tnt
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2019
- Like
- 12.646
- Πόντοι
- 3.506
Η απόφανση μου κάπως άτοπη; Δεν καταλαβαίνω, μικρή σημασία έχει.
Δεν ξέρω για τσουβάλια και σακιά, αλλά ο καθής, ακόμα και ο ποιο ηλίθιος, μπορεί να βρει άπειρες προφάσεις για να επιβάλει την θέληση του, εάν και εφόσον μπορεί φυσικά.
Με την πρόφαση κορωνοιός κλείνουν τα καταστήματα στις 21:00, δηλαδή, από τις 06:00 εως στις 21:00 ο κωρονοιος πάει για ύπνο, από τις 21:00 εως στις 06:00 ξυπνάει και γίνεται επικίνδυνος. Επίσης, στα σούπερμαρκετ δεν πάει ο κωρονοιός προτιμάει τα καταστήματα ένδυσης η εστίασης.
Δεν θα μου φανεί καθόλου περίεργο αν αύριο σας πούν μην βγαίνεται έξω γιατί θα σας φάει ο μπαμπούλας και κάνουν νόμους γι αυτό. Πλέων, είμαι σίγουρος ότι θα σας πείσουν, ακόμα και αν βρεθεί κάποιος να σας πει: ρε ποιος μπαμπούλας; Θα γελάτε, θα τον βρίσκεται αστείο.
Δυστυχώς, δεν γελάω καθόλου, η υπόθεση είναι τελειώμενη, γυρισμός δεν υπάρχει. Απλός θεατής σε μια τέλεια καταστροφή.
Αν κλεισουν τα παντα θα γινει χαμος (δεν το θελουν) οποτε αφηνουν ανοικτα τα απολυτως απαραιτητα
με επιχειρηματα μισης αληθειας που φυσικα "γερνουν".
Δεν τους πειραζει ομως διοτι το υπολοιπο μισο, το αναλαμβανει ο φοβος.
Απλη λοιπον η απαντηση. Ολοι γνωριζουν και ολοι εχουν σκεφτει και πει αυτα που εγραψες.
Υπαρχει λογικη απεναντι στο προβλημα;
η λογικη του ισχυρου δεν ειναι απολυτα σωστη αλλα κανει αυτο που θελει.
Ομως...
οποιος/οποια θελησει να μετακινηθει για οποιονδηποτε λογο, θα βρει τον τροπο να το κανει.
Καθημερινα αυτο συμβαινει στην χωρα. Της πουτανας γινεται κι η κυβερνηση το γνωριζει.
Γι αυτο και σε περιοριζει με προστιμο, δεν σου απαγορευει με συλληψη.
Να σκεφτεσαι θετικα ακομα και μπροστα στον γκρεμο.