You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
968
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2018
- Like
- 8.113
- Πόντοι
- 1.056
Ελπιζω να μην τα ξανακλεισουν

Katourokavlas
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2011
- Κριτικές
- 13
- Like
- 4.437
- Πόντοι
- 2.727
Ωραιος Τυπε μου!!!Η βόλτα έγινε από 11+ μέχρι 12
Φυλής 74 αριστερα Η Κατερίνα με την κωλαρα μαζί με την Ευα με ωραίο κωλο κ 3+ βυζιά. Κάνουν κ παρτουζα δυνατό ντουο.
Φωκαιας 17Α. Παολα, έκανε ντουζ όταν μπήκα. Ομορφουλα με τίμιο κωλαρακι κ 3.5αρια βυζια
Φώκαιας 19 Μάρκα με μέτριο προσωπο, νεαρή και καλό κωλαρακι κ μικρά βυζια.
Φωκαιας (το αριστερό κοιτώντας προς Αχαρνών) Άντζελα με παραπάνω κιλά αδιάφορο πρόσωπο κι 3+ βυζιά.
Αυτά μαγκες
Αν αρχισεις με τετοια ενημερωση και βαζεις σε ολες νουμερα βυζγιων θα εχουμε εναν "Νεο" Smirni Junior!!!
Katourokavlas
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2011
- Κριτικές
- 13
- Like
- 4.437
- Πόντοι
- 2.727
..τωρα ανοιξαν τα mpourdela!!!τώρα live

Foxvillager
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαρ 2017
- Like
- 53
- Πόντοι
- 1
Μυστες έχετε δει την ελενη απο κολωνου 47? Δουλεύει απογεύμα
Jokeropoulos
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2019
- Κριτικές
- 5
- Like
- 91
- Πόντοι
- 0
Καμιά καλή ακα ρουφήχτρα στο Μεταξι παίζει;
tnt
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2019
- Like
- 12.646
- Πόντοι
- 3.506
Κορυφαίες χωρίς καμμιά κριτική;
Τότε ήταν εποχές αγνότητας!
tnt
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2019
- Like
- 12.646
- Πόντοι
- 3.506
Καλημέρα.πότε ήταν αυτές οι κυείες?
Σαμπρινα 2002 περίπου μεσουρανούσε
και Ελενη περίπου 2000.
tnt
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2019
- Like
- 12.646
- Πόντοι
- 3.506
Σαμπρίνα / Μελίνα ναι, τώρα αντί για Ελένη θα έλεγα Βανέσσα (βουλγάρα)
Βανεσα απο Αγαθουπόλεως. Βασίλισσα κτλ.
Ναι, οκ. Δεν έχεις άδικο αλλά δεν νομίζω να ειχε τόσα ραντεβού όσα οι άλλες.
Τελος να βάλω και την Ντεπυ με το χρυσό φιδι τατουάζ από Φυλής 65 αν και υπολείπεται
σε ραντεβού των υπολοίπων. Σημασία έχει ότι
τέτοια ποιότητα δεν ξαναρχεται.

kostasfrg
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 603
- Πόντοι
- 21
έχει φύγει από Ελλάδα... είχα κάνει κι εγώ την ίδια ερώτηση στο νήμα με τις χαμένες ιερόδουλεςΚαλησπέρα! Μια Αλίνα (κάπως έτσι) από μοντελοαλυσίδα, σχετικά νεαρή με μαλλάκι μεχρι τον ώμο και πολύ ωραίο βυζάκι (και αν θυμάμαι καλά ψιλο φακίδες στο πρόσωπο), γνωριζουμε που βρίσκεται??
kavvlantias
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2019
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
με τα σπιτακια φυλης 84 86 ξερουμε τι παιζει? ειναι ανοιχτα?
Wolfman 42
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2019
- Like
- 2.388
- Πόντοι
- 456
Σαμπρινα 2002 περίπου μεσουρανούσε
και Ελενη περίπου 2000.
Η Ελένη ήταν μια Ελληνίδα γαλανομάτα ξανθιά με πρόσωπο και σώμα μοντέλου που είχε εργαστεί και στα Φωκαίας 17, Φωκαίας 25 κ.α.;
Nyxtovios7
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2019
- Like
- 973
- Πόντοι
- 81
Από λοσιων με Κίμπερλι και Μισέλ έχω περάσει πολύ καλά εγώ αγορίνα δυστυχώς οι άλλες πολύ βιαστικές με το ρολόι στ χέρι ήταν..Με όσες λατίνες έχω περάσει όλες ήταν οι τούμπανα,είχα περάσει σούπερ.Ρακέλ,Σελινα,Αλεξάντρα Πατρίσια τζέσικα Μισελ και τις 2 απο Λιοσίων,Ντοριάνα και φυσικά το απίστευτο μωρό η Βικτώρια![]()
Μπάρακ Ο Μπάμιας
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2016
- Κριτικές
- 2
- Like
- 513
- Πόντοι
- 20
Καλησπερα σε ολους τους συναγωνιστες. Εχει μπανισει κανεις πουθενα την Άντζελα το κοντο αλβανακι που δουλευε φωκ7 φ74και φ86;; οποιαδηποτε πληροφορία θα ειναι χρησιμη
"Βανεσα απο Αγαθουπόλεως"
Tι να έγινε αυτό το κορίτσι ('οπως κ το Σαμπρινάκι εξάλλου)!? Έχω να τις δω απο τόοοτε!!!!! :/
oti na nai
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 29
- Like
- 2.277
- Πόντοι
- 4.115
Έπεσες σε περιπτώσεις,έγω έχω περάσει πολύ καλά με όλες που ανέφεραΑπό λοσιων με Κίμπερλι και Μισέλ έχω περάσει πολύ καλά εγώ αγορίνα δυστυχώς οι άλλες πολύ βιαστικές με το ρολόι στ χέρι ήταν..
oti na nai
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 29
- Like
- 2.277
- Πόντοι
- 4.115
Είσαι από τους παλίους μερακλήδες...Σαμπρινα 2002 περίπου μεσουρανούσε
και Ελενη περίπου 2000.

Διαγραμμένο μέλος 177627
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 103
- Like
- 13.512
- Πόντοι
- 7.666
Καλησπέρα πέρασμα πριν λίγη ώρα από μερικά μαγαζιά για εν μικρό δειγματοληπτικό έλεγχο
Φυλης109 ισόγειο Νελυ η θλιβερή νεαρή αδύνατη παρουσία
Βέργας 6 όροφος Μιλανα νεαρή αδύνατη κοπέλα με νεανικό σωματακι πολύ μικρά βυζιά ανύπαρκτα έχει δοκιμαστεί πριν λίγους μήνες εντελώς τυπική διαδικασία έχω ανεβάσει κριτική και στο σαλόνι τελείως ψεύτικη
Διδυμου22 ισόγειο καθώς ο όροφος είναι κλειστός έτσι εκεί δούλευε η Λήδα ξανθιά γεματουλα με φουλ πρόγραμμα πολύ τίμια κοπέλα σε υπηρεσίες σε εμφάνιση μέτρια.
Διδυμου 27 Τάνια και Αλιονα στο δωμάτιο
Σε άλλα μαγαζιά δεν μπήκα ούτε κίνητρο ούτε διάθεση βρηκα αφού έχω μιλήσει και παλιότερα για την παρακμή της πιάτσας τα τελευταία χρόνια.
Επίσης από αύριο μεθαύριο αναμένεται πολύ σπουδαία επιστροφή στην Διδύμου πολύ δυνατή άλλες κοπέλες από Ρωσια ίσως επιστρέψουν μετά την πρώτη Ιουλίου.
Αυτά τα ολίγα καλό απόγευμα
Βέργας 6 όροφος Μιλανα νεαρή αδύνατη κοπέλα με νεανικό σωματακι πολύ μικρά βυζιά ανύπαρκτα έχει δοκιμαστεί πριν λίγους μήνες εντελώς τυπική διαδικασία έχω ανεβάσει κριτική και στο σαλόνι τελείως ψεύτικη
Διδυμου22 ισόγειο καθώς ο όροφος είναι κλειστός έτσι εκεί δούλευε η Λήδα ξανθιά γεματουλα με φουλ πρόγραμμα πολύ τίμια κοπέλα σε υπηρεσίες σε εμφάνιση μέτρια.
Σε άλλα μαγαζιά δεν μπήκα ούτε κίνητρο ούτε διάθεση βρηκα αφού έχω μιλήσει και παλιότερα για την παρακμή της πιάτσας τα τελευταία χρόνια.
Επίσης από αύριο μεθαύριο αναμένεται πολύ σπουδαία επιστροφή στην Διδύμου πολύ δυνατή άλλες κοπέλες από Ρωσια ίσως επιστρέψουν μετά την πρώτη Ιουλίου.
oti na nai
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 29
- Like
- 2.277
- Πόντοι
- 4.115
Έμαθες ποια κοπέλα?Καλησπέρα πέρασμα πριν λίγη ώρα από μερικά μαγαζιά για εν μικρό δειγματοληπτικό έλεγχο
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 17K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο