alafroiskiotos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2017
- Like
- 2.146
- Πόντοι
- 206
«Λάτρης της Μαλακιας «
Θεός .....
Θεός .....
Παράνομη χιλιομετρική βολτίτσα σήμερα στην οδό τιμωρίας παλάμης 7...που βρίσκονταν η καυλιάρα Αναστασία με ωραίο μακιγιάζ και μια Ντιάνα σέξυ παρουσία με μακρυά μαύρα μαλλιά και τατού επάνω της..μελαμψή στο χρώμα της αρκετά όμορφη.. κάτι μου θυμίζει αλλά δεν είμαι σίγουρος...έμοιαζε με μια στο Λιοσίων 79 όροφος... τεσπά.. πήγα για Αναστασία που είναι στάνταρ ότι θα περάσω καλά γλειφόμενος... αλλά λέω ας δοκιμάσουμε και κάτι άλλο....η κοπέλα μπήκε με καλή διάθεση λίγα τριψίματα με καυλόλογα...η πίπα της μέτρια όμως καμία σχέση με της Αναστασίας που δίνει ρέστα...αφού κατάφερε να μου τον σηκώσει..τη γάμησα λίγο με καλή αίσθηση του μουνιού της..αυτό έσωσε τη κατάσταση μιας και το καταλάβαινα... εντέλει έχυσα με handjob στεγνό....μεγάλο φάουλ αυτό μιας και λάτρης της μαλακίας..αλλά αν δε ξέρει η άλλη..γαμησέτα..αν πετύχει η μαλακία δε συγκρίνεται ούτε με το καλύτερο γαμήσι....αφού επέμενε να μη βάζει σάλιο..έβαλα εγώ και την έπαιξα χύνοντας στα βυζιά της..για μια φορά και αν έχεις βαρύ φορτίο καλή είναι.