msakis
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 20
- Like
- 12.677
- Πόντοι
- 4.546
Η Στελλα απο φυλης 71β εχει επιστρεψει?
Εάν εννοείς την Αλβανέζα με τα γυαλιά του 71(όροφος) ναι έχει επιστρέψει κανονικά.

Η Στελλα απο φυλης 71β εχει επιστρεψει?
όχι δεν έχει επιστρέψειΚαλησπέρα σε όλους μήπως γνωρίζει κάποιος Φώκαιας 19 εάν έχει επιστρέψει η Αθήνα
με το "ναι κανονικά" εννοώ ότι είναι στο πόστο της φίλεΤο κανονικα για την Μπαρμπορα ειναι σχετικο...
Μπορει να κανεις το καλυτερο γαμησι της ζωης σου και να σε κανει να τρεμουν τα ποδια σου
αλλα μπορει να φυγεις αχυστος και τσακωμενος μαζι της.....
Η τυπισα πρεπει να ειναι διπολικη σιγουρα...
ΥΓ Εχω κανει απο τα καλυτερα γαμησια μαζι της απο την εποχη που ηταν στο Φ71 πανω....
Εχω κανει απο τα καλυτερα γαμησια μαζι της ....
ναι φιλε μου αυτην λεω, σε ευχαριστω, θελω να δοκιμασω πρωκτικο και λεω να παω μαζι της.Εάν εννοείς την Αλβανέζα με τα γυαλιά του 71(όροφος) ναι έχει επιστρέψει κανονικά.
![]()
Εάν εννοείς την Αλβανέζα με τα γυαλιά του 71(όροφος) ναι έχει επιστρέψει κανονικά.
![]()
μήπως γνωρίζουμε Πότε?Εάν εννοείς την Αλβανέζα με τα γυαλιά του 71(όροφος) ναι έχει επιστρέψει κανονικά.
![]()
Καλησπέρα σε όλους μήπως γνωρίζει κάποιος Φώκαιας 19 εάν έχει επιστρέψει η Αθήνα
Αμα την πετυχεις στις καυλες της ειναι top...Και εγώ συναγωνιστή τα πιό best GFE !!! Μακράν
![]()
Ευτυχώς πάντα μα πάντα το έπιανα το Τζοκερ με την Μπάρμπορα !!!Αμα την πετυχεις στις καυλες της ειναι top...
Αλλα ειναι σαν να παιζεις joker ...
Μου εχει κανει μεχρι και διπλο χυσιμο...
Επειδη την ειχα χυσει με moothfuck και δεν την ειχα γαμησει.
Με ξανακαβλωσε για να την γαμησω ...
Εχυσα 2 φορες με 20€
ναι φιλε μου αυτην λεω, σε ευχαριστω, θελω να δοκιμασω πρωκτικο και λεω να παω μαζι της.
καλησπερα σε ολους. ειναι μονο 3η βαρδια ή παιζει και σε αλλη;;;Δοκιμαστηκε η Στελλα/Αμιρα στο Μ.Αλεξανδρου κουρτινα χτες βραδυ 3τη βαρδια.
Αν και εχει παραπανω κιλα ειναι μια πολυ σεξυ τσαμπυ γκομενουλα,ωραιο προσωπο,περιποιημενα νυχακια,μπουταρες-κωλαρες να χωρτενεις χουφτωμα,στο δωματιο θερμη μ πολυ καλη συμμετοχη.
Στο 10αρικο ειναι μια πολυ τιμια επιλογη.
Η υπηρεσία μου είχε πει ότι σαββατοκύριακα δε δουλεύειΤετάρτη 24.06.2020 , πρωϊνή βάρδια
στο Διδυμου 27 , η γνωστή Φωτεινή
ρωσόφωνη ωραία γυναίκα, ψηλή με ατελείωτα πόδια,
κορμάρα και σέξι πρόσωπο,
όσοι τη γνωρίζουν, την τιμούν,
προσοχή σχολάει γύρω στις 4 με 4.30 και
την Κυριακή παίρνει πάντα ρεπό.
Η πιο κάτω φωτό είναι στο στυλ του σωματότυπου
της γυναικάρας ( διαφέρει στο πρόσωπο
αλλά είναι εφάμιλλη)
Πρωινή βάρδια είναι ή απογευματινή?Κατάθεση σε Αριάνα από μοντελοαλυσιδα απίστευτο πατουρακι φωτιά στο κρεβάτι
μόνο Τρίτη, 12 έπιασε δουλειακαλησπερα σε ολους. ειναι μονο 3η βαρδια ή παιζει και σε αλλη;;;
Συναγωνιστή, μπορεί να μη ταυτιζόμαστε στα γούστα όσο αφορά τις milf και τις gilf, και να έχουμε έρθει σε αντιπαράθεση στο παρελθόν, αλλά δε μπορώ να μην αναγνωρίσω τη μεγάλη σου συνεισφορά στο site, με τις αναλυτικές σου ενημερώσεις ειδικά αυτή την παράξενη περίοδο. Respect από εμένα, και με προσοχή οι τσάρκες![]()
![]()