Διαγραμμένο μέλος 172829
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2017
- Κριτικές
- 25
- Like
- 966
- Πόντοι
- 311
Βαλεντίνα Ρεμούνδου 20 φολα.. αντίθετα η Πάολα σχετικά καλή
1) Διδύμου 22 → Μαριάνα με απόδοση 1.10
2) Φυλής 71(Ισόγειο) → Αρίνα με απόδοση 1.30
![]()
ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΦΑΒΟΡΙ!!
1) Διδύμου 22 → Μαριάνα με απόδοση 1.10
2) Φυλής 71(Ισόγειο) → Αρίνα με απόδοση 1.30
![]()
αν είναι δυνατόν να πηγαίνετε με την γιαγιά ρε παιδιά.. Γέλαγε μαζί μου όλη η Λαμία όταν ηρθαΗ "γνωστή" Αντριάννα (Διδύμου 18Α πρωί - Βέργας 6 - Κολωνού 45 - Ιάσονος 1Γ και άλλα που δε θυμάμαι/ξέρω) εδώ και λίγες μέρες είναι Μεγ. Αλεξάνδρου (του Μακεδόνος, βεβαίως βεβαίως) 28 υπόγειο (αμέσως μετά τη διχάλα Ιάσονος/Περδίκκα) 12 πρωί - 12 μεσάνυχτα.
Ο χώρος αρκετά (έως πολύ) άνω του μέσου μεταξιακού μέσου όρου.
Καλά να περνάτε!![]()
Η "γνωστή" Αντριάννα (Διδύμου 18Α πρωί - Βέργας 6 - Κολωνού 45 - Ιάσονος 1Γ και άλλα που δε θυμάμαι/ξέρω) εδώ και λίγες μέρες είναι Μεγ. Αλεξάνδρου (του Μακεδόνος, βεβαίως βεβαίως) 28 υπόγειο (αμέσως μετά τη διχάλα Ιάσονος/Περδίκκα) 12 πρωί - 12 μεσάνυχτα.
Ο χώρος αρκετά (έως πολύ) άνω του μέσου μεταξιακού μέσου όρου.
Καλά να περνάτε!![]()
αν είναι δυνατόν να πηγαίνετε με την γιαγιά ρε παιδιά.. Γέλαγε μαζί μου όλη η Λαμία όταν ηρθα
Συμφωνώ απολύτως. Το σώμα είναι αρκετά καλό, και ειδικά για την ηλικία της, είναι σούπερΤο πρόβλημα με την Αντριανα δεν είναι η ηλικία της (μια χαρά κορμάρα έχει και βάζει κάτω πολλές μικρότερες), αλλά η φάτσα της που μοιάζει με τραβέλι.
Τύπε τι να πει κανείς..Πριν από λίγο προσεβλήθη τσατσά επειδή της πρότεινα να την πάρω παρτούζα μαζί με την κοπέλα. Νευρίασε για τα καλά, μου λέει: κάνω ήδη μια δουλεία εγώ..
Αθάνατος..
καλά φέρε μου της μικρότερες και θα είμαι μια χαρά...Το πρόβλημα με την Αντριανα δεν είναι η ηλικία της (μια χαρά κορμάρα έχει και βάζει κάτω πολλές μικρότερες), αλλά η φάτσα της που μοιάζει με τραβέλι.