Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 241 άτομα (25 μέλη και 216 επισκέπτες)

papaphilips

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
193
Like
57.928
Πόντοι
40.423
Ευχαριστω για το μηνυμα. Αυτα δυστυχως ειναι απο Βεργας 6. Αν ρωτησω σημερα εκει λες να μου δωσουν;
ελα ρε σοβαρα ?
εδω καποιος τα ειχε γραψει, εκει κοντα στο λοκνταουν και τα ειχα σημειωσει @Kinkey
anyway, ρωτα ναι.
δε νομιζω να χασεις κατι.

Διανοούμενος

Ανώτατος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
36
Like
33.974
Πόντοι
11.096
τι μου θυμισες τωρα!! απιστευτης ομορφιας πλασμα, που οταν ξεπερνουσες το αρχικο σοκ της καταστασης της (κωφαλαλη) εκανες ανεπαναληπτο σεξ..στην αρχη ημουν κουμπωμενος αλλα μετα που την εκανα στανταρακι ηταν σαν να ησουν με γκομενα.υπεροχα μαλλια (χαιτη λιονταριου), εκφραστικα ματια και με μια περιφερεια αξιοζηλευτη. μετα απο το φυλης και φυλης χαθηκε και την βρηκα μετα απο 2-3 χρονια στο αειμνηστο φυλης 80 που για να σαλοναρει εμπαινε-εβγαινε απο το πρωτο δωματιο δεξια. χαμογελαστη και παντοτε καθαρη και ευχαριστη. περασμενα μεγαλεια. για παρτη της ειχα μαθει και μερικες κινησεις στην νοηματικη και οποτε με εβλεπε αστραφτε γιατι μεσα στην μοναξια της ενοιωθε οτι επικοινωνουσε..αυτα για να μαθαινουν οι νεοι.
Αυτά είναι τα καλά των οίκων. Συγχαρητήρια αδερφε! Θα πας στον παραδεισο φίλε γιατί έκανες ένα καλό κορίτσι να σε ξεχωρίζει μεταξύ εκατονταδων. Να ξέρεις ότι σε μερικές κοπελες κάνουμε απλα πραγματα μεν αλλά σημαντικα δε τα οποια μας καθιστούν αξέχαστους! Εγώ παντως έχω καλυτερες αναμνήσεις από ιερόδουλες που γουσταρα και με γουσταραν στα 25 χρονια της πορνοκαριερας μου παρα με τη πρωην γυναίκα μου!.... (τη καριολα..... συγχυστηκα παλι τωρα που τη θυμήθηκα....).

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.746
Πόντοι
9.450
Καλησπερα σας. EΝΗΜΕΡΩΣΗ, Τρίτη 20/07/2021 στη διαρκεια τής Β’ Βάρδιας στο Μεταξουργειο (από 20:00 έως 22:00)/ [Owo: ελ.στοματικο. cob: εκτονωση στο σωμα/στηθος. Cim: εκτονωση στο στομα. Anal: πρωκτικό σεξ]

-Κολωνού 32Α: κλειστό. Φαινεται εχει περιοδο η Βάλια

-Κολωνού 32Γ, δηλ υπόγειο: ηταν 20:10 η ωρα και η Βίκυ μαζευε τα μπογαλάκια της από ληξη βαρδιας. Με την καρακάξα τσατσά που ξέρουμε. Η Βικυ είναι η ομορφη ξανθια (φυσικα το τοπ στην περιοχη, 20€) με θητεια σε Πιπίνου 118, Αγκ 12 και Βέργας 3. Ξεκίνησε Μάιο τού 2016 στο Πιπ 118.

-Το Κολ 27 με τις Λατινες ειχε κλειστα φωτα, αλλα μια τσατσα σφουγγαρισε στην εισοδο (ανοικτη η θύρα).

-Κολ 23 υπόγειο: η Αλίσια. Γεματούλα με τατουαζ στο στέρνο.

-Κολ 23 ή Ανάκτορο: η Γιάννα. Η γνωστη μιλφ μονιμη εδώ.

-Κολ 15 αριστερά: η Ρόζα, κοντη με νορμαλ προσωπο και ισια καστανόξανθα μαλλιά. Τα υπολοιπα σπιτακια στον χωρο κλειστά. Σημειώνω οτι η εν λόγω ΡΟΖΑ ουδεμία σχέση έχει με τη συνωνόματη εργατρια στο Ιάσ 19 οροφο τον καιρό τού lockdown. Διαφορετικα προσωπα ειναι.

-Κολ 11 ισόγειο: η Λάουρα. Κοπελα με κανονικό σωμα καστανοξανθη εμφανισιμη. Σε απλο κι αυτή./ τα υπολοιπα στο 11 κλειστά.

-Όπως ειδα από μακριά, δεν υπηρχε αναμενο φωτακι στην Κεραμεικού.

-Λεωνίδου 28 όροφος: κλασικά η Σοφία. Μαυρη με μακριά ράστα μαλλιά.

-Ιάσονος 20Α: Δανάη και Αθηνά. Η πρωτη είναι άκυρη ξανθιά γκιλφ. Για αγριες κατασεις. Με owo & anal. Η ΑΘΗΝΑ είναι τσουπωτή καστανοξανθη. Σε απλό.

-Ιάσονος 20Β: η Γαβριέλλα (χοντρή ξανθιά με γυαλιά) και ΝΑΝΣΥ (μαυρομάλλα ομορφη πιπίνα, αλλά 15€, σε απλό). Τσατσα ηταν η γνώριμη βυζαρού Γκαλίνα από τα Κεραμεικού 15. Ας ελπίσουμε η Νάνσυ να εξελιχθεί σε δευτερο Νανσουλίνι, αν και τα 15€ αποτελούν εμπόδιο τωρα

-Ιάσ. 20Γ ή Ανελκυστήρ: η Άννα. Νεαρά μαυρομάλλα με γυαλιά και ωραιο σωμα/οπίσθια.

-Ιάσ. 32 Όροφος/δεξιά: η Αναμπελ. Η γνωστή πινέζα & φόλα.

-Ιάσ. 32 όροφος/ αριστερά: η Σοφία. Κοντή μελαχρινή αδύνατη.

-Ιάσ. 32 ισογειο/ δεξιά: Αντζελα & Πατριτσια. Δύο συγκρουόμενα. /το ευθεια κλειστό

-Ιάσ. 37 όροφος: η Ναταλία. Σκίνυ γυφτάκι.

-Ιάσ. 37Α: η Κατερίνα. Ηταν και προχθες με τον κοπανο τσατσο που την παρουσιαζει ως νεοφερμένη Λατίνα, ενώ δουλευει από Ιουνιο στο ιδιο & είναι Βουλγαρορουμάνα.

-Ιάσονος 44 ΔΕΞΙΑ: Καρινα (με ασιατικα χαρακτηριστικά) και Καιτη. Χοντρες.

-Ιάσ. 44 ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ: Αλίνα ο νάνος.

-Ιάσονος 44, οι ΝΕΟΙ οίκοι:
#1η θύρα δεξιά: η Τζέσικα. Μαυρη νταρντάνα.
#μεσαία θύρα (όροφος): κλειστό.
#3η θύρα (αριστερα, οροφος): Τάνια (χοντρή άκυρη) & Άννα (αδύνατη).

-Περδίκα 1: Κορίνα και Λόλα. Η Κορίνα είναι η γνωστη γυρολόγος Αντριάνα. Με βλέμμα βλοσυρό. Εγγυημένη φολάρα. Αλλάζει ονόματα όπως σπίτα (πέρασε εσχάτως από Πολυχώρο Ιασ. 39, ξανά Περδίκα 1, Ιάσ. 19, 30, Καλλέργη κλπ κλπ. Η ΛΟΛΑ είναι αδύνατη νεαρα με μαυρη αλογοουρά. Με θλιμένο βλέμμα. Χρεη τσατσάς η γνωστή ερμαφρόδιτη.

-Μεγ.Αλεξάνδρου 28 με κουρτίνα: κλασικά Αλεξάνδρα και Σούλα (τόφαλος).

-Μεγ.Αλεξ 28 υπόγειο: η ΧΡΙΣΤΙΝΑ (νεαρη σχιστομάτα με κοκκινα εσωρουχα & ισια μαυρα μαλλιά. Τατού στο μπουτι και τατου στεμμα στο μπρατσο) & η Ελένη (πιτσιρίκα μελαχροινή με ωραιο σωμα). Αμφοτερες κλασικά σε απλο και 10€ κόστος.

-Μεγ.Αλεξ 28Α: το γνωστο διδυμο Ειρήνη και Αλεξανδρα. Σε owo & cim.

-Αχιλλέως 48 & Μαραθώνος 59: η Ιονέλλα. Ομορφη κοπελα με καστανομελί μαλλιά, σε απλό. 20€ εδώ ο ομιλος.

-Μαραθώνος 59/ ημιοροφος: η Ίρμα. Πρωτη μερα στη δουλεια, κατά τα λεγομενα τής τσατσάς. Μιλφ με καρε μαυρο μαλλί. Με αισθισιακό σαλονάρισμα. Μοιάζει αρκετα με την Έλενα Χατζή για οσους την θαυμάζουν.

-Μαραθ 59/ ισογειο (δηλ ο νεος οικος): η ΝΑΤΑΛΙ (νεαρή με ομορφο προσωπο & διάφορα τστου. Αλλά με πολύ ατσούμπαλο σώμα) & η ΜΟΝΙΚΑ (27χρονη περιπου, αδυνατη με μετριο πρόσωπο & καστανά μαλλιά). Αμφότερες σε owo & cob.

-Mαραθ 59Α: η Λαρίσα. Αδιάφορη μιλφ με καστανά μαλλιά.

-Βιργινίας Μπενάκη 31: η τσατσα ειπε ότι εχει την ΦΩΤΕΙΝΗ, η οποια ειχε μπει δωματιο. Δεν καθισα να περιμενω. Ή καμιά από Μεταξ/ο ή την χοντρη πατσαβούρα που εργαζοταν στο Παιανιέων 24. Παντως ακομα βρωμαει η αυλή.

-ΚΠόλεως 166 δεξιά: η Αναστασία. Ψηλή νταρντανα με ισια μακρια μαλλιά.

-ΚΠόλεως 166 αριστερά: Αλεξία (ψηλή μιλφογκίλφ με πιασίματα & καρέ ξανθο μαλλί) & ΜΑΡΙΝΑ (μιλφογκιλφ με ξανθα μαλλιά & σωμα με πιασίματα. Προκειται για την κολλητή τής Ειρήνης από ΜεγΑλεξ 28Α, 22 όροφο κλπ κλπ). Αμφότερες σε owo & cim.

Culture Report: η σημερινη αναγνωση ως ταξιδι στην Αγγλία του 19ου αιώνα. Η ιστορία ζωής τής Βολέτ μεσα από την πένα τής Σαρλοτ Μπροντέ, κορυφαίας λογοτεχνου.

Μαρίνα και Ειρήνη έχουν τσακωθεί..δεν είναι πια φίλες.

karabis11

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2014
Κριτικές
3
Like
204
Πόντοι
1
Η Αννα Ιλονα συνταξιοδοτηθηκε ξερει κανενας?
Κ εγω είχα ρωτήσει πού μπορούμε να τη βρούμε τωρα..! Παντως Σαλονίκη νομιζω είχε παει προσφατα/ προ Κορονα (Ισως ΚΑΙ με Ρενατα) σε Στουντιο..!

athal

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Κριτικές
39
Like
5.225
Πόντοι
6.555
Αυτά είναι τα καλά των οίκων. Συγχαρητήρια αδερφε! Θα πας στον παραδεισο φίλε γιατί έκανες ένα καλό κορίτσι να σε ξεχωρίζει μεταξύ εκατονταδων. Να ξέρεις ότι σε μερικές κοπελες κάνουμε απλα πραγματα μεν αλλά σημαντικα δε τα οποια μας καθιστούν αξέχαστους! Εγώ παντως έχω καλυτερες αναμνήσεις από ιερόδουλες που γουσταρα και με γουσταραν στα 25 χρονια της πορνοκαριερας μου παρα με τη πρωην γυναίκα μου!.... (τη καριολα..... συγχυστηκα παλι τωρα που τη θυμήθηκα....).
Σε ευχαριστω πολυ και δοθεισης της ευκαιριας που το ξετρυπωσε απο την μνημη μου ο συναδελφος πρυτανης, θα ηθελα να εξομολογηθω οτι οποτε συνευρισκομουν με αυτη την κοπελλα, ενοιωθα σαν να εκλεβα εκκλησια. ηταν τοσο γλυκια και τοσο δοτικη (σκεψου την δεκαετια του 90 εκανε ακαποτο επιλεκτικα βεβαια), που οταν εφευγα απο τον οικο ενοιωθα εκεινη την γλυκοπικρη αισθηση, που σιγουρα την εχουν νοιωσει και αλλοι. στην αρχη ηταν λυπη , μετα ηταν συμπονοια..καλη της ωρα οπου και αν ειναι..απλα ηθελα να το μοιραστω. (σορρυ για το off-topic).

Afypnismenos

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2021
Like
830
Πόντοι
81
ηταν τοσο γλυκια και τοσο δοτικη (σκεψου την δεκαετια του 90 εκανε ακαποτο επιλεκτικα βεβαια), που οταν εφευγα απο τον οικο ενοιωθα εκεινη την γλυκοπικρη αισθηση, που σιγουρα την εχουν νοιωσει και αλλοι. στην αρχη ηταν λυπη , μετα ηταν συμπονοια..καλη της ωρα οπου και αν ειναι..απλα ηθελα να το μοιραστω. (σορρυ για το off-topic).
Πολύ συγκινητικά τα όσα αναφέρεις συναγωνιστή, να ξερες μόνο πόσο με άγγιξε η ιστορία σου.

Μεγάλο κρίμα να μην δουλεύει ακόμη ώστε να την περιλάβει η creampie clan..

7spirit

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Like
1.460
Πόντοι
206
Στο Κολ32 υπόγα εννοεί ο μύστης...
Εκεί που γαμάγαμε Νίκη Καυλιούσκα που με έξτρα ταληράκι εντός του δωματίου
σου έκανε τα πάντα όλα...
Καυλιούσκα - Νίκη - Βικτώρια ;;;
Τί τελειωμένο πορνόμουτρο !!
Απαξιωτικά ξεφτιλογαμίσια και χυσομαπίδια...
Χάθηκε κι αυτή...

kokomo

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2010
Like
394
Πόντοι
21
Η Αντριάννα με τη φοβερή πίπα από Διδύμου και Μ.Αλεξανδρου, ξέρει κανείς που εργάζεται;

• Ουάου
Αντιδράσεις: fluffy

Scalp36

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Κριτικές
6
Like
83
Πόντοι
1
τι μου θυμισες τωρα!! απιστευτης ομορφιας πλασμα, που οταν ξεπερνουσες το αρχικο σοκ της καταστασης της (κωφαλαλη) εκανες ανεπαναληπτο σεξ..στην αρχη ημουν κουμπωμενος αλλα μετα που την εκανα στανταρακι ηταν σαν να ησουν με γκομενα.υπεροχα μαλλια (χαιτη λιονταριου), εκφραστικα ματια και με μια περιφερεια αξιοζηλευτη. μετα απο το φυλης και φυλης χαθηκε και την βρηκα μετα απο 2-3 χρονια στο αειμνηστο φυλης 80 που για να σαλοναρει εμπαινε-εβγαινε απο το πρωτο δωματιο δεξια. χαμογελαστη και παντοτε καθαρη και ευχαριστη. περασμενα μεγαλεια. για παρτη της ειχα μαθει και μερικες κινησεις στην νοηματικη και οποτε με εβλεπε αστραφτε γιατι μεσα στην μοναξια της ενοιωθε οτι επικοινωνουσε..αυτα για να μαθαινουν οι νεοι.

Παιδιά τη θυμάμαι κι εγώ, ειλικρινά κάθε φορά που πήγαινα, είχα ανάμεικτα συναισθήματα. Απο τη μια μου άρεσε πολύ, γιατί όντως ισχύουν αυτά που γράψατε περί των προσόντων της, από την άλλη ένιωθα πως "βιαζω" έναν άνθρωπο που έχει ανάγκη... κάθε φορά της έδινα έξτρα χαρτζιλίκι, όχι για να μου κάνει εξτραδακια, αλλά γιατί έτσι ένιωθα...

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.746
Πόντοι
9.450

poutanokas

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2021
Κριτικές
3
Like
561
Πόντοι
20
Καλησπέρα ψωλαραδες μου. 8ΜΜ πορνοκαταρδομη μαζί με Μπουρδελομαχητή1999 στην πρωτεύουσα του Αφγανιστάν.
Παρκάραμε το αμάξι Κολωνάκι (οδ.κολωνου),φουλ καυλωμένοι ανηφορίσαμε την αμαρτωλή οδο με τις πολυγαμημένες αμαζόνες.
Πρώτη στάση λατιναδικα,και τι να δούμε την καυλομενη Λάουρα με την ωραία της κωλάρα την λεπτή μεσουλα το όμορφο πρόσωπακι και τα ανέμελα κοτσιδακια της να μας κοιτάει στάζοντας καύλα και εμείς να κοιτάμε το καλοστημένο της κορμάκι.
Ο υπηρέτης μας ανακοίνωσε απλό πρόγραμμα στα 15 ευρώ.
Επομένη στάση στην γνωστή βετεράνο Έλενα με το μπαμπατσικο κορμί που μας έκανε να φύγουμε τρέχοντας από αηδία.
Επομένη στάση Κολωνος Στέιτ 30,η τσατσά Μας παρουσίασε την Ντάρια την ξανθιά δασκάλα με τα καυλόγυλια της να με κοιτάει με πάθος λέγοντας μας ότι της αρέσει να παίζει με αρχιδακια δεν αντεσταθηκα και έδωσα το δεκαρικο μπαίνοντας στο σκοτεινό δωμάτιο,κατούρησα στον καδο και περίμενα υπομονετικά, μόλις μπήκε αρχιζε να μου γλύφει τα αρχιδια με στοργή και παθος μέχρι που έγινα τόσο τούρμπο που την ξάπλωσα ανάσκελα και άρχισα να της γαμαω το στόμα μέχρι που έχυσα από καύλα σε λιγάκι πάω για Λάουρα αφού είναι μέχρι της 12.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.297
Like
296.769
Πόντοι
47.170
τώρα live

Χωματιανου 11α κλειστό

Χωματιανου 11β Αλεξάνδρα ξανθιά κοπέλα με το μαλλί πιασμένο πάνω κότσο, σώμα με πιασίματα 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.

Λιοσιων 76β κλειστό.

Λιοσιων 73β Ιωάννα μελαχρινή σώμα με πιασίματα 2.5-3αρι βυζι , απλό πρόγραμμα.

Λιοσιων 73α Ναταλί μελαχρινή με κανονικό σώμα 2αρι βυζι, τατουάζ στον αριστερό πήχη, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Εξηκιου 18 Έλλη ξανθιά μιλφ σώμα με πιασίματα 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Εξηκιου 18α Μιλενα ξανθοκαστανη χοντρουλα μιλφ με 3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Εξηκιου 18γ κλειστό.

Λιοσιων 79α κλειστό.

Λιοσιων 79β Άντζελα ξανθιά μιλφ σώμα με πιασίματα 2.5αρι συν βυζι, με πρωκτικο.

Βεργας 3 δεξιά Ειρήνη καστανοξανθη με κανονικό σώμα 1.5αρι βυζι και Αλισια μελαχρινή με κανονικό σώμα 2αρι βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα, κάνουν και παρτουζα με 40 ευρώ.

Βεργας 3 αριστερά & όροφος κλειστά.

Βεργας 2 Βίκυ ξανθοκαστανη γκιλφ με καρέ μαλλί μέχρι τους ώμους, παχουλη 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Βεργας 6α Ρίτα ξανθό γκρανι σώμα με πιασίματα κοιλουμπα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Βεργας 6β ξανθιά παχουλη γκιλφ με 2 5αρι βυζι, όνομα και πρόγραμμα μόνο αν περνούσα δωμάτιο....

Βεργας 7 Τατιάνα με καστανοκκοκινα μαλλιά ψιλοκανονικο σώμα 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Τροφωνιου 11 ισόγειο Μπέλα μελαχρινή με ίσιο μαλλί χοντρή με 2.5αρι βυζι, με τατουάζ στο αριστερό μπούτι και 2 ακόμη μικρότερα, με πρωκτικο.

Τροφωνιου 11 όροφος, 13 ισόγειο & 13 όροφος κλειστά.

Borgia21

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
60
Like
12.152
Πόντοι
18.036
Καλησπερα σας. Εναλλασσόμενη EΝΗΜΕΡΩΣΗ τής Τετάρτης 21/07/2021 στη διαρκεια τής Α’ & Β’ Βάρδιας στο Μεταξουργείο & Φυλής. Βρεθηκα και στα δυο μέρες σε διαφορετικές ώρες [Owo: ελ.στοματικο. cob: εκτονωση στο σωμα/στηθος. Cim: εκτόνωση στο στομα. Anal: πρωκτικό σεξ]

Μεταξύ 16:00-16:20 πηγα στα κάτωθι:
-Βέργας 7: Κωνσταντίνα (πολύ χοντρή) ή μικρός ιπποπόταμος. Η τσατσα δεν ανεφερε 2η εργαζομενη. Ρωτησα τι άλλο εχει και μετα εδειξε την ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ: μιλφ ξανθια τής διπλανης πορτας. Σε owo, cim. Εμπαινε σε δωματιο.

-Βέργας 6 υπόγειο: η Φωτεινή. Αδυνατη ωριμη με σγουρα καστανά μαλλιά. Σε απλο. Γνωριμη εδώ.

-Βέργας 6 ισόγειο: η Ελένη. Νέα στο μαγαζι, κατά την τσατσά. Καστανή παχουλή με 3ρι στηθος. Αδιάφορη. Σε owo & cob.

-Βέργας 3. Ανοικτό μόνο το ισογειο δεξιά (δηλ 3Α): η Βερονικα. Σε δωματιο. /Το Βέργας 2 ανοικτο, αλλα δεν μπηκα.

-Στην Εξηκίου ανοικτό μόνο το 18Γ. Ηταν η Ειρήνη (η ψηλή ξανθιά με το μικρο στηθος, owo, cob). Συνεχιζει και στη β’ βάρδια.
Το απογευμα θα είναι οι ιδιες της προχθεσινης ενημερωσης κατά 90%. Η Μπάρμπορα σε ρεπό σημερα.

Εφυγα και βρεθηκα μετά στο Μεταξουργειο. Στις 17:50 η κατασταση ειχε ως εξής:
-Κολωνού 32Α: κλειστό.

-Κολωνού 32Γ: Βίκυ και Τάνια. Την Βικη την ξερουμε πλεον (από Πιπ 118 κλπ). Η ΤΑΝΙΑ είναι όμορφη κοπελα με καστανά μαλλιά. Η καρακαξα τσατσά λεει συνεχώς το ποιημα: «εντώ 20€, ούχι 10. Εντώ 20€, ούχι 10).

-Κολ 27Α: ο τσατσος ανεφερε ότι εχει την Σύλβια (ήτο δωμάτιο) με 10€. Αυτή φυσικά δεν είναι Λατινα. Θα αλλαζε αργοτερα η βάρδια.

-Κολ 48: Βαλέρια και Νατάσα. Μιλφ αδιάφορες. Σε owo, cim, παρτούζα.

-Κολ 48Α: η Μαρία. Η γνωστη εμφανίσιμη μιλφ από το 48 κι εδώ. Σε owo & cob. Εχω γραψει αναλυτικά τι εστί Μαρία (δες κριτική Απόνερα). Πολύ σπαζαρχίδω και μέτρια μεσα.

-Στη Μεγ.Αλεξανδρου γινεται αλλαγη βάρδιας ωρα 18:00. Στο Περδίκκα 1 θα ανοιγαν αργοτερα. Ειδα μετα την ερμαφρόδιτη τσατσά να μπαινει (χθες ειχε Αντριανα και Λόλα). Στο ΜΑεξ 28 νέο είδα την τσατσα που εχει Αλεξανδρα και Σούλα.

-Στο Μεγ.Αλεξ 28Α ηταν η Ντασα που σχόλαγε. Πανάκυρη ξανθιά γκιλφ. Ειχε μπει η Ελένη και ανέμεναν Ειρήνη (την ειδα μετά πού ερχόταν). Νωριτερα ειχα ρωτησει την τσατσα πότε ερχεται η Μαρινα που ηταν διδυμο με Ειρηνη. Απαντησε ότι η Μαρινα εφυγε και πηγε με 20€. Ταχα δεν ηξερε οικο (είναι το ΚΠόλεως 166 αριστ). Οντως τα εσπασαν, όπως ανεφερθηκε.

-Στο Μεγ.Αλεξ 28 υπόγειο, το οποίο ειχα ως στοχο ηταν κλειστό. Ηρθε η τσατσά (που την πέρασα για πορνη) αγκαζέ με Ελένη. Χωθηκαν πισω 5 Πακιστανοι και τους εδιωξαν, ώστε να ερθουν μετά τις 18:10. Εφυγα για Διδυμου, οπου με περίμενε συνάδελφος.

Ωρα 18:30 κ.ε. η κατασταση στη Διδύμου ειχε ως εξής:
-Όλα τα σπίτια ανοικτά πλην 7Β (Τζωρτζιόσπιτο), 18Β & 20. Στο 8Β θα ητο η Λίλιαν όπως προχθές. Στο 18Α η Αλιόνα.

Μπηκαμε στο Διδ 22 και ανέβηκαμε όροφο, παρότι αποτελώ για την γριά persona non grata. Στον όροφο ηταν ήδη δυο άτομα και ανεμεναν. Περιμεναμε άλλα 10λ και μετα βγήκε η γριά κάργια με το βαμμένο μαλλί και την γαμψή μύτη. Τοτε είπε ότι εχει τη Ραμόνα, ταχα the best, η οποία ηταν κλεισμενη μια ώρα… Οι κύριοι δυσσαρεστηθηκαν και εφυγαν ησυχα. Η γρια τους ειπε ότι βγαινει η Σοφία σε λιγο (η γνωστή άκυρη). Κατεβηκαμε κι εμεις. Σχόλιο 1ο: η γριά σας χορευει στο ταψί και σας εχει χεσμένους που περιμένετε 15λ στο σαλόνι. Άριστη συμπεριφορά. Τα μουσκάρια πήγαν μόνο για Ραμόνα, διοτι με τις υπερβολές που γράφονται εδώ νομιζει ο κάθε αφελής ότι θα βρει καμιά με επιδοση πορνοστάρ Shyla Stylez. Μπούρδες. Κανονικη εμφανιση εχει η Ραμόνα και κανονικη επιδοση στο σεξ. Είναι επιθετική για να χυσετε γρηγορα. Η πιπα της σαν της Αγγέλας, την οποία προκρίνω. Σχόλιο 2ο: η δυναμη δημοσιοτητας από το σάιτ. Μια νορμάλ εργαζόμενη είναι η Ραμόνα η οποια γρηγορα θα ξεφουσκωσει. Φυσικα υπαρχει συνεννόηση με τη γριά να χτυπαει πόρτα στο 7’. Καθιστε να την κλείνετε για 30 και 60λ... Διότι παρατηρώ να κτίζεται προφιλ νεου αστέρος, ο οποιος θα σβησει απότομα. Και τοτε κάποια ξεφτέρια θα τρυπώσουν στα λαγούμια τους.

-Στο Διδ 22 ισογειο ηταν η Αγγέλα και η Λυδία. Μονες τους παρουσιαστηκαν. Περασε ο φιλος με Αγγελα κι εγω βγηκα μια βολτα. Μου ειπε μετα ότι περασε καλά και καθισε πανω από 10λ χωρις καποια βιασυνη ή ενοχληση έξωθεν. Την ενεκρινε κι αυτος. Την εχω ήδη προτεινει για οσους θελουν τσουπωτες, αρκει να μην είναι με τη γριά.

-Διδ 27: Τζούλια και Αλιόνα. Με την κοκκινοξανθη τσατσα που χτυπάει πόρτα στο 8’.

-Φευγοντας μπηκαμε στο ισογειο του Φυλής 59. Η τσατσα παρουσιασε δυο πόρνες: την ΑΝΝΑ (γνώριμη πατσαβούρα) & την νεαφιχθείσα Συλβια. Μια μαυρομάλλα με 2ρι στηθος, μέτριο προσωπο (σαν το μουνί τής γαϊδούρας) & χάλια κωλο, πλαδαρος φουλ στην κυτταρίτιδα. Ακυρη.

Στο σημειο αυτό χωρίζουν οι δρόμοι με τον συνάδελφο και επιστρεφω Μεταξουργείο. Η ωρα πήγε 19:30 & η εικονα ηταν η εξής:

-Μεγ.Αλεξάνδρου 28 υπόγειο: κανένας μεσα. Η τσατσα παρουσιασε την Ελένη (πιτσιρίκα καλούλα μελαχρινή με ωραιο σωμα). Ηταν και χθες. Ανακοινώθηκε απλο προγραμμα και σηκωθηκα. Ρωτησα για 10€ κοστος, μιας και δεν ειπε τιμη. Τοτε απαντησε αφ’υψηλού για 15€. Της ειπα ότι χθες που περασα δεν ειπώθηκε κατι για 15€. Ειπε ότι μόνο η Χριστινα εχει 10€. Αποχωρησα και τις αφησα να βαρανε μύγες. Ανεφερα χθες 10€ διοτι τα 15€ το λένε ολες οι υπηρετριες. Ηταν σφάλμα μου, αλλά εξαπατήθηκα. Εδώ τι έγινε; Το θεωρουν δεδομενο ότι το ξερουμε ή τα θεωρούν στραγαλια τα 5€; Ουτε η χθεσινη ξανθια τσατσά ειπε για 15€. Βασικα για τη Χριστινα κατεβηκα σημερα, διοτι μου εμπνεει εμπιστοσυνη, παροτι η Ελένη είναι πιο ομορφη. Αν είναι να δωσω 15€, παω στις Λατινες ή στη Νάνσυ στο Ιασ. 20Β.

-Μεγ.Αλεξ 21 όροφος: η Αντριανα. Ακυρη παχουλη με καλυμμενο το ένα ποδι με τατουάζ.

-Κολωνού 27Α: τωρα ηταν η Πάμελα. Η ομορφη μοντελα Λατινα με τα μαλλια σε 2 κοτσιδες ως άτακτη μαθητρια. Σε απλό & 15€.

-Κολ. 30Α: Ντάρια διοπτροφόφος και Κατερινα. Μόνιμες. /Η ωρα πλησιαζε 20:00 και εκλεινε το Κολ 32Β και 32Γ

-Λεωνίδου 6: Ιωαννα (αν θυμαμαι καλά). Ακυρη παχουλή.

-Καλλέργη 33: κλειστό.

-Δεληγιώργη 39: η Αναστασία. Μπάζο με 2.5ρι στηθος και βαμμενη την περιοχη γυρω από τα ματια σε σχημα μαυρου ρομβου. Σαν κλοουν. Αν κι εδώ παλιάτσους φερνουν.

-Τα Ακομινατου 2 ανοικτα, όπως και το Δεληγιωργη 30 (τραβελάδικο αυτό).

Στην ολη μακρά περιήγηση οι πιο όμορφες είναι η Βίκυ (Κολ 32Γ) και Πάμελα (Κολ 27). Κατεβαινοντας την Δεληγιωργη ειδα λίγο κοσμο μπροστα από το ξενοδοχειο Wyndham Grand. Ηχεια, προβολείς και μπαλονια. Τελικά θα γινόταν εκδηλωση του κομματος Τραγκα «Ελεύθεροι Άνθρωποι» (my ass). Προφανώς θα μιλαγε εναντιον των εμβολίων και του σχεδίου Γκέιτς -Σόρος να υποταξουν με τσιπάκια το Γαλατικο Χωριό. Διαβαζω ότι προσχωρησε ο Γρ.Πετράκος, πατριαρχης των ψεκασμένων στα ΜΚΔικτυωσης. Σχόλιο: "στα @ρχίδι@ μας". Ψεκασμενοι και λοιποί γραφικοί ειχαν μαζευτει Συνταγμα νωριτερα. Καποιοι ηλθαν κι εδώ.
Εγω γυρισα σπιτι και συνέχισα τη μελέτη τής μυθιστορηματικής βιογραφίας Τσιτσάνη, στην οποια γινεται παραλληλη παρουσίαση της ιστορίας της Θεσσαλονίκης μας. Παντα με τα αδαμάντινα ελληνικά τού Γ. Σκαμπαρδώνη.

Συνημμένα

• 20210721_143115.jpg
    20210721_143115.jpg
    1,9 MB · Εμφανίσεις: 100
Τελευταία επεξεργασία από έναν mod:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.297
Like
296.769
Πόντοι
47.170
συνέχεια live

Φυλής 136, 134β 134α & 134 κλειστα.

Φυλής 109β Σαντρα ξανθιά μιλφ με το μαλλί πιασμένο πάνω κότσο, πολύ λεπτή με 2 5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Φυλής 109α Χριστίνα ξανθιά ψηλή με κανονικό σώμα αλλά και κοιλίτσα με 3αρι βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό.

Φυλής 105 κλειστό.

Φυλής 103???νέος οίκος στα αριστερά του 105, Τίνα καστανή παχουλη μιλφ με 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 81 κλειστό.

Φυλής 71α Μαίρη μελαχρινή με ψιλοκανονικο σώμα ωραία κωλαρα 2.5αρι βυζι και Έλλη μελαχρινή κοντή με κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

Φυλής 71 Γιάννα μελαχρινή κατσαρομαλλα με μακρύ μαλλί πιασμένο αλογοουρά λεπτή αβυζι και διάφορα μικρά τατουάζ και Γιεβα ξανθιά παχουλη με 2αρι βυζι, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

Φυλής 69β & 69α κλειστά.

Φυλής 67 Ελένη ξανθιά μιλφ με κανονικό ωραίο σώμα 3αρι σιλικονατο βυζι και Αντριαννα μελαχρινή με κανονικό σώμα 2.5αρι βυζι, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

Φυλής 86β κλειστό.

Φυλής 86α Λάουρα ,ξανθιά με κανονικό σώμα ωραία πεταχτη κωλαρα 2αρι βυζι.

Φυλής 84β κλειστό.

Φυλής 84α Σιμονα μελαχρινή με ψιλοκανονικό σώμα 2άρι βυζί ωραία κωλαρα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 65β Μπιουτη μαυρουλα νταρντανοχοντρη με 3.5-4αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 65α & 61 κλειστά.

Φυλής 59 κάτω Εβελίνα ξανθοκάστανη κατσαρομάλλα σώμα με πιασιματάκια2.5άρι βυζί , με ελέυθερό στοματικό τελειωτικό στα βυζιά και
Αννα ξανθιά πολύ χοντρή 2.5άρι σύν βυζί ,με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα .

Φυλής 59 όροφος, 74 αριστερά, 74 δεξιά, 72 κλειστά.

Φυλής 66δ Μπιουτη μαυρουλα με κανονικό σώμα 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 66α & 56 κλειστά.

Φυλής 54β Ορόρα καστανή με γυαλάκια κλασσικά μαυρισμένη , σώμα με πιασίματα 3.5άρι βυζί , απλό πρόγραμμα.

Φυλής 54α κλειστά.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.297
Like
296.769
Πόντοι
47.170
συνέχεια πάντα live

Φιλιππιδου 11α Συλβια με κάστανο σκούρο μαλλί ψηλή με κανονικό σώμα 2.5αρι συν σιλικονατο βυζι με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φιλιππιδου 11β Αλινα ξανθιά κοπέλα με κανονικό σώμα μικρό βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φωκαιας 7 υπόγειο & 7 ισόγειο κλειστά.

Φωκαιας 9 κλειστό Εμμι μελαχρινή με κανονικό σώμα 2.5αρι συν βυζι, τατουάζ στη δεξιά ωμοπλάτη, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Φωκαιας 13 κλειστό.

Φωκαιας 17α Παολα καστανή νταρντανα με 3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Φωκαιας 17β Τζένη μελαχρινή μελαμψη ψιλολιγνη με μακρύ μαλλί, 2αρι βυζι διαφορά τατουάζ, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φωκαιας 19 Ελένη καστανή με καρέ μαλλί μέχρι τους ώμους ψιλοκανονικο σώμα 1.5-2αρι βυζι με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φωκαιας 25α Τζέσικα καστανοξανθη Ελληνίδα με μακρύ ίσιο μαλλί, λεπτή με 3αρι βυζι, τατουάζ μικρά στα χέρια με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φωκαιας 25β Σάρα με μαύρα/ξανθιά μαλλιά , κανονικό σώμα 1,5άρι βυζί , με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σωμα .

Φωκαιας 27α Αννα Κου , μελαχρινή με ψιλοκανονικό σώμα 2άρι συν βυζί ,απλό πρόγραμμα.

Φωκαίας 27Β κάτω Ντιαννα το κάστανο κοντοπουτανο με κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι , με ελεύθερο στοματικό όχι όμως τελειωτικό

Φωκαιας 24 Τζούλια μελαχρινή με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά, πολύ κοντή πολύ λεπτή με 1.5αρι βυζι, πιρσινγκ στον αφαλό, απλό πρόγραμμα.

καλό ξημέρωμα

Τελευταία τροποποίηση:
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom