hustler
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 5.473
- Πόντοι
- 1.056
Αυτός ο φωτεινός φάρος σήμερα νωρίς το πρωί.. ας ήταν αληθινός..![]()
Εσύ ρε και με ανοικτά μπουρδελα πόρτα έτρωγες

Αυτός ο φωτεινός φάρος σήμερα νωρίς το πρωί.. ας ήταν αληθινός..![]()
Η παρτουζάρα συναγωνιστή ήταν στο 27, μαζί με τη Λυδία...Glory days..??Ο μεγαλυτερος εφιαλτης της Φωτεινης παιζει να ειναι παρτουζα με Σοφια.
Ναι μεν σε στελνουν
αδιαβαστο αλλα πως να κανει η Φωτεινη το προγραμμα της με την αλλη μπροστα;
![]()
ενώ εσύ έτρωγες πούτσες.. με τους δονητές της Άντζελαςμε ανοικτά
εγω που ειμαι σε επικοινωνια με μια ιεροδουλη ειναι ολο νευρα που δεν μπορει να δουλεψει και μου ειπε αν συνεχιστει ετσι η κατασταση θα φύγει και θα παει στη πατριδα της.
Η παρτουζάρα συναγωνιστή ήταν στο 27, μαζί με τη Λυδία...Glory days..??
εγω που ειμαι σε επικοινωνια με μια ιεροδουλη ειναι ολο νευρα που δεν μπορει να δουλεψει και μου ειπε αν συνεχιστει ετσι η κατασταση θα φύγει και θα παει στη πατριδα της.
Ν οπως λεμε μουνι ;
[/attachment]
Αυτό το σχέδιο για την αναβάθμιση του Μεταξουργείου το ακούω πάνω από μια δεκαετία. Βέβαια, είναι περιοχή φιλέτο, γιατί είναι σχεδόν δίπλα σε Ακρόπολη, Σύνταγμα, Ψυρρή, Ομόνοια, Γκάζι, μετρό κ.λπ. Και στη γωνία Λεωνίδου με Κολωνού έχει ανοίξει ένα μεγάλο χόστελ, το οποίο είναι κλειστό τώρα λόγω της συγκυρίας. Γενικώς, οι "επενδυτές" βάζουν ως όρο για να βάλουν και τα λεφτά τους η περιοχή να είναι ασφαλής. Στη Βάθη λίγες μέρες πριν ανοίξει εκείνο το boutique ξενοδοχείο διώξανε την πιάτσα των τοξικομανών μερικά στενά πιο κάτω. Και να κλείσουν τα μπουρδέλα, δηλαδή, θα ανοίξουν αλλού αν υπάρχει πελατεία, και πελατεία υπάρχει![]()
θεωρητικά... το ίδιο ανακοινωνεται αλλά καμία σχέση,οι υπηρεσίες της Φωτεινής πολύ καλύτερες/ανώτερες βέβαια πιο καλό κορμί η Σοφία (για τα γούστα μου) αλλά η Σοφία μετά το πρώτο 3μηνο της πρώτης φοράς που είχε εμφανιστεί η απόδοση της έγινε φθίνουσα...Γιατί εφιάλτης;Ο μεγαλυτερος εφιαλτης της Φωτεινης παιζει να ειναι παρτουζα με Σοφια.
Ναι μεν σε στελνουν
![]()
Ίδιο πρόγραμμα δεν κάνουν;
θα συμφωνήσω 100% κόλασηΗ παρτουζάρα συναγωνιστή ήταν στο 27, μαζί με τη Λυδία...Glory days..??Ο μεγαλυτερος εφιαλτης της Φωτεινης παιζει να ειναι παρτουζα με Σοφια.
Ναι μεν σε στελνουν
![]()
Η παρτουζάρα συναγωνιστή ήταν στο 27, μαζί με τη Λυδία...Glory days..??
Οντως γιγαντα.
Η παρτουζα με Λυδια
και Φωτεινη ειναι αυτο
που λεμε (σχεδον)
ιδιο προγραμμα.
Η Σοφια για να απαντησω και στον Στρατηγο 88
δεν εκανε τα ιδια.
Ηταν πιο μαζεμενη.
![]()
τελικά σε πόσα μαγαζιά έγινε ντου ;την επεσαν στο ιασωνος 20 και πηραν τα κοριτσα..