Attackαδόρος
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2015
- Κριτικές
- 6
- Like
- 206
- Πόντοι
- 1
Καλημέρα παιδιά! Η Αθηνά η πειραωτισσα ειναι στην πρωινη βαρδια στη Φωκαίας;
Μακάρι να υπήρχε η πλειοψηφία να γούσταρε τέτοιες... Θα ερχόντουσαν καλύτερες και σε εμφάνιση και σε υπηρεσίες, εγώ προσωπικά όσοι λένε η γριά κότα έχει το ζουμί, και ότι η χοντρές ιερόδουλες γαμιουνταθ απο ανασφάλεια καλύτερα τα περνάω βερεσέ, φολες έχω φάει με όμορφες, φολες με γριές, φολες και με χοντρές
Κολωνού 30Α/Β Πρώτος Οροφος οι Καλύτερες Γκόμενες Πρωινή Βάρδια!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Καλησπέρα στον όροφο του Ιάσωνος2 πριν καμμιά ώρα καθώς η βάρδια μετά της 12 πρέπει να αλλάζει δούλευε μια Βερόνικα με κοντοκουρεμένο μαλλί ψηλή αυτή νομίζω ότι ήταν υπηρεσία παλιότερα στο Μεγάλου Αλεξάνδρου22 όροφο
Στο Ιασωνος1Γ δούλευε για ξανθιά γριά
Μακάρι να υπήρχε η πλειοψηφία να γούσταρε τέτοιες... Θα ερχόντουσαν καλύτερες και σε εμφάνιση και σε υπηρεσίες, εγώ προσωπικά όσοι λένε η γριά κότα έχει το ζουμί, και ότι η χοντρές ιερόδουλες γαμιουνταθ απο ανασφάλεια καλύτερα τα περνάω βερεσέ, φολες έχω φάει με όμορφες, φολες με γριές, φολες και με χοντρές
Δεν έχω φάει ποτέ μου φόλα σε μπουρδέλο διότι απλούστατα
δεν έχω πάει ποτέ να γαμήσω σε μπουρδέλο.
Το σπέρμα μου είναι πολύτιμο για να το πετάω στα μπάζα!
ποιές?
τώρα live
Αγίου Πέτρου 7 Κλαούντια καστανή κοπέλα λατινα μαυριδερή με κανονικό σώμα αλλά φλατ κωλο 2-2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.
φώτο από το σαλόνι του οίκου
![]()
Περγάμου 1 κλειστό.
Ρεμουνδου 20 Ναντια ξανθιά νταρντανα με 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.
Ρεμουνδου 21 Μαριάννα/Μαρίνα ξανθιά κοπέλα με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά, παχουλη με 3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό και αυταρχικό και Σάντρα μελαχρινή με κοντό μαλλί φράντζα κανονικό σώμα λίγο κοιλίτσα διαφορά τατουάζ 2.5αρι σιλικονατο βυζι πιρσινγκ στην μύτη , με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό, πριν δουλευε στο Βέργας 3 και πιο παλιά σαν Κατερίνα πάλι Βεργας 3, Μαραθωνος 59α κλπ.
Ρεμουνδου 21α Νατάσα ξανθοκαστανη κατσαρομαλλα μιλφ παχουλη με 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και μασαζακι.
Αλκαμένους 113 Αλινα, γκιλφ με κοντό ξανθοπλατινε μαλλί, σώμα με πιασιματακια, 3αρι βυζι , απλό πρόγραμμα.
Αλκαμένους 117 Ελένη ξανθιά παχουλη μιλφ με 3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Περγάμου 27 Ειρήνη ξανθιά μιλφογκιλφ με κοντό μαλλί παχουλη με 2αρι βυζι , με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και Ζάνα (από Ιωαννίνων 3 κάτω και 5)ξανθιά μιλφογκιλφ με κοντό μαλλί αλά Rod Stewart, με ψιλοκανονικο σώμα λεπτά πόδια κοιλίτσα 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
πρωινή εγώ την δοκίμασα και πέρασα ωραία.τψρα το φόλα είναι υποκειμενικό γιατί εγώ δεν έχω απαίτηση η κοπέλα να μου κάνει ελεύθερο η να δείχνει γλωσσοφιλα και να γλείφει αρχιδια.αν δεν κάνει αυτά δεν την κάνει αυτόματα και φολακαλησπερα, βάρδια? Νομίζω ξέρω ποια λες μια με λόγο μεγάλα μάτια, η άλλη? Τπτ τέτοιο στο 20ρικο δεν υπάρχει?
πρωινή εγώ την δοκίμασα και πέρασα ωραία.τψρα το φόλα είναι υποκειμενικό γιατί εγώ δεν έχω απαίτηση η κοπέλα να μου κάνει ελεύθερο η να δείχνει γλωσσοφιλα και να γλείφει αρχιδια.αν δεν κάνει αυτά δεν την κάνει αυτόματα και φολα
Επειδή έχω ένα πονηρό μεταμεσονύκτιο ραντεβού με μαμά φίλου και θέλω να βγάλω γούστα, γνωρίζει κάποιος κάποια πολύ
χοντρή με τεράστια κωλάρα, για προθέρμανση, από Μεταξουργείο μεριά στη β βάρδια;
Επειδή έχω ένα πονηρό μεταμεσονύκτιο ραντεβού με μαμά φίλου και θέλω να βγάλω γούστα, γνωρίζει κάποιος κάποια πολύ
χοντρή με τεράστια κωλάρα, για προθέρμανση, από Μεταξουργείο μεριά στη β βάρδια;