχιδακια γιοκ. Εγώ της χάιδευα τα κρεμαστά μασταρια της και κοιτούσα το κωλαρακι της απέναντι στον καθρέφτη. Αφού κατάφερε να μου σηκωθεί, της λέω έλα πάνω μου. Δυσκολεύτηκε να μπει και έδειχνε να πονάει, χωρίς να κουνιέται ιδιαίτερα. Μετά από 2 λεπτά την ξαπλώνω και μπαίνω εγώ καβάλα. Εκεί πονούσε πιο πολύ και έκλεινε τα πόδια για να μην μπαίνω ολόκληρος.
Τέλος πάντων μετά από λίγο αφού έβλεπα ότι δεν αντέχει, την άρπαξα από τα κωλομερια και τραβώντας την πάνω μου κατάφερα να τελειώσω.
Είπαμε δύο κουβέντες και αποχαιρέτησε. Δεν θα ξαναπάω, για την συλλογή μόνο φτάνει. Είναι γλυκιά κοπέλα αλλά δεν κάνει για αυτή την δουλειά.
Στο δωμάτιο ήρθε, λίγα αγγλικά για γνωριμία, ξαπλώνω έρχεται ανάμεσα στα πόδια μου και αρχίζει μια ακα πίπα τελείως υποτονική, μόνο το κεφαλάκι έβαζε, μαζί με χέρι, αρχιδακια γιοκ. Εγώ της χάιδευα τα κρεμαστά μασταρια της και κοιτούσα το κωλαρακι της απέναντι στον καθρέφτη. Αφού κατάφερε να μου σηκωθεί, της λέω έλα πάνω μου. Δυσκολεύτηκε να μπει και έδειχνε να πονάει, χωρίς να κουνιέται ιδιαίτερα. Μετά από 2 λεπτά την ξαπλώνω και μπαίνω εγώ καβάλα. Εκεί πονούσε πιο πολύ και έκλεινε τα πόδια για να μην μπαίνω ολόκληρος.
Τέλος πάντων μετά από λίγο αφού έβλεπα ότι δεν αντέχει, την άρπαξα από τα κωλομερια και τραβώντας την πάνω μου κατάφερα να τελειώσω.
Είπαμε δύο κουβέντες και αποχαιρέτησε. Δεν θα ξαναπάω, για την συλλογή μόνο φτάνει. Είναι γλυκιά κοπέλα αλλά δεν κάνει για αυτή την δουλειά.
nescafe22
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 10
- Like
- 732
- Πόντοι
- 371
Βικυ η πριγκιπισα της Οδου Φυλης με κοκκινα καυτα εσωρουχα σημερα τελευταια μερα απο αυριο και για δυο εβδομαδες θα παει στην πατριδα της.μεγαλη απωλεια αλλα λιγακι υπομονη.η αλεργια που την ταλεπωρη απο το δεντρο εξω ευχομαι να της περασει.λιγοστος κοσμκς σημερα στα σαλονια και στα δωματια.
Τελευταία τροποποίηση:
nescafe22
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 10
- Like
- 732
- Πόντοι
- 371
Μαγια αρκετα καλη νεα παρουσια στο σαλονι προσχαρη και χαμογελαστη.σεξυ εσωρουχα και τσαχπινιες μιλαει αρκετα καλα Αγγλικα οχι Ελληνικα ολες οι στασεις και ελευθερο στοματικο.βρισκεται Οδος Φωκαιας 24 πρωινη σημερα πριν απο λιγο.
apollon444
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2019
- Like
- 4.993
- Πόντοι
- 456
Προσωπικη γνωμη εχει κατι απο Ανατολη ( Ταταρα ) τρελο ακα μπουκι και το μουνι στενο και ωραιο στην οψη , το δε μασαζ της δεν παιζετε , ρωτα και αλλους για την Βανεσα δηλ. τους ελεολατρεις .Αξιότιμε συναγωνιστά, λέει κάτι εμφανισιακά η Βανέσα? κάποτε πήγαινα τακτικά εκεί όταν ήταν η ψηλή η Άννα, καί η σέξυ σερίφισα...μετά ξαναπήγα όταν άλλαξε διεύθυνση, αλλά όλες ήταν επιεικώς μπάζα...έχω καίρό όμως νά πάω...έχει αλλάξει κάτι πρός τό καλύτερο?
apollon444
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2019
- Like
- 4.993
- Πόντοι
- 456
Ναι αυτη ειναι !!!!!!!Για την Βανέσσα κοιτάξτε στα μασατζίδικα , διοτι εδώ μπερδεύεται με άλλες .. Βανεσσες - / Ειναι η παλιά Βανεσσα του Σολ 70, Σ 108 , Τατ 71 κλπ - Δούλευε και παλιά στο ίδιο = στο Αιγάλεω, Ιερα οδός ..
nescafe22
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 10
- Like
- 732
- Πόντοι
- 371
nescafe22
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 10
- Like
- 732
- Πόντοι
- 371
Υποσημιωση Αναφερθηκε σημερα απο την υπηρεσια της Βικυς οτι μπηκε στο δωματιο νωρις το πρωι στο ξεκινημα της βαρδυας ενας νεαρος ανδρας και μυριζε τοσο απεσια που ηταν σχεδον απιθανο να παραμεινει στο δωματιο με την κοπελα του δοθηκαν πισο τα χρηματα και εφυγε κακην κακος απο τον οικο.ειχε να κανει ενα χρονο μπανιο ειπε η υπηρεσια.πρεπει να υπαρχει σεβασμος σε αυτο που κανουνε οι κοπελες....
Σεβασμιώτατος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουν 2021
- Κριτικές
- 15
- Like
- 5.167
- Πόντοι
- 746
Ρε καργιόληΒικυ η πριγκιπισα της Οδου Φυλης με κοκκινα καυτα εσωρουχα σημερα τελευταια μερα απο αυριο και για δυο εβδομαδες θα παει στην πατριδα της.μεγαλη απωλεια αλλα λιγακι υπομονη.η αλεργια που την ταλεπωρη απο το δεντρο εξω ευχομαι να της περασει.λιγοστος κοσμκς σημερα στα σαλονια και στα δωματια.

Έχεις βάλει στο μάτι το ρόστερ μου, δεν εξηγείται αλλιώς
montiliani
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2008
- Like
- 7.349
- Πόντοι
- 1.056
??????Σε λιγες μερες ερχεται η μεγαλη επιστροφη της Σαμπινας απο την περιοδο.Ανανεομενη καλοκαιρινη και παρα πολυ Σεξυ. Η Ναζιαρα γατουλα στην απογευματινη βαρδυα Οδος Εξηκιου 18 Γ και τα βραδυα παθους στην Οδος Βεργας.
Συνημμένα
zounis.zounis
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2009
- Like
- 286
- Πόντοι
- 21
Το μόνο αδιαμαρτύρητο γκροβερ είναι της Μπαρμπορας. Εγώ όταν θέλω γκροβερ να 'φχαριστηθω παω σε μασατζιδικα. 80€ αλλά το ξεπατωνω δυο 15λεπτα
σουπερ
Helluvatime
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 95
- Like
- 18.326
- Πόντοι
- 13.626
Όταν είχα πάει στην Βίκυ, μπήκα μέσα στο δωμάτιο και ο προηγούμενος βρωμοκοπούσε επίσης. ΒΡΩΜΑ ΚΑΙ ΔΥΣΩΔΙΑ ΠΑΙΔΙΑ...!Υποσημιωση Αναφερθηκε σημερα απο την υπηρεσια της Βικυς οτι μπηκε στο δωματιο νωρις το πρωι στο ξεκινημα της βαρδυας ενας νεαρος ανδρας και μυριζε τοσο απεσια που ηταν σχεδον απιθανο να παραμεινει στο δωματιο με την κοπελα του δοθηκαν πισο τα χρηματα και εφυγε κακην κακος απο τον οικο.ειχε να κανει ενα χρονο μπανιο ειπε η υπηρεσια.πρεπει να υπαρχει σεβασμος σε αυτο που κανουνε οι κοπελες....
Αυτός που λες θα έπρεπε να είναι ένα βήμα πριν τη σήψη.
Πολύ δύσκολο αυτό για τα κορίτσια. Με μία άλλη είχαμε παρόμοια συζήτηση. Της λέω πως αντέχεις με μερικούς; Μου λέει μερικές φορές θέλω να ξεράσω...
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 17K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις