Επισκέπτης
Κολωνου 27 εχει 2 ωραια κοριτσια τουμπανοειδη αλλα εγω 15 ευρω στο Μεταξουργειο δεν πληρωνω....
Η καινουρια στο 48 λεγεται Μαρσα και οχι Μασα.
Δεν χάνουμε και κάτι με 5 ευρώ περισσότεραΚολωνου 27 εχει 2 ωραια κοριτσια τουμπανοειδη αλλα εγω 15 ευρω στο Μεταξουργειο δεν πληρωνω....
μη χαλατε την πιατσαΔεν χάνουμε και κάτι με 5 ευρώ περισσότερα
Δεν χάνουμε και κάτι με 5 ευρώ περισσότερα
Μεγιστε μην τραμπουκιζεις το παιδι ειναι κριμα .....στα αρχιδια μας τι κανεις , σε ρωτησαμε?
βλακοπυροσβεστη
Καλησπέρα οι τιμές στα μαγαζιά είναι το πρόβλημα στο Μεταξουργείο όμως βλέπουμε τον απόλυτο παραλογισμό καθώς στην ίδια περιοχή υπάρχουν μαγαζιά που ζητάνε 20€ο για πολύ μέτριες και άσχετες κοπέλες χαρακτηριστικά αυτό συμβαίνει με τα μαγαζιά της Αχιλλέως48 και τα παραδίπλα Μαραθώνος όπου κατά καιρούς εκεί δούλεψαν σχετικά καλές περιπτώσεις αλλά τους τελευταίους μήνες χαλιά μαύρα απορώ σε ποιον απευθύνονται ποιος θα δώσει 20€ο για κοπέλες όπως μια νταρντανα Ελένη που δουλεύει απόγευμα και μεσάνυχτα εκεί υπάρχει κριτική μου προς αποφυγήν της συγκεκριμένης ασχετης αχρηστης κοπέλας οπότε είναι υποκειμενικό αν κάποια κοπέλα στο Μεταξουργείο ζητήσει 15€πουλα.μη χαλατε την πιατσα
Μολις ακουσα 15 τιναχτηκα πανω κι εφυγα
Αντι να πεφτουν οι τιμες και να ανεβαινει η διαρκεια
Ανεβαινουν οι τιμες και μειωνεται η διαρκεια
Πολυ εξυπνοι ειναι οι Αλβανοι
Η Ελλάδα μετά το 2010 ευρίσκεται υπό Γερμανική κατοχή!
Τί άλλο πρέπει να γίνει σε αυτή τη χώρα για να καταλάβετε ότι όλοι σχεδόν οι ιδιοκτήτες των μπουρδέλων είναι ξένοι (Γερμανοί με Αλβανούς διαχειριστές) και δεν τους ενδιαφέρει αν οι πελάτες τους είναι Έλληνες ή Αφρικανοί ή Ασιάτες;
............
Η Ελλάδα μετά το 2010 ευρίσκεται υπό Γερμανική κατοχή!
Αυτη η αποψη με τους Γερμανους ιδιοκτητες κτλ νομιζω πρεπει να τελειωσει. Αν τα μπουρδελα τα ελεγχαν Γερμανοι τα μσγαζια θα ηταν στην πενα κσι οι τιμες υπερδιπλασιες. Τους γουσταρουμε δεν τους γουσταρουμε οι Γερμανοι εχουν αποδείξει οτι ειναι σοβαρός λαος κ οχι κατσαπλιαδες.
συναγωνιστες λυστε μου μια απορια οι παλιοτεροι και πιο εμπειροι ! συχνα πυκνα βλεπω σε σπιτακια κυριως μεταξουργειο να μπαινουν καποιοι τυποι κυριως πακιστανικης καταγωγης με γεματες μαυρες σακουλες σκουπιδιων και πηγαινουν παντα προσ το κουζινακι ! τι φαση ? παει το μυαλο μου οτι φερνουν σεντονια και πετσετες αλλα δεν περνω και ορκο
συναγωνιστες λυστε μου μια απορια οι παλιοτεροι και πιο εμπειροι ! συχνα πυκνα βλεπω σε σπιτακια κυριως μεταξουργειο να μπαινουν καποιοι τυποι κυριως πακιστανικης καταγωγης με γεματες μαυρες σακουλες σκουπιδιων και πηγαινουν παντα προσ το κουζινακι ! τι φαση ? παει το μυαλο μου οτι φερνουν σεντονια και πετσετες αλλα δεν περνω και ορκο
Και μαύρα έτσιμικροπωλητες ειναι. πουλανε οτι μπορεις να φανταστεις απο γ' διαλογης προιοντα.
Την καλυτερη δουλεια την εχει κανει ενας τυπος αλβανικης καταγωγης που πηγαινει στα κοριτσια και πουλαει προιοντα γνωστης εταιριας με αλοη. Ο τυπος παιζει να εχει θησαυρισει.
Ευχαριστω για την απαντηση φιλεΦιλιππίδου 11 Α, η Σόνια στην απογευματινή βάρδια!! Το πρόγραμμα της ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό όπου θες, γενικά κάνει τα πάντα εκτός πρωκτικου!!
Τύπε πήγαινε μια βολτούλα αύριο το πρωί Φωκαίας 27(στο μεσαίο) και πάρε την ΜΑΡΙΝΑ.
ΠΡΟΣΟΧΗ→Η ΓΚΟΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΜΑΛΗ ΜΗΤΡΟΜΑΝΗΣ ΚΑΙ ΛΥΣΑΕΙ ΚΑΡΓΑ ΓΙΑ ΠΟΥΤΣΑ!!!
-Τσιμπουκάτο άκα βεντουζάτο*
-Βάζει τα αρχίδια μέσα στο στόμα της και προσπαθεί να τα καταπιεί* :animatedballs:
-Μανιακά ρουφογλωσσόφιλα*
-Ξεμούνιασμα σε όλες τις στάσεις(all time clasik)*
-Τρελό ψωλοχυσίδι στη μάπα*
ΥΓ: Η ΜΑΡΙΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΗΝ ΨΩΛΟΧΥΝΟΥΝ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΓΙΑΤΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΣΕ ΠΡΩΤΕΙΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΦΥΣΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ!!!![]()
![]()